Myoxygen Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Δεν έχω λάβει κάποιο update. Εσύ που το βρήκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 2 εβδομάδες; photo or didn't happened!!! Άν είναι αλήθεια πάω να αγοράσω και εγώ το gear. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szax Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Στράτο από όσο έχω διαβάσει το note 3 είναι default ρυθμισμένο στον kernel στα 640. Δοκίμασα και τον φορτιστή που έχει η βάση (1.5Α) και με φορτιστή 2Α και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ακόμη και η γνήσια βάση της samsung δίνει output current 650 στα specs. http://www.samsung.com/za/consumer/mobile-phone/mobile-phone/galaxy-note-accessories/EP-WN900EWEGWW-spec Έχει power bank έτοιμα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα στις τιμές που δίνουν. http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l1313&_nkw=Wireless+Charger+Power+Bank&_sacat=0&_from=R40 Επιβεβαιώνω για την γνήσια βάση και την sview με την φόρτιση ότι πιάνει 640. Α, και ο φορτιστής είναι 2Α. Παράθεση Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Δεν έχω λάβει κάποιο update. Εσύ που το βρήκες; Μόνο του μου το έβγαλε Το Gear μου είναι από UK 2 εβδομάδες; photo or didn't happened!!! Άν είναι αλήθεια πάω να αγοράσω και εγώ το gear. xεχε, πλάκα έκανα:D. Θα ενημερώσω σε λίγες ημέρες αν θα τα πάει καλύτερα από τις τρεις ημέρες που κρατάει η μπαταρία του τώρα. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Έχει να προτείνει κάνεις κανένα καλό αξεσουάρ για το νότε εκτός από θήκη tempered glass γιατί τα τοποθέτησα με αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Έχει να προτείνει κάνεις κανένα καλό αξεσουάρ για το νότε εκτός από θήκη tempered glass γιατί τα τοποθέτησα με αυτά καλώδιο otg για να διαβάζει USB κτλ καθώς και καλώδιο hdmi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Έχω και για usb hdmi δεν μου χρειάζεται είχα καλώδιο στο s3 δεν το χρησιμοποίησαν ούτε μια φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Αν έχεις θήκη της Samsung το μαγνητάκι της spigen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Αν έχεις θήκη της Samsung το μαγνητάκι της spigen Τι εννοεις; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Αυτό εδώ λέει ο cadfael: http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-3/galaxy-note-3-magnetic-clip-for-original-flip-cover.html Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Εχει δει κανεις γνησιο docking station(να εχει usb και hdmi) για την κινηταρα μας; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Οποιος ενδιαφερεται για θηκη αλουμινιου εγω πειρα αυτην εδω http://www.ebay.com/itm/141108064755?var=440204315221&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Και ειναι παρα πολυ καλη,χωρις κενα χωρις να βγαινει το καπακι χωρις βιδες σχετικα μικρη σε ογκο και δεν ειδα να χανει σε σημα η σε wifi. Gps και NFC λειτουργούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Τι εννοεις; Οχι εχω neo hybrid της spigen .......εχει βγαλει η spigen μαγνητακια με 10 δολάρια αν δε ν κανω λαθος ωστε να τα τοποθετεις στην s view θηκη με αποτελεσμα να μην ανοιγει ευκολα να κουμπωνει κατα καποιον τροπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Αν θέλει κανείς gear μαύρο, έχω βάλει αγγελία. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Οχι εχω neo hybrid της spigen .......εχει βγαλει η spigen μαγνητακια με 10 δολάρια αν δε ν κανω λαθος ωστε να τα τοποθετεις στην s view θηκη με αποτελεσμα να μην ανοιγει ευκολα να κουμπωνει κατα καποιον τροπο Ισως βγει καινουργιο ισως οχι αλλα προσεξε και αυτο : 120$ discount coming http://www.sammobile.com/2014/02/04/galaxy-gear-gets-a-120-discount-in-india-global-price-cut-expected/ Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Καλη φαση. Εγω σαν αγαπημενο αξεσουαρ εχω τα ρολογια και το σκεφτομαι αρκετα για το gear. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Καλη φαση. Εγω σαν αγαπημενο αξεσουαρ εχω τα ρολογια και το σκεφτομαι αρκετα για το gear. Επειδή ακριβώς έχεις τα ρολόγια ως αγαπημένο αξεσουάρ, θα έπρεπε να σε ξενερώνει το Gear. Πεταμένα λεφτά είναι... δεν προσφέρει τίποτα το εκπληκτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Επειδή ακριβώς έχεις τα ρολόγια ως αγαπημένο αξεσουάρ, θα έπρεπε να σε ξενερώνει το Gear. Πεταμένα λεφτά είναι... δεν προσφέρει τίποτα το εκπληκτικό. Εγώ αντίθετα νομίζω ότι τα smartwatces γενικά είναι εξαιρετικά χρήσιμα. Το δικό μου το gear το δίνω γιατί χρησιμοποιώ κυρίως το Sony smartwatch 2 εεπειδή οδηγώ μηχανή και στη βροχή το smartwatch έχει καλύτερη ανοχή. Δεν υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να μην έχω κάποιο smartwatch ,όπως και κινητό χωρίς πενάκι. Κατα τα άλλα το gear είναι σαφώς πιο ποιοτικό του smartwatch και πιο γρήγορο. Edited February 8, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Για μενα θα κοιτούσε τα επομενης γενιας smartwatch που θα βγουνε φετος. Ακομα ειναι σε πολυ αρχικο σταδιο. Καλο το gear αλλα δεν σκοπευω να χρησιμοποιω samsung προιοντα και ειναι και πανακριβο. Μα δεν βαριεμαι να βγαλω το κινητο απο την τσεπη μου να διαβασω τα μηνυματα.... αντε να ειχε καμερα μπροστα για καμια βιντεοκληση με skype η να επαιρνα τηλεφωνα απο το ρολοι και να μιλουσα στο ρολοι και να με ακουγε ο αλλος καθαρα....ισως... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Όπως όλα έτσι και αυτό το αξεσουάρ είναι καλό ή κακό ανάλογα τη χρήση ή τον χρήστη. Εμένα με βολεύει πολύ αφού το κινητό είναι μέσα σε τσάντα ή μπουφάν. Βλέπω λοιπόν ποιος με καλεί ή αν έρθει κάποιο email. Τώρα όλο και περισσότερες εφαρμογές είναι συμβατές και δίνουν πληροφορίες. Επίσης στο αμάξι μιλάω από το ρολόι και με ακούν/ τους ακούω μια χαρά. Ξέχασα να πω ότι το ρολόι ήρθε δώρο μαζί με το τηλέφωνο. Ίσως αν ήταν να πληρώσω να μην το αγόραζα. Μέρα με την ημέρα όμως γίνεται όλο και πιο χρήσιμο. Edited February 8, 2014 by giotamike συμπλήρωση Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 το Gear. Πεταμένα λεφτά είναι... δεν προσφέρει τίποτα το εκπληκτικό. To έχεις δοκιμάσει και το λες αυτό? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Root μπορεις να κανεις το gear? Πχ για να μην βγαζει ηχο οταν βγάζεις φωτο η να περνας καμια εφαρμογη οπως facebook στο κινητο Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Λοιπόν επειδή έχω 7 wireless chargers και παρακολουθώ πολύ στενά το θέμα θα προτείνω επίσημα τα εξής: 1. Φορτιστής (pad). Εδώ παίζει ρόλο το πόσο δυνατό είναι γιατί πάρα πολύ απλά με μια θήκη χοντρή ΔΕΝ μπορεί να φορτίσει το κινητό και υπάρχει πρόβλημα... πχ ο VU και ο Nokia DT900 που έχω ΔΕΝ φορτίζουν το κινητό με την δερμάτινη θήκη portfolio που έχω, οπότε προτείνω τον εξής απλό φορτιστή ο οποίος έχει output 1A και φορτίζει ΟΤΙ θήκη και να έχεις. Mini QI Wireless Adapter Charging Pad 2. PowerBanks, Eπειδή έχω και 2 PoweBanks με QI Charging αυτά είναι καλά φτάνει να είναι πάνω από 7000mha οπότε προτείνω το Qi Wireless Charger PAD +10000mAh Battery το οποίο μου δουλεύει άψογα και από το USB του φορτίζει επίσης το κινητό με 1800mha όσο και ο μαμά φορτιστής. 3. Wireless Receiver. Εδώ έχει μεγάλη κουβέντα το θέμα αλλά για να μην μακρηγορώ το μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει η ποιότητα του Coil που έχει μέσα του οπότε έχοντας 4 διαφορετικά και με μεγάλη προσπάθεια (από της 31 Σεπτέμβρη που πήρα το κινητό είχα Wireless CHarging με Receiver από Note 2 τουμπαρισμένο γιατί τα pins ήταν Ανάποδα) προτείνω τον εξής ο οποίος έχει χάλκινο Coil και έχει ελάχιστο πάχος: QI Wireless Charger Receiver For Samsung Galaxy Note III Επειδή οι receiver δεν έχουν NFC επηρεάζουν λίγο το σήμα του γιατί το NFC βρίσκεται στην μπαταρία οπότε αν κάποιος λειτουργεί πραγματικά το NFC ίσως πρέπει να πάει σε λύση Receiver + NFC Antenna όπου το coil εδώ δεν είναι χάλκινο αλλά δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Τώρα κάτι τελευταίο.. κάποιος είπε σε αυτό το νήμα για την τιμή του S-view με Wireless charging που είχε το e-shop.. ε λοιπόν το παλικάρι είχε δίκιο και έτρεξα και πήρα μια και παίζει τέλεια.. και σαν s-view και σαν wireless charging οπότε την προτείνω ανεπιφύλακτα. Απλά αγοράζετε τη θήκη και το Pad που παραθέτω στο No1 και είστε Jet για Wireless Charging. SAMSUNG COVER S-VIEW WIRELESS CHARGING COVER EF-TN900BB FOR GALAXY NOTE 3 N9005 BLACK Λέει κατόπιν παραγγελίας .. έτσι μου έλεγε και μένα και σε 1 μέρα με πήραν τηλέφωνο και την παρέλαβα... Έχουν κάνει τραγικό λάθος στην τιμή στο e-shop και όποιος ψάξει θα δει ακόμα και στο ebay φτηνότερη τιμή τα 72€!!!! οπότε όσοι προλάβουν μέχρι να το καταλάβουν θα είναι τυχεροί. Αυτά... όποιος έχει απορία ρωτάει. Xαιρετω. Το σαιτ που πουλαει το pad που λες,κανει μαγικα στην τιμη.Δειχνει $10.00,και μολις παταω ενα χρωμα απ αυτα που διαθετει, το 10 γινεται 20! Απατεων ειναι ,ή κατι αλλο συμβαινει; Επισης,για receiver,υπαρχει ενα,που διατηρει την ιδιοτητα NFC,και μαλιστα σε δυο εκδοχες,που τη μια τη διακινει το Αμαζον,και μια στο eBay.H δαφορα εμφανισιακα,ειναι ενα s που εχει παραπανω αυτη του Αμαζον. Γραφει δηλαδη supports NFC,ενω η αλλη,γραφει support NFC.Να,το δευτερο,http://www.ebay.com/itm/Wireless-Qi-Charging-Receiver-Support-NFC-for-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000-N9005-/231112639906 ,και θα βρω και το πρωτο. Νατο και το πρωτο. http://www.amazon.com/Ultra-thin-Wireless-Charging-Receiver-Samsung/dp/B00GFGL0XE Τι λετε να κανουμε; Edited February 8, 2014 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Root μπορεις να κανεις το gear? Πχ για να μην βγαζει ηχο οταν βγάζεις φωτο η να περνας καμια εφαρμογη οπως facebook στο κινητο Aν το χρειάζεσαι και βέβαια μπορείς http://tinyurl.com/n9cfygw Ένα κολπάκι χωρίς root: όταν βγάζεις φωτογραφία και δεν θέλεις να ακούγεται μπορείς να κλείνεις το μεγαφωνάκι με το δάχτυλο(πανεύκολο). Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Xαιρετω. Το σαιτ που πουλαει το pad που λες,κανει μαγικα στην τιμη.Δειχνει $10.00,και μολις παταω ενα χρωμα απ αυτα που διαθετει, το 10 γινεται 20! Απατεων ειναι ,ή κατι αλλο συμβαινει; Ίσως δεν αγοράζεις συχνά από ebay γιατί είναι κάτι πολύ συνηθισμένο πλέον να βάζουν οι πωλητές σε μία καταχώρηση αρκετά συναφή προιόντα και να γράφουν στο listing ότι η τιμή είναι από .... μέχρι ..... Στη συγκεκριμένη περίπτωση δες πως φαίνεται η καταχώρηση αν κάνεις search ----> έτσι (είναι το πρώτο αποτέλεσμα) Εμφανίζει δηλάδή ένα εύρος τιμών από 7.41 έως 29.36 ευρώ. Τα 10.09 ευρώ αν προσέξεις αφορούν κάποια μόνο προιόντα από την καταχώρηση και συγκεκριμένα τους receivers. Είναι βεβαίως παραπλανητικό κατά κάποιο τρόπο το listing από τη στιγμή που γράφει ότι αφορά pad αλλά πλέον όλα αυτά είναι πρακτικές που χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο οι πωλητές για διάφορους (προφανείς και μη σε εμάς) λόγους που ίσως να σχετίζονται και με την προμήθεια που καταβάλει ένας πωλητής στο ebay για την ανάρτηση ενός listing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts