fonkanaris Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλή Χρονιά και από εμένα!!!! Σήμερα κατάφερα και έκανα port την rom του DG300 για το DG100. Έφταξα ένα Update.zip, το πέρασα χωρίς να χάσω τίποτα από τα προγράμματα και τα δεδομένα. To update το έφτιαξα με το Android Ultimate Toolbox Pro. Μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα χωρίς πρόβλημα. Τα αρχεία: https://www.dropbox.com/s/x6pihvxbbrqm8hv/Update_dg300todg100_v1.0_psild_signed.zip https://www.dropbox.com/s/6ei078dem4flcaf/install_androidultimatetoolboxpro.msi Αν το δοκιμάσει κάποιος ας μου στείλει παρατηρήσεις. Thanx to myphone.gr and xda-developers.com Βελτιώθηκε κάποιο από τα προβλήματα του DG100 (PROXIMITY - GPS - εγκατάσταση ορισμένων ΑΡΚ) με την νέα ROM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Doogee Collo DG100 1. Cannibal Open Touch Recovery 2.1.3 Πρόκειται για ένα recovery (cwm 6.0.3.4 based) με touch support. Υποστηρίζει Advanced backup όπου μπορείτε να επιλέξετε τα στοιχεία που θέλετε να πάρετε backup καθώς και advanced restore για επιλογή των στοιχείων που θα κάνει επαναφορά. Intallation -Δυστυχώς το κινητό δεν αναγνωρίζετε ακόμα ως MTK από τα mobileuncle toos οπότε και δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση της cwm recovery από αυτά. Η εγκατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με φλασάρισμα. καλή χρονιά σε όλους. ερώτηση μιας και πλέον το mobile uncle υποστηρίζει τον επεξεργαστή του dg100, υπάρχει περίπτωση να μπορούμε πλέον να περάσουμε το recovery μέσω αυτού; το έχει δοκιμάσει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Καλή Χρονιά και από εμένα!!!! Σήμερα κατάφερα και έκανα port την rom του DG300 για το DG100. Έφταξα ένα Update.zip, το πέρασα χωρίς να χάσω τίποτα από τα προγράμματα και τα δεδομένα. To update το έφτιαξα με το Android Ultimate Toolbox Pro. Μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα χωρίς πρόβλημα. Τα αρχεία: https://www.dropbox.com/s/x6pihvxbbrqm8hv/Update_dg300todg100_v1.0_psild_signed.zip https://www.dropbox.com/s/6ei078dem4flcaf/install_androidultimatetoolboxpro.msi Αν το δοκιμάσει κάποιος ας μου στείλει παρατηρήσεις. Thanx to myphone.gr and xda-developers.com Θα μας πείς αν διορθώνει το θέμα με το proximity, και τι άλλο θετικό έχει; Το φτιαξες που το φτιαξες, πες μας κ 2 λόγια να ξέρουμε τι θετικό έχει καλή χρονιά σε όλους. ερώτηση μιας και πλέον το mobile uncle υποστηρίζει τον επεξεργαστή του dg100, υπάρχει περίπτωση να μπορούμε πλέον να περάσουμε το recovery μέσω αυτού; το έχει δοκιμάσει κανένας; Λογικά μπορείς, δοκίμασέ το Edited January 7, 2014 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Από άτομο που είχε το DG100 και τώρα του έδωσα το Cubot GT90, μου ανέφερε ότι το δεύτερο έχει μισή περίπου μέρα παραπάνω αυτονομία (του βγάζει και τρίτη μέρα όπως το δουλεύει αυτός στο χαλαρό), ενώ το DG100 στα μισά της τρίτης μέρας ήθελε φόρτιση. Συν το ότι το Cubot δεν θέλει τίποτα πείραγμα, ούτε στο ηχείο, ούτε στο GPS, δουλεύουν όλα οκ με το που το βγάλεις από το κουτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Δοκίμασε κανείς την ported rom του psild να μας πει αν διορθώνεται το θέμα με τον proximity sensor; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ornilo Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) Παιδιά τελικά το κινητό αυτο ειναι αχρηστο , σημερα μου χαλασε η οθονη ...............απαράδεκτο μην το παιρνετε:mad: Edited January 12, 2014 by gerstavros2 απαγορεύονται τα πλήρως κεφαλαία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 με ποιο συνδυασμό μπορούμε να πάρουμε screenshot? δοκίμασα power+vol up, power+vol down αλλά τζίφος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Παιδιά τελικά το κινητό αυτο ειναι αχρηστο , σημερα μου χαλασε η οθονη ...............απαράδεκτο μην το παιρνετε:mad: Το ό,τι σου χάλασε η οθόνη σε ένα, δε σημαίνει πως ειναι απαράδεκτο. Αν ήταν έτσι, όλα τα κινητα, επώνυμα και μη, θα ταν απαράδεκτα, επειδή τυχαίνει να χαλανε κάποια με ποιο συνδυασμό μπορούμε να πάρουμε screenshot? δοκίμασα power+vol up, power+vol down αλλά τζίφος.... power+vol down κρατας για 3 δευτερόλεπτα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Το ό,τι σου χάλασε η οθόνη σε ένα, δε σημαίνει πως ειναι απαράδεκτο. Αν ήταν έτσι, όλα τα κινητα, επώνυμα και μη, θα ταν απαράδεκτα, επειδή τυχαίνει να χαλανε κάποια Συμφωνω με το Σταυρο, κι εγω το εχω εδω και 3 μηνες (η γυναικα μου δλδ) και το κινητο δεν εχει κανει κιχ, ασε που κραταει και 4 μερες η μπαταρια με μετρια χρηση. Μη λεμε οτι να ναι παιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Έγινε η μ@@@κία και το έχασα το doogee DG100 . Μετά από 1,5 μήνα RIP :(. Μια μέρα όμως πριν το χάσω είχα παραλάβει το αδερφάκι DG300 για την κόρη μου .Έτσι πρόλαβα και έκανα μια σύγκριση για μια μέρα . DG100 / DG300 Τιμή: 50-60€ / 65-75€ Οθόνη : Κλάσεις ανώτερη IPS / Μεγάλη αλλά με κακές γωνίες GPS : Δοκίμασα τα πάντα πιάνει όποτε και για όσο θέλει / Τέλειο ακριβές και πολύ γρήγορο Proximity : Επίσης δουλεύει όποτε θέλει παρόλο το FIX / Δουλεύει κανονικά και δεν ασχολείσαι Ταχύτητα : Το 100 φαινόταν να δουλεύει πιο γρήγορα και με περισότερη ακρίβεια στο Touch από το 300 Εφαρμογές Πολλά προβλήματα στην εγκατάσταση και λειτουργία για το 100 σε διάφορες εφαρμογές .Το 300 ένα μικροπρόβλημα με το widget της vodafone και επίσης δεν έχω καταφέρει να το ρουτάρω αλλά με όλα να δουλεύουν δεν είναι και απαραίτητο για την ώρα . Αυτά από μένα τα συμπεράσματα δικά σας !:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 αν κάποιος θέλει φτηνή θήκη σιλικόνης, σήμερα παρέλαβα αυτήν εδώ: http://www.ebay.com/itm/Cool-Soft-Comfy-Matte-TPU-Case-Protector-Skin-Cover-Guard-For-Lenovo-A390T-A390-/200984628987?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2ecb9e0efb η οποία ταιριάζει γάντι αλλά θέλει να κάνεις καινούργιες τρύπες στη θέση της κάμερας, του φλάς, του μεγάφωνου και του φορτιστή. Η "μόντα" γίνεται πανεύκολα με ένα ψαλιδάκι ή ένα κοπίδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis129 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Έγινε η μ@@@κία και το έχασα το doogee DG100 . Μετά από 1,5 μήνα RIP :(. Τι εννοείς ότι το έχασες; Γιατί R.I.P.; Είχε κάποιο πρόβλημα το κινητό ή εσύ έκανες κάτι που δεν διορθώνεται; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Τι εννοείς ότι το έχασες; Γιατί R.I.P.; Είχε κάποιο πρόβλημα το κινητό ή εσύ έκανες κάτι που δεν διορθώνεται; Μου έπεσε από την τσέπη πιθανότατα στην παραλιακή από Πειραιά προς Γλυφάδα όπως έτρεχα με την μηχανή :(.Γύρισα πίσω αλλά δεν το βρήκα ....και το κλασικό δεν χτύπαγε όταν το πήρα αλλά έδειχνε κλειστό . Η το πάτησε κάποιος διερχόμενος οπότε RIP ή το βρήκε κάποιος το έσβησε και θα το χαίρετε αυτός από εδώ και μπρος :shoot: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis129 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Αν είναι έτσι εντάξει. Όχι για σένα φυσικά. Κρίμα να το χάνεις έτσι το κινητό. Απλά έχω παραγγείλει κι εγώ (σήμερα έφτασε Ελλάδα) και τρόμαξα! Αν ήταν να χαλάσει σε 1,5 μήνα χαθήκαμε! Εύχομαι να το αντικάταστήσεις γρήγορα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Μετά την απώλεια μου έμεινε η δεύτερη ζελατίνα και μία ολοκαίνουρια ,στη ζελατίνα της , μπαταρία και ότι άλλο είχε το κουτί .Αν κάποιος ενδιαφέρετε ας στείλει ΠΜ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Τι πλεονέκτημα έχει η ρομ του DG300 απ αυτή του DG100; Βελτιώθηκε κάποιο από τα προβλήματα του DG100 (PROXIMITY - GPS - εγκατάσταση ορισμένων ΑΡΚ) με την νέα ROM; Θα μας πείς αν διορθώνει το θέμα με το proximity, και τι άλλο θετικό έχει; Το φτιαξες που το φτιαξες, πες μας κ 2 λόγια να ξέρουμε τι θετικό έχει Λογικά μπορείς, δοκίμασέ το Δοκίμασε κανείς την ported rom του psild να μας πει αν διορθώνεται το θέμα με τον proximity sensor; Καλησπέρα, μέχρι στιγμής φαίνεται η ROM να δουλεύει καλά(έχω κάνει κάποιες μικρές τροποποιήσεις). Το θέμα του proximity έχει λυθεί, χωρίς να προστεθούν οι 2 γραμμές στο build.prop. Το γραφικό μενού έχει αλλάξει και τα εικονίδια είναι πιό μεγάλα. Το WiFi, το Bluetooth, FM Radio, Camera δουλεύουν ΟΚ. Ανεβάζω κάποιες φωτογραφίες και ένα μικρό video. Video: Νεο link: https://www.dropbox.com/s/x6pihvxbbrqm8hv/Update_dg300todg100_v1.0_psild_signed.zip Edited January 18, 2014 by psild update Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Καλησπέρα, μέχρι στιγμής φαίνεται η ROM να δουλεύει καλά(έχω κάνει κάποιες μικρές τροποποιήσεις). Το θέμα του proximity έχει λυθεί, χωρίς να προστεθούν οι 2 γραμμές στο build.prop. Το γραφικό μενού έχει αλλάξει και τα εικονίδια είναι πιό μεγάλα. Το WiFi, το Bluetooth, FM Radio, Camera δουλεύουν ΟΚ. Ανεβάζω κάποιες φωτογραφίες και ένα μικρό video. Video: Νεο link: https://www.dropbox.com/s/x6pihvxbbrqm8hv/Update_dg300todg100_v1.0_psild_signed.zip με ποιο τροπο το περναμε? μεσω ρεκοβερυ μενου?, της συσκευης ?κανει update η χανουμε τα παντα? Edited January 20, 2014 by azakan5678 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 με ποιο τροπο το περναμε? μεσω ρεκοβερυ μενου?, της συσκευης ?κανει update η χανουμε τα παντα? Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο από την εφαρμογή που έχει εγκατεστημένη.(Δημιουργία Αντιγράφου) Μέσω του CWM Recovery Menu κάνουμε update. Επαναφέρουμε επαφές, εφαρμογές, κλπ μέσω της ίδιας εφαρμογής. Θα χρειαστεί να το ξανακάνετε root. Από την εμπειρία μου, θέλω να σας πω, πως το συγκεκριμένο μοντέλο, δεν έχει το ίδιο Hardware και Software σε όλους. Οπότε άν δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, μή το πειράζετε, αλλιώς δοκιμάστε όποια ROM νομίζετε, πάντα όμως με δική σας ευθύνη. Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο από την εφαρμογή που έχει εγκατεστημένη.(Δημιουργία Αντιγράφου) Μέσω του CWM Recovery Menu κάνουμε update. Επαναφέρουμε επαφές, εφαρμογές, κλπ μέσω της ίδιας εφαρμογής. Θα χρειαστεί να το ξανακάνετε root. Από την εμπειρία μου, θέλω να σας πω, πως το συγκεκριμένο μοντέλο, δεν έχει το ίδιο Hardware και Software σε όλους. Οπότε άν δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, μή το πειράζετε, αλλιώς δοκιμάστε όποια ROM νομίζετε, πάντα όμως με δική σας ευθύνη. ok thanks :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ornilo Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 οταν χαλάει χωρις λόγω η οθόνη μέσα σε 25 μερες , το θεωρείς καλ'ο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 οταν χαλάει χωρις λόγω η οθόνη μέσα σε 25 μερες , το θεωρείς καλ'ο κινητό; Ποιον ρωτάς? Ποιο ποστ σχολιάζεις??? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thegoul Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Την Δευτέρα παρέλαβα και εγώ το dg100 για την γυναίκα μου. Μου έκανε εντύπωση πόσο καλό είναι. Το τεστάρισα αρκετά και όλα δουλεύανε καλά εκτός από το gps που όχι μόνο δεν κλειδώνει αλλά δεν ανιχνεύει ούτε έναν δορυφόρο. Η γυναίκα μου δεν χρειάζεται το gps οπότε όλα οκ. Από εχτές όμως άρχισε να μην αναγνωρίζει το hands-free με το καλώδιο, που είχε στην συσκευασία. Δοκίμασα και άλλα handsfree αλλά τίποτα. Στο δικό μου που είναι lenovo λειτουργούν όλα τα handsfree.Επομένως αυτά δεν έχουν πρόβλημα.Μπορεί να έχει πειραχτεί κάποια ρύθμιση στο κινητό και δεν βλέπει το handsfree; Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη γιατί η γυναίκα δεν μπορεί χωρίς handsfree και είναι έτοιμη να το σουτάρει το κινητό...και ποιός ξανααγοράζει άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Αφού διάβασες όλο το topic και κατάλαβες ότι πρέπει να δώσεις 80 δολάρια για να πάρεις αυτό το τόσο καλό κινητό, τότε θα ξέρεις kai ότι θα πρέπει να ζήσεις και με τις μικροπαραξενιές του. Αλλιώς εναλλακτικές έχει 2-3, με πρώτη και καλύτερη το Cubot GT90 που δουλεύουν όλα τζετ από το κουτί του. Τώρα, η μόνη λύση εκτός από εργοστασιακή επαναφορά, μήπως είναι κάνα κόλλημα του τηλεφώνου, υπάρχει και η λύση του bluetooth. Άλλο ένα 20άρικο δηλαδή και επαληθεύεται η ρήση ότι το πολύ φτηνό μπορεί να βγει πιό ακριβό από το ακριβό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Θα το πω για μια ακόμα τελευταία φορά παρόλο που έχω το dg100 και δεν έχω κανένα πρόβλημα στα ίδια χρήματα και λιγότερα παίρνεις το TCL J330 ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ από τη στιγμή που το βγάλεις από το κουτί του όλα δουλεύουν τέλεια το gps κλειδώνει 7-9 δορυφόρους από τους 11-12 στα 15sec το ηχείο το χαμηλώνεις για να μη σε κουφάνει εντάξει έχει 3.2mp camera πραγματικά και δεν έχει φλας σιγά τα αυγά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Αν κάποιος θέλει καινούρια μπαταρία και ζελατίνα για το Doogee ας μου στείλει ΡΜ μιας και εγώ έχασα το δικό μου και δεν μου χρησιμεύουν πια . :rolleyes: P.S. Επειδή είχα ξαναγράψει το ίδιο πράγμα και το post σβήστηκε ,αν παραβιάζει κάποιο κανόνα του forum παρακαλώ να σβηστεί ξανά .:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts