Jump to content

[Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εχω δει σε φωτο απο κοντα οχι. Στο λεω με την λογικη οτι οποιοδηποτε καταστημα δε θα βαλει colour : white orange με βαση τον παροχο. Η θα γραψει white με carrier orange. Ειναι λαθος του καταστηματος οπως και να εχει. Δηλαδη η sprint στην αμερικη πουλαει note 3 yellow ?

Δηλαδη το HTC one Vodafone ου πουλανε πολλα μαγαζια στο σκρουτζ?Παροχο δεν αναγραφουν πάνω?Μην κολλας στο γεγονος οτι ο παροχος εχει ονομα χρωματος.Τα σκρουτζομαγαζα φυσικα και ειναι υποχρεωμενα να λενε εαν το κινητο ειναι branded η οχι

Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD

X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look

Arctic Black

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι εννοειται. Απλα ο φιλος πιο πανω ειδε πιθανων την παρακατω φωτο και του ηρθε λευκο οπως το κανονικο. Φανταζομαι το καταστημα δεν ανεγραφε τιποτα για carrier.

Ναι εννοειται. Απλα ο φιλος πιο πανω ειδε πιθανων την παρακατω φωτο και του ηρθε λευκο οπως το κανονικο. Φανταζομαι το καταστημα δεν ανεγραφε τιποτα για carrier.

εβαλα και το link πιο πανω. Αυτο ακριβως εδειχνε.

Ayrton Senna

Fernando Alonso

Max Verstappen

Καλημερα

Καινουριος κατοχος και γω απο εχθες.

Απο γνωστο σκρουτζομαγαζο. Η παραγγελια που εκανα ηταν για white orange. Το κουτι ανεγραφε το ιδιο..Αλλα το κινητο μου φαινεται το απλο ασπρο...

Αφου το ανοιξα μετα την φορτιση ειδα το brand name του παροχου Orange...και μενου γαλλικο....

Ενταξει δεν με χαλασε πολυ αλλα μηπως ηταν κοροιδια?:O

Στο site ανεφερε

Note black

Note White

Note Pink

Note white orange

Κοροϊδία είναι. Αφου υπάρχει χρώμα white-orange

Αυτο προφανως δεν ειναι το white orange αλλα το χρυσο χρωμα δειτε το παρακατω link παιδια.Σας το ξαναλεω χρωμα white orange δεν βγηκε ποτε απο το εργοστασιο απλα το μαγαζι εβαλε πανω το brand του παροχου.

http://www.redmondpie.com/samsung-galaxy-note-3-in-red-and-rose-gold-now-official/

Arctic Black

Τα σκρουτζομάγαζα όμως το διαφημίζουν ως white orange κι οχι ως rose gold. Κι εγω θα μπερδευόμουν όπως και οι περισσότεροι.

Ρε παιδια δινεις 500 ευρω για ενα κινητο και δεν ψαχνετε στο interner το τι αγοραζετε?:P Θα με τρελάνετε.

Arctic Black

Χαχαχαχα :-)) ε αμα το καταστημα σε δειχνει rose-gold που υπαρχει και σε στελνει το κανονικο white δε μπορεις να κανεις κατι :-)

Ρε παιδια δινεις 500 ευρω για ενα κινητο και δεν ψαχνετε στο interner το τι αγοραζετε?:P Θα με τρελάνετε.

Μου κάνεις πλάκα τώρα;; Μπαίνεις στη σελίδα του birdphone, νομιζω κι αυτό ετσι το λέει. Γράφει white-orange και βλέπεις την φωτογραφία και είναι λευκό και πορτοκαλί το γύρω-γύρω bezel οπως και η πένα. Και σου πουλάει λευκό τελικά γιατί με το white orange εννοεί λευκό-branded orange france;;; Το λες σοβαρά οτι εμείς πρέπει να ψαχτούμε ή τα καταστήματα θα πρέπει να μην προσπαθούν με λαμογιές να βγάλουν λεφτά;;;

Μου κάνεις πλάκα τώρα;; Μπαίνεις στη σελίδα του birdphone, νομιζω κι αυτό ετσι το λέει. Γράφει white-orange και βλέπεις την φωτογραφία και είναι λευκό και πορτοκαλί το γύρω-γύρω bezel οπως και η πένα. Και σου πουλάει λευκό τελικά γιατί με το white orange εννοεί λευκό-branded orange france;;; Το λες σοβαρά οτι εμείς πρέπει να ψαχτούμε ή τα καταστήματα θα πρέπει να μην προσπαθούν με λαμογιές να βγάλουν λεφτά;;;

και μονο γι αυτο θα το ειχα στειλει πισω.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

τηλεφωνο τους πηρες ???

και μονο γι αυτο θα το ειχα στειλει πισω.

Εγω στην θεση σου με το που θα το εβλεπα στο site θα ελεγα τι λενε οι μαλ..ς αφου αυτο δεν υπαρχει.Προφανως θα επαιρνα τηλεφωνο στο καταστημα να ρωτησω ή πολυ απλα θα τους εβαζα να το ανοιξουν μπροστα μου,απλα τα πραγματα τοσα λεφτα εδωσες το πηρες και εφυγες τι να λεμε τωρα :P.Στη τελικη φιλε μου βγαλε ενα print screen το site πηγαινε στο μαγαζι να το δειξεις και να στο αλλαξουν οπως λεει και ο φιλος απο πανω

Arctic Black

Δε την πάτησα εγώ παιδιά αλλά ο Geo_f1. Θα μπορούσα όμως να την πατήσω κι εγώ. Στην θέση του θα το έστελνα πίσω.

Κουβέντα να γίνεται μωρέ :P Παντως το παιδι που το αγορασε να απει στο μαγαζι.Το συγκεκριμενο καταστημα ειναι αριστο στην εξυπηρετηση και σιγουρα θα βγαλει ακρη.

Arctic Black

Όποιος αγοράζει από skroutz ξέρει ότι κατά 99% όταν λέει note white εννοεί ελληνικό, note white eu ευρωπαϊκό unbranded και όταν λέει note white orange ή t-mobile εννοεί ότι είναι παρόχου. Δυστυχώς ο φίλος έπεσε στην περίπτωση (χρώμα πάροχος). Πάντως καλό είναι πάντα πριν την παραγγελία να παίρνουμε τηλέφωνο για όποιες απορίες.

Επειδή έτυχε, πάντως, να το δω και εγώ, δεν ήταν μόνο η περιγραφή, ήταν και η φωτογραφία που έδειχνε το κινητό με πορτοκαλί λεπτομέρειες. Οπότε ήταν 100% παραπλανητικό.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όποιος αγοράζει από skroutz ξέρει ότι κατά 99% όταν λέει note white εννοεί ελληνικό, note white eu ευρωπαϊκό unbranded και όταν λέει note white orange ή t-mobile εννοεί ότι είναι παρόχου. Δυστυχώς ο φίλος έπεσε στην περίπτωση (χρώμα πάροχος). Πάντως καλό είναι πάντα πριν την παραγγελία να παίρνουμε τηλέφωνο για όποιες απορίες.

σε καμμια περιπτωση δεν επεσε,αυτο ειδε ,αυτο παραγγειλε ,ουτε white orange ή t-mobile

http://bizweb.birdphone.gr/data/ecs/products/6bc1e0bcef6d4d1fbee208615be09272/n9005-1_L.jpg

http://bizweb.birdphone.gr/data/ecs/products/6bc1e0bcef6d4d1fbee208615be09272/n9005-22_L.jpg

http://bizweb.birdphone.gr/data/ecs/products/6bc1e0bcef6d4d1fbee208615be09272/n9005-33_L.jpg

απλα κοροιδευουνε τον κοσμο

σε καμμια περιπτωση δεν επεσε,αυτο ειδε ,αυτο παραγγειλε ,ουτε white orange ή t-mobile

http://bizweb.birdphone.gr/data/ecs/products/6bc1e0bcef6d4d1fbee208615be09272/n9005-1_L.jpg

http://bizweb.birdphone.gr/data/ecs/products/6bc1e0bcef6d4d1fbee208615be09272/n9005-22_L.jpg

http://bizweb.birdphone.gr/data/ecs/products/6bc1e0bcef6d4d1fbee208615be09272/n9005-33_L.jpg

Εγω θα το εχω απο βδομάδα, δεν εχω αποφασίσει χρώμα, πάντως το συγκεκριμένο μου άρεσε και δεν θυμόμουν οτι λέγεται rose gold. Μιας και το είχα δει στο birdphone με την ονομασία white-orange(που παρεμπιπτόντως του παει περισσότερο σαν όνομα και εμφάνιση), θα περίμενα να παραλάβω το συγκεκριμένο.

Επίσης όποιος ξέρει γνωρίζει ότι αυτό είναι το rose gold και όχι orange

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Παιδια πηρα τηλεφωνο. Μου ειπαν οτι μπερδευτηκαν και εκεινοι..Και μου ειπαν πως δεν θα εχουν διαθεσιμο αλλο χρωμα εκτος των 3 γνωστων..

Οποτε δεν εχει νοημα να το παω πισω. Ζητησαν συγγνωμη τα κλασικα κλπ..Ενταξει δεν μπορω να κανω τωρα κατι αλλο. Απλα προσοχη οι επομενοι.

Ayrton Senna

Fernando Alonso

Max Verstappen

Ναι φίλε μου, πήρες όμως ένα Branded τηλέφωνο σε μεγαλύτερη τιμή από ότι θα έπαιρνες Unbranded. Αυτό για εμένα λέγεται απάτη. Οπότε, πάρε τους και ζήτα τους σφραγισμένο Unbranded. Αυτό να κάνεις, αν θες την γνώμη μου.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακόμα και σε ίδια τιμή, αν ήξερες ότι δεν είναι αυτό που διαφήμιζαν με το χρώμα στην φωτογραφία και ότι είναι Branded δεν θα το προτιμούσες είμαι σίγουρος. Γιατί να πάρεις ένα Branded τηλέφωνό στην ίδια τιμή που βρίσκεις Unbranded?? Τελοσπάντων, εγώ είμαι ψείρας, δεν θα το άφηνα έτσι!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

update

Μιλησα ξανα με το μαγαζι.

Δεχονται φυσικα επιστροφη του κινητου.

Μου προτειναν 3 λυσεις.

1)Το παω πισω,παιρνω ενα unbranded στα 3 χρωματα που παιζει και τελειωνει εκει.

2)Το παω πισω. Και περιμενω 2-3 εβδομαδες να ερθει το rose gold

3)Το παω πισω,και παιρνω τα χρηματα μου.

Ψηνομαι για την 2η λυση αλλα εχω ηδη κανει την sim micro και δεν εχω back up συσκευη....

Ayrton Senna

Fernando Alonso

Max Verstappen

• The title was changed to [Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά