ggazas Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Σκρουτζομάγαζα δοκιμασμένα με ευρωπαικά και σφραγμισμένα unbranded? Και εγώ από το extreme-mobile το πήρα unbranded Γερμανικό και έτοιμο με την 4.4.2, Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Παιδιά τι θα πει το -unbranded - ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Παιδιά τι θα πει το -unbranded - ?? Αν δε κανω λαθος,ξεκλειδωτο...(Να μην ανηκει σε καποια ξενη τηλ.εταιρεια πχ.Orange)... :) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Αν δε κανω λαθος,ξεκλειδωτο...(Να μην ανηκει σε καποια ξενη τηλ.εταιρεια πχ.Orange)... :) Απλώς να προσθέσω οτι τα branded έχουν επιπρόσθετα πρόγραμμα εγκατεστημένα και το κυριότερο αργούν να πάρουν τις ενημερώσεις. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 παιδια απο το flasaki.gr εχει παραγγειλει κανενας? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Απο 395-396 πηγε μπαμ στα 407 και αυτο ΚΠ...χαμος!!!! Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 και μιλωντασ με διαφορα κατασατηματα μου ειπαν οτι η τιμη ειναι εικονικη ...4ο παιζει συν πλην 2 ευρω...εχει ελλειψη. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Απλώς να προσθέσω οτι τα branded έχουν επιπρόσθετα πρόγραμμα εγκατεστημένα και το κυριότερο αργούν να πάρουν τις ενημερώσεις. Τα branded γράφουν έξω από το κουτί της συσκευασίας την εταιρεία του παρόχου κινητής τηλεφωνίας; Πως ξεχωρίζουν έξω από την συσκευασία; Στην Ελλάδα τα ελληνικά Note 3 από Vodafone-Cosmote-Wind είναι branded; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Απλώς να προσθέσω οτι τα branded έχουν επιπρόσθετα πρόγραμμα εγκατεστημένα και το κυριότερο αργούν να πάρουν τις ενημερώσεις. Μόνο στην περίπτωση του S2 που τα branded cosmote πήραν σχεδόν αμέσως 4.1.2 και τα υπόλοιπα περίμεναν για μήνες. Τα branded γράφουν έξω από το κουτί της συσκευασίας την εταιρεία του παρόχου κινητής τηλεφωνίας; Πως ξεχωρίζουν έξω από την συσκευασία; Στην Ελλάδα τα ελληνικά Note 3 από Vodafone-Cosmote-Wind είναι branded; Ευχαριστώ. Δεν ξεχωρίζουν, μπορείς να το ρωτήσεις όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Πήρε κανένας Note 3 από Vodafone-Cosmote-Wind να μας πει αν είναι unbranded; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Η διαθεσιμοτητα ειναι μηδαμινη.Οσοι προλαβαμε και το πηραμε στα 400 καναμε το καλυτερο deal.Η τιμη του θα ξαναπεσει οταν βγει το note 4 αρα σε 6-7 μηνες.Το s5 ειναι πολυ χειροτερο απο το note 3 τα υπολοιπα κινητα που θα βγουν μεχρι το note 4 με εξαιρεση ισως το g3 θα ειναι και αυτα χειροτερα απο note 3.Οποτε δεν υπαρχει λογος να πεσει η τιμη του.Επεσε τους τελευταιους 2 μηνες λογο των τεραστιων αποθεματων που ειχαν τα καταστηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 ναι στοκαρανε παρα πολυ...μεσα στην εβδομαδα θα παει στα 430.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Μόνο στην περίπτωση του S2 που τα branded cosmote πήραν σχεδόν αμέσως 4.1.2 και τα υπόλοιπα περίμεναν για μήνες. Δεν ξεχωρίζουν, μπορείς να το ρωτήσεις όμως. Τα note 3 branded είναι κλειδωμένα στον πάροχο και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε άλλο; Τι άλλες διαφορές έχει το branded από το unbranded; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Η διαθεσιμοτητα ειναι μηδαμινη.Οσοι προλαβαμε και το πηραμε στα 400 καναμε το καλυτερο deal.Η τιμη του θα ξαναπεσει οταν βγει το note 4 αρα σε 6-7 μηνες.Το s5 ειναι πολυ χειροτερο απο το note 3 τα υπολοιπα κινητα που θα βγουν μεχρι το note 4 με εξαιρεση ισως το g3 θα ειναι και αυτα χειροτερα απο note 3.Οποτε δεν υπαρχει λογος να πεσει η τιμη του.Επεσε τους τελευταιους 2 μηνες λογο των τεραστιων αποθεματων που ειχαν τα καταστηματα. Δεν ισχυει βεβαια αυτο που λες για την τιμη. Λογω του οτι εχουν ξεμεινει απο στοκ τα μαγαζια και υπαρχει ζήτηση τσιμπισε λιγο 5_7ευρω. Μολις παραλαβουν θα συνεχισει η πτωση. Παντα ετσι γινεται τα τελευταια χρονια στις τιμες των samsung τουλαχιστον που παρακολουθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Ας κάνουμε μια διευκρίνιση γιατί γράφτηκαν διάφορα στις προηγούμενες σελίδες. Tα branded είναι ξεκλείδωτα και μπορείς να βάλεις όποια sim θέλεις από όλους τους παροχους! Όσο για το ότι παίρνουν αργά τις ενημερώσεις, που είπε κάποιος, δεν ισχύει. Της Cosmote(COS) έχει πάρει την αναβάθμιση σε 4.4.2 εδώ και αρκετές εβδομάδες και εμείς με τα Ελληνικά unbranded(EUR) ακόμα περιμένουμε............. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Δεν ισχυει βεβαια αυτο που λες για την τιμη. Λογω του οτι εχουν ξεμεινει απο στοκ τα μαγαζια και υπαρχει ζήτηση τσιμπισε λιγο 5_7ευρω. Μολις παραλαβουν θα συνεχισει η πτωση. Παντα ετσι γινεται τα τελευταια χρονια στις τιμες των samsung τουλαχιστον που παρακολουθω. Ποσο να πεσει ακομα ομως?Επεσε 100+ευρο σε 2 μηνες.Αν παει 350 θα πρεπει να πανε ολα τα αλλα κινητα 50+ ευρο πιο κατω για να ειναι ανταγωνιστηκα στην τιμη εναντι του note που ειναι το τοπ αυτη τη στιγμη.Θα αργησει να ξανα αρχισει να πεφτει.Τουλαχιστον μεχρι να βγει το note 4 κατω απο 390 δυσκολα θα παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 από το mobeye έχει αγοράσει κάποιος να μου πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Καλησπέρα και εγώ από extreme-mobile πήρα το νοτέλι γερμανικό και πρόβλημα κανένα. Unbranded φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ας κάνουμε μια διευκρίνιση γιατί γράφτηκαν διάφορα στις προηγούμενες σελίδες. Tα branded είναι ξεκλείδωτα και μπορείς να βάλεις όποια sim θέλεις από όλους τους παροχους! Όσο για το ότι παίρνουν αργά τις ενημερώσεις, που είπε κάποιος, δεν ισχύει. Της Cosmote(COS) έχει πάρει την αναβάθμιση σε 4.4.2 εδώ και αρκετές εβδομάδες και εμείς με τα Ελληνικά unbranded(EUR) ακόμα περιμένουμε............. Eλληνικές unbranded(EUR) συσκευές πια γνωστά καταστήματα έχουν; Εσύ από που το πήρες; Eυχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ειναι απιθανο,ευχαριστω.Καλο Πασχα και καλη Ανασταση Λευκό ή μαύρο πήρες; Το λευκό μου αρέσει αρκετά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Eλληνικές unbranded(EUR) συσκευές πια γνωστά καταστήματα έχουν; Εσύ από που το πήρες; Eυχαριστώ πολύ. To είχα πάρει την πρώτη ημέρα που κυκλοφόρησε από Πλαίσιο και δεν υπήρχε πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει όμως λόγος να αγοράσεις Ελληνικό(EUR) που είναι ακριβότερο. Unbranded θα βρεις σε πολλά eshops/μαγαζιά Ένα από τα καλύτερα είναι το extreme-mobile.gr Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δεν ξέρω γιατί παίζει τόσο διαφήμιση για το extreme mobile εδώ μέσα. Εγώ σαν ουδέτερος αγοραστής πάντως που δεν έχω σχέση με τα μαγαζιά έχω ψωνίσει 2 φορές unbranded συσκευές με κανονική εγγύηση και γραμμένο imei από τα open365 και από birdphone- τα οποία είχαν πιο φθηνά τα προιόντα απο το extreme mobile. Για το extreme mobile δεν έχω εμπειρίες αλλά γενικά τα έχει κανένα 15ευρω πάνω από κάποια άλλα πιο φθηνά έμπιστα. Τεσπα. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι από ότι είδα στο σκρούτζ πολλά samasung σχεδόν όπως S4 S3 note 3 έχουν ανοδική τιμή αυτές τις ημέρες. Δεν ξέρω αν είναι λόγω έλλειψης αποθέματος ή αν παίζει κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δεν ξέρω γιατί παίζει τόσο διαφήμιση για το extreme mobile εδώ μέσα. Εγώ σαν ουδέτερος αγοραστής πάντως που δεν έχω σχέση με τα μαγαζιά έχω ψωνίσει 2 φορές unbranded συσκευές με κανονική εγγύηση και γραμμένο imei από τα open365 και από birdphone- τα οποία είχαν πιο φθηνά τα προιόντα απο το extreme mobile. Για το extreme mobile δεν έχω εμπειρίες αλλά γενικά τα έχει κανένα 15ευρω πάνω από κάποια άλλα πιο φθηνά έμπιστα. Τεσπα. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι από ότι είδα στο σκρούτζ πολλά samasung σχεδόν όπως S4 S3 note 3 έχουν ανοδική τιμή αυτές τις ημέρες. Δεν ξέρω αν είναι λόγω έλλειψης αποθέματος ή αν παίζει κάτι άλλο. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-32GB-4G-2-3GHz-RAM-3GB-Black-EU.903018.html http://www.birdphone.gr/gr/prdid/2c75e4c88985400ba1a5e015f642d6a1/productinfo.aspx Που τα ειδες τα 15 ευρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-32GB-4G-2-3GHz-RAM-3GB-Black-EU.903018.html http://www.birdphone.gr/gr/prdid/2c75e4c88985400ba1a5e015f642d6a1/productinfo.aspx Που τα ειδες τα 15 ευρω ? Συμφωνώ, άσε που ζητάει 3% επιπλέον για χρήση πιστωτικής κάρτας (δηλαδή περίπου +13) ευρώ για το Note3. http://www.birdphone.gr/cms/gr/content/payment-methods.aspx Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 (edited) http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-32GB-4G-2-3GHz-RAM-3GB-Black-EU.903018.html http://www.birdphone.gr/gr/prdid/2c75e4c88985400ba1a5e015f642d6a1/productinfo.aspx Που τα ειδες τα 15 ευρω ? Δεν εννοώ 15 ευρώ απο το birdphone. Γενικά παίζει γύρω στο10-20άρικο πάνω από τις ελάχιστες τιμές (όπου υπάρχουν πολλά αξιόπιστα μαγαζιά). Προφανώς όχι σε όλα αλλά στα περισσότερα προιόντα. πχ. https://www.skroutz.gr/s/2395493/Samsung-Galaxy-Note-II-16GB.html vs http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-N7100-16GB-Titanium-Grey.683394.html https://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html vs http://www.extreme-mobile.gr/p.LG-G2-D802-16GB-Black-EU-24-mines-eggyisi.906857.html Μιας που αναφέρθηκε το birdphone με έχει χαλάσει που από τότε που έγινε γνωστό ανέβασε τις τιμές του. Εκεί που έπαιζε πάντα στα 5 φθηνότερα έχει ανεβάσει αρκετά τις τιμές. Τεσπά, το ανέφερα γιατί διαφημίζεται πολύ εδώ, ενώ υπάρχουν και άλλα έμπιστα μαγαζιά με λίγο καλύτερες σε πολλές περιπτώσεις τιμές. Οκ ας μην το θίξουμε άλλο το θέμα. Το γεγονός είναι ότι κάτι παίζει με τις τιμές αυτόν τον καιρό και υπάρχει άνοδος. Edited April 25, 2014 by c1oud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts