nnik_1969 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Σίγουρα το κάνει αυτο Nik. Για το 8κταρακι σου αυτό τα σπάει αν μπορούν να συνδεθούν δυο συσκευές και στο ρολόι όπως στο ΒΤ Έγραψες φίλε.Το τσάκωσες αμέσως.Βέβαια παρομοίως εξαιρετική δουλειά κάνει και το sony sbh 50 bluetooth αλλά το ρολόι σου δίνει άλλο έλεγχο ,όπως πάνω στη μηχανή π.χ. Μάλλον θα το αποκτήσω πάραυτα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Δηλαδή αν έχεις αναπάντητη τη βλέπεις στο ρολόι και από αυτό καλείς τον αριθμό ,χωρίς να αγγίξεις το κινητό μιλώντας από το bluetooth φωνής που έχεις; Διορθωσέ με αν λέω κάτι λάθος. Αναπαντητες, τηλεφωνικος καταλογος με πληρες λειτουργιες (favorites, history list, speed dial κλπ κλπ) και γενικα πληρεστατο σε ολα αυτα. Επισης το pairing γινεται με nfc ακαριαια και παραδοξως δεν το εχω πετυχει ποτε να αποσυνδεεται - ακομα και οταν επιστρεφω απο εκτος εμβελειας σημειο η επανασυνδεση γινεται ακαριαια (φαινομενο που επασχαν ολα τα προηγουμενα smartwatches που δοκιμαζα κατα καιρους). Προσωπικα με βολεψε πολυ, μαζι και με τη δονηση για ολα τα events που ειναι αρκουντως δυνατη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Αυτά τα Bt υποστηρίζουν και αναγνώριση κλήσεων στα ελληνικά? Μιλάω για αυτά που αναφέρθηκαν τα Sony SBH-50 και SBH-52 Έχει δοκιμάσει κανείς το Sony Smart Wireless headset Pro ΜW1 ? το συγκεκριμένο στο S4 δεν υποστήριζε την λειτουργία αναγνώρισης κλήσεων απο τις επαφές έβγαζε μόνο τους αριθμούς.....εμένα με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη λειτουργία ... Το mw1 στο note ii εμφανίζει κανονικα το όνομα. Μήπως δεν περάσατε όλες τις εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Μολις το αγορασα(sbh 50) και δυστυχως δεν μου εμφανιζει τις επαφες στην αναγνωριση...μονο αριθμο...πρεπει να ρυθμισω κατι? Εχω τις επαφες μου στο gmail αν βοηθαει αυτο αν και περασα μια στην συσκευη και παλι τιποτα.... βοηθεια plz Βαλε το smart connect και το sbh50 από το play store και θα εισαι οκ Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Αναπαντητες, τηλεφωνικος καταλογος με πληρες λειτουργιες (favorites, history list, speed dial κλπ κλπ) και γενικα πληρεστατο σε ολα αυτα. Επισης το pairing γινεται με nfc ακαριαια και παραδοξως δεν το εχω πετυχει ποτε να αποσυνδεεται - ακομα και οταν επιστρεφω απο εκτος εμβελειας σημειο η επανασυνδεση γινεται ακαριαια (φαινομενο που επασχαν ολα τα προηγουμενα smartwatches που δοκιμαζα κατα καιρους). Προσωπικα με βολεψε πολυ, μαζι και με τη δονηση για ολα τα events που ειναι αρκουντως δυνατη... Και κάτι άλλο. Η οθόνη του είναι σσυνέχεια on ή κλείνει γι α εξοικονόμηση ενέργειας ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Και κάτι άλλο. Η οθόνη του είναι σσυνέχεια on ή κλείνει γι α εξοικονόμηση ενέργειας ; Σβήνει και φαίνονται σε αντίθετο contrast οι δείκτες η οι αριθμοί του ψηφιακού ρολογιού. Με ένα πάτημα ανάβει το backlight και με δεύτερο μπαίνει στο μενού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 €5.85 SGP Galaxy Note 3 Case Neo Hybrid, http://dx-box.com/sgp-galaxy-note-3-case-neo-hybrid.html Το μαγαζί αυτό τα έχει όλα μαϊμού. Την έχω πατήσει και το ξέρω. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Το μαγαζί αυτό τα έχει όλα μαϊμού. Την έχω πατήσει και το ξέρω. :( Δεν το ελεγες λιγο νωριτερα...... Τωρα θα το μαθω και εγω. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Με 5.85 spigen περιμένετε βρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Με 5.85 spigen περιμένετε βρε παιδιά? Σωστα εγω απο ebay στα 30 την πηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Εσείς που έχετε εμπειρία με τις Spigen από προηγούμενες συσκευές μπορείτε να μου πείτε αν η Neo Hybrid είναι πιο λεπτή από την Slim Armor που αναμένεται να κυκλοφορήσει? Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Εσείς που έχετε εμπειρία με τις Spigen από προηγούμενες συσκευές μπορείτε να μου πείτε αν η Neo Hybrid είναι πιο λεπτή από την Slim Armor που αναμένεται να κυκλοφορήσει? Πιο λεπτή είναι η slim μπορώ να πω και καλύτερη στο πιάσιμο.εγω έχω την neo στο σ4 και τώρα την πήρα και για το Note .Μάλλον θα πάρω και τη slim armor ανάλογος πως θα μου κάτσει η neo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Πιο λεπτή είναι η slim μπορώ να πω και καλύτερη στο πιάσιμο.εγω έχω την neo στο σ4 και τώρα την πήρα και για το Note .Μάλλον θα πάρω και τη slim armor ανάλογος πως θα μου κάτσει η neo. Έτσι είχα υπολογίσει και εγώ στην αρχη, αλλά φοβήθηκα πως η slim armor θα κάνει τη συσκευή να φαίνεται τεράστια και τελικά παρήγγειλα την Neo. Την αναμένω από μέρα σε μέρα οπότε θα σας πω εντυπώσεις. .. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Μπορεί κάποιος φίλος που έχει το Note 2 να μας πει τα Input και Output του φορτιστή; Ψάχνω Ευρωπαϊκό original φορτιστή για το 3 αλλά δε μπορώ να βρω τίποτα. Και λέω αν τα Input και Output του 2 είναι τα ίδια να πάρω έναν τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Μπορεί κάποιος φίλος που έχει το Note 2 να μας πει τα Input και Output του φορτιστή; Ψάχνω Ευρωπαϊκό original φορτιστή για το 3 αλλά δε μπορώ να βρω τίποτα. Και λέω αν τα Input και Output του 2 είναι τα ίδια να πάρω έναν τέτοιο. Εχω την εντύπωση ότι ο φορτιστής είναι ο ίδιος. Το καλώδιο μόνο αλλάζει. http://www.ebay.com/itm/380732708590?redirect=mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Μπορεί κάποιος φίλος που έχει το Note 2 να μας πει τα Input και Output του φορτιστή; Ψάχνω Ευρωπαϊκό original φορτιστή για το 3 αλλά δε μπορώ να βρω τίποτα. Και λέω αν τα Input και Output του 2 είναι τα ίδια να πάρω έναν τέτοιο. Στο 2: input - 0.35A output 5.0V - 2.0A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Εχω την εντύπωση ότι ο φορτιστής είναι ο ίδιος. Το καλώδιο μόνο αλλάζει. http://www.ebay.com/itm/380732708590?redirect=mobile Στο 2: input - 0.35A output 5.0V - 2.0A Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο. :) Οπότε ουσιαστικά έχουν τον ίδιο φορτιστή τα Note 2 και 3. Αχιλλέα ευχαριστώ για το link. Ψάχνω μόνο για τον φορτιστή χωρίς το καλώδιο (έχω ένα miniUSB στα 2m που θα βάλω), στο eBay ακόμη δε βρήκα κάποιον original που να πωλείται μόνος του (μ'ένα γρήγορο searching βέβαια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Έτσι είχα υπολογίσει και εγώ στην αρχη, αλλά φοβήθηκα πως η slim armor θα κάνει τη συσκευή να φαίνεται τεράστια και τελικά παρήγγειλα την Neo. Την αναμένω από μέρα σε μέρα οπότε θα σας πω εντυπώσεις. .. Από που να παραγγείλω την neo έχουμε κάνα αξιόπιστο σαιτ. Τώρα την είδα και έπαθα πλάκα. Πάντα φλιπ είχα και τώρα έχω το γνήσιο να φανταστώ σε τέτοια θήκη που είναι μόνο πλάτη βαζετε σκρειν προτεξιον? Και αν ναι τι να πάρω? Θέλω και μια κάρτα sd 32g class 10 τι μου προτείνετε Samsung ή κάποια άλλη και κάνα λινκ ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ! Edited October 16, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 32 samsung class 10 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Από που να παραγγείλω την neo έχουμε κάνα αξιόπιστο σαιτ. Τώρα την είδα και έπαθα πλάκα. Πάντα φλιπ είχα και τώρα έχω το γνήσιο να φανταστώ σε τέτοια θήκη που είναι μόνο πλάτη βαζετε σκρειν προτεξιον? Και αν ναι τι να πάρω? Θέλω και μια κάρτα sd 32g class 10 τι μου προτείνετε Samsung ή κάποια άλλη και κάνα λινκ ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ! Σήμερα παρέλαβα τη Spigen Neo Hybrid σε Infinity White χρώμα και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί! Την παράγγειλα από το αγγλικό Amazon και συγκεκριμένα από ΕΔΩhttp:// http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00DCIZMAU/ref=mp_s_a_1_31?qid=1381931420&sr=8-31&pi=AC_SX110_SY165 Από το ίδιο κατάστημα πήρα και screen protectors της ίδιας εταιρείας και συγκεκριμένα τους Crystal Clear σε συσκευασία των τρειων! Είναι πολύ ποιοτικά προϊόντα και σε αρκετά καλές τιμές για κάποιον που θέλει να κάνει αγορά που θα έχει διάρκεια . Ένα μόνο έχω να σημειώσω: οι ζελατίνες μια και δεν είναι οι γυάλινες ( δεν τις επέλεξα λόγω τιμης) χαλάνε ίσο την τέλεια αίσθηση του S Pen μιας και εφάπτονται δύο πλαστικα, η μύτη από το πενάκι και η ζελατίνα. Δεν είναι κάτι τραγικό αλλά σίγουρα πρέπει να σημειωθει! Κατά τα άλλα είμαι πολύ χαρούμενος για την αγορά μου. Η θήκη παρέχει αρκετή προστασία πίσω και στα πλάγια λόγω της κορνίζα από σκληρό πλαστικο, ενώ το screen protector προστατεύει την οθόνη και εφαρμόζουν και τα δύο τελεια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Οσοι ενδιαφερεστε για γυαλι Spigen να περιμενετε.Σε λιγο θα βγαλουν το πιο λεπτο το nano.Ετσι εκαναν και στο S4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Παιδιά μόλις παρέλαβα αυτή τη Qi Βάση http://www.ebay.com/itm/200963235868?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Τη σύνδεσα με το PC μου γιατί είμαι στη δουλειά και ακούμπησα το κινητό πάνω και φορτίζει κανονικά... το απόγευμα θα την βάλω στη μηχανή επάνω και θα προσπαθήσω αν υπάρχει φως να βγάλω και βίντεο. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Παιδες για προστασια οθονης καμια ιδεα? Της spigen ειναι καλες οι ζελατινες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Παιδες για προστασια οθονης καμια ιδεα? Της spigen ειναι καλες οι ζελατινες?? Το σωστό είναι να γράψεις στο θέμα για αξεσουάρ. Όταν το δει κάποιος mod θα μεταφερθεί. Η spigen είναι κορυφή σε θέμα ποιότητας. Από εκεί και πέρα μπορείς να πάρεις την official της samsung (την χρησιμοποιώ στο note ii) ή να πας σε tempered glass. http://www.mobilefun.co.uk/cat/Galaxy-Note-3-Screen-Protectors.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλημέρα , έχω το BT της Sony to SBH-50 και ενώ βλέπω πολύ όμορφα την επαφή στα ελληνικά την αρχή των μηνυμάτων μου και των email μου καθώς και τις αναπάντητές μου, ΔΕΝ έχω καταφέρει ακόμη να κάνω κλήση κάποιου αριθμού είτε του τελευταίου που πήρα είτε κάποιου απο τους άλλους της λίστας παρότι μου λέει κλίση Ναι ή Οχι και εκεί έχω δοκιμάσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς και τηλέφωνο δεν παίρνει....κάνω κάτι λάθος???? Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts