Jump to content

[Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι ακριβώς ,όσες αγορές εχω κάνει απο το συγκεκριμένο μαγαζί όλες είχαν DOA και το τηλέφωνο μετά την λήξη του doa πάει στην επίσημη αντιπρόσωποια .

Το αν έχουν DOA ή όχι το καθορίζει η ευρωπαϊκή νομοθεσία και όχι ο κάθε καιροσκόπος.

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το αν έχουν DOA ή όχι το καθορίζει η ευρωπαϊκή νομοθεσία και όχι ο κάθε καιροσκόπος.

Ναι, αλλά όταν στο αποκλείει ο τυχόν πωλητής και σου κάτσει η στραβη, πιάσε το αυγό και κουρευτο που λεμε.Αν πρόκειται να μπλέξεις με κόντρες, φασαριες και δικηγόρους για να αλλάξεις μια ολοκαίνουρια συσκευη, που φυσικά το δικαιουσαι, ε δεν ψωνίζεις από εκεί που σου λένε ότι δεν ισχύει και τελειώνει η ιστορια.

Edit: ρε παιδιά τι τρελη κατρακύλα είναι αυτή που έχει πάρει το note 3?!?! Κάθε ώρα πέφτει δεκαευρω, ήδη είναι στα 599

Edit: ρε παιδιά τι τρελη κατρακύλα είναι αυτή που έχει πάρει το note 3?!?! Κάθε ώρα πέφτει δεκαευρω, ήδη είναι στα 599

Υπέροχο δεν είναι???Είμαι περίεργος να δω στα πόσα θα κλειδώσει!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein)

Θεωρώ οτι και η έλλειψη ραδιοφώνου συμβάλει στην εμπορικοτητα του.

Εχω 2 φίλους που το εχουν αποκλείσει για ενδεχόμενη αγορά του!!!! ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Θεωρώ οτι και η έλλειψη ραδιοφώνου συμβάλει στην εμπορικοτητα του.

Εχω 2 φίλους που το εχουν αποκλείσει για ενδεχόμενη αγορά του!!!! ;)

ραδιοφωνο,κνοξ,ρετζιον λοκ,αν και το τελευταιο δεν οπλυ επηρρεαζει δειχνει την ταση που εχει η εταιρια προς τα κλειδωματα.χ για το συγκεκριμενο και απο μενα και απο εναν φιλο που ηδη θα το ειχαμε.και περιμενουμε μηπως βγει κατι αναλογο.γιατι κακα τα ψεμματα μας εχουν ξενερωσει τα κλειδωματα αλλα νομιζω πως ειναι και οτι καλυτερο κυκλοφορει!

Επροχθες ηταν στα 630 και σημερα 599. Ομορφιες!!! Καλά ελεγε ο συνφορουμιτης οτι το Νοεμβρη θα κατεβει στα 550. Αντε να περνουμε σειρα και οι υπολοιποι:lol: Κατα τα Χριστουγεννα με βλεπω αντι για το Πασχα που υπολογιζα. Μπραβο Σαμυ, δωσε κινητα στο λαο:p:D

ραδιοφωνο,κνοξ,ρετζιον λοκ,αν και το τελευταιο δεν οπλυ επηρρεαζει δειχνει την ταση που εχει η εταιρια προς τα κλειδωματα.χ για το συγκεκριμενο και απο μενα και απο εναν φιλο που ηδη θα το ειχαμε.και περιμενουμε μηπως βγει κατι αναλογο.γιατι κακα τα ψεμματα μας εχουν ξενερωσει τα κλειδωματα αλλα νομιζω πως ειναι και οτι καλυτερο κυκλοφορει!

Τριάντα τις εκατό ανεργία....μισθοί Ρουμανίας...χαράτσια...

Τριάντα τις εκατό ανεργία....μισθοί Ρουμανίας...χαράτσια...

ρουμανια ειναι καλαααα!!!!αλλα μην απογοητευεσαι ερχεται η αναπτυξη,στο δρομο ειναι!!!

Μόλις σταθεροποιηθεί λίγο η τιμή και λυθεί το θέμα με το Knox flag, οι πωλήσεις θα ανέβουν...!
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Μόλις σταθεροποιηθεί λίγο η τιμή και λυθεί το θέμα με το Knox flag, οι πωλήσεις θα ανέβουν...!

Οι περισσότεροι παλιοί το απεφυγαν ως στιγμής και όχι μόνο για το οικονομικο.Αρκετα θέματακια λειτουργικά και ιδιαίτερα στο θέμα της θερμοκρασιας.Αναμενουμε για κάποια updates για τυχόν βελτιωσεις.

Εδω και κανα διωρο καρφωμενο στο 599 ......launch time:lol:
Κάτσε ντε, είναι και Κυριακή σήμερα,να πάνε και τη βόλτα τους οι άνθρωποι :lol: :lol: Edited by truckman

Παιδια καλησπερα,

Επειδη με ενδιαφερει το κινητο κ παρακολουθω την τιμη του στο skroutz βλεπω οτι κατεβαινει οποτε ευελπιστω καποια στιγμη να προβω στην αγορα του! Τωρα κατι αλλο.Σημερα κοιταζα τις αγγελιες στην Χρυση Ευκαιρια κ βλεπω καποιοι το 380 με 400 ευρω.

Απλα αναρωτιεμαι τι παιζει κ το δινουν σχεδον οσο πουλειται τωρα το Νοτε 2 στο σκρουτζ!

Ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο λετε?:worry:

Συγγνωμη εαν ειμαι εκτος θεματος.

Παιδια καλησπερα,

Επειδη με ενδιαφερει το κινητο κ παρακολουθω την τιμη του στο skroutz βλεπω οτι κατεβαινει οποτε ευελπιστω καποια στιγμη να προβω στην αγορα του! Τωρα κατι αλλο.Σημερα κοιταζα τις αγγελιες στην Χρυση Ευκαιρια κ βλεπω καποιοι το 380 με 400 ευρω.

Απλα αναρωτιεμαι τι παιζει κ το δινουν σχεδον οσο πουλειται τωρα το Νοτε 2 στο σκρουτζ!

Ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο λετε?:worry:

Συγγνωμη εαν ειμαι εκτος θεματος.

Την έδωσες την απάντηση μόνος σου. :)

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Παιδια το kaizer shop πριν να παραγειλες γνωριζει χωρα προελευσης και αν ναι προφανως εχεις επιλογη να διαλεξεις;

Παιδια το kaizer shop πριν να παραγειλες γνωριζει χωρα προελευσης και αν ναι προφανως εχεις επιλογη να διαλεξεις;

Συνήθως φίλε μου λένε ότι δεν ξέρουν.:confused:

Φιλικά Γιώργος

Στα 589 πλέον. Η τιμή πέφτει αρκετά πιο γρήγορα απ'οτι περίμενα. Μόλις πέσει στα 550 το τσίμπησα.
Phantom Of The Opera

Στα 589 πλέον. Η τιμή πέφτει αρκετά πιο γρήγορα απ'οτι περίμενα. Μόλις πέσει στα 550 το τσίμπησα.

Και μόλις πάει στα 500 ή παρακάτω να δεις πόσοι θα το πάρουν,και οι πιο πολλοί θα είναι ήδη κάτοχοι του note2 που το κατηγορούν τώρα και το βγάζουν προβληματικό! :)

Πάντως αναμενόμενη η πτώση!ακολουθεί τα χνάρια του μικρού αδελφού(S4)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Και μόλις πάει στα 500 ή παρακάτω να δεις πόσοι θα το πάρουν,και οι πιο πολλοί θα είναι ήδη κάτοχοι του note2 που το κατηγορούν τώρα και το βγάζουν προβληματικό! :)

Πάντως αναμενόμενη η πτώση!ακολουθεί τα χνάρια του μικρού αδελφού(S4)

Είναι αυτοί που το είχαν πάρει 450 από το πλαίσιο στο late night offer!

Φιλικά Γιώργος

Με αυτό το price dropping προβλέπω να ενεργοποιείται άμεσα η πολιτική των δωροεπιταγών απο Samsung + big shops(100+150).

Aναμένω κ εγώ από πλευράς μου να πιάσει το "ψυχολογικό" όριο των 550 minus και το χτυπάω ασαπ.

Edited by FR33Z3R
Xiaomi Mi Max3 4/64

Πως πεφτει ετσι ρε παιδια.Σε λιγες μερες επεσε απο τα 799 στα 587.Πειτε μου ενα λογο να το παρει καποιος απο plaisio/public στα 799 και οχι απο τα καταστηματα που το εχουν 587?Αν συνεχισει ετσι για καμια 10 μερες και παει στα 500 θα μιλαμε για την μεγαλυτερη πτωση τιμης σε νεο κινητο.Και αν παει το note 3 στα 500 το lg g2 πρεπει να παει στα 350.Αυτα ειναι.Κινηταρες σε τιμες τιμιες που δεν κλεβουν τον κοσμο.

Πως πεφτει ετσι ρε παιδια.Σε λιγες μερες επεσε απο τα 799 στα 587.Πειτε μου ενα λογο να το παρει καποιος απο plaisio/public στα 799 και οχι απο τα καταστηματα που το εχουν 587?Αν συνεχισει ετσι για καμια 10 μερες και παει στα 500 θα μιλαμε για την μεγαλυτερη πτωση τιμης σε νεο κινητο.Και αν παει το note 3 στα 500 το lg g2 πρεπει να παει στα 350.Αυτα ειναι.Κινηταρες σε τιμες τιμιες που δεν κλεβουν τον κοσμο.

Στο πλαίσιο δεν είχε ποτέ 799. Έδιναν από την αρχή την επιταγή των 100 ευρώ και πλήρωνες 699 στο ταμείο.:)

Φιλικά Γιώργος

To 799€ δεν υπήρξε ποτέ, ήταν ''πλασματικό'', γιατί έδιναν δωροεπιταγή 100€ που στο ταμείο την αφαιρούσαν και τελικά πλήρωνες 699€

Και πάλι βέβαια πολύ ακριβότερα από ότι το βρίσκεις σήμερα στα σκρουτζομάγαζα

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Δεν το ηξερα αυτο παιδια λαθος μου.Απλα βλεπω στο skroutz οτι τα μεγαλα καταστηματα το εχουν 799 για αυτο το εγραψα.Στα 699 παλι ειναι 110 ευρο πανω για το ιδιο ακριβως κινητο που ειναι αρκετα χρηματα στις μερες μας.

Παρακολουθω και γω την τιμη του στο scroutz..πιστευω οτι η τιμη του θα ξαναανεβει και θα σταθεροποιηθει πανω κατω..μακαρι να βγω ψευτης βεβαια..

• The title was changed to [Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά