jonk Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Απο που ?? Αφου δεν υπαρχει σε λευκο σιγουρα πουθενα... Παραγγελία παράδοση Δευτέρα το μαύρο Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menta Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Παραγγελία παράδοση Δευτέρα το μαύρο φιλε μου δευτερα παραλαβη θα το αγορασεις στα 799 ευρω αφου μεχρι την 15/11 ισχυει η δωροεπιταγη των 100 ευρω. Σιγουρα θα παρεις μαυρο νοτε 3? γιατι η ενημερωση το πρωι ειχα απο μαγαζι οτι τα μαυρα περιμενουν μετα τις 25/11 και κατι λιγα λευκα εχουν για αμεσα. Για το ρολοι ειναι θεμα τυχης το χρωμα , δεν υπαρχει ξεκαθαρη απαντηση ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Σίγουρα φίλε μου . Γερμανός επαρχία . Η αληθεια είναι ότι λήγει η προωθητική της δώρο επιταγής 15/11 . Τώρα θα δούμε με λιγο τύχη να την περαςουμε.Το ρολόι θα το κάνει αποστολή η εταιρία που κάνει το promotion δεν θυμάμαι πως την λένε και το χρώμα θα είναι τυχαίο . Τώρα όσο για την διάθεση συσκευών μου είπε ότι υπάρχει μαύρο Edited November 12, 2013 by jonk Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Παιδιά προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Δεν ισχύει η προσφορά με το ρολοι συνδυαστικά με τη δωροεπιταγη. Πιο συγκεκριμένα η 699 σκέτο η 799 με το ρολοι ειναι η προσφορά που τρέχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menta Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Παιδιά προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Δεν ισχύει η προσφορά με το ρολοι συνδυαστικά με τη δωροεπιταγη. Πιο συγκεκριμένα η 699 σκέτο η 799 με το ρολοι ειναι η προσφορά που τρέχει... Βαγγελη, ισχυει κανονικα για αυτο γινεται η ιστορια. δεν υπαρχει περιορισμο, αρκει να αγορασεις με οποιοδηποτε τροπο ενα νοτε 3 απο τις 8/11 μεχρι 8/12 ή εως εξαντηληση των αποθεματων (τα οποια ξεκαθαρα στους ορους αναφερει 200 τεμαχια). Μιλησα το πρωι και με την mindtrap την προωθητικη εταιρια μεσω ο Γερμανος και η Samsung χρησιμοποιουν για αυτη την προσφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Που υπάρχει πιο φθηνά το gear ?Σκέφτομαι να το πάρω κατά τα Χριστούγεννα δώρο στον εαυτό μου !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Θα το βρεις σίγουρα από αυτούς που θα το πάρουν με την προσφορά του Γερμανού και μετά θα το πουλήσουν αν δεν το χρειάζονται. Edited November 13, 2013 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Σε ποιο κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Παιδιά προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Δεν ισχύει η προσφορά με το ρολοι συνδυαστικά με τη δωροεπιταγη. Πιο συγκεκριμένα η 699 σκέτο η 799 με το ρολοι ειναι η προσφορά που τρέχει... Είναι δυο ανεξάρτητες προσφορές που μπορείς να τις συνδυάσεις μεχρι 15/11. Μετά μέχρι 7/12 note iii και gear στα 799. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Παντως παρατηρώ στα skroutzoμαγαζα οτι το note πεφτει κάθε λιγο ολο και πιο κάτω σε λεπτα του ευρω βεβαια :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Λοιπόν το πήρα στα 699 σε 12 άτοκες δόσεις. Το gear θα μου το στείλει η Samsung. Η δωροεπιταγή ισχύει μέχρι τις 15/11. Ήθελα μαύρο αλλά η συσκευασία ήταν ανοικτή οπότε πήρα το τελευταίο άσπρο. Αν φέρουν μαύρο και δεν το έχω ανοίξει μέχρι τότε θα μου το αλλάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Βαγγελη, ισχυει κανονικα για αυτο γινεται η ιστορια. δεν υπαρχει περιορισμο, αρκει να αγορασεις με οποιοδηποτε τροπο ενα νοτε 3 απο τις 8/11 μεχρι 8/12 ή εως εξαντηληση των αποθεματων (τα οποια ξεκαθαρα στους ορους αναφερει 200 τεμαχια). Μιλησα το πρωι και με την mindtrap την προωθητικη εταιρια μεσω ο Γερμανος και η Samsung χρησιμοποιουν για αυτη την προσφορα. Η επισημη θεση της εταιριας Γερμανος ηταν ότι δε μπορουν να συνδυαστουν οι 2 προσφορες κι ετσι επραξαν και καποια καταστήματα (πχ metro mall). Σε καποια καταστήματα παντως πραγματι την αποδέχονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Καλημέρα σε ολους.ΝΟΤΕ 3 λευκό με ρολόι 776€ σε 12 ατοκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Καλημέρα σε ολους.ΝΟΤΕ 3 λευκό με ρολόι 776€ σε 12 ατοκες Έως κσι σήμερα 699 στον Γερμανό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Παιδια λετε να μη ξανα βγαλουν καμια προσφορα εως τα χριστουγεννα;;; Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Εγώ προσωπικά το αποκλείω. Τα Χριστούγεννα παίζει πόλεμος ποιός θα μας πάρει τα δώρα.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Εγώ προσωπικά το αποκλείω. Τα Χριστούγεννα παίζει πόλεμος ποιός θα μας πάρει τα δώρα.. +1 που τα κόβω να είναι και τα τελευταία χαχα Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Παιδια λετε να μη ξανα βγαλουν καμια προσφορα εως τα χριστουγεννα;;; Ο υπάλληλος στον Γερμανό μου είπε να περιμένω τα Χριστούγεννα πάντως :lol: Μίλησε με βάση την εμπειρία του από πέρυσι. Θα φανεί :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 699 με δώδεκα άτοκες και το ρολόι δώρο. Cosmote Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 699 με δώδεκα άτοκες και το ρολόι δώρο. Cosmote αντε να ανεβαινει ο ανταγωνισμος στη τιμη λιγο.Δε ξερω αλλα μου φαινεται περιεργο κατι στα σκουτζομαγαζα.Το birdphone το ειχε παει στα 595 ευρω και τωρα το ανεβασε 603 Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Πριν τα Χριστούγεννα πάντα τσιμπάνε λιγο οι τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 οποτε εμεις να περιμενουμε μεχρι δεκεμβρη;Aν ξανα βγαλουν προσφορα 699 και ρολόι το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το παρω και εγω αλλα δυστυχως δε προλαβα τωρα Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Κάποιος φίλος έγραψε ότι την ίδια προσφορά την έβγαλε η Cosmote τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Αχ.. ένας μηνας υπομονη.... κι ηθελα να το παρω χθες :) αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω, παρακολουθω τα skroutzoμαγαζα, όντως ο μέσος όρος ανέβηκε αυτη τη βδομάδα 2-3 € και πεφτει σα να ναι βενζινη, 5-10-15 λεπτα του € :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos33 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 φανταζομαι ειχες καποια επιδοτηση. σωστα? αν οχι πως γινεται αυτο? Το χει προσφορα ο γερμανος φιλε μ note3 +galaxy gear στα 699 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts