houla Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Για ριξτε μια ματια και εδω http://www.amazon.com/SUPCASE-Samsung-Galaxy-Unicorn-Premium/dp/B00F423HGS/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1394472027&sr=8-4&keywords=supcase+samsung+galaxy+note+3 Την εχει και σε λευκο χρωμα οπως επισης και σε αλλα χρωματα αλλα την βρηκα μονο στο amazon, Δεν γνωριζω αν ειναι ιδια σε ποιοτητα αλλα με ψηνει να την χτυπησω... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Για ριξτε μια ματια και εδω http://www.amazon.com/SUPCASE-Samsung-Galaxy-Unicorn-Premium/dp/B00F423HGS/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1394472027&sr=8-4&keywords=supcase+samsung+galaxy+note+3 Την εχει και σε λευκο χρωμα οπως επισης και σε αλλα χρωματα αλλα την βρηκα μονο στο amazon, Δεν γνωριζω αν ειναι ιδια σε ποιοτητα αλλα με ψηνει να την χτυπησω... Αυτη,ειναι ιδια με την Ισπανικη που πηραμε μερικοι απο δω. Και ερχεται απο την Ισπανια,αρα και πιο γρηγορα,και χωρις αλλες πιθανες διαδικασιες. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Ναι το γνωριζω απλα η ισπανικη βγαινει μονο σε μαυρο χρωμα ενω αυτη σε πολλα διαφορετικα χρωματα αλλα και σε λευκο που νομιζω ταιριαζει καλυτερα στα λευκα τηλεφωνα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Εννοείται ότι θα χτυπήσω μια κόκκινη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αυτή η θήκη μου φαίνεται λιγο...φτηνή (με τα έξοδα αποστολής ~10 και κάτι Ευρώ). Πόσο παίζει να είναι μαϊμού; Ο seller έχει πολύ καλές κριτικές και είναι από Αγγλία μεριά (υποτίθεται!) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Αυτή η θήκη μου φαίνεται λιγο...φτηνή (με τα έξοδα αποστολής ~10 και κάτι Ευρώ). Πόσο παίζει να είναι μαϊμού; Ο seller έχει πολύ καλές κριτικές και είναι από Αγγλία μεριά (υποτίθεται!) Define μαιμου :lol: Δεν λεει πουθενα πως ειναι της SGP. Οποτε ειναι μαιμου ναι, αλλα δεν το πολυκρυβει :) Edited March 10, 2014 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Define μαιμου :lol: Δεν λεει πουθενα πως ειναι της SGP. Οποτε δεν ειναι μαιμου ναι, αλλα δεν το πολυκρυβει :) Το γράφει στις φωτογραφίες! Συνήθως αυτές οι "μαϊμούδες" είναι αρκετά καλές. Τόσο που αν τις πάρεις (εν γνώση σου) να μην ενοχλεί! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Το γράφει στις φωτογραφίες! Συνήθως αυτές οι "μαϊμούδες" είναι αρκετά καλές. Τόσο που αν τις πάρεις (εν γνώση σου) να μην ενοχλεί! Ωχ ναι εχεις δικιο δεν το ειχα δει! Ομολογουμενως ισχυει, αν και καποιες εχουν καποια θεματακια στα κουμπακια καποιες. Προσωπικα παντως αν μου αρεσαν αυτου του τυπου οι θηκες θα την επαιρνα αβλεπι ανεξαρτητως αν ειναι αυθεντικη ή οχι :) Θελω να πω, ειναι μια θηκη, αν σου αρεσει το design την χτυπας, η προστασια δε νομιζω πως θα εχει καμια πραγματικη διαφορα με την αυθεντικη αν πεσει κατω η συσκευη πχ. Επισης κανω και ενα εντιτ στο προηγουμενο ποστ μου γιατι μπηκε ενα "δεν" κατα λαθος :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Eιναι γνωστό οτι υπάρχουν πάλες μαϊμούδες με χαμηλή τιμή. Αλλά είναι επίσης γνωστό πως έχουν και ποιοτικες διαφορές. Εγώ εχω μια spigen neo hybrid αυθεντική και πήρα και μια μαϊμού σε άλλο χρώμα για πιο φθηνή την οποία χάρισα γιατί δεν είχαν καμιά σχέση. Στην γνήσια χαϊδεύεις το πίσω μέρος και ενώ είναι λάστιχο είναι σαν βελούδο ενώ η άλλη ήταν χάλια. Γνώμη μου αν δεν θες πολλες θήκες να αλλάζεις όπως εγώ, καλύτερα να πάρεις μια γνήσια και να ξεμπερδεύεις. Έχω αυτήν την κόκκινη σε λευκό NOTE3. Galaxy Note 3 Case Neo Hybrid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Eιναι γνωστό οτι υπάρχουν πάλες μαϊμούδες με χαμηλή τιμή. Αλλά είναι επίσης γνωστό πως έχουν και ποιοτικες διαφορές. Εγώ εχω μια spigen neo hybrid αυθεντική και πήρα και μια μαϊμού σε άλλο χρώμα για πιο φθηνή την οποία χάρισα γιατί δεν είχαν καμιά σχέση. Στην γνήσια χαϊδεύεις το πίσω μέρος και ενώ είναι λάστιχο είναι σαν βελούδο ενώ η άλλη ήταν χάλια. Γνώμη μου αν δεν θες πολλες θήκες να αλλάζεις όπως εγώ, καλύτερα να πάρεις μια γνήσια και να ξεμπερδεύεις. Έχω αυτήν την κόκκινη σε λευκό NOTE3. Galaxy Note 3 Case Neo Hybrid Αυτή θα είναι η τρίτη θήκη. Πήρα μια διάφανη φτηνή (<4 Ευρώ) από το Πλαίσιο για να μην είναι γυμνό το κινητό και περιέργως μου αρέσει αρκετά! Περιμένω να παραλάβω μια 3rd party S-View. Αλλά δεν ξέρω πόσο θα με βολέψει το flip cover, οπότε θέλω και μία για λίγο καλύτερη προστασία από την διάφανη, χωρίς όμως να δίνει πολύ όγκο. Τελικά την παρήγγειλα, εν γνώση μου ότι μπορεί να πέταξα 10 Ευρώ στη θάλασσα! Η δική σου στο άσπρο Note πως φαίνεται; Άσπρο έχω και εγώ και με προβληματίζει η μαύρη πλάτη. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 έχει φοβερή ποιότητα στην αφή στο πίσω μέρος και δεύτερων το πίσω μέρος δεν το βλέπω χαχα αν άλλαζα θήκη πάλι ίδια θα έπαιρνα. το κόκκινο του πάει πολύ και πιστεύω όλα τα ζωντανά χρώματα αναλόγως τα γούστα. εχω την γνήσια φλιπ σε άσπρο αλλά λερώνει και μου έκανε και μια γρατζουνιτσα την εχω πετάξει σε ένα συρτάρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Επειδή βλέπω ότι πολλοί θέλουν ασύρματη φόρτιση, ποστάρω ξανά αυτό που είχα αγοράσει. Κάνει καλά την δουλειά του, έχει εξαιρετική ποιότητα και είναι πολύ φτηνό Receiver + Pad http://www.ebay.co.uk/itm/291007284581?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Επειδή βλέπω ότι πολλοί θέλουν ασύρματη φόρτιση, ποστάρω ξανά αυτό που είχα αγοράσει. Κάνει καλά την δουλειά του, έχει εξαιρετική ποιότητα και είναι πολύ φτηνό Receiver + Pad http://www.ebay.co.uk/itm/291007284581?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Α μπράβο βρε Jig. Το έγραψα ότι είχες δώσει την φθηνότερη λύση αλλά όλοι έδιναν κάτι λινκ με πανάκριβα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Επειδή βλέπω ότι πολλοί θέλουν ασύρματη φόρτιση, ποστάρω ξανά αυτό που είχα αγοράσει. Κάνει καλά την δουλειά του, έχει εξαιρετική ποιότητα και είναι πολύ φτηνό Receiver + Pad http://www.ebay.co.uk/itm/291007284581?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Πόση ώρα κάνει να φορτίσει με αυτό? από 15%-->100% π.χ. Κλείνει κανονικά το καπάκι αν το βάλεις μέσα το pad ή το "φουσκώνει" κάπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 @nnik_1969 είδα που έψαχναν και το ποστ σου με έκανε να το ξαναβάλω :) @Logi από 5% γύρω στις 5 ώρες + το back cover ''φουσκώνει'' ελάχιστα Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis62 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Τι γνωμη έχετε για τo flip cover της Samsung; Αξίζει τα χρήματα του; Προστατεύει καλά το κινητό; Αν όχι έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szax Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Τι γνωμη έχετε για τo flip cover της Samsung; Αξίζει τα χρήματα του; Προστατεύει καλά το κινητό; Αν όχι έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Ευχαριστώ! Από πτώση δεν νομίζω να σώσει και πολλά. Εξαρτάται το πως θα πέσει. Αλλά αν το βάζεις σε τσάντες ή τσέπες θα γλιτώσεις τις γρατζουνιές στο τζάμι από κλειδιά, κέρματα και τα παρόμοια. Παράθεση Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis62 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Την καμερα πισω την προστατευει καθολου; Δηλαδη η καμερα ειναι λιγο πιο μεσα απο την θηκη; Δεν θα ηθελα να ακουμπαει στις πειφανειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Εμένα με βολεύει η flip cover της samsung αλλα η αληθεια ειναι οτι το τηλεφωνο το εχω στην επαγγελματική μου τσαντα οποτε η προστασία όπως σωστα προειπε και ο φίλος telis ειναι σούπερ αρκεί να ΜΗΝ πέσει :) απο εκει και πέρα ειναι τι χρειάζεσαι κιολας και τι θελεις. Να εχεις υπόψιν σου οτι όση περισσότερη προστασία θα σου παρέχει μία θήκη τόσο θα αυξάνεται και ο όγκος της και το τηλέφωνο μας τις έχει τις διαστάσεις του :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Επειδή βλέπω ότι πολλοί θέλουν ασύρματη φόρτιση, ποστάρω ξανά αυτό που είχα αγοράσει. Κάνει καλά την δουλειά του, έχει εξαιρετική ποιότητα και είναι πολύ φτηνό Receiver + Pad http://www.ebay.co.uk/itm/291007284581?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 παντως ενας καλος συνδυασμος νομιζω ειναι και αυτος λιγο ακριβοτερος (5€) αλλα εχω εμπιστοσυνη στην nillkin μετα την αγορα του φανταστικου tempered glass.... http://www.ebay.com/itm/360859429199?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.com/itm/390685908808?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Και αυτό με 500mah φορτίζει; Πωπω θάνατος είναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Και αυτό με 500mah φορτίζει; Πωπω θάνατος είναι.... Οτιδήποτε έχει να κάνει με ασύρματη φόρτιση στα 500 είναι :( Είναι ίσως το μοναδικό μείον που έχει η συγκεκριμμένη τεχνολογία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Οτιδήποτε έχει να κάνει με ασύρματη φόρτιση στα 500 είναι .) Είναι ίσως το μοναδικό μείον που έχει η συγκεκριμμένη τεχνολογία Η το βαζεις τη νυχτα,ή το φορτιζεις χωρις να το αφησεις να πεσει η μπαταρια του πολυ. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Εννοείται. Έχω ήδη δύο. Μία στο γραφείο και μία στη κρεβατοκάμαρα. Σκέφτομαι να πάρω και μία ασύρματη βάση για το αυτοκίνητο. Δε θα μένω πουθενά μετά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Και αυτό με 500mah φορτίζει; Πωπω θάνατος είναι.... εχει αναφερθει οτι οταν η φορτιση γινεται μεσω pc στα 500 mah και μεσω φορτιστη εως 640 mah.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts