Jump to content

Doogee DG100

aiakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Που είσαι, μην χαθείς, να βγαίνεις να απαντάς για τα προβλήματα των ROM, ποιά να διαλέξουν για να κατεβάσουν ανάλογα με το πότε πήραν το κινητό, πως να το ξεμπρικάρουν αν μπει λάθος έκδοση και πως να πειράξουν το service mode για να ακούν τον άλλον.

Το αν γκριζάρει λίγο με το που γυρνάς την οθόνη στο πλάι, είναι όντως το λιγότερο για τέτοιο άψογο κινητό...

Κι εγω το περιμενω αυριο μεθαυριο,τωρα αν γκριζαρει λιγο η αλλα που διαβαζω ειναι ελαχιστα,αν ηθελα καποιο να μην γκριζαρει θα εδινα 400-500 να παρω ενα απο εδω που δεν γκριζαρει..λες και θα γυριζω την οθονη να την βλεπει το πατωμα,γραφονται πολλες ανοησιες για ενα κινητο των 50 ευρω,να πατε να παρετε ενα των 50 ευρω απο εδω να δουμε θα γκριζαρει>?

• Απαντήσεις 729
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μην λεμε και οτι θελουμε. Πηρατε (και ισως παρω και εγω) το εν λογω κινητο. Η γωνια θεασης θα ειναι το λιγοτερο που με απασχολει, για να τοσο φτηνο τηλεφωνο.

Να τα λεγατε αυτα για το Iphone 46 ZX που θα ειναι δικαρτο και ισως 4πυρηνο :alien: τοτε μαλιστα...

Το κινητό για τα χρήματα που κάνει απλά τα σπάει δύο μειονεκτήματα έχει και αυτά λύνονται το GPS κλειδώνει σε δευτερόλεπτα και το WiFi είναι άψογο το πήρα για την κόρη μου και είναι ενθουσιασμένη το προτείνω ανεπιφύλακτα και ιδικά για τα χρήματα που κάνει . Μην ψάχνουμε από τη μύγα ξύγκι..... όταν στο aututu βγάζει 10.932 αυτά τα λίγα..;)

Εγω ετυχε να παρω απο την πρωτη φουρνια με την IPS οθονη αλλα με το προβλημα με το χαμηλο ηχειο.Κατα τ αλλα ειναι κινηταρα για τα λεφτα του.Πανεμορφο ποιοτικοτατο και πραγματικα παει σφαιρα.Μετανιωσα που το δωσα και θα το ξαναπαρω.Ισα ισα που με την απλη οθονη ειναι και καλυτερο να μην βλεπει ο διπλα τι βλεπεις ή γραφεις.:p
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Το κινητό για τα χρήματα που κάνει απλά τα σπάει δύο μειονεκτήματα έχει και αυτά λύνονται το GPS κλειδώνει σε δευτερόλεπτα και το WiFi είναι άψογο το πήρα για την κόρη μου και είναι ενθουσιασμένη το προτείνω ανεπιφύλακτα και ιδικά για τα χρήματα που κάνει . Μην ψάχνουμε από τη μύγα ξύγκι..... όταν στο aututu βγάζει 10.932 αυτά τα λίγα..;)

Ακριβως αδερφε και γω για τη γυναικα μου το πηρα, το κινητο ειναι απο τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα.

Κι ασε τον καθενα να λεει το μακρυ και το κοντο του.

Μακρύ και κοντό το να πάρεις το ίδιο ακριβώς τηλέφωνο, στα ίδια λεφτά, αλλά από σοβαρότερη εταιρία ?

http://www.focalprice.com/MH0872W/Cubot_GT90_4.0_Capacitive_Touch_800x480_Android_4.2_Dual_Core_MTK6572W.html?utm_source=Radica&utm_medium=EM&utm_campaign=DM_1344NR_MH0872W

Μακρύ και κοντό το να πάρεις το ίδιο ακριβώς τηλέφωνο, στα ίδια λεφτά, αλλά από σοβαρότερη εταιρία ?

http://www.focalprice.com/MH0872W/Cubot_GT90_4.0_Capacitive_Touch_800x480_Android_4.2_Dual_Core_MTK6572W.html?utm_source=Radica&utm_medium=EM&utm_campaign=DM_1344NR_MH0872W

Δεν είναι τα ίδια αυτό που έχεις παραπάνω είναι και μεγαλύτερο σε διαστάσεις και βαρύτερο και με μικρότερη μπαταρία ... σε ίδια τιμή με το doogee είναι το s9920 ο κλώνος του s3 mini το οποίο έχει μικρότερες διαστάσεις και λίγο ποιο ελαφρύ αλλά με μικρότερη μπαταρία αλλά το κινητό είναι πολύ καλό και δοκιμασμένο

Σήμερα παρέλαβα και το δικό μου. Ήρθε με την έκδοση 0926 περασμένη. Η συσκευασία και πολύ μελετημένη και ποιοτική. Η οθόνη είναι άψογη και οι γωνίες θέασης πολύ ικανοποιητικές. Για να γκριζάρει πρέπει να το δω υπό γωνία μεγαλύτερη των 60 μοιρών από την κάθετη και αυτό μόνο προς την δεξιά μεριά. Συγκρίνοντάς το με ένα LG 4x που έχει IPS το doogee είναι ελάχιστα κατώτερο. Το μόνο θέμα που έχω είναι με το ηχείο (το μπροστά του τηλεφώνου όχι το πίσω) που ακούγεται σαν ψιλό μπουκωμένο ή να τρίζει. Ακόμα και με χαμήλωμα της έντασης το θέμα αυτό παραμένει. Το αντιμετώπισε κανείς αυτό?

Μένει να δοκιμάσω το delay της οθόνης μετά από μεγάλης διάρκειας κλήση γιατί με μια 5λεπτη που έκανα δεν άργησε να ανάψει (έκανε 1-2sec). Πιθανώς να οφείλετε και στο screen protector που έχει γιατί βλέπω ότι καλύπτει τους αισθητήρες.

Σήμερα παρέλαβα και το δικό μου. Ήρθε με την έκδοση 0926 περασμένη. Η συσκευασία και πολύ μελετημένη και ποιοτική. Η οθόνη είναι άψογη και οι γωνίες θέασης πολύ ικανοποιητικές. Για να γκριζάρει πρέπει να το δω υπό γωνία μεγαλύτερη των 60 μοιρών από την κάθετη και αυτό μόνο προς την δεξιά μεριά. Συγκρίνοντάς το με ένα LG 4x που έχει IPS το doogee είναι ελάχιστα κατώτερο. Το μόνο θέμα που έχω είναι με το ηχείο (το μπροστά του τηλεφώνου όχι το πίσω) που ακούγεται σαν ψιλό μπουκωμένο ή να τρίζει. Ακόμα και με χαμήλωμα της έντασης το θέμα αυτό παραμένει. Το αντιμετώπισε κανείς αυτό?

Μένει να δοκιμάσω το delay της οθόνης μετά από μεγάλης διάρκειας κλήση γιατί με μια 5λεπτη που έκανα δεν άργησε να ανάψει (έκανε 1-2sec). Πιθανώς να οφείλετε και στο screen protector που έχει γιατί βλέπω ότι καλύπτει τους αισθητήρες.

Το θέμα με το ηχείο που τρίζει, το παρατήρησα όταν έπαιζα με τις παραμέτρους του ήχου, που πειράζουν πρίμα-μπάσα, στο service mode. Μιά παράμετρος που ήταν στο 400 την κατέβασα στο μηδέν και μετά το ηχείο έκανε έτσι όπως λες. Την ξαναγύρισα εκεί που ήταν και προτίμησα να έχω λειψά μπάσα, παρά να τρίζει.

Όσο για την μπαταρία, είναι τόσο 2000mAh, όσο IPS είναι και η οθόνη του. Μισό βάρος και όγκο έχει ακριβώς, από την μπαταρία του GT99 μου, που είναι 2200mAh. Ούτε 1400-1500mAh δεν είναι...

Θα το δοκιμάσω αυτό με το ηχείο και θα ενημερώσω. Πάντως βλέποντας και πάλι την οθόνη καλύτερα δεν γκριζάρει και σε μεγαλύτερες γωνίες ακόμα και όταν το κοιτάω σχεδόν οριζόντια.

edit: Από το engineer menu στο audio enhancement η μόνη παράμετρος που είχε την τιμή 400 ήταν η 6η αλλά δοκιμάζοντας άλλες τιμές δεν έβλεπα κάποια διαφορά. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν 33 παράμετροι οπότε είναι σα να ψάχνω στα τυφλά. Θα αρκεστώ στο bluetooth προς το παρών και βλέπουμε.

Edited by drillgr

Η οθόνη όπως είπα είναι το τελευταίο που μπορείς να γκρινιάξεις αν τη δεις από μόνη της. Δεν είναι τραγική, απλά την χειροτέρεψαν από την άψογη πρώτη παρτίδα IPS. Αυτό που είναι απογοητευτικό, είναι αυτά ακριβώς που αναφέρεις, η κακή ποιότητα ήχου, έλλειψη μπάσων, χαμηλη ένταση, το ότι δεν ξέρεις ποιό firmware να βάλεις τώρα πάνω από το 0926 και αν θα λύσει κάποιο πρόβλημα ή θα μπρικάρει το κινητό, η κοροϊδία με την μπαταρία που δεν είναι 2000mAh με τίποτα. Όλα αυτά, όσο είχε IPS, τα παρέβλεπες και το κινητό ήταν ένα σκαλί πάνω από τον ανταγωνισμό, που ΔΕΝ έδινε IPS. Τώρα που ούτε η Doogee δίνει IPS, ποιός ο λόγος να μην κοιτάξεις σε κάτι άλλο, πιό αξιόπιστο και πιό έμπιστο? Επιλογές υπάρχουν.

Δεν είναι τα ίδια αυτό που έχεις παραπάνω είναι και μεγαλύτερο σε διαστάσεις και βαρύτερο και με μικρότερη μπαταρία ... σε ίδια τιμή με το doogee είναι το s9920 ο κλώνος του s3 mini το οποίο έχει μικρότερες διαστάσεις και λίγο ποιο ελαφρύ αλλά με μικρότερη μπαταρία αλλά το κινητό είναι πολύ καλό και δοκιμασμένο

Το focalprice εχει και το DG100 (αυτη τη στιγμη βεβαια ειναι ολα out of stock) εκτος απο το GT90. Οντως οπως λες, το 100 ειναι πιο ματζοβολο. Ομως το s9920 που το συγκρινεις ειναι με 6577, οχι 6572..

Υπονοεις δηλ οτι απο εδω θα ειναι πιο σιγουρο οτι θα εχει IPS? (Για το doogee μιλαω)

Σήμερα παρέλαβα και το δικό μου.

Απο ποιο μαγαζι το πηρες?

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Εγώ πάλι έχω παραλάβει την πρώτη παρτίδα

Δεν τολμάω να του περάσω νέο firmaware με αυτά που διαβάζω

Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με τα ηχητικά του σε όλα τα επίπεδα

Και σήμερα ξαφνικά σταμάτησε να "αναγνωρίζει" οποιοδήποτε βύσμα ακουστικού

με αποτέλεσμα να μην έχω σε καμία μορφή έξοδο ήχου

έχει τύχει σε κανέναν σας αυτό?

Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41

Εγώ πάλι έχω παραλάβει την πρώτη παρτίδα

Δεν τολμάω να του περάσω νέο firmaware με αυτά που διαβάζω

Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με τα ηχητικά του σε όλα τα επίπεδα

Και σήμερα ξαφνικά σταμάτησε να "αναγνωρίζει" οποιοδήποτε βύσμα ακουστικού

με αποτέλεσμα να μην έχω σε καμία μορφή έξοδο ήχου

έχει τύχει σε κανέναν σας αυτό?

Εχω πρωτη παρτιδα με 4-9-2013 και στα ηχητικα που λες κανενα προβλημα ουτε τριξηματα ουτε τιποτα.

Η οθονη ips δεν γκριζαρει καθολου.

Το μονο προβλημα ειναι με την καθυστεριση στον proximity sensor το οποιο οτι και αν δοκιμασα δεν φτιαχνει.

Firmware και εγω δεν θα αλλαξω αν και μπορει το νεοτερο να φτιαχνει το προβλημα που ανεφερα.

Εσβησα την εφαρμογη του Facebook διοτι δεν αναβαθμιζοταν και τωρα δεν μπορω να την εγκαταστησω διοτι θεωρει οτι υπαρχει ηδη.Αντιμετωπισε κανεις κατι παρομοιο;

σοβαρότερη εταιρία από πού κι ως πού; :lol:

Εσβησα την εφαρμογη του Facebook διοτι δεν αναβαθμιζοταν και τωρα δεν μπορω να την εγκαταστησω διοτι θεωρει οτι υπαρχει ηδη.Αντιμετωπισε κανεις κατι παρομοιο;

πώς την έσβησες; εγώ την έσβησα με το titanium και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Απλά κάνε wipe dalvik cache απ το recovery και θα λυθεί πάντως

Γιατί, έχεις δει την Cubot να κάνει τα χαζά της Doogee με το DG100? Όταν χρειάστηκε να αλλάξει τις ρυθμίσεις για να ακούγεται το GT99 πιό καθαρά από το μικρόφωνο, έβγαλε νέο firmware μέσα στην ίδια εβδομάδα (0812 και 0820), 2-3 mail που τους έχω στείλει τα έχουν απαντήσει σε 1-2 μέρες, ενώ η Doogee με έγραψε (μαζί και το geekbuying) στα απαυτά τους και είχα νεκρό τηλέφωνο για μιά εβδομάδα...

πώς την έσβησες; εγώ την έσβησα με το titanium και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Απλά κάνε wipe dalvik cache απ το recovery και θα λυθεί πάντως

Με titanium το έσβησα και γω αλλά ενώ δεν υπάρχει το πρόγραμμα εξακολουθεί να "φαίνεται" εγκατεστημένο. Στο default recovery δεν υπάρχει επιλογή για διαγραφή της dalvik οπότε και έσβησα χειροκίνητα το αρχείο που αφορούσε το Facebook.Όμως μετά από επανεκκίνηση ξανά ενημερώνει την εφαρμογή και ξανά δημιουργείται.

Μάλλον κάπου αλλού είναι αποθηκευμένες οι πληροφορίες αυτές,υπάρχει κάποια λύση;

Κάτι ακόμα,δοκίμασα το gps fix αλλά δεν μπορεί να γίνει η λήψη του EPO.Όλο progress=0 αναφέρει παρόλο που δοκίμασα και με wifi και με data.Τι παίζει με αυτό;

Με titanium το έσβησα και γω αλλά ενώ δεν υπάρχει το πρόγραμμα εξακολουθεί να "φαίνεται" εγκατεστημένο. Στο default recovery δεν υπάρχει επιλογή για διαγραφή της dalvik οπότε και έσβησα χειροκίνητα το αρχείο που αφορούσε το Facebook.Όμως μετά από επανεκκίνηση ξανά ενημερώνει την εφαρμογή και ξανά δημιουργείται.

Μάλλον κάπου αλλού είναι αποθηκευμένες οι πληροφορίες αυτές,υπάρχει κάποια λύση;

Κάτι ακόμα,δοκίμασα το gps fix αλλά δεν μπορεί να γίνει η λήψη του EPO.Όλο progress=0 αναφέρει παρόλο που δοκίμασα και με wifi και με data.Τι παίζει με αυτό;

αν εχεις titanium pro έχει επιλογή clean dalvik στα additional settings, αν δεν έχεις σου προτείνω να το αγοράσεις, ο dev είναι Έλληνας και το αγοράζεις μια φορά για όλες σου τις συσκευές.

Εναλλακτικά με κάποιον root explorer κοίτα τι απομεινάρια το ΦΒ έχουν μείνει σε /data/app και /system/app αλλά πριν σβήσεις κάτι ψάξτο....

το παρελαβα το πρωι,μια χαρα κινητο ειναι για 55 ευρω,πολυ γρηγορο,δεν ειδα τιποτα αφυσικο στην οθονη,κατεβασα οτι εφαρμογη ηθελα,η μπαταρια μεχρι στιγμης μια χαρα ειναι.κριμα που παει για δωρο...χμ,χμ

Μόλις παρέλαβα κι εγώ! Έκδοση 20131016 όπως γράφει. Κανένα πρόβλημα με οθόνη, δείχνει από οποιαδήποτε γωνία, πολύ καλή η πρώτη εικόνα, περισσότερα Όταν καταφέρω να το δουλέψω περισσότερο.

Από focalprice.

Oukitel K6000 Pro

LG G3

Three sing and two dance με τα firmware η Doogee. Σε λίγο θα βγάζει και προσωπικά firmware, για κάθε πελάτη ξεχωριστά..

Μόλις παρέλαβα κι εγώ! Έκδοση 20131016 όπως γράφει. Κανένα πρόβλημα με οθόνη, δείχνει από οποιαδήποτε γωνία, πολύ καλή η πρώτη εικόνα, περισσότερα Όταν καταφέρω να το δουλέψω περισσότερο.

Από focalprice.

κι εγω απο εκει,την ιδια εκδοση εχει

Three sing and two dance με τα firmware η Doogee. Σε λίγο θα βγάζει και προσωπικά firmware, για κάθε πελάτη ξεχωριστά..

εντάξει, εμπεδώσαμε, φτάνει, όχι άλλο κάρβουνο..... από χτες στις 12 έχεις ποστάρει 7 μυνήματα στο σύνολο των 23 για να μας πεις πόσο κακό τηλέφωνο είναι το DG100, τι ασχολείσαι αφού δεν σου κάνει και δεν αφήνεις το τόπικ για εμάς που μας κάνει;

on topic τώρα, το δικό μου είναι 2η μέρα στο "κλείσιμο απο ΚΔ αεροδρομίου" γμτ, ή που απλά δεν ενημερώθηκε καθόλου το ELTA track σήμερα ή που κάτι δεν πάει καλά....