Jig Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Προς το παρόν δείτε τον Flossy από ''prisoner'' tv που εχει και πλάκα Samsung Galaxy Gear UnBoxing and First Impressions Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Είναι και μια κλάση πάνω στην τιμή άλλωστε. Αναλυτικό αναμένουμε διακαώς. Να πω την αλήθεια εμφανισιακά το Sony Smartwatch2 μου αρέσει περισσότερο. Πάει πιο πολύ με το χέρι του Βαγγέλη. Το gear είναι σαφως πιο πολυτελες τελικα, όμως.. @Jig Με εκνευριζει πολύ η προκαταληψη των ανα τον κοσμο reviewers. Πλεον δεν εχω καμια -μα καμια- εμπιστοσυνη σε κανενα από τα επιφανη sites για παρουσιασεις προϊοντων. Μονο ότι βλεπουν τα ιδια μου τα ματια... Το προϊον είναι εντυπωσιακο και σε καμια περιπτωση στο ιδιο level, όπως θελουν να μας πεισουν, με το -πολύ καλο κατά τα αλλα σονυ - θα επανελθω με εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) @Jig Με εκνευριζει πολύ η προκαταληψη των ανα τον κοσμο reviewers. Πλεον δεν εχω καμια -μα καμια- εμπιστοσυνη σε κανενα από τα επιφανη sites για παρουσιασεις προϊοντων. Μονο ότι βλεπουν τα ιδια μου τα ματια... Το προϊον είναι εντυπωσιακο και σε καμια περιπτωση στο ιδιο level, όπως θελουν να μας πεισουν, με το -πολύ καλο κατά τα αλλα σονυ - θα επανελθω με εντυπώσεις... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και οι συγκρίσεις που έχουν κάνει είναι μόνο για γέλια τελικά. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι είναι και πιο ακριβό, σχεδόν 2πλάσια τιμή. Edited November 9, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Το gear είναι σαφως πιο πολυτελες τελικα, όμως.. @Jig Με εκνευριζει πολύ η προκαταληψη των ανα τον κοσμο reviewers. Πλεον δεν εχω καμια -μα καμια- εμπιστοσυνη σε κανενα από τα επιφανη sites για παρουσιασεις προϊοντων. Μονο ότι βλεπουν τα ιδια μου τα ματια... Το προϊον είναι εντυπωσιακο και σε καμια περιπτωση στο ιδιο level, όπως θελουν να μας πεισουν, με το -πολύ καλο κατά τα αλλα σονυ - θα επανελθω με εντυπώσεις... Πάντως η αλήθεια είναι ότι μπλεξαμε με καινούριο gadget. Νομίζω ανακαλύψαμε το πιο βολικό όλων των gadget. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και οι συγκρίσεις που έχουν κάνει είναι μόνο για γέλια τελικά. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι είναι και πιο ακριβό, σχεδόν 2πλάσια τιμή. Ναι, δε διαφωνω για την τιμη, αλλα παντου γραφεται ότι το σονυ είναι ανωτερο στα σημεια και ας είναι σχεδόν στη μιση τιμη. Αυτό, φυσικα, δεν ισχυει και η ανωτεροτητα του gear είναι καθολικη. Η ανακυκλωση των ψεματων γινεται ξεκαθαρη όταν μιλουν για 6 ωρες αυτονομια ενώ εγω το βλεπω για κανα διημερο κανονικης χρησης. @ Αντωνη Ναι, πραγματι, εχουμε καινουριο gadget να ασχολούμαστε και να αναβαθμίζουμε ετησίως. Για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Εγώ πάλι θα πω ότι δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο Το SW2 είναι παιχνιδάκι, που βέβαια κάνει καλά την δουλειά του, μπροστά στο Gear @ v@gelis που αναβαθμίζουμε ετησίως, καλοοοο :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 @ v@gelis που αναβαθμίζουμε ετησίως, καλοοοο :p Χαχα, ε να μην πουμε κι ένα καλο, βραδυ Σαββατου είναι (παρεμπιπτοντως το ξαναπηρα το sw2 αλλα αυτή τη φορα θα το κρινω παραλληλα με το gear)... :lol: Με αυτά και με αυτά, πες μου πως σου φαινεται το ηχειο του κατά τη διαρκεια των κλησεων. Θεωρω πως στη μεγιστη ενταση (+6) πλεον το ηχειακι δε μπορει να δωσει άλλο και τριζει, οποτε το εχω αφησει στο 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Θεωρω πως στη μεγιστη ενταση (+6) πλεον το ηχειακι δε μπορει να δωσει άλλο και τριζει, οποτε το εχω αφησει στο 5. Full το έχω, στο +7 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Full το έχω, στο +7 7 εχει στον ηχο κλησης, 6 κατά τη διαρκεια της κλησης. Στη δευτερη περιπτωση παρατηρω ότι επιλεγοντας το μεγιστο (+6) πλεον παραμορφωνει λιγο τη φωνη του συνομιλητή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Καλημέρες Ακόμα το δωράκι μου δεν έχει κλείσει 24ωρο και η μπαταρία φαίνεται μια χαρά, όχι βέβαια σαν του SW2 Το σίγουρο είναι ότι θα βγάζει μια ημέρα και θα περισσεύει. @Βαγγέλη όχι, δεν έχει κάποια παραμόρφωση το ηχειάκι του στις κλήσεις, τέρμα όλα, μέχρι και η φωτεινότητα :) Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nt3_than88 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Μήπως ξέρει κανένας κάτοχος sbh52 γιατί κάθε φορά που το συνδέω με το note 3 μου βγάζει ενημέρωση ακουστικου..Η πλάκα είναι ότι όταν πάω να το κάνω αναβάθμιση πάντα κάπου στη μέση διακόπτεται. . Επισησ έχει βγει σε κανένα site κανένα gamepad που να είναι συμβατό με το νοτελι; εκτός από το gameklip που δεν με ενδιαφέρει. . Edited November 10, 2013 by nt3_than88 Παράθεση Life is so ... simple!!:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Μήπως ξέρει κανένας κάτοχος sbh52 γιατί κάθε φορά που το συνδέω με το note 3 μου βγάζει ενημέρωση ακουστικου..Η πλάκα είναι ότι όταν πάω να το κάνω αναβάθμιση πάντα κάπου στη μέση διακόπτεται. . Επισησ έχει βγει σε κανένα site κανένα gamepad που να είναι συμβατό με το νοτελι; εκτός από το gameklip που δεν με ενδιαφέρει. . Αν δεν καταφέρνει να σου περάσει to update δεν είναι σοβαρό αλλά δεν είναι σωστό. Απενεργοποίησε τα πάντα στο smart connect και προσπάθησε πάλι, αν πάλι δεν κάνει νομίζω πως αν κατεβάσεις από το site της Sony Το update manager το γενικό και εγκαταστήσεις το software sto pc και βάλεις το sbh52 με usb στο pc θα σου κάνει αυτό αναβάθμιση. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Παιδιά κάποιος με το Sony sbh-52 μπορεί να επιβεβαιώσει αν εμφανίζει και τα emails με την εγκατάσταση του σχετικου΄add on? Στο google play γραφει πάντως ότι συνεργάζεται μόνο με τη stock email εφαρμογή σε Sony xperia smartphones.. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Edited November 11, 2013 by rx8_75 Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Παιδιά κάποιος με το Sony sbh-52 μπορεί να επιβεβαιώσει αν εμφανίζει και τα emails με την εγκατάσταση του σχετικου΄add on? Στο google play γραφει πάντως ότι συνεργάζεται μόνο με τη stock email εφαρμογή σε Sony xperia smartphones.. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Ναι δεν μου παίζει... Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Ναι δεν μου παίζει... ok Ευχαριστώ! :) Οπότε δεν έχει νόημα να το εγκαταστήσω εκτός κι αν κάποια στιγμή βγει αναβάθμιση που να υποστηρίζει όλους του email clients. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtherapy Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλησπέρα εχετε να προτεινετε αλλα ακουστικα για το sbh52 . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Δυο πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά ασφαλειας του Gear. Όταν απομακρυνθούμε περίπου δυο μέτρα από την συσκευή, κλειδώνει και ξεκλειδώνει αυτόματα όταν επιστρέψουμε. Το άλλο είναι η Βοηθεια Ασφαλειας Αν πατήσουμε το κουμπάκι τρεις φορές στέλνει ειδοποίηση στις επαφές που έχουμε επιλέξει για άμεση ανάγκη SOS μαζί με φωτογραφία και χάρτη για το που βρισκόμαστε και αυτό μπορεί να επαναλαμβάνεται π.χ. ανά δέκα λεπτά. Screen shots Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 παιδια για οσους πηραμε μουφα s view θηκη μας βρηκα λυση :D:D https://www.youtube.com/watch?v=p1crAX8Qw3o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 παιδια εγω πηρα αυτη... http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190900113137&ssPageName=ADME:L:OU:US:3160 που μετα απο λιγο ειδα στο amazon αγγλιας οτι την ειχε σχεδον με τα μισα λεφτα... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 για αυτην εδω την μπαταρια , τι γνωμη εχετε?? http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00FPI1E2K/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 παιδια εγω πηρα αυτη... http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190900113137&ssPageName=ADME:L:OU:US:3160 που μετα απο λιγο ειδα στο amazon αγγλιας οτι την ειχε σχεδον με τα μισα λεφτα... :cry: την ιδια η μαιμου spiegen? ιδια τιμη την βρισκω εγω http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-Samsung-Galaxy-Protective-Infinity/dp/B00DCIZMEQ/ref=sr_1_17?ie=UTF8&qid=1384265105&sr=8-17&keywords=SPIGEN+SGP++for+Galaxy+Note+3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Εγω απο εδω με 28€ http://www.ebay.com/itm/251338889758?var=550281250052&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 για αυτην εδω την μπαταρια , τι γνωμη εχετε?? http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00FPI1E2K/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1 Την έχω, απάτη μεγάλη Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Παιδιά έχει κανείς θέμα με το S-View ? Το παρέλαβα από (Αθήνα) .......την Παρασκευή και το εγκατέστησα, όλα καλά αλλά ....σήμερα παρατήρησα ακριβώς στη μέση τις οθόνης γρατσουνιές σε σχήμα Τ ή + ,προσπάθησα να το καθαρίσω με ένα πανάκι αλλά δεν έφυγε τελείως (έμεινε το 60%) . Τώρα την έβγαλα και έβαλα πάλι την δική του πλάτη ... Ένα θέμα έχουν άνοιξη και στους XDA ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2521821 . Η θήκη είναι Original Samsung το λέω γιατί κάτι γράφτηκε ότι φταίνε η μη Original . Εντωμεταξύ τα σημάδια είναι σχεδόν εκεί που ενώνονται η ζελατίνα με το το πλαστικό του . Καμιά ιδέα πως να φύγει ? Ψάχνω να πάρω αυτό το SPIGEN Samsung Galaxy Note 3 Screen Protector Glass (http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-Samsung-Protector-Tempered-Anti-Chip/dp/B00DD5TWXK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1384275505&sr=8-2&keywords=Spigen+Samsung+Galaxy+Note+3+Screen+Protector+Glass+Tempered+Glass+Screen+Protector+Clear+for+Galaxy+Note+III καμιά καλύτερη τιμή ? επίσης είδα ότι έχει 2 μοντέλα πιο λέτε εσείς ? Edited November 12, 2013 by sv2bzq Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Θα πάρεις το πορτοκαλί και άμα μπορείς να περιμένεις μάλλον θα βγει και το ακόμα πιο λεπτό από αυτά τα δύο .Δοκιμασμένο το πορτοκαλί σε S4 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts