Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποσα περιπου gb βγαινει το backup

Είναι ανάλογα πόσες εφαρμογές και πιες κάνεις μπακαπ εμένα στις δικές μου που είναι 90 εφαρμογές είναι 750 mb

Εάν είσαι σε Κit Κat έκδοση λογισμικού και χωρίς τροποποιημένο το ανάλογο αρχείο συστήματος, μήπως συμβαίνει γιατί δεν έχει πρόσβαση η εφαρμογή για εγγραφή στην εξωτερική κάρτα (λόγω περιορισμών του λογισμικού)?

Κάτι τέτοιο μάλλον παίζει. Λύση γι'αυτό δεν υπάρχει τελικά;

Κάτι τέτοιο μάλλον παίζει. Λύση γι'αυτό δεν υπάρχει τελικά;

Εάν είσαι rooted είτε χειροκίνητα με αυτό το τρόπο είτε πολύ πιο εύκολα με την εφαρμογή - SDFix: KitKat Writable MicroSD -.

Λύση για μη rooted συσκευές προς το παρών δεν υπάρχει.

Βαζω lean kernel και δεν συνδέεται σε wifi..

Εχει κανεις ιδέα τι συμβαίνει; Ειμαι με echoe rom. Κανεi scan βρισκει κανονικά δίκτυα αλλα δεν συνδέεται.

Με μαμά ολα καλά.

Βαζω lean kernel και δεν συνδέεται σε wifi..

Εχει κανεις ιδέα τι συμβαίνει; Ειμαι με echoe rom. Κανεi scan βρισκει κανονικά δίκτυα αλλα δεν συνδέεται.

Με μαμά ολα καλά.

Μάλλον βάζεις λάθος έκδοση. ..Ποια έκδοση έχεις βάλει?

Δοκίμασε αυτή

http://androtransfer.com/get.php?p=imoseyon/hlte-others/lk_hlteeur-kk-v2.4.1.zip

Edited by jonk

................................

Γιαννης

Την σουταρα την X Note γιατί δύο φορές μου σταμάτησε τις επαφές, και για να συγχρονισουν έπρεπε να κάνω restart.

Τώρα είμαι με echoe rom και lean kernel.

Η άποψη μου είναι ότι η echoe είναι ένα σκαλί πάνω από την X Note.

Και από μπαταρία σε συνδυασμό με τον lean δείχνει να τα πηγαίνει καλά. ..

[ATTACH]44636[/ATTACH][ATTACH]44637[/ATTACH][ATTACH]44638[/ATTACH]

+1000

συμφωνω απολυτα

Μάλλον βάζεις λάθος έκδοση. ..Ποια έκδοση έχεις βάλει?

Δοκίμασε αυτή

http://androtransfer.com/get.php?p=imoseyon/hlte-others/lk_hlteeur-kk-v2.4.1.zip

Χμμμ η ίδια είναι. .

Σε αλλα δίκτυα συνδέεται στου σπιτιού μου οχι, τωρα το κατάλαβα.Περιεργα πράγματα!

Χμμμ η ίδια είναι. .

Σε αλλα δίκτυα συνδέεται στου σπιτιού μου οχι, τωρα το κατάλαβα.Περιεργα πράγματα!

Δεν κανείς ένα restart το router σου;

Γιαννης

Πάντως εμένα 3 μέρες με την χνοτε όλα δουλεύουν τέλεια
ρομ + κερνελ έχουν δέσει απίστευτα.

Μετά την τρίτη φόρτιση φαίνεται η διαφορά.

Ιδίως στην αναμονή η μπαταρία δεν κουνιέται.

Σήμερα δεν το δούλεψα καθόλου δείτε φωτογραφία.

Echoe+lean δουλεύουν όλα ρολόι

Και η μπαταρία δεν λέει να τελειώσει. ..[ATTACH]44692[/ATTACH]

Γιαννης

οτι λεει η υπογραφη μου . οτι καλυτερο εχω δει στο κινητο μου !!! Στα 2.4 ghz , με uv 15volt . Με πολυ πειραγμα μεχρι να δω πως θα εχω την home screen καμια ωρα τηλεφωνα , μετριο serfing απο το σπιτι με 4g και τωρα μπαινω φορτιση. Φωτηνοτητα αυτοματο +1 ,3 mail ,facebook , messenger , viber , skype ολα ανοιχτα και να συγχρονιζουν. Και απενεργοποιημενο το greenify. Αυτα νομιζω .

[ATTACH]44695[/ATTACH][ATTACH]44696[/ATTACH][ATTACH]44697[/ATTACH]

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

10 ώρες οθόνη συγνώμη που δεν το πιστεύω. ..

Εκτός και απλά έχεις ανοιχτή την οθόνη χωρίς να κάνεις τίποτα απλά και μόνο για να γράφει ο χρόνος.

Μην το πάρεις προσωπικά αλλά η εμπειρία μου δεν το δικαιολογεί αλλιώς.

10 ώρες οθόνη συγνώμη που δεν το πιστεύω. ..

Εκτός και απλά έχεις ανοιχτή την οθόνη χωρίς να κάνεις τίποτα απλά και μόνο για να γράφει ο χρόνος.

Μην το πάρεις προσωπικά αλλά η εμπειρία μου δεν το δικαιολογεί αλλιώς.

Μα φαίνεται από την μεσαία φωτογραφία ότι δεν δούλεψε τίποτα.

Άντε από κανά δεκάλεπτο dolphin και Facebook.

Είχε ανοικτούς τους συγχρονισμούς και έπαιζε με την οθόνη.

Και τέτοιοι χρόνοι βγαίνουν μόνο με wifi με 4g σερφάρισμα δεν θα είχε ούτε 3 ώρες οθόνη.

φιλικά πάντα:)

Γιατί ρε παιδιά να μπει κάποιος σε τέτοια διαδικασία. .. Να πει ψέματα για την μπαταρία του? ????

Εγώ το μέγιστο που έχω κάνει είναι αυτό ....με χρήση! Αντε και κανένα δεκάλεπτο παραπάνω. ..

Πάντως παίζει ρόλο και η μπαταρία. .

Χρησιμοποιώ 2 μπαταρίες και έχω δει απόκλιση στους χρόνους.

[ATTACH]44713[/ATTACH]

Γιαννης

4g εχω πετυχει 8ωρο οταν ειμαι ομως σπιτι. Πιανει καμπανα και με συμφερει να σερφαρψ με 4g και οχι με wifi . Αν εισαι σταθερος και το σημα δεν παιζεο πανω κατω ολα καλα. Ειπα οτι ολη μερα επαιζα με nova launcher μεχρι να φτιαξω την home screen οπως ηθελα. Οποτε δεν εκρυψα κατι για την χρηση . Και οπως ειπα και σε αλλο foroum δεν ειμαι απο αυτους που θα βαλω ενα μαυρο φοντο στην gallery και καθε 10 λεπτα θα ανοιγω οθονη για να μου δειξει κατι το πλασματικο. Με οποιαδξποτε χρηση και αν του εχω κανει μεχρι σημερα το κινητο μου βγαζει στο χαλαρο 29 ωρες.

Μια ερωτηση εχω. Το weather widget της lockscreen κανει update ανα οση ωρα θες απο ρυθμισεις και manually απο το ρικονιδιο που εχει. Αλλα απο το εικονιδιο για να γινει manual update πρεπει να εχω ανοιχτο gps. Υπαρχει καποιος τροπος να θεσω συγκεκριμενη περιοχη για καιρο καπως ωστε να μην εχω gps συνεχεια ανοιχτο ?

Και τσαπ μετά από 4-5 μέρες με χνοτε μου έκανε και εμένα κάτι νερά σήμερα διακόπηκε νοτιφικεσιον ένα παράθυρο που λέει δεν εστάλη η κλίση μετά από τηλέφωνο και τέτοια όχι τίποτα σπουδαίο αλλά με ωμέγα 1 μήνα την είχα κανένα πρόβλημα. Δεν αλλάζω ακόμα γιατί μου αρέσει αλά στην επόμενη ψάχνω για το πια θα βάλω. ..

Edit δεν πρόλαβα να το πω και είδα πως έχει βγάλει φιξ απντειτ για το σύστεμ υι

Edited by araditsas

Και τσαπ μετά από 4-5 μέρες με χνοτε μου έκανε και εμένα κάτι νερά σήμερα διακόπηκε νοτιφικεσιον ένα παράθυρο που λέει δεν εστάλη η κλίση μετά από τηλέφωνο και τέτοια όχι τίποτα σπουδαίο αλλά με ωμέγα 1 μήνα την είχα κανένα πρόβλημα. Δεν αλλάζω ακόμα γιατί μου αρέσει αλά στην επόμενη ψάχνω για το πια θα βάλω. ..

Και εγώ araditsa 2 μέρες την κράτησα.Την πέρασα με x note kernel και στην δεύτερη μέρα άρχισε να μου κάνει κάτι τρελά.Ναι μεν είναι ωραία οπτικά και αλλάζεις ότι θέλεις,αλλά και εγώ με omega που ήμουν τόσο καιρό δεν είχα πρόβλημα.

Τα μπεντσμαρκ είναι ότι πιο άκυρο υπάρχει κανένα νόημα δεν εχουν.

Όσο για την χνοτε οκ μου έκανε ένα κουλό βγήκε όμως απντειτ και συνεχίζει να είναι η καλύτερη ρομ που έχω δοκιμάσει έως τώρα.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις