Guest Logi Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Καλησπερα!!Διαβάζει φλασακια αυτό? Φυσικά. Μπορείς επίσης να βάλεις τον usb δέκτη ενός ασύρματου ποντικιού ή/και πληκτρολογίου και να γράψεις/χειριστείς κανονικότατα. Φαντάζομαι και εκτυπωτές κ.α. Δοκίμασα κι έναν usb δέκτη τηλεόρασης αλλά δε βρήκα για την ώρα λογισμικό που να τον υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Φυσικά. Μπορείς επίσης να βάλεις τον usb δέκτη ενός ασύρματου ποντικιού ή/και πληκτρολογίου και να γράψεις/χειριστείς κανονικότατα. Φαντάζομαι και εκτυπωτές κ.α. Δοκίμασα κι έναν usb δέκτη τηλεόρασης αλλά δε βρήκα για την ώρα λογισμικό που να τον Καλημέρα! ! Ααα πολύ ωραία, θα παραγγείλω κι εγώ. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Για ntfs διάβασμα υπάρχει εφαρμογή νομίζω. nexus media importer 3 $ κοστιζει.. , τα υπολοιπα apps θελουνε root Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Ηρθε και το crystal screen protector απλα απιστευτη και με ελαχιστες δαχτυλιες http://www.ebay.com/itm/221388851014?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Επειδη δυστυχώς η tempered glass tr της σπιγκεν αρχισε να μου κανει στις ακρες κατι φφουσκαλες και θολωματα την πεταξα. 35ευρω στα σκουπίδια. Τελος παντων.. Να βαλω ματ ζελατινα η θα χαλασει η ποιότητα της εικονας? Το λεω γιατι δεν κανουν δαχτυλιες και μαλλον δε θα κολλαει το πενακι στο γράψιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Επειδη δυστυχώς η tempered glass tr της σπιγκεν αρχισε να μου κανει στις ακρες κατι φφουσκαλες και θολωματα την πεταξα. 35ευρω στα σκουπίδια. Τελος παντων.. Να βαλω ματ ζελατινα η θα χαλασει η ποιότητα της εικονας? Το λεω γιατι δεν κανουν δαχτυλιες και μαλλον δε θα κολλαει το πενακι στο γράψιμο. Οταν ειχα παρει το Note 2 απο το Νικο,μου ειχε βαλει μια ζελατινα,που ακομα υπαρχει πανω του,μια χαρα.Ειχε δε,και μια αλλη,που ηταν καπως ματ,και που δεν επιανε καθολου δαχτυλιες,που την ειχε βαλει στο δικο του τηλεφωνο. Ψαξτο λιγο να δεις. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Σήμερα παρέλαβα το tempered glass της nillkin κ το τοποθέτησα με μεγάλη επιτυχία :D Ούτε εγώ δεν το πιστεύω:p Το θέμα είναι ότι το πενάκι δεν γλιστράει όταν γράφω!!Έτσι είναι σε όλους???:confused: Δείχνει σαν να κολλάει ενώ με τη απλή ζελατίνα ητο καλύτερα:mad: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Επειδη δυστυχώς η tempered glass tr της σπιγκεν αρχισε να μου κανει στις ακρες κατι φφουσκαλες και θολωματα την πεταξα. 35ευρω στα σκουπίδια. Τελος παντων.. Να βαλω ματ ζελατινα η θα χαλασει η ποιότητα της εικονας? Το λεω γιατι δεν κανουν δαχτυλιες και μαλλον δε θα κολλαει το πενακι στο γράψιμο. Σήμερα παρέλαβα το tempered glass της nillkin κ το τοποθέτησα με μεγάλη επιτυχία :D Ούτε εγώ δεν το πιστεύω:p Το θέμα είναι ότι το πενάκι δεν γλιστράει όταν γράφω!!Έτσι είναι σε όλους???:confused: Δείχνει σαν να κολλάει ενώ με τη απλή ζελατίνα ητο καλύτερα:mad: Λυσαξατε με τα ακριβά tempered glasses :) Εγώ που πήρα τα πιο φτηνά τίποτα δεν έχουν πάθει, και γλιστράνε σαν το μαμά γυαλί Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 (edited) Λυσαξατε με τα ακριβά tempered glasses :) Εγώ που πήρα τα πιο φτηνά τίποτα δεν έχουν πάθει, και γλιστράνε σαν το μαμά γυαλί 8.92€ κόστισε :O Με το δάκτυλο δεν καταλαβαίνω κάτι γλιστράει τέλεια με το πενάκι κολλάει!!! Edited April 29, 2014 by evelinalex Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 8.92€ κόστισε :O Με το δάκτυλο δεν καταλαβαίνω κάτι γλιστράει τέλεια με το πενάκι κολλάει!!! Ρίξτης ένα καλό καθάρισμα με υγρό για οθόνες και πανάκι και θα φτιάξει..:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ρίξτης ένα καλό καθάρισμα με υγρό για οθόνες και πανάκι και θα φτιάξει..:) Κάτι σαν το azax???:confused: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ρίξτης ένα καλό καθάρισμα με υγρό για οθόνες και πανάκι και θα φτιάξει..:) Βάλε και μια νέα "μύτη", μετά θα είναι σούπερ! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι σαν το azax???:confused: Ποτέ με καθαριστικά, νερό ή το πολύ - πολύ, πάρα πολύ αραιωμένο σαπουνόνερο, με υποψία σαπουνιού, τόσο αραιωμένο. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 εγω ειμαι υπερ ευχαριστημενος γλυστραει δεν εχει δαχτυλιες μονο με 6 ευρω http://www.ebay.com/itm/221388851014?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Βάλε και μια νέα "μύτη", μετά θα είναι σούπερ! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποτέ με καθαριστικά, νερό ή το πολύ - πολύ, πάρα πολύ αραιωμένο σαπουνόνερο, με υποψία σαπουνιού, τόσο αραιωμένο. Άλλαξα μύτη κ είναι πολύ καλύτερο τώρα :D :yahoo::yahoo::yahoo: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 εγω ειμαι υπερ ευχαριστημενος γλυστραει δεν εχει δαχτυλιες μονο με 6 ευρω http://www.ebay.com/itm/221388851014?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Άντε με έψησες και μόλις παρήγγειλα 1 τεμ.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 (edited) παιδιά μόλις ήρθε η 64 άρα κάρτα!ορίστε και 2 εικονες: Edited April 29, 2014 by Mariosddd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Καλορίζικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Κάτι σαν το azax???:confused: Όχι αζαξ .Υπάρχουν ειδικα για οθόνες smartphones . Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Όχι αζαξ .Υπάρχουν ειδικα για οθόνες smartphones . Ok σας ευχαριστώ όλους :D Εχτές που άλλαξα μυτούλα στο πενάκι παρατήρησα ότι στο σακουλάκι οι 3 ήταν άσπρες κ οι δύο διάφανες!!Γιατί? ??? Ποια η διαφορά τους???:confused: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ok σας ευχαριστώ όλους :D Εχτές που άλλαξα μυτούλα στο πενάκι παρατήρησα ότι στο σακουλάκι οι 3 ήταν άσπρες κ οι δύο διάφανες!!Γιατί? ??? Ποια η διαφορά τους???:confused: Και εγώ είχα την περιέργεια αυτή φίλε :) Σήμερα ήρθε η αυθεντική spigen.πολυ όμορφη premium feeling άξιζε τα 37 ευρό. .κόντεψα βέβαια να την σπάσω γιατί βιαζόμουν να την βάλω άλλα ευτυχώς την γλυτωσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian3 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ρε παιδια μια ερώτηση! Mama το κινητό χωρίς θήκη υποστηρίζει wireless charging ή πρέπει στο καπάκι να βάλεις receiver? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ρε παιδια μια ερώτηση! Mama το κινητό χωρίς θήκη υποστηρίζει wireless charging ή πρέπει στο καπάκι να βάλεις receiver? Υπάρχει καπάκι της Samsung που είναι ήδη με το receiver. Από κει και πέρα υπάρχει και έξτρα για να το βάλεις στο ήδη υπάρχον καπακι. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian3 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Υπάρχει καπάκι της Samsung που είναι ήδη με το receiver. Από κει και πέρα υπάρχει και έξτρα για να το βάλεις στο ήδη υπάρχον καπακι. Ευχαριστώ... Απλά νόμιζα ότι στο stock καπάκι θα είχε receiver από την αρχή! Κρίμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Υπάρχει καπάκι της Samsung που είναι ήδη με το receiver. Από κει και πέρα υπάρχει και έξτρα για να το βάλεις στο ήδη υπάρχον καπακι. Το εκανα παραγγελια εχθες.Ειναι το πιο φθηνο που βρηκα παρολαυτα ομως μου φαινεται λιγο ακριβο σαν τιμη γενικοτερα. http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=331168002232&alt=web Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Το εκανα παραγγελια εχθες.Ειναι το πιο φθηνο που βρηκα παρολαυτα ομως μου φαινεται λιγο ακριβο σαν τιμη γενικοτερα. http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=331168002232&alt=web Έχε υπόψη σου (από όσα έχω διαβάσει γιατί και εγώ το σκεφτόμουν αλλά τελικά δεν προχώρησα σε αγορά ότι είναι πιό χοντρό από το άλλο καπάκι και πιθανώς να μην χωράει σε κάποια θήκη που ήδη να έχεις. Δες για παράδειγμα αυτό το thread ή αυτό ή αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts