Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια για ολους οσους ενδιαφερονται για overclocking-undervolting μια σημαντικη πληροφορια. Η qualcomm κατηγοριοποιει την ποιοτητα των soc της με εναν αριθμο pvs_bin που παιρνει αριθμους στο κινητο μας απο 0 εως 6 . το 0 ειναι η χειροτερη ποιοτητα και το 6 η καλυτερη. ειναι αυτο που λεμε δεν ειναι ολα τα κινητα ικανα να δουλεψουν σε 2.8 ghz η σε -30 volt σταθερα.

για να τσεκαρετε τον αριθμο στο κινητα σας πηγαινετε:

/sys/devices/system/soc/soc0 και βρειτε το αρχειο soc_pvs. ανοιξτε το ως εγγραφο και δειτε τον αριθμο . soc απο 0 εως 2 αντεχουν λιγοτερο overclocking και undervolting με σταθεροτητα ενω απο 3 εως 6 ειναι πιο πιθανο να ειναι σταθερα με περισσοτερο πειραγμα.

καλο θα ηταν να βλεπαμε ολοι αυτον τον αριθμο για να ξερουμε τα ορια της συσκευης μας.

στον kernel του civato αν θυμαμαι καλα εχει επιλογη στο synapse που λεει τον αριθμο του τσιπ.

Edited by theostinato
Using Tapatalk

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια για ολους οσους ενδιαφερονται για overclocking-undervolting μια σημαντικη πληροφορια. Η qualcomm κατηγοριοποιει την ποιοτητα των soc της με εναν αριθμο pvs_bin που παιρνει αριθμους στο κινητο μας απο 0 εως 6 . το 0 ειναι η χειροτερη ποιοτητα και το 6 η καλυτερη. ειναι αυτο που λεμε δεν ειναι ολα τα κινητα ικανα να δουλεψουν σε 2.8 ghz η σε -30 volt σταθερα.

για να τσεκαρετε τον αριθμο στο κινητα σας πηγαινετε:

/sys/devices/system/soc/soc0 και βρειτε το αρχειο soc_pvs. ανοιξτε το ως εγγραφο και δειτε τον αριθμο . soc απο 0 εως 2 αντεχουν λιγοτερο overclocking και undervolting με σταθεροτητα ενω απο 3 εως 6 ειναι πιο πιθανο να ειναι σταθερα με περισσοτερο πειραγμα.

καλο θα ηταν να βλεπαμε ολοι αυτον τον αριθμο για να ξερουμε τα ορια της συσκευης μας.

στον kernel του civato αν θυμαμαι καλα εχει επιλογη στο synapse που λεει τον αριθμο του τσιπ.

Εμένα είναι 0 από τα Χριστούγεννα που το έχω σχεδόν το δουλεύω OC.

Όλα είναι θέμα κερνελ με τον civato αν πείραζα τις ρυθμίσεις είχα reboot με αυτόν που έχω τώρα το έχω λιώσει σε antutu και OC και δεν καταλαβενει τίποτα.

Τώρα αν κάνεις OC ποίος ο λόγος να κάνεις UV εγώ προσωπικά σταμάτησα να κάνω UV.

Σήμερα είδα λίγο ζεστό το τηλέφωνο με σκι και έβαλα σιβζ να δω τι γίνετε όντος είχα περίπου 5 βαθμούς κάτω δεν ξέρω γιατί αλλά με δοκιμές στον νέο σιβζ όλα πάνε καλά μπαταρία θα ξέρω αύριο αλλά μέχρι τώρα όπως τα ξέραμε είναι εξαιρετική.

Το νούμερο το είδα και εγώ και είναι 3

Εμένα είναι 0 από τα Χριστούγεννα που το έχω σχεδόν το δουλεύω OC.

Όλα είναι θέμα κερνελ με τον civato αν πείραζα τις ρυθμίσεις είχα reboot με αυτόν που έχω τώρα το έχω λιώσει σε antutu και OC και δεν καταλαβενει τίποτα.

Τώρα αν κάνεις OC ποίος ο λόγος να κάνεις UV εγώ προσωπικά σταμάτησα να κάνω UV.

δεν ειναι απολυτος ο αριθμος. απλα τοσο αξιολογησαν το τσιπ στα τεστ πριν την συναρμολογηση του τηλεφωνου. uv κανεις για να γλιτωσεις μπαταρια απο τα περισσοτερα volt των μεγαλυτερων ghz. αν πχ στα 2.26 τραβαει 1100 volt και καταφερεις τα 2.8 να τα κατεβασεις στα 1100 τοτε το κινητο καταναλωνει οσο πριν το oc. στο δικο σ που ειναι 0 και στο δικο μου που ειναι 2 λιγο να δυσκολο να πετυχεις μεγαλα uv για εξοικονομηση μπαταριας γενικα σε ολες τις συχνοτητες. το soc του 6 ομως εχει καλυτερη αγωγιμοτητα και ειναι πιο πιθανο να ανταποκρινεται στα περισοτερα ghz με λιγοτερη απαιτηση volt σταθερα αυτο θελει να μας πει ο ποιητης. αυτο που λεμε δεν ειναι ολα τα τσιπ το ιδιο φτιαγμενα.

Using Tapatalk

Χαιρετώ...

Kάνω τεχνολογικό άλμα αφού μετά το S60 ήρθα στο Android.

Οπότε, θα χρειαστώ μελέτη. θα ήθελα παρακαλώ κάποιον οδηγό για rooting κλπ. για να επιμορφωθώ επί του θέματος.

edit: Εννοώ κάτι γενικό να καταλάβω περί τίνος πρόκειται το root, τι προσφέρουν οι custom roms. Πόσες υπάρχουν κλπ... εντελώς άσχετος όπως καταλάβατε...

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Μήπως ξέρει κάποιος με ποιο τρόπο θα κατεβάσω την x-note εκτός από την mega γιατί μόλις φτάνει στο 85% σταματάει το κατέβασμα. :(

Μήπως ξέρει κάποιος με ποιο τρόπο θα κατεβάσω την x-note εκτός από την mega γιατί μόλις φτάνει στο 85% σταματάει το κατέβασμα. :(
βάλε την εφαρμογή http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=mega%20downloader&source=web&cd=3&ved=0CDkQFjAC&url=https%3A%2F%2Fplay.google.com%2Fstore%2Fapps%2Fdetails%3Fid%3Dapp.yago.megadownloader%26hl%3Del&ei=3tyKU6CID6nX7AaJ4IHoCw&usg=AFQjCNF5wZEV20rohrbjHB3gxcPsud250w&bvm=bv.67720277,d.bGE στο τηλέφωνο και κατέβασε από εκεί .

Δεν έγραψες αν δοκίμαζες από το pc:)

Χαιρετώ...

Kάνω τεχνολογικό άλμα αφού μετά το S60 ήρθα στο Android.

Οπότε, θα χρειαστώ μελέτη. θα ήθελα παρακαλώ κάποιον οδηγό για rooting κλπ. για να επιμορφωθώ επί του θέματος.

edit: Εννοώ κάτι γενικό να καταλάβω περί τίνος πρόκειται το root, τι προσφέρουν οι custom roms. Πόσες υπάρχουν κλπ... εντελώς άσχετος όπως καταλάβατε...

Τι είναι root?

Roms-> Galaxy Note 3 Android Development

Samsung galaxy s21+

από το pc φτάνει στο 85 % από το note δεν έκανε τίποτα θα δοκιμάσω το link που μου έδωσες και βλέπω σε ευχαριστώ.

καλό μήνα μένιο. Πριν την επόμενη φόρτιση θα τον περάσω :)
βάλτον έχει κάνει τρομερή δουλειά, σε εμένα δεν μηδένισε τίποτα .

Κάνε απεγκατάσταση πρώτα το synapse.

Gpu 600Mhz:D

Καλό μήνα παίδεςhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2757805

Μολις τον εβαλα!!! Για να δουμε...

Το καλυτερο σκορ μεχρι τωρα 39409.

Edited by CostasChem
S8+

Και η φωτο... :D
Θα το βάλω στο ψυγείο :lol:δεν μπορώ με τίποτα να πάω 40.000+ Γειά πες τι ρυθμίσεις (το έβαλες κάτω από το AC:lol:

Θα το βάλω στο ψυγείο :lol:δεν μπορώ με τίποτα να πάω 40.000+ Γειά πες τι ρυθμίσεις (το έβαλες κάτω από το AC:lol:

Χαχαχα...το εβαλα μεσα στην καταψυξη!!! Χαχαχαχα....εκλεισα ολα τα apps και internet, καθαρισα ραμ, εβαλα μαξ 2800 και το ετρεξα...με interactive.

Θα το σπασουμε το φραγμα!!! Δεν παιζει βα μην περασουμε τα 40000 !!!!

S8+

Χαχαχα...το εβαλα μεσα στην καταψυξη!!! Χαχαχαχα....εκλεισα ολα τα apps και internet, καθαρισα ραμ, εβαλα μαξ 2800 και το ετρεξα...με interactive.

Θα το σπασουμε το φραγμα!!! Δεν παιζει βα μην περασουμε τα 40000 !!!!

μιλούσα με τον UpInTheAir να πει κάνα μυστικό και έγραψε και ενότητα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52796222&postcount=3 για εμάς τους παλαβούς:lol:

και μου έγραψε ότι θέλει και λίγο UV εγώ το έβαλα -10 και πήγα 38500

Θα το αφήσω να κρυώσει και θα το τρέξω -20:lol:

μιλούσα με τον UpInTheAir να πει κάνα μυστικό και έγραψε και ενότητα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52796222&postcount=3 για εμάς τους παλαβούς:lol:

και μου έγραψε ότι θέλει και λίγο UV εγώ το έβαλα -10 και πήγα 38500

Θα το αφήσω να κρυώσει και θα το τρέξω -20:lol:

Ναι, ειδα τη συνομιλια σας...και εγω θα το αφησω να κρυωσει και ξανα μανα προς τη δοξα τραβα!!! :D :thumbup:

S8+

Ναι, ειδα τη συνομιλια σας...και εγω θα το αφησω να κρυωσει και ξανα μανα προς τη δοξα τραβα!!! :D :thumbup:
-20 είχα reboot , τελικά το έβαλα στο ψυγείο:lol:2 λεπτά ,κανονικά θέλει 10 αλλά δεν άντεξα και έτρεξα το antutu μέσα στο ψυγείο:lol:

Αλλά δεν πήγε πάνω από 39000:lol:

Βέβαια αυτό που έκανα απαιτεί γονική συναίνεση:lol:

και δεν το συνιστώ σε καρδιακούς:lol:

Καλό μήνα παιδιά.

Σας παρακαλώ, επειδή δεν βρίσκω με τίποτα...

Πως ρυθμίζουμε να δείχνει τη θερμοκρασία και την ταχύτητα στο status bar, όπως στο screen shot του Μένιου ;

Ευχαριστώ.

Αξίζει να περάσω τον kernel που προτείνετε αν τα αφήσω όλα default? Θα υπάρξει διάφορα;

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Καλό μήνα παιδιά.

Σας παρακαλώ, επειδή δεν βρίσκω με τίποτα...

Πως ρυθμίζουμε να δείχνει τη θερμοκρασία και την ταχύτητα στο status bar, όπως στο screen shot του Μένιου ;

;

https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.takke.cpustats και Xposed Framework διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5373626#post5373626 Modules κατεβαζεις το cpu temp

Πάντα κρατάμε backup την ρομ μας σε περίπτωση σφάλματος.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις