Jump to content

[Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για ριξτε μια ματια και εδω

http://www.amazon.com/SUPCASE-Samsung-Galaxy-Unicorn-Premium/dp/B00F423HGS/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1394472027&sr=8-4&keywords=supcase+samsung+galaxy+note+3

Την εχει και σε λευκο χρωμα οπως επισης και σε αλλα χρωματα αλλα την βρηκα μονο στο amazon,

Δεν γνωριζω αν ειναι ιδια σε ποιοτητα αλλα με ψηνει να την χτυπησω...

:ninja:

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για ριξτε μια ματια και εδω

http://www.amazon.com/SUPCASE-Samsung-Galaxy-Unicorn-Premium/dp/B00F423HGS/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1394472027&sr=8-4&keywords=supcase+samsung+galaxy+note+3

Την εχει και σε λευκο χρωμα οπως επισης και σε αλλα χρωματα αλλα την βρηκα μονο στο amazon,

Δεν γνωριζω αν ειναι ιδια σε ποιοτητα αλλα με ψηνει να την χτυπησω...

Αυτη,ειναι ιδια με την Ισπανικη που πηραμε μερικοι απο δω.

Και ερχεται απο την Ισπανια,αρα και πιο γρηγορα,και χωρις αλλες πιθανες διαδικασιες.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ναι το γνωριζω απλα η ισπανικη βγαινει μονο σε μαυρο χρωμα ενω αυτη σε πολλα διαφορετικα χρωματα αλλα και σε λευκο

που νομιζω ταιριαζει καλυτερα στα λευκα τηλεφωνα.

:ninja:

Αυτή η θήκη μου φαίνεται λιγο...φτηνή (με τα έξοδα αποστολής ~10 και κάτι Ευρώ). Πόσο παίζει να είναι μαϊμού; Ο seller έχει πολύ καλές κριτικές και είναι από Αγγλία μεριά (υποτίθεται!)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Αυτή η θήκη μου φαίνεται λιγο...φτηνή (με τα έξοδα αποστολής ~10 και κάτι Ευρώ). Πόσο παίζει να είναι μαϊμού; Ο seller έχει πολύ καλές κριτικές και είναι από Αγγλία μεριά (υποτίθεται!)

Define μαιμου :lol: Δεν λεει πουθενα πως ειναι της SGP. Οποτε ειναι μαιμου ναι, αλλα δεν το πολυκρυβει :)

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Define μαιμου :lol: Δεν λεει πουθενα πως ειναι της SGP. Οποτε δεν ειναι μαιμου ναι, αλλα δεν το πολυκρυβει :)

Το γράφει στις φωτογραφίες!

Συνήθως αυτές οι "μαϊμούδες" είναι αρκετά καλές. Τόσο που αν τις πάρεις (εν γνώση σου) να μην ενοχλεί!

Αλέξανδρος,

Το γράφει στις φωτογραφίες!

Συνήθως αυτές οι "μαϊμούδες" είναι αρκετά καλές. Τόσο που αν τις πάρεις (εν γνώση σου) να μην ενοχλεί!

Ωχ ναι εχεις δικιο δεν το ειχα δει!

Ομολογουμενως ισχυει, αν και καποιες εχουν καποια θεματακια στα κουμπακια καποιες. Προσωπικα παντως αν μου αρεσαν αυτου του τυπου οι θηκες θα την επαιρνα αβλεπι ανεξαρτητως αν ειναι αυθεντικη ή οχι :) Θελω να πω, ειναι μια θηκη, αν σου αρεσει το design την χτυπας, η προστασια δε νομιζω πως θα εχει καμια πραγματικη διαφορα με την αυθεντικη αν πεσει κατω η συσκευη πχ.

Επισης κανω και ενα εντιτ στο προηγουμενο ποστ μου γιατι μπηκε ενα "δεν" κατα λαθος :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Eιναι γνωστό οτι υπάρχουν πάλες μαϊμούδες με χαμηλή τιμή. Αλλά είναι επίσης γνωστό πως έχουν και ποιοτικες διαφορές.

Εγώ εχω μια spigen neo hybrid αυθεντική και πήρα και μια μαϊμού σε άλλο χρώμα για πιο φθηνή την οποία χάρισα γιατί δεν είχαν καμιά σχέση.

Στην γνήσια χαϊδεύεις το πίσω μέρος και ενώ είναι λάστιχο είναι σαν βελούδο ενώ η άλλη ήταν χάλια.

Γνώμη μου αν δεν θες πολλες θήκες να αλλάζεις όπως εγώ, καλύτερα να πάρεις μια γνήσια και να ξεμπερδεύεις.

Έχω αυτήν την κόκκινη σε λευκό NOTE3.

Galaxy Note 3 Case Neo Hybrid

Eιναι γνωστό οτι υπάρχουν πάλες μαϊμούδες με χαμηλή τιμή. Αλλά είναι επίσης γνωστό πως έχουν και ποιοτικες διαφορές.

Εγώ εχω μια spigen neo hybrid αυθεντική και πήρα και μια μαϊμού σε άλλο χρώμα για πιο φθηνή την οποία χάρισα γιατί δεν είχαν καμιά σχέση.

Στην γνήσια χαϊδεύεις το πίσω μέρος και ενώ είναι λάστιχο είναι σαν βελούδο ενώ η άλλη ήταν χάλια.

Γνώμη μου αν δεν θες πολλες θήκες να αλλάζεις όπως εγώ, καλύτερα να πάρεις μια γνήσια και να ξεμπερδεύεις.

Έχω αυτήν την κόκκινη σε λευκό NOTE3.

Galaxy Note 3 Case Neo Hybrid

Αυτή θα είναι η τρίτη θήκη. Πήρα μια διάφανη φτηνή (<4 Ευρώ) από το Πλαίσιο για να μην είναι γυμνό το κινητό και περιέργως μου αρέσει αρκετά!

Περιμένω να παραλάβω μια 3rd party S-View. Αλλά δεν ξέρω πόσο θα με βολέψει το flip cover, οπότε θέλω και μία για λίγο καλύτερη προστασία από την διάφανη, χωρίς όμως να δίνει πολύ όγκο.

Τελικά την παρήγγειλα, εν γνώση μου ότι μπορεί να πέταξα 10 Ευρώ στη θάλασσα!

Η δική σου στο άσπρο Note πως φαίνεται; Άσπρο έχω και εγώ και με προβληματίζει η μαύρη πλάτη.

Αλέξανδρος,

έχει φοβερή ποιότητα στην αφή στο πίσω μέρος και δεύτερων το πίσω μέρος δεν το βλέπω χαχα

αν άλλαζα θήκη πάλι ίδια θα έπαιρνα.

το κόκκινο του πάει πολύ και πιστεύω όλα τα ζωντανά χρώματα αναλόγως τα γούστα.

εχω την γνήσια φλιπ σε άσπρο αλλά λερώνει και μου έκανε και μια γρατζουνιτσα την εχω πετάξει σε ένα συρτάρι.

Επειδή βλέπω ότι πολλοί θέλουν ασύρματη φόρτιση, ποστάρω ξανά αυτό που είχα αγοράσει.

Κάνει καλά την δουλειά του, έχει εξαιρετική ποιότητα και είναι πολύ φτηνό

Receiver + Pad

http://www.ebay.co.uk/itm/291007284581?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Επειδή βλέπω ότι πολλοί θέλουν ασύρματη φόρτιση, ποστάρω ξανά αυτό που είχα αγοράσει.

Receiver + Pad

http://www.ebay.co.uk/itm/291007284581?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Α μπράβο βρε Jig. Το έγραψα ότι είχες δώσει την φθηνότερη λύση αλλά όλοι έδιναν κάτι λινκ με πανάκριβα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Receiver + Pad

Πόση ώρα κάνει να φορτίσει με αυτό? από 15%-->100% π.χ.

Κλείνει κανονικά το καπάκι αν το βάλεις μέσα το pad ή το "φουσκώνει" κάπως?

@nnik_1969

είδα που έψαχναν και το ποστ σου με έκανε να το ξαναβάλω :)

@Logi

από 5% γύρω στις 5 ώρες +

το back cover ''φουσκώνει'' ελάχιστα

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Τι γνωμη έχετε για τo flip cover της Samsung; Αξίζει τα χρήματα του; Προστατεύει καλά το κινητό; Αν όχι έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Ευχαριστώ!

Τι γνωμη έχετε για τo flip cover της Samsung; Αξίζει τα χρήματα του; Προστατεύει καλά το κινητό; Αν όχι έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Ευχαριστώ!

Από πτώση δεν νομίζω να σώσει και πολλά. Εξαρτάται το πως θα πέσει.

Αλλά αν το βάζεις σε τσάντες ή τσέπες θα γλιτώσεις τις γρατζουνιές στο τζάμι από κλειδιά, κέρματα και τα παρόμοια.

Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko:

Την καμερα πισω την προστατευει καθολου; Δηλαδη η καμερα ειναι λιγο πιο μεσα απο την θηκη; Δεν θα ηθελα να ακουμπαει στις πειφανειες

Εμένα με βολεύει η flip cover της samsung αλλα η αληθεια ειναι οτι το τηλεφωνο το εχω στην επαγγελματική μου τσαντα οποτε η προστασία όπως σωστα προειπε και ο φίλος telis ειναι σούπερ αρκεί να ΜΗΝ πέσει :) απο εκει και πέρα ειναι τι χρειάζεσαι κιολας και τι θελεις. Να εχεις υπόψιν σου οτι όση περισσότερη προστασία θα σου παρέχει μία θήκη τόσο θα αυξάνεται και ο όγκος της και το τηλέφωνο μας τις έχει τις διαστάσεις του :D

Receiver + Pad

παντως ενας καλος συνδυασμος νομιζω ειναι και αυτος λιγο ακριβοτερος (5€) αλλα εχω εμπιστοσυνη στην nillkin μετα την αγορα του φανταστικου tempered glass....

http://www.ebay.com/itm/360859429199?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

http://www.ebay.com/itm/390685908808?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Και αυτό με 500mah φορτίζει; Πωπω θάνατος είναι....

Οτιδήποτε έχει να κάνει με ασύρματη φόρτιση στα 500 είναι :( Είναι ίσως το μοναδικό μείον που έχει η συγκεκριμμένη τεχνολογία

Οτιδήποτε έχει να κάνει με ασύρματη φόρτιση στα 500 είναι .) Είναι ίσως το μοναδικό μείον που έχει η συγκεκριμμένη τεχνολογία

Η το βαζεις τη νυχτα,ή το φορτιζεις χωρις να το αφησεις να πεσει η μπαταρια του πολυ.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Εννοείται. Έχω ήδη δύο. Μία στο γραφείο και μία στη κρεβατοκάμαρα. Σκέφτομαι να πάρω και μία ασύρματη βάση για το αυτοκίνητο. Δε θα μένω πουθενά μετά :D

Και αυτό με 500mah φορτίζει; Πωπω θάνατος είναι....

εχει αναφερθει οτι οταν η φορτιση γινεται μεσω pc στα 500 mah και μεσω φορτιστη εως

640 mah....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

• The title was changed to [Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)