Jump to content

[Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kaizershop στα 414 αύριο μεσημεράκι.ανυπομονω ελπίζω να είναι σωστοί,γιατί δεν έχω ξανά ψωνίσει από αυτους

Μια χαρά είναι και αυτοί.

Είχα πάρει το πρώτο μου note 3 από εκεί και μάλιστα ελληνικό και όλα ήταν ok

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kaizershop στα 414 αύριο μεσημεράκι.ανυπομονω ελπίζω να είναι σωστοί,γιατί δεν έχω ξανά ψωνίσει από αυτους

Υπάρχει περίπτωση να μην είναι 4G ή όλα τα Note 3 είναι και 4G;

Ρωτάω γιατί δεν το αναγράφουν στην σελίδα τους.

Βασικά, μπορεί κάποιος να πεί με σιγουριά, που υπάρχει διαθέσιμο γιατί τελικά, η παραγγελία είναι σε αναμονή και δεν γνωρίζουν πότε θα έχουν. Γενικά υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας με τα μαύρα.

Υπάρχει περίπτωση να μην είναι 4G ή όλα τα Note 3 είναι και 4G;

Ρωτάω γιατί δεν το αναγράφουν στην σελίδα τους.

Βασικά, μπορεί κάποιος να πεί με σιγουριά, που υπάρχει διαθέσιμο γιατί τελικά, η παραγγελία είναι σε αναμονή και δεν γνωρίζουν πότε θα έχουν. Γενικά υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας με τα μαύρα.

Γιατι πολυ απλα δεν κοιτας skroutz να δεις διαθεσιμοτητα και να τους παρεις τηλεφωνο αν τους ρωτησεις αν εχουν ονως?Επισης ολα ειναι 4g απλα κοιτα να ειναι το Ν9005 που ειναι το ευρωπαικο για να δουλευει με την χωρα μας σωστα.

Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD

X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look

Arctic Black

Γιατι πολυ απλα δεν κοιτας skroutz να δεις διαθεσιμοτητα και να τους παρεις τηλεφωνο αν τους ρωτησεις αν εχουν ονως?Επισης ολα ειναι 4g απλα κοιτα να ειναι το Ν9005 που ειναι το ευρωπαικο για να δουλευει με την χωρα μας σωστα.

Το εκανα αυτό που προτείνεις. Όσοι αναγράφουν οτι το έχουν, τους πήρα τηλ και μου είπαν οτι δεν το εχουν τελικά. Γι'αυτό είπα μήπως και γνωρίζει κάτι κάποιος πιο συγκεκριμένο για κατάστημα που δεν είναι στο skroutz

Οπότε αφού είναι όλα 4G, τότε μένει να βρώ διαθέσιμο και να αναγράφει μόνο οτι είναι EU

EDIT: Τελικά παρείγγειλα 2 τεμ. απο KaizerShop.gr και μου είπαν οτι έχουν αρκετά. Αύριο θα τα έχω

Edited by sakissalonika

Λογικο αφου αν φανταστεις την ημερα που πηγα να το παρω το δικο μου μεχρι να φτασει η σειρα μου ειχαν αγοραστει αλλα 3 :P γενικα κρίση εχουμε...

Arctic Black

Λογικο αφου αν φανταστεις την ημερα που πηγα να το παρω το δικο μου μεχρι να φτασει η σειρα μου ειχαν αγοραστει αλλα 3 :P γενικα κρίση εχουμε...

ειναι πολυ καλη η τιμη του γι αυτα που προσφερει, οπότε με λιγο στριμωγμα απο δω κι απο εκει το περνεις.

Απο οτι βλεπω το Kaizerstore το εχει 412 και το Birdphone 430. Εχετε ακουσει κανενα παραπονο για το 1ο?? Απο birdphone εχω παρει αλλες 2 συσκευες, ειμαι υπερευχαριστημενος

Το πήρα σήμερα το απόγευμα σε μαύρο απο kaizerstore πανεπιστημίου. Ειναι γερμανικό. Κανενα πρόβλημα. Και θηκη δωρακι. Ειχε καποια κομμάτια. Προσοχη μονο γιατι εχουν και note 3 neo. Ζητας το κανονικο. Κανενα θεμα σφραγισμενο ολα κομπλέ.

Απο οτι βλεπω το Kaizerstore το εχει 412 και το Birdphone 430. Εχετε ακουσει κανενα παραπονο για το 1ο?? Απο birdphone εχω παρει αλλες 2 συσκευες, ειμαι υπερευχαριστημενος

Εγώ απο το πρωτο εχω αγορασει 3 συσκευες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος οποτε αφοβα.

Το πήρα σήμερα το απόγευμα σε μαύρο απο kaizerstore πανεπιστημίου. Ειναι γερμανικό. Κανενα πρόβλημα. Και θηκη δωρακι. Ειχε καποια κομμάτια. Προσοχη μονο γιατι εχουν και note 3 neo. Ζητας το κανονικο. Κανενα θεμα σφραγισμενο ολα κομπλέ.

Και εγω απο εκει αγορασα το note αλλα και ενα xperia z μαζι την ιδια μερα και οι μαλακες ουτε μια θηκη δεν μου δωσανε τους γυφτους :P

Arctic Black

αμ δε που εχεις γερμανικο...

αυστριακο ειναι... :D

και καλη υπομονη να μπει η κιτ κατ μαζι μας

(γερμανοφωνοι ειναι και στην αυστρια γι αυτο τα γερμανικα)

αν ειναι οντως γερμανικο θα ειχες παρει 4.4.2 ηδη

αμ δε που εχεις γερμανικο...

αυστριακο ειναι... :D

και καλη υπομονη να μπει η κιτ κατ μαζι μας

(γερμανοφωνοι ειναι και στην αυστρια γι αυτο τα γερμανικα)

αν ειναι οντως γερμανικο θα ειχες παρει 4.4.2 ηδη

Η τελευταια φουρνια που ειχε φερει το kaizer ειναι αυστριακα και εγω εκεινη την στιγμη που ειδα το κουτι ειπα γερμανικο τελεια.Μετα ηρθε η πικρα :P δεν πειραζει μετα απο 10 λεπτα ειχε αγγλικο firmware και kitkat σιγα μην κατσω να σκασω.:p

Arctic Black

Καλημερα στην παρεα.Μολις εδωσα και εγω την παραγγελια στο Kaizerstore Πανεπιστημιου.Μαζι με μεταφορικα αντικαταβολη Σαντορινη και ενα screen protector βγηκε 422.Μου κανανε και δωρο μια θηκη σιλικονης :) Υποψιν στο site τους γραφει Ελληνικης αντιπροσωπειας!Τους πηρα τηλεφωνο για την σιγουρια και μου το επιβεβαιωσανε!Δεν ειναι Ευρωπαικα ειναι Ελληνικα!Ετσι με διαβεβαιωσανε τουλαχιστον!Θα ερθει και θα ενημερωσω!

Με κλειστή συσκευασία!

Με ανοιχτή το ξέρω!!χαχα

Τότε τηλεφωνείς στην Samsung και δίνεις το Imei. Ούτε για αστείο δεν βάζεις το imei σου σε κανένα site.

Τότε τηλεφωνείς στην Samsung και δίνεις το Imei. Ούτε για αστείο δεν βάζεις το imei σου σε κανένα site.

Σε ευχαριστώ φίλε μου

Τελεια, θα το παρω απο KaizerStore πληρωθηκα και παω για καταθεση κατευθειαν! Δωστε μια βοηθεια ασπρο ή μαυρο? Στο s3 εχω ασπρο, αλλα εχω την εντυπωση οτι το μαυρο ταιριαζει καλυτερα στο Note 3.

ΥΓ.

Ειδα σημερα η τιμη του στο Birdphone αυξηθηκε στα 445 ευρω. Δεν το εχω ξαναδει ποτε μου να ανεβαινει τιμη!:lol:

ειναι απο τα λιγα κινητα που μου αρεσει περισσοτερο σε λευκο

οσο για τη τιμη,εχει πεσει αρκετα,θα σταθεροποιηθει

Γιατι τι κινδυνος υπαρχει αν βαλεις το imei σου σε site?

Τελικά απο το KaizerShop.gr είναι Αυστριακά :( Υπομονή μέχρι να δώσουν την αναβάθμιση

Τελικά απο το KaizerShop.gr είναι Αυστριακά :( Υπομονή μέχρι να δώσουν την αναβάθμιση

και αυτα που γραφουν ελληνικης αντιπροσωπιας?

................................

Γιαννης

και αυτα που γραφουν ελληνικης αντιπροσωπιας?

Μήπως εννοείς απο το KaizerStore και οχι KaizerShop που λέω εγώ; :)

Μήπως εννοείς απο το KaizerStore και οχι KaizerShop που λέω εγώ; :)

εχεις δικιο...μπερδεψα τα Kaizer..:p

................................

Γιαννης

• The title was changed to [Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά