Theodore41 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Μιας και καθομαι συνεχεια στο σπιτι λογω γριππης,σκεφτηκα το εξης. Εχω παραγγελει μια προστασια οθονης γυαλινη,Nillkin 9H.Αν αγορασω και μια θηκη S-view,την καλη με το τσιπακι,θα μπορει να μπει και να κλεινει,αμα εχω βαλει και το γυαλι; Και ακομη,επειδη εχει και η θηκη το δικο της πλαστικο στο παραθυρακι,θα μπορει να καταλαβαινει αμα πατησουμε πανω του,η οθονη,ή οχι,λογω του αυξημενου παχους; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μιας και καθομαι συνεχεια στο σπιτι λογω γριππης,σκεφτηκα το εξης. Εχω παραγγελει μια προστασια οθονης γυαλινη,Nillkin 9H.Αν αγορασω και μια θηκη S-view,την καλη με το τσιπακι,θα μπορει να μπει και να κλεινει,αμα εχω βαλει και το γυαλι; Και ακομη,επειδη εχει και η θηκη το δικο της πλαστικο στο παραθυρακι,θα μπορει να καταλαβαινει αμα πατησουμε πανω του,η οθονη,ή οχι,λογω του αυξημενου παχους; Δεν θα χεις κανενα προβλημα.Ετσι εχω το τηλεφωνο τουλάχιστον δυο μηνες.Το tembered glass δεν εχει και τοσο παχος!Να φανταστείς οτι ερχεται στο υψος του home button.Καθως ολες οι λειτουργιες της s view γινονται κανονικά. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 η tempered glass με θηκη ζωνης συνδυαζεται η θα ξεκολησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 η tempered glass με θηκη ζωνης συνδυαζεται η θα ξεκολησει? Γιατι να ξεκολλησει;Δεν υπαρχει περίπτωση. Ουτε εξεχει απο το τηλεφωνο Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Σήμερα μου ήρθε αυτή η θήκη. Mini review : Είναι από την HOCO που είναι γνωστή για την ποιότητά της. Είχα ακριβώς την ίδια στο S3 και επειδή με βολεύουν μόνο οι κάθετες flip θήκες για χρήση με το ένα χέρι, είναι για μένα ιδανική (οι οριζόντιες flip όπως οι τύπου sview μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο και με τα δύο χέρια και αν είσαι αρκετές ώρες στο δρόμο είναι απαγορευτικές και ίσως και επικίνδυνες για πτώση, ιδίως με αυτό το κινητό). Η θήκη εφαρμόζει τέλεια, τα ανοίγματα είναι σωστά, είναι στιβαρή και προστατεύει απόλυτα το κινητό. Είναι παράλληλα πολύ λεπτή και δεν προσθέτει καθόλου όγκο και ιδιαίτερα κομψή (τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα και με το μαύρο note 3 που έχω). Δοκίμασα και την ασύρματη φόρτιση και δουλεύει κανονικά. Περιμένω κάποια tempered glasses που έχω παραγγείλει για να ολοκληρωθεί η προστασία της οθόνης και να δω και αν κλείνει κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα με αυτά. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι από το συγκεκριμένο μαγαζί μου έκανε 24 ημερολογιακές ημέρες για να έρθει (την παρήγγειλα πριν πάρω το κινητό, ξέροντας ότι θα καθυστερήσει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Για τους μερακληδες,θηκες πολυτελειας. http://stores.ebay.com/EASECASE/Samsung-/_i.html?_fsub=9832924018 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 100€ για μια θήκη;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 100€ για μια θήκη;;; 700 ευρώ για ένα κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 700 ευρώ για ένα κινητό? Ωραιος. Και για το φιλο,πιο πριν,"μα ειναι χειροποιητες".:lol: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Το είχα ανεβάσει ξανά πριν 2-3 μήνες. Για τους καινούργιους λοιπόν, εξαιρετικές δερμάτινες θήκες και σε πολύ καλές τιμές. http://stores.ebay.co.uk/Genuine-real-Leather-Bags/LEATHER-CASE-For-Galaxy-NOTE-3-/_i.html?_fsub=6332262013&_sid=744420543&_trksid=p4634.c0.m322 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Το είχα ανεβάσει ξανά πριν 2-3 μήνες. Για τους καινούργιους λοιπόν, εξαιρετικές δερμάτινες θήκες και σε πολύ καλές τιμές. http://stores.ebay.co.uk/Genuine-real-Leather-Bags/LEATHER-CASE-For-Galaxy-NOTE-3-/_i.html?_fsub=6332262013&_sid=744420543&_trksid=p4634.c0.m322 Επιτέλους θήκες στα γούστα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Επιτέλους θήκες στα γούστα μου. Κι εμενα,μου αρεσε αυτη.http://www.ebay.co.uk/itm/genuine-real-leather-Case-Samsung-Galaxy-Note-3-2-book-wallet-handmade-UK-ID-/191052855004?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item2c7ba336dc Ιδωμεν... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Κι εμενα,μου αρεσε αυτη.http://www.ebay.co.uk/itm/genuine-real-leather-Case-Samsung-Galaxy-Note-3-2-book-wallet-handmade-UK-ID-/191052855004?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item2c7ba336dc Ιδωμεν... Έχουμε τα ίδια γούστα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ψηλά μεταφορικά όμως. Αν είναι κανείς από Αθήνα και παραγγείλει ας στείλει κάνα pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά θήκη τύπου Pouch για το Note 3? Αλλά να είναι εντελώς fit στη συσκευή και όχι σαν τις τεράστιες που κυκλοφορούν για 6" συσκευές. Καλό το S Cover αλλά η αίσθηση του να κρατάς τη συσκευή χωρίς πρόσθετα γύρω γύρω δεν συγκρίνεται! Η belkin βγάζει ωραίες για άλλες συσκευές αλλά από ότι είδα δεν έχει ακόμη κάτι για το Note3. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) Δειτε το #632 ποστ απο δω.http://androidforums.com/samsung-galaxy-note-3/775408-note-3-cases-13.html Πως σας φαινετε; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά θήκη τύπου Pouch για το Note 3? Αλλά να είναι εντελώς fit στη συσκευή και όχι σαν τις τεράστιες που κυκλοφορούν για 6" συσκευές. Καλό το S Cover αλλά η αίσθηση του να κρατάς τη συσκευή χωρίς πρόσθετα γύρω γύρω δεν συγκρίνεται! Η belkin βγάζει ωραίες για άλλες συσκευές αλλά από ότι είδα δεν έχει ακόμη κάτι για το Note3. :) Για την αισθηση του kρατηματος της συσκευης αυτης,συμφωνω απολυτα.Πρωτη φορα μου συμβαινει. Για τις θηκες τωρα,υπαρχουν,αλλα λιγες.Βαλτο στο γουγλ σαν pouch type case for note 3,kai θα σου βγαλει. Κι εγω,εχω παραγγειλει μια, προσωρινα, απο νεοπρενιο,αλλα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο,ετσι για αρχη.Ωσπου να ελθει,ψαχνω για καμια καλυτερη. Edited January 29, 2014 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά θήκη τύπου Pouch για το Note 3? Αλλά να είναι εντελώς fit στη συσκευή και όχι σαν τις τεράστιες που κυκλοφορούν για 6" συσκευές. Καλό το S Cover αλλά η αίσθηση του να κρατάς τη συσκευή χωρίς πρόσθετα γύρω γύρω δεν συγκρίνεται! Η belkin βγάζει ωραίες για άλλες συσκευές αλλά από ότι είδα δεν έχει ακόμη κάτι για το Note3. :) Δες τις θήκες της Buggati είναι από γνήσιο δέρμα σχετικά φθηνές και σε κορυφαία ποιότητα .Έχω δύο μια για s3/s4 και μια για note2/3 στο δύο το κινητό έβγαινε με δυσκολία αλλά στο 3 ταιριάζει γάντι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Δες τις θήκες της Buggati είναι από γνήσιο δέρμα σχετικά φθηνές και σε κορυφαία ποιότητα .Έχω δύο μια για s3/s4 και μια για note2/3 στο δύο το κινητό έβγαινε με δυσκολία αλλά στο 3 ταιριάζει γάντι ! Eiδα,αλλα το προβλημα με της θηκες-τσεπες,ειναι οτι τις φτιαχνουν κοντές,και ετσι,το τηλεφωνο εξεχει,οπότε,εαν πεσει απο κεινη τη μεριά,παει ακλαυτο.Κι αυτη τη νεοπρενιου που εχω παραγγειλει,οπως λεει ενας φιλος αποδω,ισα ισα που χωραει να κλεισει. Θα παω απο το extreme mobile,που εχει,για να δοκμασω,αλλα οταν γινω καλα απο τη γριππη που δεν με αφηνει ακομη. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Κι εμενα,μου αρεσε αυτη.http://www.ebay.co.uk/itm/genuine-real-leather-Case-Samsung-Galaxy-Note-3-2-book-wallet-handmade-UK-ID-/191052855004?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item2c7ba336dc Ιδωμεν... Την έχω εδώ και περίπου ένα μισή μήνα. Μια χαρά είναι αν θέλεις να την έχεις και σαν μικρό πορτοφόλι Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Κι εμενα,μου αρεσε αυτη.http://www.ebay.co.uk/itm/genuine-real-leather-Case-Samsung-Galaxy-Note-3-2-book-wallet-handmade-UK-ID-/191052855004?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item2c7ba336dc Ιδωμεν... Έχουμε τα ίδια γούστα :lol: Άμα σας πώ οτι ακριβώς αυτή την θήκη έβαλα στην watch list μου, θα το πιστέψετε; :):lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Άμα σας πώ οτι ακριβώς αυτή την θήκη έβαλα στην watch list μου, θα το πιστέψετε; :):lol::lol: Να μαζευτουμε να πιιουμε καφε...:p Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Τι καφέ; Παραγγελία να κάνουμε. :) Καφέδες κερνάω εγώ.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Εχω την s-view και εχω προβλημα με τον καιρο. Δειχνει μονο τον σωστη θερμοκρασια αν εχω στο widget την τρεχουσα τοποθεσια. Αν βαλω μια πολη, η s-view δειχνει την θερμοκρασια της τρεχουσας τοποθεσιας και οχι της πολης. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Χαιρετω. Aν αποφασισει κανεις να βαλει ασυρματη φορτιση στο κινητο,πρεπει να αγορασει κατι εκτος κινητου,ή πρεπει να βαλει χερι και στο κινητό; Και τι θα ειναι αυτο που πρεπει να αγοραστει; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Σημερα,ειχε κοπει το ρευμα,κι εγω γυριζα σαν το λιονταρι στο κλουβι στο δωματιο,αφου ακομα να συνελθω απο τη γριππη. Εκει που καθομουν λοιπον,ανοιξα το ταμπλετ,και χαζευοντας για θηκες,εκανα ενα μπραφ,και χτυπησα μια Spigen slim armor metal slate,απο το Amazon.de. http://www.amazon.de/dp/B00DCIZJEY/ref=pe_386171_38075861_TE_item. Μου αρεσε τελικα η ρημαδα,αλλα θα δουμε αν στο χερι,ειναι αρκετα καλη,για να μην πνιγει τη φοβερη αισθηση του τηλεφωνου. Αμα δεν ,θα παρει την αγουσα της αγγελιας.:p Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts