oug Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 γι αυτο υπαρχει το restock fee στο εξωτερικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 γι αυτο υπαρχει το restock fee στο εξωτερικο Στο εξωτερικό, αλλά εδώ είμαστε Ελλάδα κι εμείς Έλληνες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 οπως και να εχει,παντα ρωταμε τη πολιτικη του εκαστοτε καταστηματος πριν αγορασουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiarti Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 (edited) Όλοι έχουμε δίκιο κι όλοι άδικο. Γιατί πχ αν εγώ τους βάλω να ανοίξουν την συσκευασία και μετά την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια χωρίς να έχει πρόβλημα, αν πηγαίνατε εσείς και βλέπατε την ταινία ασφάλειας κομμένη δεν θα θέλατε σφραγισμένη συσκευή? είχα πληρώσει πρώτα και μετά το άνοιξαν αλλά είχαμε συμφωνήσει οτι έστω και ένα καμένο πίξελ θα το αλλάζανε είπαμε να μη μας κλέβουμε αλλά όχι και να τους κλέβουμε. στο πλαίσιο και στο multirama είχα πληρώσει και μετά το ανοίξαμε στο multirama μου έδωσαν πίσω τα λεφτά 2 φορές (για το ipad 3) μιας και είχε πρόβλημα και τις δυο φορές και στο plaisio δεν είχε καμένο πίξελ(ipad air) στο media markt δεν είχα πληρώσει και έιδα ένα καμένο πίξελ μετά από πολύ ώρα ψάξιμο το οποίο ήταν πάνω στην άκρη και δε φαινόταν εύκολα γιαυτό πλήρωσα(ipad 3).Από τότε δεν το ξαναπαρατήρησα το καμένο πίξελ... ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ρε παιδιά το πλαίσιο γιατί το έχει 700? 400 κάνει το 3G μοντέλο? πάντως στο expansys έχει 500 το 4G Edited April 13, 2014 by magiarti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiarti Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι διαφορά έχει αυτό http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=81811 από αυτό? http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=81811 στο ίδιο κατάστημα το ένα το έχουν 740 και το άλλο 430 τι διαφορά έχουν? στα χαρακτηριστικά δε γράφει κάποια διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Το ακριβότερο είναι ελληνικής αντιπροσωπείας ενω το φθηνότερο ευρωπαικής αντιπροσωπείας. Και 50 ευρώ φθηνότερο να ήταν το ελληνικό απ το ευρωπαικό, πάλι το ευρωπαικό θα επέλεγα. Για να θέλω ως κάτοχος ελληνικής συσκευής να παίρνω τελευταίος την εκάστοτε αναβάθμιση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiarti Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Το ακριβότερο είναι ελληνικής αντιπροσωπείας ενω το φθηνότερο ευρωπαικής αντιπροσωπείας. Και 50 ευρώ φθηνότερο να ήταν το ελληνικό απ το ευρωπαικό, πάλι το ευρωπαικό θα επέλεγα. Για να θέλω ως κάτοχος ελληνικής συσκευής να παίρνω τελευταίος την εκάστοτε αναβάθμιση;;; καμία άλλη διαφορά? σε επεξεργαστή? τι λες τώρα? και τα δύο 4G? όχι οτι με ενδιαφέρει το 4G αλλά λέμε τώρα. εδώ καλά καλά δεν ποιάνει το 3G στο κέντρο αθήνας και θεσσαλονίκης,το 4G μας μάρανε? αν δεν έχει άλλη διαφορά ψήνομαι και εγώ για το ευρωπαικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Καμία μα καμία απολύτως διαφορά. Είναι η ίδια ακριβώς συσκευή σε ολα. Τσέκαρε και τα υπόλοιπα μαγαζιά https://www.skroutz.gr/s/3765221/Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-32GB.html?from=catspan Γιατί να δώσεις 30 ευρώ παραπάνω στο play247;;; Να σε διορθώσω και σε κάτι άλλο που έγραψες πιο πάνω. Δεν υπάρχει 3G έκδοση του Note 3, ολα τα Note 3 είναι 4G. Ισως μπερδέυτηκες με το Note 3 Neo που είναι υποδεέστερο σε χαρακτηριστικά απ το Note 3.. Edited April 14, 2014 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Εγώ ψάχνοντας πήγα και στι πλαίσιο για να το δω από κοντά. Εκεί το αφήνουν 600 ευρώ, Θεσσαλονίκη Βενιζέλου. Τελικά το πήρα από http://www.extreme-mobile.gr Γερμανικό στα 418 ευρώ. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Εγώ ψάχνοντας πήγα και στι πλαίσιο για να το δω από κοντά. Εκεί το αφήνουν 600 ευρώ, Θεσσαλονίκη Βενιζέλου. Τελικά το πήρα από http://www.extreme-mobile.gr Γερμανικό στα 418 ευρώ. Kι εγώ προτιμώ το extreme από τα μαγαζιά. Ακόμη και 5 -10 ευρώ παραπάνω να έχει ξέρω οτι θα είναι σφραγισμένο εργοστασιακά, unbranded και γνωρίζω από πριν την χώρα προέλευσης του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Kι εγώ προτιμώ το extreme από τα μαγαζιά. Ακόμη και 5 -10 ευρώ παραπάνω να έχει ξέρω οτι θα είναι σφραγισμένο εργοστασιακά, unbranded και γνωρίζω από πριν την χώρα προέλευσης του κινητού. Ακριβώς έτσι, πήρα απαντήσεις και στα 3 που αναφέρεις. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 To KaizerStore απο που φερνει συσκευες? Εχει ελλειψη εδω και καποιες μερες το Birdphone και σκεφτομαι σημερα που δεν δουλευω να κατεβω να το παρω απο Kaizer. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Η χαμηλοτερη τιμη ειναι στο portal365 διοτι δεν εχει μεταφορικα.Απο εκει το παρηγγειλα και ηρθε σε 1 μερα χωρις κανενα προβλημα.Για πιο λογω κοιτατε αλλα καταστηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brath Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Με καθυστέρηση λόγω ταξιδιού ... Παρελήφθη την επόμενη μέρα (Αθήνα - Φλώρινα), άψογο. Αρχικά ζήτησα άσπρο, αλλά είχε τελειώσει και πήρα μαύρο. Όμως έβαλα πάνω μια πορτοκαλί Sview και έτσι το χρώμα του κινητού δε φαίνεται καν :) Λίγο που ψιλοασχολήθηκα (δεν το έχω σετάρει καν), είναι απίστευτο το εργαλείο. Μια ερωτησούλα (μάλλον πρέπει να βρω και το σχετικό τόπικ να ρωτήσω κι εκεί) ... οι φορτιστές των άλλων Samsung (π.χ. του S2 που είχα) κάνει στο Note3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 To KaizerStore απο που φερνει συσκευες? Εχει ελλειψη εδω και καποιες μερες το Birdphone και σκεφτομαι σημερα που δεν δουλευω να κατεβω να το παρω απο Kaizer. Ευχαριστώ Το δικό μου το πήρα από εκεί πριν μια εβδομάδα και είναι Γερμανικό. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Η χαμηλοτερη τιμη ειναι στο portal365 διοτι δεν εχει μεταφορικα.Απο εκει το παρηγγειλα και ηρθε σε 1 μερα χωρις κανενα προβλημα.Για πιο λογω κοιτατε αλλα καταστηματα? Για την αξιολόγηση. Ας πληρώσουμε λίγα ευρώ παραπάνω και να μην παραλάβουμε ανοιχτή συσκευασία όπως παραπονέθηκαν αρκετοί.;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Το δικό μου το πήρα από εκεί πριν μια εβδομάδα και είναι Γερμανικό. Σ' ευχαριστω πολυ! On my way for the buy!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Για την αξιολόγηση. Ας πληρώσουμε λίγα ευρώ παραπάνω και να μην παραλάβουμε ανοιχτή συσκευασία όπως παραπονέθηκαν αρκετοί.;) Προσωπικα δεν ειχα κανενα προβλημα.Το κουτι ηταν κλειστο και οι τρεις ταινιες καλα συσκευασμενο.Τωρα αν ετυχε σε καποιους μπορει να τυχει σε καθε καταστημα ακομα και στα πιο μεγαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Προσωπικα δεν ειχα κανενα προβλημα.Το κουτι ηταν κλειστο και οι τρεις ταινιες καλα συσκευασμενο.Τωρα αν ετυχε σε καποιους μπορει να τυχει σε καθε καταστημα ακομα και στα πιο μεγαλα. Δεν είναι μομφή. Εγώ πάντως θα το ήθελα σφραγισμένο. Απαντήσεις του τύπου "το άνοιξε η αντιπροσωπεία για να το αναβαθμίσει" και "Κόλλησε μεμβράνη στην οθόνη για προστασία" απλώς δεν με πείθουν! Δεμ είμαι ούτε με μικρά ούτε με μεγάλα καταστήματα, είμαι με τον καταναλωτή και και τα καταστήματα που τον σέβονται.:) Edited April 14, 2014 by ggazas Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Δεν είναι μομφή. Εγώ πάντως θα το ήθελα σφραγισμένο. Απαντήσεις του τύπου "το άνοιξε η αντιπροσωπεία για να το αναβαθμίσει" και "κάλησε μαμβράνη στην οιόνη για προστασία" απλώς δεν με πείθουν! Δεμ είμαι ούτε με μικρά ούτε με μεγάλα καταστήματα, είμαι με τον καταναλωτή και και τα καταστήματα που τον σέβονται.:) Ti ακριβως θελεις να πεις με αυτο; "κάλησε μαμβράνη στην οιόνη για προστασία" .:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Δεν είναι μομφή. Εγώ πάντως θα το ήθελα σφραγισμένο. Απαντήσεις του τύπου "το άνοιξε η αντιπροσωπεία για να το αναβαθμίσει" και "κάλησε μαμβράνη στην οιόνη για προστασία" απλώς δεν με πείθουν! Δεμ είμαι ούτε με μικρά ούτε με μεγάλα καταστήματα, είμαι με τον καταναλωτή και και τα καταστήματα που τον σέβονται.:) Ειναι να μην σου τυχει.Εχω παρει απο ενα σωρο καταστηματα απο το skroutz πολλα πραγματα τοσα χρονια και ποτε δεν ειχα προβλημα.Αν σου εχει τυχει λογικο να το θεωρεις αναξιοπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ti ακριβως θελεις να πεις με αυτο; "κάλησε μαμβράνη στην οιόνη για προστασία" .:confused: Σόρρυ ότι να΄ναι. Κόλλησε μεμβράνη στην οθόνη για προστασία. Αυτά που σε γράφω είναι οι εξηγήσεις που έδωσε το κατάστημα σε παράπονο πελάτη για ανοιχτή συσκευασία. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Αυριο το πρωι θα το εχω και γω,397 ευρω.απο citisshop Edited April 14, 2014 by bardull Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Το πηρα πριν λιγες ωρες απο Kaizer Store! Φαινεται οτι ειναι Γερμανικο το κινητο με 4.3 jelly bean. Κατεβαζει updates firmware κανενα 2ωρο τωρα και εγκαθιστα! Παρα πολυ ωραια η εμπειρια μου μεχρι στιγμης. Οταν γραφω με το πενακι και μετα το αφηνω και χρησιμοποιω το δαχτυλο μου νομιζω οτι ειμαι πρωτογονος. Φοβερη εμπειρια το SPen! Edit* Μολις μου κατεβασε το 4.4.2! Edited April 14, 2014 by Vzoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Αυριο το πρωι θα το εχω και γω,397 ευρω.απο citisshop Πες μας εντυπώσεις... αν είναι οκ με σφραγισμένη συσκευασία, πριζάκι για Ελλάδα και τι χώρα προέλευσης είναι. Αναμένουμε και καλορίζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts