liam69 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 (edited) Μια βοήθεια έβαλα την magma 8.5 με lss 3.8 kernel και δεν μου κάνει συγχρονισμό το Samsung notes την έβαλε κάποιος να μου πει αν το κάνει και σε αυτόν Άκυρο βρήκα την λύση Edited May 19, 2017 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Την magma 8.5 την έχετε περάσει με clean install η dirty; Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Την magma 8.5 την έχετε περάσει με clean install η dirty; Εγω την περασα με clean install.Εχω ενα θεματακι βεβαια οταν η οθονη ειναι κλειστη και με παρουν τηλ δεν εμφανιζετε σε full screen.Υπαρχει καποιο fix? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BorrowedTime Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Ξερει καποιος σε magma nx 8,5 πως βαζω οταν με καλουν να εχει μεγαλη εικονα οπως στο contact και οχι το κυκλακι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Εχετε να προτείνετε καποιον κερνελ? Με phantom που ειμαι τωρα εχω πολυ battery drain Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Lss 3.8 δοκίμασε τρένο πάει. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Εγώ το μόνο θέμα που έχω είναι ότι όταν με καλούνε στο WhatsApp ακούγετε ο ήχος της κλήσης άλλα δεν μου εμφανίζει να απαντήσω πρέπει πρώτα να το ξεκλειδώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Έβαλε και systemless Root στο aroma οπότε είμαστε κομπλέ και με cosmote GO. Πάω να τη φλασαρω εξαιρετική θα είναι. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Καλημέρα. Αν λοιπόν επιλέξουμε "systemless Root" θα "παίζει" το cosmote Go. Ισχύει το ίδιο και για κάποιες εφαρμογές "τραπεζικές"? όπως το wallet? Αν το επιλέξω (systemless Root) θα έχω "θέματα" μετά με titanium π.χ.? Στις υπόλοιπες επιλογές όπως busybox και xposed τι επιλογές κάνω για να μη "μπερδευτεί" το setup? Ευχαριστώ. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Καλημέρα. Αν λοιπόν επιλέξουμε "systemless Root" θα "παίζει" το cosmote Go. Ισχύει το ίδιο και για κάποιες εφαρμογές "τραπεζικές"? όπως το wallet? Αν το επιλέξω (systemless Root) θα έχω "θέματα" μετά με titanium π.χ.? Στις υπόλοιπες επιλογές όπως busybox και xposed τι επιλογές κάνω για να μη "μπερδευτεί" το setup? Ευχαριστώ. Το systemless χρειάζεται για να λειτουργήσει το suhide που κρύβει το ρουτ. Cosmote GO εφαρμογές από τράπεζες θα δουλέψουν όλα άψογα. Xposed όχι δεν δουλεύει μαζί με suhide. Αν θες μόνο για τράπεζες βάζεις Magisk su. Περνάει κανονικά το safetynet σε pokemon GO εφαρμογές τραπεζών δουλεύει και το xposed αλλα δεν κατάφερα με τίποτα να δουλέψει το cosmote GO. Cosmote go μονο με suhide αλλά δεν δουλεύει xposed. Όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν αψογα adaway Titanium κτλ Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Καλημέρα. Η magma 8.5 είναιι αυτή? MagMa_NX_UX8_S8.5.2_XDA.zip Από τοxda στο λινκ μου βγαζει αθτή, αλλά λεει UX8.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Καλημέρα. Η magma 8.5 είναιι αυτή? MagMa_NX_UX8_S8.5.2_XDA.zip Από τοxda στο λινκ μου βγαζει αθτή, αλλά λεει UX8.... Η 8.5.2 είναι που έχει διορθωμένα fonts. Βάλτην ότι καλύτερο είναι. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) Υπαρχει κάποιο άλλο λινκ? το Μεγα δεν την κατέβασε όλη λόγω limit Ακυρο, έκανα register και κατεβαίνει Edited May 20, 2017 by DrFrap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Υπαρχει κάποιο άλλο λινκ? το Μεγα δεν την κατέβασε όλη λόγω limit Φτιάξε ένα λογαριασμό και κατέβασε το 1 λεπτό είναι Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Η 8.5.2 είναι που έχει διορθωμένα fonts. Βάλτην ότι καλύτερο είναι. Send From Note 3 With S8 Port RomΌλα τα λεφτά είναι ο στέρεο ηχος μαζί με Sound Control δίνει ρέστα. Από μπαταρία δεν έχω παράπονο . Έβγαλα και αρκετές φωτογραφίες σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Τρένο πάει όλα δουλεύουν πολύ καλα. Έβαλε και systemless δουλεύουν όλα. Πολύ καλοί devs η magma. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BorrowedTime Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) Ακυρο :) :) :) Edited May 20, 2017 by BorrowedTime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) Πρώτη φορά που ασχολήθηκα με flash και ροοτ ήταν όταν έβαλα την darklord toy darkera. Μια χαρά ήταν στην αρχή, τώρα τελευταία η μπαταρία κάνει νερά.....( έιναι και παλιά βέβαια). Θα δοκιμάσω την magma, απλά θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις πριν ξεκινήσω τη διαδικασία. Κατ΄ αρχήν το κινητό είναι το βασικό, καθημερινή συνεχή χρήση. 1. Τώρα έχει bootloader N9005XXUGBPB1 k baseband N9005XXUGBOJ1. Χρειάζεται να τα αλλάξω με άλλα? θα δω διαφορά? 2. Το πενακι το χρησιμοποιώ γενικά, δουλευει κανονικά με τη magma? 3. Με τους kernels μπερδεύτηκα λίγο, ο menios έχει τον phatom αν δεν κάνω λάθος με φοβερή μπαταρία, ενώ σε άλλον την καταναλώνει γρήγορα. Ποιον προτείνετε να βάλω? ( στην darklord για να έχετε μια ιδέα είμαι με darklord1.9 ) ;Όποιον και να επιλέξω, γίνεται κατά την διάρκεια του install από αρομα? εννοώ είνια όλοι εκεί διαθέσιμοι ή πρεπει να τον ε΄χω εγκαταστήσει νωρίτερα και να επιλέξω στο φλασαρισμα να μην πειράξει τον κερνελ? 4. csc? το κινητό είχε οριτζιναλ ORX (διορθώνω, ΣΛΟΒΑΚΙΑ ). 5. Από τα debloatable app, πρέπει να προσέξω να μην εγκαταστήσω κάτι? Κάτι είχα δει στο xda, αλλά δεν το βρίσκω τώρα. 6. Launcher, camera, sound? τι προτείνετε? 7. στην επιλογη gps , τι εννοεί gps locale in your area? 8. στα ροοτ, απ'ότι κατάλαβα, μπορώ να επιλέξω το systemless? μονο webbanking app με ενδιαφερουν και κάποιες εφαρμογες που χρειαζονται ροοτ, οπως για μπαταρια πχ. ουτε με xsposed έχω ασχοληθει. 9.. After the initialization is complete and the home screen is displayed after booting is completed, run the "Live wallpapers" app on the second home screen. Select "HOME AND LOCK SCREEN" and select the desired background. Press "SET AS WALLPAPER" to finish setting up Infinity wallpapers. Now, when you press the power button to turn off the screen, the AOD screen is displayed and the Infinity wallpapers are applied. Αυτά είναι απαραίτητα για να δουλεύει το AOD? Βασικά το ΑΟΔ είνια ενεργό συνέχεια, η οθονη δλδ δείχνει συνέχεια την ωρα? τι επιβαρυνση έχει στην μπαταρία από τη δική σας εμεπιρία? 10. μπορείτε να μου εξηγήσετε πως τσεκάρετε τη ρομ ποθ κατέβηκε?? κάτι με check.... Πως πρέπει να το κάνω? Το είχα μάθει εκ των υστέρων την προηγουμενη φορα που φλάσαρα Συγνώμη αν σας κούρασα με το μακροσκελές ποστ. Έχω λίγο χρόνο αυτό το σκ και είπα να ανανεώσω το νοτέλι, αλλά δυστυχώς αυτό που για εσάς είνια αστεία δουλειά 5 λεπτών, για μένα φαίνεται βουνό :) Edited May 20, 2017 by DrFrap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BorrowedTime Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Πρώτη φορά που ασχολήθηκα με flash και ροοτ ήταν όταν έβαλα την darklord toy darkera. Μια χαρά ήταν στην αρχή, τώρα τελευταία η μπαταρία κάνει νερά.....( έιναι και παλιά βέβαια). Θα δοκιμάσω την magma, απλά θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις πριν ξεκινήσω τη διαδικασία. Κατ΄ αρχήν το κινητό είναι το βασικό, καθημερινή συνεχή χρήση. 1. Τώρα έχει bootloader N9005XXUGBPB1 k baseband N9005XXUGBOJ1. Χρειάζεται να τα αλλάξω με άλλα? θα δω διαφορά? 2. Το πενακι το χρησιμοποιώ γενικά, δουλευει κανονικά με τη magma? 3. Με τους kernels μπερδεύτηκα λίγο, ο menios έχει τον phatom αν δεν κάνω λάθος με φοβερή μπαταρία, ενώ σε άλλον την καταναλώνει γρήγορα. Ποιον προτείνετε να βάλω? ( στην darklord για να έχετε μια ιδέα είμαι με darklord1.9 ) ;Όποιον και να επιλέξω, γίνεται κατά την διάρκεια του install από αρομα? εννοώ είνια όλοι εκεί διαθέσιμοι ή πρεπει να τον ε΄χω εγκαταστήσει νωρίτερα και να επιλέξω στο φλασαρισμα να μην πειράξει τον κερνελ? 4. csc? το κινητό είχε οριτζιναλ ORX ( ΠΟΛΩΝΙΑ ). 5. Από τα debloatable app, πρέπει να προσέξω να μην εγκαταστήσω κάτι? Κάτι είχα δει στο xda, αλλά δεν το βρίσκω τώρα. 6. Launcher, camera, sound? τι προτείνετε? 7. στην επιλογη gps , τι εννοεί gps locale in your area? 8. στα ροοτ, απ'ότι κατάλαβα, μπορώ να επιλέξω το systemless? μονο webbanking app με ενδιαφερουν και κάποιες εφαρμογες που χρειαζονται ροοτ, οπως για μπαταρια πχ. ουτε με xsposed έχω ασχοληθει. 9.. After the initialization is complete and the home screen is displayed after booting is completed, run the "Live wallpapers" app on the second home screen. Select "HOME AND LOCK SCREEN" and select the desired background. Press "SET AS WALLPAPER" to finish setting up Infinity wallpapers. Now, when you press the power button to turn off the screen, the AOD screen is displayed and the Infinity wallpapers are applied. Αυτά είναι απαραίτητα για να δουλεύει το AOD? Βασικά το ΑΟΔ είνια ενεργό συνέχεια, η οθονη δλδ δείχνει συνέχεια την ωρα? τι επιβαρυνση έχει στην μπαταρία από τη δική σας εμεπιρία? Συγνώμη αν σας κούρασα με το μακροσκελές ποστ. Έχω λίγο χρόνο αυτό το σκ και είπα να ανανεώσω το νοτέλι, αλλά δυστυχώς αυτό που για εσάς είνια αστεία δουλειά 5 λεπτών, για μένα φαίνεται βουνό :) 2. Δουλευει. Ειναι λιγο misaligned ο κερσορας αλλα np κατα τα αλλα. 3. Το Kernel δεν τον κανεις απο τον aroma. Η τον κανεις πριν και διαλεγεις leave as it is η μετα την rom 4. CSC εγω διαλέγω BTU, χώρα Ελλαδα και γλώσσα English United States για να εχω Google Assistant 5. Τα αφαιρώ ολα εκτος απο το Edge και το Cloud 6. O TW του S8 ειναι πανεμορφος. Εγω βαζω Nova γιατι θελω μικρα icons που δεν μπορω εκει. Αν δεν σε απασχολει αυτο μεινε με τον εργοστασιακο. Ηχο βαζω παντα το viper και camera του N7. Δεν βγαζω πολλες φωτογραφιες γιατι εχω το S8 βασικο οποτε δεν ξερω για ολα τα modes. Τα βασικά πάντως δουλευουν. 9. Αυτο ειναι απαραιτητο για να εχεις τα infinity wallpaper της Samsung απο το S8. Προσωπικά εχω βρει 1 μικρo bugs. Ενα που αν εχεις πανω απο 15 notifications κανει crash στο clear all. Κατα τα αλλα αψογη rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 6. O TW του S8 ειναι πανεμορφος. Εγω βαζω Nova γιατι θελω μικρα icons που δεν μπορω εκει. Αν δεν σε απασχολει αυτο μεινε με τον εργοστασιακο. Ηχο βαζω παντα το viper και camera του N7. Δεν βγαζω πολλες φωτογραφιες γιατι εχω το S8 βασικο οποτε δεν ξερω για ολα τα modes. Τα βασικά πάντως δουλευουν. rom o any one who has problem of no "smart select" in a spen button or in spen toolbox. In installation I only chose n9005, lss 3.8 and s8 theme ui -NO SMART SELECT option. Then I go install this system again, then I picked "note 7 theme ui" and it works fine, I 've SMART "smart select" tool in toolbox container of this controller. To admin, there exists a problem in my config, I rly don't get this funny spen tool in rhe system, if "s8 ui theme" installation. It is issue of not enough system space. Please read thread before posting. S8 UI is twice the size of N7 UI. And thus if you dont remove DEBLOATABLE apps and dont use debloater script you will have issues of MISSED apps. Με το s8 ui έχεις βάλει, δουλεύει η επιλογή smart select στο πενάκι σε σένα? ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω την περασα με clean install.Εχω ενα θεματακι βεβαια οταν η οθονη ειναι κλειστη και με παρουν τηλ δεν εμφανιζετε σε full screen.Υπαρχει καποιο fix? Διαβάζω και στο xda γι'αυτό το πρόβλημα. Είναι κάποιο bug της rom ή παίζει κάποια ρύθμιση στα settings? Οι υπόλοιποι που την έχετε περάσει την 8.5, δεν το έχετε αυτό το θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Παιδια στην magma 8.5 αν εχετε κλειδωμενο το τηλ και σας καλεσει καποιος πως φενεται η εισερχομενη κληση?Σε εμενα την δειχνει σαν pop up window.Κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) Όταν θέλεις να δοκιμάσεις μια ρομ πως τα πάει από μπαταρία δίνεις τα παιδιά να την τεστάρουν, (η δοκιμή έγινε με 72% μπαταρία και 42Λεπτα οθόνη)τα συμπεράσματα δικά σας. Edit: ξέχασα να πω ότι είμαστε στην αυλή με τέρμα οθόνη. Edited May 20, 2017 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Παιδια στην magma 8.5 αν εχετε κλειδωμενο το τηλ και σας καλεσει καποιος πως φενεται η εισερχομενη κληση?Σε εμενα την δειχνει σαν pop up window.Κανω κατι λαθος? Μετα απο πολύ ψάξιμο βρήκα ότι φταίει το live wallpaper βάλε απλό φόντο στην αρχική οθόνη στην οθόνη κλειδώματος δεν αλλάζει μένει μαυρο άλλα αλλά μετά θα είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Καλησπέρα. Έχω την magma 8.1.με phantom kernel. Θέλω να βάλω την 8.5. Ήθελα να ρωτήσω ο kernel lss 3.8 είναι καλύτερος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Καλησπέρα. Έχω την magma 8.1.με phantom kernel. Θέλω να βάλω την 8.5. Ήθελα να ρωτήσω ο kernel lss 3.8 είναι καλύτερος ;Δοκιμάζεις και βλέπεις, σε εμένα ανεβάζει θερμοκρασία, στην δικιά μου συσκευή τα πάει καλά ο phantom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Δοκιμάζεις και βλέπεις, σε εμένα ανεβάζει θερμοκρασία, στην δικιά μου συσκευή τα πάει καλά ο phantom. Ευχαριστώ.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts