manan69t Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Το ίδιο μου είπε και εμένα χθες που πήγα και σε 12 άτοκες λέει Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 πολλα ειναι ακομα. Υπομονη λιγο θελει παιδες, για να το παρει κανεις με τιμη που ναξεκινει με 5xx Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Μαλον θα το πάρω αύριο άλλα θέλω να το δω και σε άσπρο ξέρεις κ ανες πιο καταστημα το έχει σε ασπρο ?περιοχή πειραιά και γύρο γυρο όπου νανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Μαλον θα το πάρω αύριο άλλα θέλω να το δω και σε άσπρο ξέρεις κ ανες πιο καταστημα το έχει σε ασπρο ?περιοχή πειραιά και γύρο γυρο όπου νανε Ετοιμοπαράδοτο προς το παρόν μόνο στο Πλαίσιο. Νομίζω ότι έχει κατάστημα στον Πειραιά. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Ετοιμοπαράδοτο προς το παρόν μόνο στο Πλαίσιο. Νομίζω ότι έχει κατάστημα στον Πειραιά. Κατάστημα εχει δεν ξέρω αν το έχει σε άσπρο σε ένα που πηγα φαληρο το είχε μόνο σε μαυρο ωραίο άλλα έλεγα μπας και σε άσπρο λέει τίποτα....εσυ τι χρώμα λες? Στο Πειραια Εθν. Αντιστασεως 21 πηγες να δεις? Όχι αύριο θα τα πάρω ΟΛΑ σβάρνα απλά έλεγα αν ήξερε κανένας να μγν ψάχνω Edited September 29, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Όχι αύριο θα τα πάρω ΟΛΑ σβάρνα απλά έλεγα αν ήξερε κανένας να μγν ψάχνω Εθν. Αντιστάσεως 21 Τηλέφωνο: 210 - 4138700 Ουτε βγενιζη δεν θα χαλασεις :) πριν πας χτυπα ενα τηλ Edited September 29, 2013 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Εθν. Αντιστάσεως 21 Τηλέφωνο: 210 - 4138700 Ουτε βγενιζη δεν θα χαλασεις :) πριν πας χτυπα ενα τηλ Ευχαριστώ ξέρεις αν το είχαν σε άσπρο? Θα τους παρω βέβαια και τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Είναι όντως πολύ ακριβό. Ο μόνος λόγος που έχω το note 2 είναι η προσφορά που είχε βγάλει πέρσι το Δεκέμβρη η Samsung και ο Γερμανός και από 700 το αγόρασα με 450. Μακάρι να γίνει και πάλι το ίδιο για όσους θέλουν να το αγοράσουν. Πάντως το θεωρώ απαράδεκτο να είναι τόσο ακριβό. Με 800 ευρώ αγοράζεις έναν πολύ καλό υπολογιστή. Επίσης βρίσκω απαράδεκτο να ανεβαίνει η τιμή της εκάστοτε ναυαρχίδας κάθε χρόνο. Θα έπρεπε να είναι σταθερή η τιμή. 700 το 2 πέρσι 700 και το 3 φέτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Είναι όντως πολύ ακριβό. Ο μόνος λόγος που έχω το note 2 είναι η προσφορά που είχε βγάλει πέρσι το Δεκέμβρη η Samsung και ο Γερμανός και από 700 το αγόρασα με 450. Μακάρι να γίνει και πάλι το ίδιο για όσους θέλουν να το αγοράσουν. Πάντως το θεωρώ απαράδεκτο να είναι τόσο ακριβό. Με 800 ευρώ αγοράζεις έναν πολύ καλό υπολογιστή. Επίσης βρίσκω απαράδεκτο να ανεβαίνει η τιμή της εκάστοτε ναυαρχίδας κάθε χρόνο. Θα έπρεπε να είναι σταθερή η τιμή. 700 το 2 πέρσι 700 και το 3 φέτος. Σωστός! Από 700 είχε ξεκινήσει και το Note 1 να συμπληρώσω εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Σωστός! Από 700 είχε ξεκινήσει και το Note 1 να συμπληρώσω εγώ... Kαι τώρα είναι φτηνότερο 1€ και είναι και 32GB Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) Kαλημερα! 1 ερωτηση παιδια. -Υπαρχει σε κανενα καταστημα στα νοτια να το δουμε σε μαυρο? ΥΓ. Φτου. Μολις ειδα οτι εχει ανοιχτει θεμα με τη διαθεσιμοτητα. Αν μπορει καποιος mod ας το μεταφερει εκει. Σορρυ! Edited September 30, 2013 by karn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) Kαι τώρα είναι φτηνότερο 1€ και είναι και 32GB Ακριβως και ειναι και LTE και οχι απλο 3G... Παντως εγω με τα Note ξανανεωσα την σχεση μου με τα κινητα.Μεχρι την ελευση του Note ειχα χασει το ενδιαφερον μου, ολα μου φαινονταν ιδια. Ερχομενος απο το Note II δηλωνω ερωτευμενος με το 3. Ειναι ενα ταχυτατο,υπερσυγχρονο και καλοκουρδισμενο Note II με ακομη πιο ενδιαφερουσες λειτουργιες στο πενακι. Η οθονη ειναι απλα ερωτας με τετοιο ppi, μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο του 2, και ας ειναι pentile.. Λες και μπορεις να δεις την διαφορα σε τετοια επιπεδα.. Aκριβο ναι. Πολυ. Αλλα οσο σκεφτομαι το τι μπορεις να κανεις με ενα τετοιο smartphone και τι ελευθερια κινησεων σου δινει, απλα δεν το αλλαζω με τιποτα. υ.γ Να σημειωσω επισης για το τυπικο της υποθεσης οτι το μοντελο για το οποιο μιλαμε και εχει λανσαριστει ειναι το 9005 και οχι το 9000 που ειναι το 3G. Απλα το λεω γιατι το βλεπω στον τιτλο και χτυπαει λιγο ασχημα. Edited September 30, 2013 by orbitech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Θα πάρω το κινητο απο το expansys, αυτο που 8έλω να ρωτησω είναι αφού θα είναι uk άρα και με ευρωπαική εγγυηση ,αν πάθει κάτι που το δίνω το επιδιόρθωση ; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 (edited) Ακριβως και ειναι και LTE και οχι απλο 3G... Παντως εγω με τα Note ξανανεωσα την σχεση μου με τα κινητα.Μεχρι την ελευση του Note ειχα χασει το ενδιαφερον μου, ολα μου φαινονταν ιδια. Ερχομενος απο το Note II δηλωνω ερωτευμενος με το 3. Ειναι ενα ταχυτατο,υπερσυγχρονο και καλοκουρδισμενο Note II με ακομη πιο ενδιαφερουσες λειτουργιες στο πενακι. Η οθονη ειναι απλα ερωτας με τετοιο ppi, μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο του 2, και ας ειναι pentile.. Λες και μπορεις να δεις την διαφορα σε τετοια επιπεδα.. Aκριβο ναι. Πολυ. Αλλα οσο σκεφτομαι το τι μπορεις να κανεις με ενα τετοιο smartphone και τι ελευθερια κινησεων σου δινει, απλα δεν το αλλαζω με τιποτα. υ.γ Να σημειωσω επισης για το τυπικο της υποθεσης οτι το μοντελο για το οποιο μιλαμε και εχει λανσαριστει ειναι το 9005 και οχι το 9000 που ειναι το 3G. Απλα το λεω γιατι το βλεπω στον τιτλο και χτυπαει λιγο ασχημα. Καλημερα και καλοριζικο.Περιμενω και εγω το κινητο εχοντας για την ωρα το note 2.Θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει μεγαλη διαφορα στη χρηση οσον αφορα τη μπαταρια και ποση για παραδειγμα Edited October 1, 2013 by kapapa Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Θα πάρω το κινητο απο το expansys, αυτο που 8έλω να ρωτησω είναι αφού θα είναι uk άρα και με ευρωπαική εγγυηση ,αν πάθει κάτι που το δίνω το επιδιόρθωση ; Έτσι ακριβώς. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα νέο φορτιστή λόγω ασυμβατότητας πρίζας UK με EU. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Θα πάρω το κινητο απο το expansys, αυτο που 8έλω να ρωτησω είναι αφού θα είναι uk άρα και με ευρωπαική εγγυηση ,αν πάθει κάτι που το δίνω το επιδιόρθωση ; Κι εγώ τη UK έκδοση αγόρασα από το Expansys. Κατευθείαν στη Samsung αφού είναι αγορασμένο εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι ακριβώς. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα νέο φορτιστή λόγω ασυμβατότητας πρίζας UK με EU. Δε χρειάζεται νέο φορτιστή, ανταπτοράκι από UK σε ΕU. Κόστος 1-2€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 (edited) Καλημερα και καλοριζικο.Περιμενω και εγω το κινητο εχοντας για την ωρα το note 2.Θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει μεγαλη διαφορα στη χρηση οσον αφορα τη μπαταρια και ποση για παραδειγμα Καλημερα, καλο μηνα και σε ευχαριστω,συντομα και στα δικα σου χερια. Υπαρχει διαφορα στην χρηση, αλλα να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι να συγκρινω με το Νote II στις αρχες που θα ειχε και νοημα. Μια μπαταρια δεν εχει την ιδια αποδοση τις περισσοτερες φορες μετα απο ενα χρονο οπως ξερουμε, οποτε ειναι λιγο ανιση η συγκριση. Επισης ειχα το 3G πριν ενω τωρα το LTE. Παντως μεσες ακρες ειναι 10-20% παραπανω αν υπολογιζω σωστα. Ειναι καλυτερη σιγουρα παντως (σε σχεση με το Note II μετα απο ενα χρονο που με το ζορι κρατουσε μια μερα ειναι αρκετα καλυτερη). Η τωρινη κραταει 1μιση μερα με αρκετη χρηση. Μου κανει τρομερη εντυπωση παντως πως μεγαλωσε η οθονη μπηκε bleeding edge tech, και μεγαλωσε εστω και λιγο η αυτονομια και επεσε αισθητα το βαρος. Αν το πιασεις στα χερια σου θα καταλαβεις τι εννοω. Edited October 1, 2013 by orbitech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Καλημερα, καλο μηνα και σε ευχαριστω,συντομα και στα δικα σου χερια. Υπαρχει διαφορα στην χρηση, αλλα να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι να συγκρινω με το Νote II στις αρχες που θα ειχε και νοημα. Μια μπαταρια δεν εχει την ιδια αποδοση τις περισσοτερες φορες μετα απο ενα χρονο οπως ξερουμε, οποτε ειναι λιγο ανιση η συγκριση. Επισης ειχα το 3G πριν ενω τωρα το LTE. Παντως μεσες ακρες ειναι 10-20% παραπανω αν υπολογιζω σωστα. Ειναι καλυτερη σιγουρα παντως (σε σχεση με το Note II μετα απο ενα χρονο που με το ζορι κρατουσε μια μερα ειναι αρκετα καλυτερη). Η τωρινη κραταει 1μιση μερα με αρκετη χρηση. Μου κανει τρομερη εντυπωση παντως πως μεγαλωσε η οθονη μπηκε bleeding edge tech, και μεγαλωσε εστω και λιγο η αυτονομια και επεσε αισθητα το βαρος. Αν το πιασεις στα χερια σου θα καταλαβεις τι εννοω. Ευχαριστω για την απαντηση.Στο επισημο thread απλα σε καποια ποστ αναφερθηκε οτι ειναι χειροτερο σε μπαταρια #252 #253 .Τουλαχιστον εαν ειναι περιπου στο ιδιο επιπεδο μπαταριας καιμε βαση τις βελτιωσεις που εχει σε σχεση με το προηγουμενο θα ειμαι υπερευχαριστημενη! Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Κι εγώ τη UK έκδοση αγόρασα από το Expansys. Κατευθείαν στη Samsung αφού είναι αγορασμένο εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δε χρειάζεται νέο φορτιστή, ανταπτοράκι από UK σε ΕU. Κόστος 1-2€. ναι αλλα Κύπρο δεν ξέρω αν υπάρχει σαμυ για να το πάρω. Κοίταξα στο σιτε της για Επισκευαστικά Κέντρα και μου έβγαλε κάποια καταστήματα ( cyta,mtn... που είναι παροχοι τηλεφωνίας) άρα λογικά εκεί θα είναι οκ η εγγυηση ; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 ναι αλλα Κύπρο δεν ξέρω αν υπάρχει σαμυ για να το πάρω. Κοίταξα στο σιτε της για Επισκευαστικά Κέντρα και μου έβγαλε κάποια καταστήματα ( cyta,mtn... που είναι παροχοι τηλεφωνίας) άρα λογικά εκεί θα είναι οκ η εγγυηση ; Αν σου βγάζει για επισκευαστικά κέντρα αυτά, τότε ναι, θα'σαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 @valentinosael Πριν λιγο καιρο που ειχα προβλημα με το s3 πηρα τηλ στη samsung και μου ειπαν να παω το κινητο στην electroline και θα το προωθησουν αυτοι στη samsung. Το κινητο ηταν αγορασμενο απο expansys. Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Αν σου βγάζει για επισκευαστικά κέντρα αυτά, τότε ναι, θα'σαι οκ. @valentinosael Πριν λιγο καιρο που ειχα προβλημα με το s3 πηρα τηλ στη samsung και μου ειπαν να παω το κινητο στην electroline και θα το προωθησουν αυτοι στη samsung. Το κινητο ηταν αγορασμενο απο expansys. σας ευχαριστώ πάω αυριο να βάλω χρήματα στη κάρτα μου και το παιρνω :happy: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Μόλις έπεσε κάτω από τα 699 στα μαγαζιά του Σκρουτζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Μόλις έπεσε κάτω από τα 699 στα μαγαζιά του Σκρουτζ. To Plaisio 699 το εχει με την δωροεπιταγη Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-gr Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Εχω την αισθηση οτι μπορει και να αλλάξει το θέμα της τιμολογιακης πολιτικής που ξέραμε μέχρι τωρα. Δηλαδη τα σκρουτζομάγαζα να κατεβάζουν την τιμή 200-300 ευρώ μετά από μερικούς μήνες και γιαυτό παίζει ρόλο το region lock που ξεκίνησε να εφαρμόζει η Samsung. Αυτή τη στιγμή ένα σκρουτζομάγαζο δίνει 699 ευρώ με το ζόρι και με 36 εντοκες δόσεις ενώ από το πλαίσιο το πέρνεις με τα ίδια λεφτά και 12 δόσεις ΑΤΟΚΑ και χωρις να περιμένεις από τη πρώτη μέρα και είσαι και 100% σίγουρος από πλευράς εγγυήσης, DOA κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts