achillesgk Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Εχω την αισθηση οτι μπορει και να αλλάξει το θέμα της τιμολογιακης πολιτικής που ξέραμε μέχρι τωρα. Δηλαδη τα σκρουτζομάγαζα να κατεβάζουν την τιμή 200-300 ευρώ μετά από μερικούς μήνες και γιαυτό παίζει ρόλο το region lock που ξεκίνησε να εφαρμόζει η Samsung. Αυτή τη στιγμή ένα σκρουτζομάγαζο δίνει 699 ευρώ με το ζόρι και με 36 εντοκες δόσεις ενώ από το πλαίσιο το πέρνεις με τα ίδια λεφτά και 12 δόσεις ΑΤΟΚΑ και χωρις να περιμένεις από τη πρώτη μέρα και είσαι και 100% σίγουρος από πλευράς εγγυήσης, DOA κλπ Τα σκρουτζομάγαζα δεν έχουν θέμα με το region lock..Έχουμε πει τόσες φορές ότι είναι ευρωπαϊκά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 100 ευρω κάτω απο την δευτερη μερα διαθεσης του? μμ ενδιαφερον κατι μου λεει οτι αυτο θα φαει μεγαλη τουμπα στην τιμη του μεχρι τελος του ετους Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 παιδια ισχύει το sim lock τελικα απο το παρεις απο Ευρωπη Γερμανια Γαλλια;;;; Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 παιδια ισχύει το sim lock τελικα απο το παρεις απο Ευρωπη Γερμανια Γαλλια;;;; Ισχύει αν θελήσεις να το πας σε άλλη ήπειρο. Αμερική, Ασία, Αυστραλία και Αφρική. Για αγορές από Ευρώπη που γράφεις δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 100 ευρω κάτω απο την δευτερη μερα διαθεσης του? μμ ενδιαφερον κατι μου λεει οτι αυτο θα φαει μεγαλη τουμπα στην τιμη του μεχρι τελος του ετους Αμα δεις και το s4 σε 6 μηνες πηγε απο 739 σε 435... Κατι αντιστοιχο θα γινει και εδω. Αλλωστε το Note 2 αρχες Δεκεμβρη με τις προσφορες το επερνες 450 απο Πλαισιο αντι 739 που ειχε αρχικα. Το τηλεφωνο τα σπαει αλλα 2 μηνες υπομονη νομιζω και θα αξιζει καργα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 την καλητερη τιμη μεχρι τωρα την εχει ο νικολας στα 665 ευρω http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-32GB-4G-2-3GHz-RAM-3GB-white.890222.html σε λευκο απο οτι μου πε. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 την καλητερη τιμη μεχρι τωρα την εχει ο νικολας στα 665 ευρω http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-32GB-4G-2-3GHz-RAM-3GB-white.890222.html σε λευκο απο οτι μου πε. Αντε να αρχισει να πιεζεται η τιμουλα!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonike Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Πατρα ακομα τιποτα. Κανενα καταστημα δεν το εχει βαλει στην εκθεση. Μονο οσοι το εχουν αγορασει το χαιρονται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Πατρα ακομα τιποτα. Κανενα καταστημα δεν το εχει βαλει στην εκθεση. Μονο οσοι το εχουν αγορασει το χαιρονται!!! Φίλε Κύπρο πήγα σε 4 μεγάλα καταστήματα να το δώ για να αποφασίσω για το χρώμα που θα το αγοράσω και κανένας δεν έχει ιδεα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirPanagiotis Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα βρήκα το 64αρι στο e-bay (εδώ http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-Note-3-III-N9000-N9005-64GB-White-Black-Pink-Factory-Unlocked-/171143445513). Τι λέτε; Το έχει παραγγείλει κανείς από εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα βρήκα το 64αρι στο e-bay (εδώ http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-Note-3-III-N9000-N9005-64GB-White-Black-Pink-Factory-Unlocked-/171143445513). Τι λέτε; Το έχει παραγγείλει κανείς από εκεί; 32αρια είναι όλα. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα βρήκα το 64αρι στο e-bay (εδώ http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-Note-3-III-N9000-N9005-64GB-White-Black-Pink-Factory-Unlocked-/171143445513). Τι λέτε; Το έχει παραγγείλει κανείς από εκεί; Είναι από Αμερική. Θα έχεις πρόβλημα με το Region Lock. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Είναι από Αμερική. Θα έχεις πρόβλημα με το Region Lock. Και να μην ήταν από US, είδες εσύ κάποιο 64GB στο παραπάνω link? :lol: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Για Κύπρο.Μιλησα με cyta και μου ειπανε πως αυριο θα το εχουνε στα καταστηματα τους στα 800 ευρω.Τουλαχιστο θα το δουμε απο κοντα πριν το πάρουμε απο αλλου :lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonike Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Το ειδα και εγω σημερα στην Πατρα στο πλαισιο και στο public. Με μια λεξη, το τηλεφωνο ειναι Δυναμιτης!!!! Το μονο ασχημο ειναι......... η τιμη του. Μακαρι να πεσει γρηγορα η τιμη του σε επιπεδα 500αρικου να το παρουμε και εμεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Το ειδα και εγω σημερα στην Πατρα στο πλαισιο και στο public. Με μια λεξη, το τηλεφωνο ειναι Δυναμιτης!!!! Το μονο ασχημο ειναι......... η τιμη του. Μακαρι να πεσει γρηγορα η τιμη του σε επιπεδα 500αρικου να το παρουμε και εμεις. Και εγώ μόλις το είδα στο Πλαίσιο Καλαμαριάς. Απλώς τέλειο.:) 699 με την δωροεπιταγή των 100 και δόσεις με πιστωτική. Πάλι όμως είναι πολλά. Θα περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonike Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Και στην Πατρα στον Κωτσοβολο το εχει 799 με την δωροεπιταγη των 100 ευρω και 24 ατοκες δοσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Στα skroutzομάγαζα έχει φτάσει 667, με πτώση 2,4~3 ευρώ/ημέρα. Οπότε υποθέτω οτι σε 1,5~2 μήνες θα είναι περίπου στα 520~550 Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Στα skroutzομάγαζα έχει φτάσει 667, με πτώση 2,4~3 ευρώ/ημέρα. Οπότε υποθέτω οτι σε 1,5~2 μήνες θα είναι περίπου στα 520~550 Μην μετράς από την ''παραπλανητική'' τιμή 799 που κανείς δεν το αγόρασε τόσο. Κανονικά είναι σαν να ξεκίνησε από τα 699€ Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Μην μετράς από την ''παραπλανητική'' τιμή 799 που κανείς δεν το αγόρασε τόσο. Κανονικά είναι σαν να ξεκίνησε από τα 699€ Μα 27-9 δεν ξεκίνησε η διάθεσή του? Οπότε είναι 12 μέρες μέχρι σήμερα που κυκλοφορεί. 699-665 [τιμή πριν από λίγο]=34/12=2,83 ευρώ την ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 (edited) H πλάκα είναι ότι σε γνωστό σκρουτζομάγαζο έχει το Ελληνικής αντιπροσωπείας 675€ και ακριβότερο το EU 700€ Edited October 8, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 H πλάκα είναι ότι σε γνωστό σκρουτζομάγαζο έχει το Ελληνικής αντιπροσωπείας 675€ και ακριβότερο το EU 700€ Το διάβασα και εγώ, αλλά δεν κατάλαβα ποια η διαφορά στις συσκευές για να είναι μάλιστα πιο ακριβό το EU :X Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Παιδιά καντε λίγο υπομονή. Γνώστος μου μέσα από την samsung μου είπε ότι θα πέσει στα 550 με κάποιες προσφορές που θα κάνουν (λόγω ανταγωνισμού αλλά και λανσαρίσματος νέας version Note 3) αρχές Νοέμβρη. Οπότε υπομονή 1 μήνα. αν βαλουν ραδιο,2 σιμ κ διορθωσουν καποια προβληματα,ισως νανε το επομενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 αν βαλουν ραδιο,2 σιμ κ διορθωσουν καποια προβληματα,ισως νανε το επομενο Το ράδιο ξέχασέ το, είναι πολιτική. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Παιδιά καντε λίγο υπομονή. Γνώστος μου μέσα από την samsung μου είπε ότι θα πέσει στα 550 με κάποιες προσφορές που θα κάνουν (λόγω ανταγωνισμού αλλά και λανσαρίσματος νέας version Note 3) αρχές Νοέμβρη. Οπότε υπομονή 1 μήνα. Ο φίλος μάλλον έχει δίκιο και αυτό πιθανότατα επιβεβαιώνεται με την εμφάνιση του Galaxy Round. Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts