Jump to content

[Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φανταζομαι ειχες καποια επιδοτηση. σωστα?

αν οχι πως γινεται αυτο?

Όχι δεν είχα επιδότηση. Ίσα - ίσα, είμαι στη Vodafone. Είναι σε προσφορά αλλά δεν ξέρω αν τρέχει ακόμα.

ZRX1200S

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακομα και με την προσφορα 699+gear, εγω αναρωτιεμαι αν αξιζει ακομα και τα 150 περιπου παραπανω να δωσει κανεις για το ρολοι μιας και το κινητο στο skroutz παιζει στα 550 περιπου πλεον.. Δεν μπορω να βρω που θα χρησιμευσει το gear τοσο στην καθημερινοτητα μου για να δωσω εστω και 150 παραπανω γι αυτο...

Ακομα και με την προσφορα 699+gear, εγω αναρωτιεμαι αν αξιζει ακομα και τα 150 περιπου παραπανω να δωσει κανεις για το ρολοι μιας και το κινητο στο skroutz παιζει στα 550 περιπου πλεον.. Δεν μπορω να βρω που θα χρησιμευσει το gear τοσο στην καθημερινοτητα μου για να δωσω εστω και 150 παραπανω γι αυτο...

σε αυτο θα μας απαντησουν τα παιδια που το εχουν!!

Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!:

Αν είσαι gadgeτακιας όπως οι περισσότεροι από μας εδώ μέσα δεν υπάρχει κουβέντα στο αν αξίζει, και εγώ θα το έπαιρνα αλλά τοχασα λόγο του ότι πήρα από τα πρώτα N3 που βγήκαν και σκέτο δεν αξίζει στα λεφτά του.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

εμενα μου βρωμαει κατι αλλο.Μηπως απο την αρχη επρεπε να ηταν αυτη η τιμη του κινητου και του ρολογιου μαζι και επαιξαν αυτο το παιχνιδι η εμπορει μετα και δωσανε στην αρχη σκετο το n3

σε αυτο θα μας απαντησουν τα παιδια που το εχουν!!

Ειδικά μετά την τελευταία αναβάθμιση που πήρε προχθές δεν τίθεται κανένα θέμα για το αν αξίζει η όχι.

Αν λοιπόν δεν σου λείπουν τα χρήματα, γιατί ναι είναι ακριβό, αγόρασέ το, αν όχι περίμενε γιατί σε λίγο καιρό σίγουρα θα το δίνουν μαζί με το Note 3 η μόνο του, σε καλύτερη τιμή από ότι τώρα.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

παιδια μπορει να μου στειλει καποιος pm που εχει παρει το note 3 απο το extreme mobile? θελω να ρωτησω αν ειναι ικανοποιημενος

παιδια μπορει να μου στειλει καποιος pm που εχει παρει το note 3 απο το extreme mobile? θελω να ρωτησω αν ειναι ικανοποιημενος

Ναι, μία χαρά είναι!

Άφοβα!

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

+1 και από εμένα. Άψογη εξυπηρέτηση!

Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko:

Εγώ το περιμένω από τη Samsung μέσω της προσφοράς του Γερμανού αλλά δεν ξέρω αν θα το κρατήσω

Και εγώ από εκεί το πήρα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Εγώ πιστεύω πως είναι γι αυτούς που είναι όλη μέρα στο τρέξιμο Δλδ άτομα που δουλεύουν εκτός γραφείου και δέχονται η και κάνουν πολλά τηλεφωνήματα .Βέβαια τον καθένα μπορεί να τον βολεύει για διαφορετικό λόγο ανάλογος τις ανάγκες που έχει κάποιος !

Παιδια ωραια αυτα που λετε και εγω gadgetακιας ειμαι αλλα δεν μου κανει κλικ! :p

Αντιθετως μαλλον περισσοτερο αγχος θα μου δημιουργησει και η εγνοια να το φορτιζω καθε βραδυ και ο φοβος μην ξεχαστω και οπως πλενω τα χερια μου για παραδειγμα το βρεξω και τα παιξει μιας και δεν ειναι αδιαβροχο (γι αυτο το τελευταιο ολοι εχουν και μια αποψη.. Αλλοι λενε οτι ειναι αδιαβροχο (πχ verge) και αλλοι οχι. Εχουν παθει συγχυση.:lol:).

Αnyway, αυτο ειναι η αποψη μου φυσικα ομως δεν εγραψα γι αυτο αλλα για να ενημερωσω οτι σημερα ρωτησα υπαλληλο σε γερμανο και μου ειπε οτι η εταιρια που κανει την καμπανια (mindtrap μου την ειπε? ) σε συνεργασια με την samsung δινουν μονο 200 ρολογια. Οποτε αν το θελω (συμφωνα με αυτον) πρεπει να βιαστω γιατι αν εξαντληθει το αποθεμα απλα το δωρο δεν θα το λαβω ποτε. Δεν υπαρχει δηλαδη ειδοποιηση πριν αγορασεις οτι εχει εξαντληθει το διαθεσιμο αποθεμα. Τουλαχιστον μεχρι να παραδοθει και το 200σιοστο gear οποτε και θα σταλει ειδοποιηση στα καταστηματα.

Λογικά ναι, υπάρχει μαγαζί χωρίς DOA? Ας απαντήσουν κάποιοι που έχουν ψωνίσει από εκεί

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Παιδια ωραια αυτα που λετε και εγω gadgetακιας ειμαι αλλα δεν μου κανει κλικ! :p

Αντιθετως μαλλον περισσοτερο αγχος θα μου δημιουργησει και η εγνοια να το φορτιζω καθε βραδυ και ο φοβος μην ξεχαστω και οπως πλενω τα χερια μου για παραδειγμα το βρεξω και τα παιξει μιας και δεν ειναι αδιαβροχο (γι αυτο το τελευταιο ολοι εχουν και μια αποψη.. Αλλοι λενε οτι ειναι αδιαβροχο (πχ verge) και αλλοι οχι. Εχουν παθει συγχυση.:lol:).

Ακριβώς έτσι είναι φίλε Λεωνίδα, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο κι ας είμαι gadgetάκιας κι εγώ. Για μένα κάθε συσκευή πρέπει να πληροί κάποιες ελάχιστες προδιαγραφές ανάλογα με το είδος της. Ένα σύγχρονο ρολόι χειρός απλά δεν ορίζεται στο λεξικό μου όταν αυτό πρέπει να το φορτίζεις κάθε 1-2 μέρες. Απλά δεν μπορεί να ονομαστεί ρολόι χειρός του 21ου αιώνα! Εδώ οι κατασκευαστές προσπαθούν να βρουν τρόπους να κάνουν τα ρολόγια χειρός τελείως αυτόνομα (SEIKO Kinetic, Citizen Eco-Drive, CASIO Tough Solar/Wave Ceptor) και συζητάμε για φόρτιση κάθε 2 μέρες στην καλύτερη περίπτωση; Ξαναγυρίσαμε στα κουρδιστά ρολόγια; Απλά απαράδεκτο! Δεν θα άλλαζα ποτέ μου τα παραπάνω ρολόγια με ένα παραλληλόγραμμο κορεάτικο gadget που θα αντικατασταθεί σε λιγότερο από έναν χρόνο... Η μόνη χρησιμότητα που μπορώ να διακρίνω σε ένα gadget όπως το Gear είναι αν λαμβάνω εκατοντάδες emails/SMS την ημέρα και τα χέρια μου είναι συνεχώς δεσμευμένα (οδηγώ μοτοσυκλέτα ή κάτι άλλο) και πρέπει οπωσδήποτε να τα βλέπω άμεσα χωρίς να βγάζω το κινητό απ' την τσέπη. Άλλη χρησιμότητα δεν βλέπω... Το βρίσκω μια κακόγουστη απομίμηση ρολογιού χειρός, κομμένη και ραμμένη για geeks/nerds... Μπλιάχ!

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Λογικά ναι, υπάρχει μαγαζί χωρίς DOA? Ας απαντήσουν κάποιοι που έχουν ψωνίσει από εκεί

Για ελληνικο που ξερω σιγουρα για εισαγογης δεν ξερω ακριβως αλλα λογικα ναι. Αλλα καλητερα παρε ενα τηλ και θα σου πει ακριβως

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Ακριβώς έτσι είναι φίλε Λεωνίδα, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο κι ας είμαι gadgetάκιας κι εγώ. Για μένα κάθε συσκευή πρέπει να πληροί κάποιες ελάχιστες προδιαγραφές ανάλογα με το είδος της. Ένα σύγχρονο ρολόι χειρός απλά δεν ορίζεται στο λεξικό μου όταν αυτό πρέπει να το φορτίζεις κάθε 1-2 μέρες. Απλά δεν μπορεί να ονομαστεί ρολόι χειρός του 21ου αιώνα! Εδώ οι κατασκευαστές προσπαθούν να βρουν τρόπους να κάνουν τα ρολόγια χειρός τελείως αυτόνομα (SEIKO Kinetic, Citizen Eco-Drive, CASIO Tough Solar/Wave Ceptor) και συζητάμε για φόρτιση κάθε 2 μέρες στην καλύτερη περίπτωση; Ξαναγυρίσαμε στα κουρδιστά ρολόγια; Απλά απαράδεκτο!

+1

Ξοδεψα μια μικρη περιουσια για το ομεγα μου και εδω και 3 χρονια φορω καθημερινα το casio tough solar με την ενδειξη της μπαταριας κολλημενη στο φουλ ελεω του ηλιου του ηλιατορα, για να μην πω για πυξιδα-βαρομετρο-υψομετρο...

• The title was changed to [Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά