labrosg Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Μετά από μερικές μέρες συμβίωσης με τη συσκευή και σχετικά με την μπαταρία, σύμφωνα με το Battery monitor widget pro, η μπαταρία είναι στην πραγματικότητα 1.200mAh, παρόλα αυτά έχει πολύ καλή αυτονομία. Επίσης το πρόβλημα που είχα με proximity sensor στο τέλος κάθε κλήσης, λύθηκε μάλλον, αφού αφαίρεσα τη συνιστώμενη διόρθωση στο build.prop. Η αλήθεια είναι ότι τη διόρθωση την είχα προσθέσει προτού καν διαπιστώσω εάν υπήρχε πρόβλημα εξ αρχης... Το αναφέρω απλώς στην περίπτωση που φανεί χρήσιμο και σε κάποιον άλλο :-) Για το gps, ακόμα το παλεύω... Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Μετά από μερικές μέρες συμβίωσης με τη συσκευή και σχετικά με την μπαταρία, σύμφωνα με το Battery monitor widget pro, η μπαταρία είναι στην πραγματικότητα 1.200mAh, παρόλα αυτά έχει πολύ καλή αυτονομία. Επίσης το πρόβλημα που είχα με proximity sensor στο τέλος κάθε κλήσης, λύθηκε μάλλον, αφού αφαίρεσα τη συνιστώμενη διόρθωση στο build.prop. Η αλήθεια είναι ότι τη διόρθωση την είχα προσθέσει προτού καν διαπιστώσω εάν υπήρχε πρόβλημα εξ αρχης... Το αναφέρω απλώς στην περίπτωση που φανεί χρήσιμο και σε κάποιον άλλο :-) Για το gps, ακόμα το παλεύω... Το Battery monitor widget δεν μετράει την μπαταρία, δείχνει ότι δεδομένα έχει από βάση δεδομένων, κι εφόσον το DG100 δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων του, δείχνει άκυρη τιμή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Το Battery monitor widget δεν μετράει την μπαταρία, δείχνει ότι δεδομένα έχει από βάση δεδομένων, κι εφόσον το DG100 δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων του, δείχνει άκυρη τιμή Οκ, αυτό δεν το γνωρίζω για να πω την αλήθεια. Στο galaxy s2 πάντως, όταν του αλλάζω μπαταρίες με διαφορετική χωρητικότητα, στο estimates δείχνει κάθε φορά τιμές πολύ κοντά στις χωρητικότητες που αναφέρει η κάθε μία... Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexis_68 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 σήμερα παρέλαβα κι εγω... Πρώτες εντυπώσεις καλές. Καμιά ιδέα πως αλλάζει ο ήχος κλήσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 σήμερα παρέλαβα κι εγω... Πρώτες εντυπώσεις καλές. Καμιά ιδέα πως αλλάζει ο ήχος κλήσης? απο τις ρυθμισεις του ηχου,αν εχεις φορτωσει δικα σου τραγουδια απο το player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexis_68 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Τα πλήκτρα της συσκευής δεν φωτίζονται, ή σε εμένα έτυχε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexis_68 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 απο τις ρυθμισεις του ηχου,αν εχεις φορτωσει δικα σου τραγουδια απο το player Αν του προσθέσω ήχους έχει λειτουργεία να βάλω διαφορετικό ήχο σε κάθε γραμμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Αν του προσθέσω ήχους έχει λειτουργεία να βάλω διαφορετικό ήχο σε κάθε γραμμή? το εχω δωσει δωρο,δεν το εχω να το ψαξω τωρα,αλλα τον ηχο κλησης ετσι τον εβαλα,ειχα βαλει μια σιμ,ισως καποιος αλλος ξερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexis_68 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 .....δεν λαμβάνει bluetooth απο το λαπτοπ. Ανοίγω κανονικά το bluetooth... Έχει "θέμα"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 .....δεν λαμβάνει bluetooth απο το λαπτοπ. Ανοίγω κανονικά το bluetooth... Έχει "θέμα"? ειναι ορατο το bluetooth του κινητου?μην αγχωνεσαι,ελεγξε το πρωτα,εχει καπου που λεει να ειναι ορατο απο ολες τις συσκευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Παρέλαβα και εγώ χτες. Πολύ τζιτζί κινητό για τα λεφτά του. Μέχρι τώρα δεν αντιμετώπισε κανένα από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί. Το ρούταρα σύμφωνα με τις οδηγίες στο πρώτο ποστ. Θέλω να του περάσω recovery αλλά θέλω να ρωτήσω πρώτα μήπως κάποιος κατάφερε και το έκανε με mobile uncle tools γιατί δεν έχω δοκιμάσει ποτέ το sp flash tool και το ψιλό φοβάμαι... Η έκδοση της συσκευής που έχω φαίνεται στη συνημμένη φωτογραφία. Επίσης βρήκα και αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=44660171&postcount=417 για δημιουργία recovery, το έχει δοκιμάσει κανείς; Edited December 5, 2013 by diplo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Παρέλαβα και εγώ χτες. Πολύ τζιτζί κινητό για τα λεφτά του. Μέχρι τώρα δεν αντιμετώπισε κανένα από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί. Το ρούταρα σύμφωνα με τις οδηγίες στο πρώτο ποστ. Θέλω να του περάσω recovery αλλά θέλω να ρωτήσω πρώτα μήπως κάποιος κατάφερε και το έκανε με mobile uncle tools γιατί δεν έχω δοκιμάσει ποτέ το sp flash tool και το ψιλό φοβάμαι... Η έκδοση της συσκευής που έχω φαίνεται στη συνημμένη φωτογραφία. Επίσης βρήκα και αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=44660171&postcount=417 για δημιουργία recovery, το έχει δοκιμάσει κανείς; Φίλε diplo, εγώ πέρασα το recovery με την διαδικασία που λέει στο link που παρέθεσες από το xda, με το sp flash tool. Μου δούλεψε κανονικά. Πρίν κάνεις οτιδήποτε, πάρε backup με το sp flash tool. Καλή επιτυχία!!! Edited December 5, 2013 by psild update Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouleman Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Παρελαβα και εγω, οντως για τα λεφτα του ειναι πρωτο πραγμα, εκδοση 20130926, για οθονη δεν μπωρω να καταλαβω αν ειναι καλη η οχι, λιγο που το δουλεψα ευκολο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Φίλε diplo, εγώ πέρασα το recovery με την διαδικασία που λέει στο link που παρέθεσες από το xda, με το sp flash tool. Μου δούλεψε κανονικά. Πρίν κάνεις οτιδήποτε, πάρε backup με το sp flash tool. Καλή επιτυχία!!! ευχαριστώ για την απάντηση. αν μπορείς παρέπεμψε με σε οδηγίες για το πως θα πάρω back up με το sp flash tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Το Battery monitor widget δεν μετράει την μπαταρία, δείχνει ότι δεδομένα έχει από βάση δεδομένων, κι εφόσον το DG100 δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων του, δείχνει άκυρη τιμή Βρήκα και αυτό το link για το GPS και δουλεύει. http://androidbasico.blogspot.com.es/2013/07/en-mi-iocean-x7-no-funciona-el-gps.html ευχαριστώ για την απάντηση. αν μπορείς παρέπεμψε με σε οδηγίες για το πως θα πάρω back up με το sp flash tool. Οδηγίες για back up με το sp flash tool: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4895464#post4895464 -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited December 5, 2013 by navi55 Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 παρέλαβα και εγώ άλλο ένα DG100 (κιαυτό για δώρο) με έκδοση 20131016, ρουτ όπως αναφέρεται στο πρώτο ποστ χωρίς πρόβλημα, το θέμα του proximity είμαι σίγουρος οτι δεν το είχε χτες σε δοκιμαστικές κλήσεις που έκανα (εισερχόμενες 2 και 5 λεπτών, εξερχόμενη 3,5 λεπτά) αλλά σήμερα το κάνει και σε κλήσεις των 2 λεπτών!! Θυμίζω οτι με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις στο build.prop δεν διορθώθηκε το θέμα ούτε στο προηγούμενο, λέτε να φταίει το προ-φορεμένο screen protector ρε παιδιά; έχει δοκιμάσει κανείς να το βγάλει;; Το gps δουλεύει άμεσα και απροβλημάτιστα με το gps.conf που αναφέρεται στα προηγούμενα ποστ. Μάλιστα εδώ να σημειώσω το εξής, έβαλα το gps.conf στο root/etc αλλά δεν ανοιξα gps πριν βγω έξω στο δρόμο. Όταν έφυγα από γραφείο, άνοιξα gps και igo, παιδιά κλείδωσε μέσα σε 3 λεπτά, χωρίς υπερβολή. Σήμερα το πρωί άνοιξα gps και το πρόγραμμα gps test (το ζήτησε ο φίλος που θα πάρει το τηλέφωνο γιατί θέλει να βλέπει στίγμα και δορυφόρους) και παρατήρησα οτι επί 7-8 λεπτά δεν κλέιδωνε (έβλεπε καμμια 10αριά αλλά δεν κλείδωνε, ακριβώς όπως το είχε περιγράψει κάποιος άλλος φίλος νομίζω εδω). Έκλεισα πρόγραμμα και gps, ξανάνοιξα gps και άνοιξα πάλι το igo, και ναι, κλείδωσε στο λεπτό.... άρα μήπως να μην βασίζεστε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα για τη δοκιμή του gps ή κάτι να παίζει στις ρυθμίσεις του προγράμματος? Κατά τα άλλα ο ήχος στο ακουστικό μου φάνηκε λίγο χαμηλός, σε σχέση με το άλλο που σετάρισα μόλις πριν 15 μέρες, θα μπω στο engineering mode να το τσιτώσω λίγο. Οθόνη εξαιρετική, άμεσος συγχρονισμός με exchange και gmail, για άλλη μια φορά πολύ καλό value for money! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Για το GPS, όλα έχουν να κάνουν με την ποιότητα της κεραίας που βάζει ο κάθε κατασκευαστής. Τα Doogee που είχα κάναν 10 λεπτά να πρωτοκλειδώσουν, το Cubot GT99 μου είχε κλειδώσει στο τρίλεπτο και το THL W200 που έχω τώρα, κλείδωσε μέσα από το γραφείο, πριν προλάβω να βγω έξω στην ανοιχτωσιά, είχε 3 δορυφόρους μπλε στο Sygic. Αντίστοιχα όταν τα δούλευα μετά, το doogee έκανε 1 λεπτό να κλειδώσει από την στιγμή που άνοιγα το GPS και το Sygic, το GT99 έκανε 15-20 δευτερόλτα και το W200 το βρίσκω λοκαρισμένο ήδη με το που έχει ανοίξει και το Sygic. Οπότε καταλαβαίνετε που βρίσκονται οι διαφορές, είναι το γνωστό ρητό, ότι πληρώσεις παίρνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Για το GPS, όλα έχουν να κάνουν με την ποιότητα της κεραίας που βάζει ο κάθε κατασκευαστής. Τα Doogee που είχα κάναν 10 λεπτά να πρωτοκλειδώσουν, το Cubot GT99 μου είχε κλειδώσει στο τρίλεπτο και το THL W200 που έχω τώρα, κλείδωσε μέσα από το γραφείο, πριν προλάβω να βγω έξω στην ανοιχτωσιά, είχε 3 δορυφόρους μπλε στο Sygic. Αντίστοιχα όταν τα δούλευα μετά, το doogee έκανε 1 λεπτό να κλειδώσει από την στιγμή που άνοιγα το GPS και το Sygic, το GT99 έκανε 15-20 δευτερόλτα και το W200 το βρίσκω λοκαρισμένο ήδη με το που έχει ανοίξει και το Sygic. Οπότε καταλαβαίνετε που βρίσκονται οι διαφορές, είναι το γνωστό ρητό, ότι πληρώσεις παίρνεις... Σε ποιό σημείο βρίσκεται η κεραία; Μήπως αλλάζει; Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouleman Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Πρωτες εντυπωσεις απο το τηλεφωνο, πολυ γρηγορο, για καποιον που δεν ζηταει πολλα, το μονο θεμα η φωτογραφικη του η οποια ειναι τραγικης ποιοτητας, πρεπει να ειναι κατω απο 2αρα, ασχετα με το μεγεθος που βγαζει η ποιοτητα ειναι χαλια, και 2ο ενω στις πρωτες κλησεις ο ηχος απο το ακουστικο ηταν σχετικα καλος, στην συνεχεια αυτος χειροτερεψε και τους ακουω πολυ βαθια, με αποτελεσμα να κλεινω το αλλο αυτι για να ακουσω :mad: ποιος τροπος υπαρχει να το αυξησω? ή τι να κανω? εψαξα στο μενου του δεν μπορεσα να βρω κατι, μπορει καποιος να μου πει ή αν αναφερετε σε προηγουμενο ποστ να ψαξω πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Πρωτες εντυπωσεις απο το τηλεφωνο, πολυ γρηγορο, για καποιον που δεν ζηταει πολλα, το μονο θεμα η φωτογραφικη του η οποια ειναι τραγικης ποιοτητας, πρεπει να ειναι κατω απο 2αρα, ασχετα με το μεγεθος που βγαζει η ποιοτητα ειναι χαλια, και 2ο ενω στις πρωτες κλησεις ο ηχος απο το ακουστικο ηταν σχετικα καλος, στην συνεχεια αυτος χειροτερεψε και τους ακουω πολυ βαθια, με αποτελεσμα να κλεινω το αλλο αυτι για να ακουσω :mad: ποιος τροπος υπαρχει να το αυξησω? ή τι να κανω? εψαξα στο μενου του δεν μπορεσα να βρω κατι, μπορει καποιος να μου πει ή αν αναφερετε σε προηγουμενο ποστ να ψαξω πισω? αναφέρεται πολλές φορές, ψάξε για engineer menu Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouleman Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 ok, το εκανα και βελτιωθηκε αισθητα, αυτο που παρατηρησα σημερα το πρωι, οπως και χτες που το πρωτοχρησημοποιησα, ειναι οτι το βραδυ το απενεργοποιησα το κινητο, το πρωι που το ανοιξα οι πρωτες κλησεις ακουγοντουσαν κανονικα, ενω οι μετεπειτα χαμηλοτερα, τωρα το εχω διωρθωσει στο μαξ και το δοκιμασα και ακουγετε καμπανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Engineer Mode MTK (ή με τον dialer *#*#3646633#*#*) - Hardware testing - Audio - Normal mode - Type Sph (και μετά και το Sph2) και βάλε τα levels από 120 έως 150. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να θέλει και στο Audio - Loudspeaker το ίδιο. όντως το ακουστικό του έχει πολύ αδύναμο ήχο και θέλει προσπάθεια να ακούσεις τον συνομιλητή σου.. μια ερώτηση πάνω σε στις οδηγίες που έδωσε ο Asterisd: Βλέπω ότι το sph έχει 6 levels και άλλα τόσα έχει το sph2, επίσης βλέπω ότι κάθε level έχει μεγαλύτερη τιμή από το προηγούμενο του. Ποιο ή ποια από όλα τα levels που έχει αλλάζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Το κάθε level αντιστοιχεί στην εκάστοτε βαθμίδα ήχου, συνεπώς αυξάνεις είτε μόνο την τελευταία ή το καλύτερο είναι να αυξήσεις ανάλογα όλες τις βαθμίδες ώστε να υπάρχει σωστή διακύμανση του ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexis_68 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Εμένα, μετά απο 3 ημέρες στην κατοχή μου, και χωρίς να το πειράξω καθόλου (ρουταρίσματα κλπ- ασε που και δεν σκαμπάζω-) μια χαρά μου φαίνεται. Έχει ένα θεματάκι με την καθυστέρηση της οθόνης, αλλά μήπως έχει να κάνει (όπως προανέφερε και κάποιος άλλος) με το screen protector? Δοκίμασε κανείς χωρίς αυτό? Επίσης αν γνωρίζει κάποιος μία βοήθεια... είχα αποθηκευμένες επαφές στην sim στο παλιο κινητό, και τώρα μου τις εμφανίζει όλες διπλές. Μάλλον τις αντέγραψε μόνο του. Γνωρίζει κάποιος πως να διαγράψω τις "διπλές" επαφές? Ευχαριστώ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Εμένα, μετά απο 3 ημέρες στην κατοχή μου, και χωρίς να το πειράξω καθόλου (ρουταρίσματα κλπ- ασε που και δεν σκαμπάζω-) μια χαρά μου φαίνεται. Έχει ένα θεματάκι με την καθυστέρηση της οθόνης, αλλά μήπως έχει να κάνει (όπως προανέφερε και κάποιος άλλος) με το screen protector? Δοκίμασε κανείς χωρίς αυτό? Επίσης αν γνωρίζει κάποιος μία βοήθεια... είχα αποθηκευμένες επαφές στην sim στο παλιο κινητό, και τώρα μου τις εμφανίζει όλες διπλές. Μάλλον τις αντέγραψε μόνο του. Γνωρίζει κάποιος πως να διαγράψω τις "διπλές" επαφές? Ευχαριστώ..... Μάλλον δεν είναι διπλές αλλά εαν έκανες συγχρονισμό επαφές με το mail σου τις εμφανίζει και αυτές. Πήγαινε στις ρυθμίσεις επαφών και πάτα να σου εμφανίζει μόνο ένα απο τα δύο. Έτσι ηταν και στο δικο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts