timkos40 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ακολουθησε αυτα βαζοντας αυτες τις τιμες στο sph Level 0 80 Level 1 100 Level 2 110 Level 3 120 Level 4 130 Level 5 140 Level 6 150 Επανεκκινηση και δες αποτελεσμα εγω ειμαι μια χαρα ετσι. Βεβαια μη περιμενεις και θαυματα ετσι? Μη παμε και στο αλλο ακρο.Της παραμορφωσης ηχου Οπως και να εχει κανε τις διαδικασιες αυτες και πες μας αποτελεσματα. Γεια σου! Πήγα στο audio modesettihg στο type : sip : level0 Και από κάτω μου γράφει value is 0-255 και μου έχει 112 Και από κάτω έχει max vol. 0-160 k και μου έχει το νούμερο 128 Θα ανεβάσω και τα ΔΥΟ πλαίσια;;; πχ στο level 0 θα βάλω και στα δυο 80 και από κάτω 80 ξανά;;;;;;; Το 80 δεν είναι πιο χαμηλό από το 112 που έχει τώρα;;; Συγγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις μου αλλά επειδή δεν ξέρω φοβάμαι μήπως το χαλάσω και θα πρέπει να βάλω από την αρχή την ραμ (κάνοντας καθαρή εγκατάσταση) πράγμα που δεν ξέρω…… Ειλικρινά την βοήθεια σας , σας παρακαλώ πολύ!!!!!:O:rolleyes::rolleyes::rolleyes::!: ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μια άλλη ερώτηση για το δεύτερο σκέλος του audio speech enhancement του normal mode μου λέτε ΜΟΝΟ την parameter 7;;;;;;; Η όλες τις parameter;;;;;;;;;;;;;:w00t: Κοιτα λιγο θα μπεις στο hardware testing--->Audio-->Loudspeaker Mode Eκει αφηνεις ή βαζεις το max vol στο 160 και παντα πατας το set για να παρει την εντολη Πας στην πρωτη επιλογη και επιλεγεις το Sph και πας απο το level 0 μεχρι το level 6 και ανεβαζεις 30-40. Το 6 να ειναι 160 και ανα 20 κατω μεχει το 0 να εχει περιπου 80.Πειραματισου και εσυ δεν χαλαει κατι. Μη ξεχασεις επανεκιννηση μετα Δοκιμασε το και μου λες. Τωρα για το δευτερο σκελος αλλαζεις μονο το parameter 7 τα υπολοιπα οχι. Ελπιζω να σε βοηθησα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Kατα αρχήν ευχαριστώ θερμά. Μια όμως βασική ερώτηση Σε όλο το μενού γραφεί και value is και δίπλα τα νούμερα….. value is έχει 72 του βάζω 92;;; και στο 1 Lever έχει 80 του βάζω 100 στο 2 lever έχει 96 του βάζω 116 ;;;; κλπ… κλπ… κλπ…. Στο από κάτω πλαίσιο στο max vol δεν μπορώ να το αλλάξω γιατί δεν είναι προσβασιμο στο sph ΜΟΝΟ στο Sph ;;;; Στο Sph2 ΟΧΙ ;;;;;; Συγγνώμη για τις «χαζές» ερωτήσεις μου αλλά στο παρελθόν τα είχα πειράξει. Είχα πειράξει και ΟΛΕΣ τις parameter στη δεύτερη ενότητα και …..έγινε ένας ήχος ΧΑΛΙΑ σαν να κάτι θρίλερ με δαιμονισμένους!!!! Είχα αλλάξει σχεδόν τα πάντα και πλέων επιστροφή δεν υπήρχε γιατί είχα ξεχάσει τα νούμερα και παρά πολύ αργότερα επί πληρωμή μου έκανε καθαρή εγκατάσταση άλλη ραμ και … ήρθε ο εργοστασιακός χαμηλός ήχος….. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ακολουθησε αυτα βαζοντας αυτες τις τιμες στο sph Level 0 80 Level 1 100 Level 2 110 Level 3 120 Level 4 130 Level 5 140 Level 6 150 Επανεκκινηση και δες αποτελεσμα εγω ειμαι μια χαρα ετσι. Βεβαια μη περιμενεις και θαυματα ετσι? Μη παμε και στο αλλο ακρο.Της παραμορφωσης ηχου Οπως και να εχει κανε τις διαδικασιες αυτες και πες μας αποτελεσματα. Γεια σου! Πήγα στο audio modesettihg στο type : sip : level0 Και από κάτω μου γράφει value is 0-255 και μου έχει 112 Και από κάτω έχει max vol. 0-160 k και μου έχει το νούμερο 128 Θα ανεβάσω και τα ΔΥΟ πλαίσια;;; πχ στο level 0 θα βάλω και στα δυο 80 και από κάτω 80 ξανά;;;;;;; Το 80 δεν είναι πιο χαμηλό από το 112 που έχει τώρα;;; Συγγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις μου αλλά επειδή δεν ξέρω φοβάμαι μήπως το χαλάσω και θα πρέπει να βάλω από την αρχή την ραμ (κάνοντας καθαρή εγκατάσταση) πράγμα που δεν ξέρω…… Ειλικρινά την βοήθεια σας , σας παρακαλώ πολύ!!!!!:O:rolleyes::rolleyes::rolleyes::!: ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μια άλλη ερώτηση για το δεύτερο σκέλος του audio speech enhancement του normal mode μου λέτε ΜΟΝΟ την parameter 7;;;;;;; Η όλες τις parameter;;;;;;;;;;;;;:w00t: Έγραψε Shp και όχι Sip Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) Κάποια παρεξήγηση γίνεται και ευτυχώς ακόμη δεν το έχω πειράξει το κινητό μου….:blink: Τι εννοούμε ηχείο, και τι μεγάφωνο;;;; εγώ έχω πρόβλημα στο εξωτερικό ηχείο όταν με καλούν δεν ακούω τον ήχο που κάνει όποιον ήχο και να διαλέξω, (είναι χαμηλός) δεν έχω πρόβλημα με το ακουστικό ή το μικρόφωνο…. την ανοιχτή ακρόαση θελω δυνατή και τον ήχο που με καλούν. ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ. Αυτό το sph είναι;;;:worry::shifty: Edited November 9, 2016 by JTS1KOSTAS1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axk Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Κάποια παρεξήγηση γίνεται και ευτυχώς ακόμη δεν το έχω πειράξει το κινητό μου….:blink: Τι εννοούμε ηχείο, και τι μεγάφωνο;;;; εγώ έχω πρόβλημα στο εξωτερικό ηχείο όταν με καλούν δεν ακούω τον ήχο που κάνει όποιον ήχο και να διαλέξω, (είναι χαμηλός) δεν έχω πρόβλημα με το ακουστικό ή το μικρόφωνο…. την ανοιχτή ακρόαση θελω δυνατή και τον ήχο που με καλούν. ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ. Αυτό το sph είναι;;;:worry::shifty: Αναφέρθηκε στην αρχή του post, αλλά στο επαναλαμβάνω : δες αναλυτικά τους κωδικούς των ρυθμίσεων εδώ (αγγλικά) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41145394&postcount=138 Καλύτερα να διαβάζουμε τη συνομιλία από την αρχή παρά να επαναλαμβάνουμε τα ίδια. Παράθεση Happy user of: OUKITEL K6000 Pro (recent), UMI Rome, (DOOGEE Y100), Haier W910. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts