CostasChem Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Μολις την εβαλα....πω...εχει απειρες ρυθμισεις που πρεπει ρυθμισω..αλλα πρωτα εχει πολυ διαβασμα για να μην σας σπασω τα νευρα!!!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Μολις την εβαλα....πω...εχει απειρες ρυθμισεις που πρεπει ρυθμισω..αλλα πρωτα εχει πολυ διαβασμα για να μην σας σπασω τα νευρα!!!! Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.Καλα μονταρισματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Kαλημερα , Επειδη ειδα ενα video της hyperdrive Rom τυχαια αρχισα να κοιταω προς custom rom-root μερια. Απο το πρωτο μου s1 μεχρι και Note 2 ολα ειχαν τουλαχιστον root ή custom rom.Τωρα με το Νοτε 3 και το Knox - θεμα εγγυησης το σκεφτομαι ομως. Να ρωτησω,αξιζει οντως η μεταβαση σε custom?Εχει σταθερες rom οπως η xnote που διαβαζω εδω & η hyperdrive που ειδα ? Εγγυηση τελος μολις γραψει ο Knox? Οπως καταλαβαινετε αμφιταλαντευομαι ασχημα :P Eυχαριστω Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Kαλημερα , Επειδη ειδα ενα video της hyperdrive Rom τυχαια αρχισα να κοιταω προς custom rom-root μερια. Απο το πρωτο μου s1 μεχρι και Note 2 ολα ειχαν τουλαχιστον root ή custom rom.Τωρα με το Νοτε 3 και το Knox - θεμα εγγυησης το σκεφτομαι ομως. Να ρωτησω,αξιζει οντως η μεταβαση σε custom?Εχει σταθερες rom οπως η xnote που διαβαζω εδω & η hyperdrive που ειδα ? Εγγυηση τελος μολις γραψει ο Knox? Οπως καταλαβαινετε αμφιταλαντευομαι ασχημα :P Eυχαριστω Προσωπικά για εμένα αξίζει....δεν θέλω να έχω ένα τόσο ακριβό κινητό και να μην το κάνω ό,τι θέλω... Από όσο γνωρίζω, εγγύηση τέλος όταν γράψει ο Knox... Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Ρουφαει μενιο :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Παιδες ειχα την echoe αλλα επειδη μου εκανε καποια reboot ειπα να βσλω την τελευταια του civato με τον δικο του κερνελ(full wipe). Βλεπω διαφορα στο σημα ομως (εχω χασει πολλες κλησεις),ασταθεια στο mobile internet κ στο wifi καποιες αποσυνδεσεις. Εχει κανενας απο εσας τετοιο προβλημα? Μαλλον βλεπω να δοκιμαζω παλι την xnote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Οχι οσο ειχα civato δεν ειχα τετοια θεματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 (edited) Ρουφαει μενιο :-(Βλέπω πολύ σαβούρα να τρέχει . Ευκαιρία να βάλεις αυτόν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2757805 Μόλις τον έβαλα, διάβασε λίγο την πρώτη σελίδα και θα δεις ότι ειναι διαμάντι. Edited May 27, 2014 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Εγω παλι εχω echoe κοντα μηνα..Κανενα reboot. Τις μισες μερες ειμαι με μαμα κερνελ τις αλλες μισες με ael. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2757805 Εξαιρετικός κερνελ τα νούμερα που βλέπω σε CPU (ανεβοκατεβάσματα συχνότητας επεξεργαστή) και θερμοκρασία είναι πολύ καλά. Επίσης πρώτη φορά βλέπω GPU idle freq 27 MHz Οι ρυθμίσεις που έχει κάνει είναι παρά πολύ καλές δεν πείραξα τίποτα. Edit ας το μεταφέρει κάποιος στο σωστό θέμα¨. Edited May 27, 2014 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Εγω παλι εχω echoe κοντα μηνα..Κανενα reboot. Τις μισες μερες ειμαι με μαμα κερνελ τις αλλες μισες με ael. Πιστευω μια απο τις καλυτερες ρομ που κυκλοφορουν για το κινητο μας!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Μενιο ωραιος ο κερνελ. Στην καρτελα I/O τα read τα αφησες default 128 και 256 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Μενιο ωραιος ο κερνελ. Στην καρτελα I/O τα read τα αφησες default 128 και 256 ??Ναι ,δεν πείραξα τίποτα ,εκτός όταν έτρεξα antutu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Βραχος ο κερνελ. Η μπαταρια δε πεφτει με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Είμαι και εγώ στην ομάδα του νέου κερνελ ένας να αρχίσει σαν γιούργια όλοι χαχαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Ο απολυτος κερνελ χωρις μαλιστα να κανεις καμοια ρυθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theostinato Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 δουλευει default με intelli-hotplug η με mpdecision? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Βραχος ο κερνελ. Η μπαταρια δε πεφτει με τιποτασε είδα το πρωί που έβγαλες άγχος με την μπαταρία και είπα να σε φτιάξω;) Είμαι και εγώ στην ομάδα του νέου κερνελ ένας να αρχίσει σαν γιούργια όλοι χαχαχα.Έτσι έτσι :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 δουλευει default με intelli-hotplug η με mpdecision? dynamic fsync και Suspendpower. απενεργοποιημένα hotplug και mpdecision Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theostinato Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 dynamic fsync και Suspendpower. απενεργοποιημένα hotplug και mpdecision αν θελεις και μπορεις δες με καποιο monitor προγραμμα για λιγο αν βγαινουν κανονικα offline οι πυρηνες οταν δεν χρησιμοποιουνται γιατι αμα δεν υπαρχει καποιο προγραμμα hotplug μπορει ν μεινουν μονιμως συνδεδεμενοι. θα συνιστουσα να ενεργοποιουσατε το intelli-hotplug επειδη ειναι πιο παραμετροποιημενο. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 πες μου αν θες ποιο να εγκαταστήσω γιατι δε χρησιμοποιώ Monitors Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theostinato Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 (edited) πες μου αν θες ποιο να εγκαταστήσω γιατι δε χρησιμοποιώ Monitors εγω χρησιμοποιω το perfmon το οποιο ειναι εξαιρετικο αλλα πρεπει να ειναι επι πληρωμη. αν μπορεις να το βρεις θα σε βοηθησει πολυ... επειδη χρησιμοποιεις synapse νομιζω πως δεν εχει on off για mpdecision. για δες εχει πουθενα επιλογη αντιστοιχα που ενεργοποιει απενεργοποιει το mpdecision? αν δεν εχει τοτε εισαι οκ μην το κοιτας καθολου. παντως αμα θελεις πειραματισου. τικαρε το intellihotplug ειναι καλυτερο. Edited May 27, 2014 by theostinato Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Έχει καμία ώρα που τον πέρασα και εγώ ρε παιδιά.Έχω ένα θεμα όμως.Όσες φορές πήγα να τρέξω antutu στο 20 με 30 μου σβήνει το τηλ.Υπόψιν δεν έχω πειράξει τίποτα στον kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Για κατσε να τρεξω να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Έχει καμία ώρα που τον πέρασα και εγώ ρε παιδιά.Έχω ένα θεμα όμως.Όσες φορές πήγα να τρέξω antutu στο 20 με 30 μου σβήνει το τηλ.Υπόψιν δεν έχω πειράξει τίποτα στον kernel.όλες οι συσκευές δεν είναι ίδιες, εγώ εδώ και μια ώρα τρέχω antutu στα 2800mhz performance interactive gpu 550 και δεν έπαθε τιποτα. Είναι αυτό μου λέμε δεν σου έκατσε καλά. Μην δίνεις σημασία στο antuntu και δούλεψε το κανονικά να δεις πως πάει αν έχεις πάλι θέμα άλλαξε τον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts