rebel1 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Αγόρασα αυτή την... Ορίτζιναλ θήκη http://m.ebay.com/itm/111201011821?&txnId=1157293689001 Έλα όμως που δεν δουλεύει το s - view. Αν δεν μου την αλλάξει θα του αλλάξω τα φώτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Αγόρασα αυτή την... Ορίτζιναλ θήκη http://m.ebay.com/itm/111201011821?&txnId=1157293689001 Έλα όμως που δεν δουλεύει το s - view. Αν δεν μου την αλλάξει θα του αλλάξω τα φώτα... Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Εξάρτημα και τσέκαρε την επιλογή "Αυτόματο ξεκλείδωμα". Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Το έκανα αυτό φίλε Νικολάε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Το έκανα αυτό φίλε Νικολάε Μπορεί να είναι λάθος τοποθετημένος ο μαγνήτης. Βγάλε δοκιμαστικά το πίσω μέρος και Δοκίμασε μόνο το πάνω μέρος με το παράθυρο λιγο πιο αριστερά της οθόνης η δεξιά. Αμα πιάσει τοτε φταίει αυτο Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 μπήκε εύκολα δλδ την περιμένω και εγώ από μέρα σε μέρα. Το μπουμπλε με ξενίζει λίγο. ... Το πάτησες αρκετά φίλε ??? Εμένα μπήκε τέλεια βέβαια έχω αλλάξει καμιά 100 ζελατίνες σε δικά μου τηλ και σε φίλων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς ο μαγνήτης πάνω στην quickview μπορεί να μην είναι τοποθετημένος σωστά, και να είναι λίγο πιο δεξιά η πιο αριστερά από ότι πρέπει. δοκίμασε όπως το κλείνεις το καπάκι να το κλείσεις πιο αριστερά η δεξιά, μήπως και triggarei την δυνατότητα αυτή. εκτός και αν δεν έχει καθόλου μαγνήτη αυτή που πήρες και έτσι δεν δουλεύει γενικώς αυτή η δυνατότητα..... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Έχει το τσιπ δοκίμασα αλλά δυστυχώς δεν είδα φως... Όταν ανοίγω την θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Ενημέρωση Μετά το τελευταίο update(7/2) του Gear Manager και του Galaxy Gear, η μπαταρία φτάνει πια, με πάρα πολύ χρήση, άνετα τις τρεις ημέρες και φόρτιση το βράδυ της τέταρτης. Με μέτρια χρήση μιλάμε για σχεδόν 5 ημέρες Ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος που έχει κάνει την αναβάθμιση. edit: Σκέφτομαι τι θα κάνει το καινούριο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει σε περίπου δυο μήνες. :p Καλό βέβαια θα είναι να φτιάξουν λίγο και την τιμή, εκτός και αν ............:X Είχε βιαστεί να το βγάλει για να προλάβει τον ανταγωνισμό και τα έκανε ''shit'', αλλά η πορεία τους δικαίωσε. Good work!!! @ v@gelis Βαγγέλη, μήπως άκουσες ότι θα κυκλοφορήσει πολύ πιο γρήγορα από την κανονική περίοδο το Note 4 ? Edited February 10, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Και εγω αυτήν την εντύπωση έχω. Έχουν προσθέσει μια εφαρμογή για το email Και έχουν διορθώσει τις αναπάντητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Πολύ πιθανόν να έχει flexible oled display... Μάλλον μαζί με το s5 θα ανακοινωθεί. Και το gear 1 θα πέσει αρκετά σε τιμή Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Έχετε να προτείνετε καμιά θήκη σχετικά λεπτή ώστε να μην προσθέτει όγκο Έχω της Spigen την neo hybrid αλλά δεν με έχει βολέψει πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Έχετε να προτείνετε καμιά θήκη σχετικά λεπτή ώστε να μην προσθέτει όγκο Έχω της Spigen την neo hybrid αλλά δεν με έχει βολέψει πολύ Της Spigen την Ultra Fit. Δεν την έχω αλλά την έχω στη wishlist! Καλά σχόλια έχω διαβάσει! http://www.amazon.co.uk/dp/B00DCICXMU/ref=cm_sw_r_udp_awd_9YF-sb09GB8FW Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 βρήκα τελικά από αγγελία μου ένα galaxy gear, και είδα online ότι κατάφεραν να δουλεύει και σε nexus 5. γνωρίζει κανείς αν δουλεύει και σε κάποια άλλα android κινητά? έστω με root δηλαδή? από ότι διαβάζω αν έχεις 4.3 android και root σε κάποιο κινητό με μία διαδικασία (νομίζω με custom rom την null στο gear) μπορείς να το κάνεις να δουλέψει.... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 βρήκα τελικά από αγγελία μου ένα galaxy gear, και είδα online ότι κατάφεραν να δουλεύει και σε nexus 5. γνωρίζει κανείς αν δουλεύει και σε κάποια άλλα android κινητά? έστω με root δηλαδή? από ότι διαβάζω αν έχεις 4.3 android και root σε κάποιο κινητό με μία διαδικασία (νομίζω με custom rom την null στο gear) μπορείς να το κάνεις να δουλέψει.... Ναι έτσι είναι .Υπάρχει ειδικό νήμα στο xda αλλά δεν το έχω διαβάσει με λεπτομέρεια Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Έχετε να προτείνετε καμιά θήκη σχετικά λεπτή ώστε να μην προσθέτει όγκο Έχω της Spigen την neo hybrid αλλά δεν με έχει βολέψει πολύ Σημερα,μου ηλθαν δυο θηκες,η Ισπανικη που προτειναν τα παιδια εδω,και η Spigen Slim Armor,metal slate. Επειδη βλεπω οτι η πρωτη με καλυπτει,αποφασισα να δωσω τη Spigen,την οποια και ΔΕΝ ανοιξα,αρα ουτε και εβγαλα απο τη θηκη της. Οποιος την παρει,θα εχει γλυτωσει τη φασαρια της παραγγελιας και της μεταβασης στο Ταχυδρομειο για να την παραλαβει. Οστις θελει,ενα πμ. παρακαλω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Το πάτησες αρκετά φίλε ??? Εμένα μπήκε τέλεια βέβαια έχω αλλάξει καμιά 100 ζελατίνες σε δικά μου τηλ και σε φίλων Σήμερα μου ήρθε έκανα την πρώτη μου προσπάθεια άλλα δυστυχώς απέτυχα μου έκανε ενα μπουμπλε προσπάθησα να το σώσω και έχασα. μετά απο 10 βάλε βγάλε την πέταξα δυστυχώς .η αφή της ήταν τέλεια αλλά δεν θέλω να εχω κάτι στην οθόνη μου που δεν εφαρμόζει τέλεια. τσαμπα τα λεφτα αλλά έμαθα να επιμένω στο ότι δεν θέλω μεμβρανοτζαμακια έξτρα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) Σημερα,μου ηλθαν δυο θηκες,η Ισπανικη που προτειναν τα παιδια εδω,και η Spigen Slim Armor,metal slate. Επειδη βλεπω οτι η πρωτη με καλυπτει,αποφασισα να δωσω τη Spigen,την οποια και ΔΕΝ ανοιξα,αρα ουτε και εβγαλα απο τη θηκη της. Οποιος την παρει,θα εχει γλυτωσει τη φασαρια της παραγγελιας και της μεταβασης στο Ταχυδρομειο για να την παραλαβει. Οστις θελει,ενα πμ. παρακαλω. Είδες; Αυτή την Smartgeek σας την πρότεινα εγώ. Δεν είναι καταπληκτική; Σήμερα μου ήρθε έκανα την πρώτη μου προσπάθεια άλλα δυστυχώς απέτυχα μου έκανε ενα μπουμπλε προσπάθησα να το σώσω και έχασα. μετά απο 10 βάλε βγάλε την πέταξα δυστυχώς .η αφή της ήταν τέλεια αλλά δεν θέλω να εχω κάτι στην οθόνη μου που δεν εφαρμόζει τέλεια. τσαμπα τα λεφτα αλλά έμαθα να επιμένω στο ότι δεν θέλω μεμβρανοτζαμακια έξτρα. :rolleyes: Να έχεις υπομονή. Εγώ τα κατάφερα στο τέταρτο glass. Έχεις δρόμο ακόμα.... Ερώτηση : Αγόραζα κάτι Bluetooth ακουστικά αλλά παίζουν μόνο στις κλήσεις. Στο να βλέπω ταινίες ή βιντεάκια δεν λειτουργούν. Ο ήχος βγαίνει από το ηχείο. Έτσι είναι το σύστημα; Edited February 11, 2014 by Hierophant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Είδες; Αυτή την Smartgeek σας την πρότεινα εγώ. Δεν είναι καταπληκτική; Να έχεις υπομονή. Εγώ τα κατάφερα στο τέταρτο glass. Έχεις δρόμο ακόμα.... Ερώτηση : Αγόραζα κάτι Bluetooth ακουστικά αλλά παίζουν μόνο στις κλήσεις. Στο να βλέπω ταινίες ή βιντεάκια δεν λειτουργούν. Ο ήχος βγαίνει από το ηχείο. Έτσι είναι το σύστημα; Εξαρτάται από το Bluetooth ..Βάλε αλλιώς την εφαρμογή mono Bluetooth router Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Εξαρτάται από το Bluetooth ..Βάλε αλλιώς την εφαρμογή mono Bluetooth router Μπράβο ρε φίλε είσαι θεός.... Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Είδες; Αυτή την Smartgeek σας την πρότεινα εγώ. Δεν είναι καταπληκτική; Να έχεις υπομονή. Εγώ τα κατάφερα στο τέταρτο glass. Έχεις δρόμο ακόμα.... Δεν είναι δύσκολο απλά θέλει αργά αργά να στοχεύσεις σωστά και μετά να το αφήσεις. Υπομονή θέλει και σταθερά χέρια. Το tempered glass μπαίνει πιο εύκολα από απλή ζελατίνα γιατί μπαίνει με τη μία. Απλά θέλει στόχο. Όσο μεγαλύτερη επιφάνεια τοσο πιο δύσκολα να στοχεύσεις. Αν δεν το πετύχεις καλά το σηκώνεις απαλα και το ξανα κεντράρεις Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) Είδες; Αυτή την Smartgeek σας την πρότεινα εγώ. Δεν είναι καταπληκτική; Ναι,γι αυτο κι εγω θα την κρατησω,και θα δωσω την Spigen. Edit. Σημερα,ανοιγιντας το κινητο και το ΒΤ,με την προοπτικη να ακουσω το ραδιο μου,επαθα πλακα.Το ΒΤ,το mw1 δηλαδη,δουλεψε κανονικα ως τηλεφωνο,με ακουγαν δηλαδη και τους ακουγα,και στο τελος,εκλεισε κανονικα. Το κακο ειναι οτι δεν ξερω γιατι το εκανε ωστε να μπορεσω να το επαναλαβω. Edited February 11, 2014 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Τοσο καλη θηκη ο ισπανος ? Δινει πολυ ογκο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Τοσο καλη θηκη ο ισπανος ? Δινει πολυ ογκο ?? Οχι.Μια χαρα δειχνει. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Θελω φωτο :-)) για σηκωστε καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts