Jump to content

[Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο που ?? Αφου δεν υπαρχει σε λευκο σιγουρα πουθενα...

Παραγγελία παράδοση Δευτέρα το μαύρο

................................

Γιαννης

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παραγγελία παράδοση Δευτέρα το μαύρο

φιλε μου δευτερα παραλαβη θα το αγορασεις στα 799 ευρω αφου μεχρι την 15/11 ισχυει η δωροεπιταγη των 100 ευρω. Σιγουρα θα παρεις μαυρο νοτε 3? γιατι η ενημερωση το πρωι ειχα απο μαγαζι οτι τα μαυρα περιμενουν μετα τις 25/11 και κατι λιγα λευκα εχουν για αμεσα. Για το ρολοι ειναι θεμα τυχης το χρωμα , δεν υπαρχει ξεκαθαρη απαντηση ακομα.

Σίγουρα φίλε μου . Γερμανός επαρχία . Η αληθεια είναι ότι λήγει η προωθητική της δώρο επιταγής 15/11 . Τώρα θα δούμε με λιγο τύχη να την περαςουμε.Το ρολόι θα το κάνει αποστολή η εταιρία που κάνει το promotion δεν θυμάμαι πως την λένε και το χρώμα θα είναι τυχαίο .

Τώρα όσο για την διάθεση συσκευών μου είπε ότι υπάρχει μαύρο

Edited by jonk

................................

Γιαννης

Παιδιά προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Δεν ισχύει η προσφορά με το ρολοι συνδυαστικά με τη δωροεπιταγη. Πιο συγκεκριμένα η 699 σκέτο η 799 με το ρολοι ειναι η προσφορά που τρέχει...

Παιδιά προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Δεν ισχύει η προσφορά με το ρολοι συνδυαστικά με τη δωροεπιταγη. Πιο συγκεκριμένα η 699 σκέτο η 799 με το ρολοι ειναι η προσφορά που τρέχει...

Βαγγελη, ισχυει κανονικα για αυτο γινεται η ιστορια. δεν υπαρχει περιορισμο, αρκει να αγορασεις με οποιοδηποτε τροπο ενα νοτε 3 απο τις 8/11 μεχρι 8/12 ή εως εξαντηληση των αποθεματων (τα οποια ξεκαθαρα στους ορους αναφερει 200 τεμαχια). Μιλησα το πρωι και με την mindtrap την προωθητικη εταιρια μεσω ο Γερμανος και η Samsung χρησιμοποιουν για αυτη την προσφορα.

Που υπάρχει πιο φθηνά το gear ?Σκέφτομαι να το πάρω κατά τα Χριστούγεννα δώρο στον εαυτό μου !!

Θα το βρεις σίγουρα από αυτούς που θα το πάρουν με την προσφορά του Γερμανού και μετά θα το πουλήσουν αν δεν το χρειάζονται. Edited by Cadfael

Είναι δυο ανεξάρτητες προσφορές που μπορείς να τις συνδυάσεις μεχρι 15/11. Μετά μέχρι 7/12 note iii και gear στα 799.

Παντως παρατηρώ στα skroutzoμαγαζα οτι το note πεφτει κάθε λιγο ολο και πιο κάτω σε λεπτα του ευρω βεβαια :P

Λοιπόν το πήρα στα 699 σε 12 άτοκες δόσεις. Το gear θα μου το στείλει η Samsung. Η δωροεπιταγή ισχύει μέχρι τις 15/11. Ήθελα μαύρο αλλά η συσκευασία ήταν ανοικτή οπότε πήρα το τελευταίο άσπρο. Αν φέρουν μαύρο και δεν το έχω ανοίξει μέχρι τότε θα μου το αλλάξουν.

Βαγγελη, ισχυει κανονικα για αυτο γινεται η ιστορια. δεν υπαρχει περιορισμο, αρκει να αγορασεις με οποιοδηποτε τροπο ενα νοτε 3 απο τις 8/11 μεχρι 8/12 ή εως εξαντηληση των αποθεματων (τα οποια ξεκαθαρα στους ορους αναφερει 200 τεμαχια). Μιλησα το πρωι και με την mindtrap την προωθητικη εταιρια μεσω ο Γερμανος και η Samsung χρησιμοποιουν για αυτη την προσφορα.

Η επισημη θεση της εταιριας Γερμανος ηταν ότι δε μπορουν να συνδυαστουν οι 2 προσφορες κι ετσι επραξαν και καποια καταστήματα (πχ metro mall). Σε καποια καταστήματα παντως πραγματι την αποδέχονται...

Καλημέρα σε ολους.ΝΟΤΕ 3 λευκό με ρολόι 776€ σε 12 ατοκες

Έως κσι σήμερα 699 στον Γερμανό.

Εγώ προσωπικά το αποκλείω.

Τα Χριστούγεννα παίζει πόλεμος ποιός θα μας πάρει τα δώρα..

+1 που τα κόβω να είναι και τα τελευταία χαχα

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Παιδια λετε να μη ξανα βγαλουν καμια προσφορα εως τα χριστουγεννα;;;

Ο υπάλληλος στον Γερμανό μου είπε να περιμένω τα Χριστούγεννα πάντως :lol: Μίλησε με βάση την εμπειρία του από πέρυσι. Θα φανεί :lol:

699 με δώδεκα άτοκες και το ρολόι δώρο. Cosmote

αντε να ανεβαινει ο ανταγωνισμος στη τιμη λιγο.Δε ξερω αλλα μου φαινεται περιεργο κατι στα σκουτζομαγαζα.Το birdphone το ειχε παει στα 595 ευρω και τωρα το ανεβασε 603

Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!:

οποτε εμεις να περιμενουμε μεχρι δεκεμβρη;Aν ξανα βγαλουν προσφορα 699 και ρολόι το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το παρω και εγω αλλα δυστυχως δε προλαβα τωρα
Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!:

Αχ.. ένας μηνας υπομονη.... κι ηθελα να το παρω χθες :) αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω, παρακολουθω τα skroutzoμαγαζα, όντως ο μέσος όρος ανέβηκε αυτη τη βδομάδα 2-3 € και πεφτει σα να ναι βενζινη, 5-10-15 λεπτα του € :P

φανταζομαι ειχες καποια επιδοτηση. σωστα?

αν οχι πως γινεται αυτο?

Το χει προσφορα ο γερμανος φιλε μ note3 +galaxy gear στα 699

• The title was changed to [Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά