sirgab Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Καλό μήνα παιδιά.Πως μπορούμε στnν x note να βάλουμε εφαρμογές στην μπάρα ειδοποιήσεων για πιο γρήγορη πρόσβαση; Δεν το έχω δουλέψει αλλά λογικά γίνεται από: x-note menu>extra>Notification toggles> ρυθμίσεις (πάνω δεξιά το μενού) Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 (edited) Όπως είπα και εχθές είχα υψηλές θερμοκρασίες με τον σκυ και έβαλα τον νέο του σιβατο να δοκιμάσω τα αποτελέσματα δικά σας είναι κατεμε ο καλύτερος για το κινητό μου. Το τάβλι είναι ονλαιν παιχνίδι που τραβάει περισσότερο μπαταρία και έχω και 20 λεπτά σε κλήσεις. [ATTACH]45684[/ATTACH][ATTACH]45684[/ATTACH][ATTACH]45684[/ATTACH] Edited June 1, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Έχεις δίκιο φίλε μου είναι πολύ καλός.Τον έχω εδώ και δύο μέρες,είναι και γρήγορος και φοβερή μπαταρία.Με φωτεινότητα πάντα στο +4. [ATTACH]45690[/ATTACH] [ATTACH]45691[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Έτσι να μην είμαι και μόνος μου χαχαχαχαχ. Εγώ είμαι με φωτεινότητα στο αυτόματο στην μέση και όταν βλέπω βίντεο ή φωτογραφίες την έχω χειροκίνητα στο φουλ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Το μόνο θέμα που έχει είναι οτί στην 2.3 έκδοση που έχουμε δεν λειτουργεί το NFC.Στις προηγούμενες λειτουργεί κανονικά αλλά στην 2.3 έχει πιο καλή μπαταρία.Δεν ξέρω αν το δοκίμασες.Πιστεύω οτί θα το διορθώσει στην επόμενη έκδοση,μόλις γυρίσει από τις διακοπές που είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Καλημερα. Εγω με skyhigh 1.5 παιζω 28-30 idle και μεχρι 45 load Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 -20 είχα reboot , τελικά το έβαλα στο ψυγείο:lol:2 λεπτά ,κανονικά θέλει 10 αλλά δεν άντεξα και έτρεξα το antutu μέσα στο ψυγείο:lol: Αλλά δεν πήγε πάνω από 39000:lol: Βέβαια αυτό που έκανα απαιτεί γονική συναίνεση:lol: και δεν το συνιστώ σε καρδιακούς:lol: Τα κατεφεραααααα Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Τα κατεφερααααααΜπράβο ρε φιλέ:up: εγώ το πρωί έτρεξα κάνα δυο test που είχε δροσιά:lol: αλλά πάνω από 39500 δεν πήγε.Πια ρομ έχεις ? πείραξες τα I/O ? GPU ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μπράβο ρε φιλέ:up: εγώ το πρωί έτρεξα κάνα δυο test που είχε δροσιά:lol: αλλά πάνω από 39500 δεν πήγε.Πια ρομ έχεις ? πείραξες τα I/O ? GPU ? xnote έχω, με kernel αυτόν που πρότεινες skyhigh 1.5...interactive CPU GOV στα 2803 ΜHz, UV στα -10...και ΟΧΙ ενεργοποιημένο το Enable Intelli-Hotplug. Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 xnote έχω, με kernel αυτόν που πρότεινες skyhigh 1.5...interactive CPU GOV στα 2803 ΜHz, UV στα -10...και ΟΧΙ ενεργοποιημένο το Enable Intelli-Hotplug.Έτσι ακριβώς και εγώ, ότι άλλο δοκίμασα είχα reboot ,όποτε είναι θέμα θερμοκρασίας περιβάλλοντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Έτσι ακριβώς και εγώ, ότι άλλο δοκίμασα είχα reboot ,όποτε είναι θέμα θερμοκρασίας περιβάλλοντος. Δεν το είχα ακουμπήσει καθόλου για καμία ωρίτσα...ίσως και παραπάνω και με κλειστό ίντερνετ...οπότε άνοιξα synapses, fullαρα στα 2800 και το έτρεξα! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 (edited) Μα το έβαλα δεν ειδές :lol: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5426876#post5426876 Edited June 3, 2014 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μα το έβαλα δεν ειδές :lol: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5426876#post5426876 Αυτό διάβασα και είπα να σας πειράξω... Λέω "δε μπορεί, τόσοι καμμένοι εδώ μέσα, θα κάνουν κλικ στο σύνδεσμο....." :lol: Πάντως κάπου διάβασα ότι αναμένεται κάποια από τα στοιχεία της rom του s5 να τα περάσει η summy στο note3 official... Κάτι kids mode κλπ.... Οπότε λογικά θα τα περάσουν και στις custom .... Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Αυτό διάβασα και είπα να σας πειράξω... Λέω "δε μπορεί, τόσοι καμμένοι εδώ μέσα, θα κάνουν κλικ στο σύνδεσμο....." :lol: Πάντως κάπου διάβασα ότι αναμένεται κάποια από τα στοιχεία της rom του s5 να τα περάσει η summy στο note3 official... Κάτι kids mode κλπ.... Οπότε λογικά θα τα περάσουν και στις custom .... Να τους πείτε να περάσουν τουρμπίνες-αεραγωγούς, καθώς και flaps!!! Το κινητό πετάααααει λέμεεεε και θέλουμε flaps για να προσγειωθεί!!! :lol: Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 [ATTACH]45035[/ATTACH] τουμπανοκινητακι το ατιμο !!! καλα παμε ! αντε να ανεβουμε και αλλο θα υπενθυμισω το παραπανω και αυριο το πρωι σας ερχεται εκπληξη καλη ! Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Όπως είπα και εχθές είχα υψηλές θερμοκρασίες με τον σκυ και έβαλα τον νέο του σιβατο να δοκιμάσω τα αποτελέσματα δικά σας είναι κατεμε ο καλύτερος για το κινητό μου. Το τάβλι είναι ονλαιν παιχνίδι που τραβάει περισσότερο μπαταρία και έχω και 20 λεπτά σε κλήσεις. [ATTACH]45684[/ATTACH][ATTACH]45684[/ATTACH][ATTACH]45684[/ATTACH] Κάποιο link για τον νέο του σιβάτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Κάποιο link για τον νέο του σιβάτο???Περίμενε λίγο ετοιμάζει καινούργιον http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53106135&postcount=1640 αλλιώς εδω http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=13807 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) Τον 2.8 κατεβάζω? Sorry λάθος. Την Rom θα κατέβαζα. Βρήκα την 2.3. Edited June 3, 2014 by aris1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Έβαλα και εγώ χτες την Xnote 16 μαζί με τον δικό της kernel. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Αξίζει να βάλω κάποιον άλλο kernel? Δεν με ενδιαφέρει να κανω overclock και benchmarks. Με ενδιαφέρει κυρίως η απόδοση της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Έβαλα και εγώ χτες την Xnote 16 μαζί με τον δικό της kernel. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Αξίζει να βάλω κάποιον άλλο kernel? Δεν με ενδιαφέρει να κανω overclock και benchmarks. Με ενδιαφέρει κυρίως η απόδοση της μπαταρίας.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2757805 Καλύτερη κατανάλωση δεν είχα ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Από την 15 xnote στη 16, θέλει full wipe? ή μόνο dalvik cache + cache? Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Παιδες χαρετω την παρεα του note 3 ειχα καποια προβληματα με τον παππου note 1 και ενω η συσκευη ηταν εντος εγγυησης την πηγα στο σερβις και η σημερινη ενημερωση που ειχα ηταν οτι λογο τοy οτι δεν μπορουσαν να βρουν τους λογους των προβληματων αλλα και επειδη δεν υπαρχει διαθεσιμο θα μου κανουν αντικατασταση με το Note 3. H ερωτηση μου ειναι η εξης ακουγοντας πολλα μπορω μολις παραλαβω το νεο μου note 3 να το πειραξω οπως καναμε και στο Note 1 χωρις να χανεται η εγγυηση?Γιατι ακουσα πως υπαρχουν μετρητες που δεν μηδενιζοντε χανοντας την εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Όχι δεν μπορείς αν το πειράξεις θεωρείσαι εκτός εγγύησης. Το βλέπεις το σκέφτεσαι και το κάνεις χαχαχ ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποιο link για τον νέο του σιβάτο??? Τον 2.8 κατεβάζω? Sorry λάθος. Την Rom θα κατέβαζα. Βρήκα την 2.3. Ο τελευταίος είναι ο 3.1 αλλά ετοιμάζει νέο απντειτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Από την 15 xnote στη 16, θέλει full wipe? ή μόνο dalvik cache + cache? +1 και απο μενα . μολις εστεισα την 15 δεν λεει ολα φτου και απο την αρχη Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 παιδια εχω προβλημα με μια sview οχι τη γνησια ειμαι ρουτ με ομεγα ρομ μπηκα στο xpose εγκατεστησα το framework κατεβασα το sview bypass το εγκατεστησα εκανα reboot μια φορα καποια στιγμη πηγε να δουλεψει αλλα μετα σταματησε μαλλον κατι δεν κανω καλα παιδια οποιος ξερει ας με ενημερωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts