jimpsar Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Συνεχιζουμε με Phronesis v2.5 η μπαταρία σε επίπεδα darklord s7(αρχαια μπαταρια 2 χρόνων 4+ ωρες οθόνης) και γενικα απροβληματιστη ολα δουλεύουν ενα κλικ πιο γρήγορα σε σχεση με αλλες rom. +1 Συμφωνω Οσο και αν μαρεσει η NOTE 7 port εχει ακομα θεματα και με την αποχωρηση του darkera δεν ξερω τι μελει γενεσθαι. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Διάβασα ότι δώσανε στο N900W8 την MM http://www.ibtimes.com/android-601-marshmallow-n900w8vlu2dpg1-official-update-samsung-galaxy-note-3-sm-2408423 Δυστυχώς είναι update της 5.0 και όχι ΜΜ από όσο διαβάζω. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Cm14 nougat θα βγει πως το βλέπετε? Διαβάζω ότι η Qualcomm δεν θα δώσει drivers για την adreno 330 και βλέπω να μένουμε με marshmallow. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Πραγματικά ρε φίλε απορώ γιατί είσαι με CM με το Note. Δηλαδή πραγματικά με τρελαίνεις... χαχαχα Άμα θες Nougat περίμενε ΝΟΤΕ 7 port μόλις πάρει εκεί το update :P Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Πραγματικά ρε φίλε απορώ γιατί είσαι με CM με το Note. Δηλαδή πραγματικά με τρελαίνεις... χαχαχα Άμα θες Nougat περίμενε ΝΟΤΕ 7 port μόλις πάρει εκεί το update :P Δεν έχω βρει κάτι πιο γρήγορο και δεν με ενδιαφέρει καθόλου το πενακι. Την έχω με xposed 150 εφαρμογές/παιχνίδια Greenify και πάει τραίνο και σε μπαταρία και σε ταχύτητα δεν πιάνεται πουθενα. Μου λείπει λίγο το Split screen από την x Note που είχα για αυτό θέλω να πάρει nougat που το έχει. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Cm14 nougat θα βγει πως το βλέπετε? Διαβάζω ότι η Qualcomm δεν θα δώσει drivers για την adreno 330 και βλέπω να μένουμε με marshmallow. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχουν άνθρωποι που δεν πήραν το Note για το πενακι αλλα για την μεγαλη οθονη. Μην ξεχνάς πως οταν βγηκε το 3 δεν ηταν πολλές συσκευές σε αυτές τις ιντσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Δεν έχω βρει κάτι πιο γρήγορο και δεν με ενδιαφέρει καθόλου το πενακι. Την έχω με xposed 150 εφαρμογές/παιχνίδια Greenify και πάει τραίνο και σε μπαταρία και σε ταχύτητα δεν πιάνεται πουθενα. Μου λείπει λίγο το Split screen από την x Note που είχα για αυτό θέλω να πάρει nougat που το έχει. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η cm13 έχει MultiWindow το ενεργοποιεις από τις επιλογές προγραμματιστη το έχω κάνει στο Tab Pro 8.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Η cm13 έχει MultiWindow το ενεργοποιεις από τις επιλογές προγραμματιστη το έχω κάνει στο Tab Pro 8.4 Το εχω ενεργοποιημενο και το δουλεύω σε μερικές εφαρμογές αλλά δεν το υποστηρίζουν όλες όπως στην xnote. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχουν άνθρωποι που δεν πήραν το Note για το πενακι αλλα για την μεγαλη οθονη. Μην ξεχνάς πως οταν βγηκε το 3 δεν ηταν πολλές συσκευές σε αυτές τις ιντσες Τότε ήταν το μόνο κινητό με amoled 5.7" sd800 και είχε 400 ευρώ. Ακομα και τώρα μετα απο 3 χρόνια το μόνο καλύτερο είναι το Note 4. Έχει από τις μεγαλύτερες κοινότητες στο xda και βασικά τα έχει όλα εκτός ραδιόφωνο που υπήρχε στο Note 2. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 ΤΕΛΕΙΑ n νέα pronesis αλλα καί πάλι από τήν camera μού λείπουν κανά δύο λειτουργίες τού ΝΟΤΕ3 οπως τό surround Καί ή φωτο μεπεριηγηση • Θά μπορούσα νά Κρατήσω Κάπως τή✓ stock κάμερα TOU ΝΟΤΕ 3 ? Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Η cm13 έχει MultiWindow το ενεργοποιεις από τις επιλογές προγραμματιστη το έχω κάνει στο Tab Pro 8.4 Επειδή έχω και εγώ ένα tab pro και είναι ακόμα σε 4.4 έχεις κάποιο link για την ρομ CM και τρόπο να το ρουταρω;;; αξίζει;; πει καλύτερα η να το αφήσω το έχει η κόρη μου και συνήθως παίζει παιχνίδια η ακούει μουσική Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 καποιος να μας ενημερωσει για την μπαταρια της 2.5 phronesis γιατι απο την τελευταια φορα που ειχα βαλει στην 1,2 δεν με ειχε ικανοποιησει καθολου Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 ΤΕΛΕΙΑ n νέα pronesis αλλα καί πάλι από τήν camera μού λείπουν κανά δύο λειτουργίες τού ΝΟΤΕ3 οπως τό surround Καί ή φωτο μεπεριηγηση • Θά μπορούσα νά Κρατήσω Κάπως τή✓ stock κάμερα TOU ΝΟΤΕ 3 ? Εγώ τα είχα κάνει εξαγωγή από την phronisis v6.5 και τα έκανα εγκατάσταση στην v2.3 MM και δούλευαν μια χαρά ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή έχω και εγώ ένα tab pro και είναι ακόμα σε 4.4 έχεις κάποιο link για την ρομ CM και τρόπο να το ρουταρω;;; αξίζει;; πει καλύτερα η να το αφήσω το έχει η κόρη μου και συνήθως παίζει παιχνίδια η ακούει μουσική Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μέρα με την νύχτα σε ταχύτητα και μπαταρία θα δοκιμάσω την v11 temasec σήμερα γιατί είμαι στην v9 και μετά θα σου στείλω τα link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Εγώ τα είχα κάνει εξαγωγή από την phronisis v6.5 Πολύ ενδιαφέρον, πως γίνεται χρειάζομαι κάποιο πρόγραμμα για την εξαγωγή? Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ρε παίδες έχω του Darklord τη Note 7. Ξέρει κανείς ποιο xposed πρέπει να βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Εγώ τα είχα κάνει εξαγωγή από την phronisis v6.5 Πολύ ενδιαφέρον, πως γίνεται χρειάζομαι κάποιο πρόγραμμα για την εξαγωγή? Κάνεις την rom αποσυμπίεση εγώ την έκανα με τον ES Explorer και θα τα βρεις μέσα στο φάκελο της rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Κάνεις την rom αποσυμπίεση εγώ την έκανα με τον ES Explorer και θα τα βρεις μέσα στο φάκελο της rom Ευχαριστώ πολύ θα το προσπαθήσω και αν τα βρω σκούρα θα σε ξαναρωτησω Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Εγώ τα είχα κάνει εξαγωγή από την phronisis v6.5 Πολύ ενδιαφέρον, πως γίνεται χρειάζομαι κάποιο πρόγραμμα για την εξαγωγή? Κάνεις την rom αποσυμπίεση εγώ την έκανα με τον ES Explorer και θα τα βρεις μέσα στο φάκελο της rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleksiosss Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 παιδια εχω την yoyo rom (s7 edge v2.1) στο note 3 με kernel 3,4,0 darklord andoid 6.0.1 μπορει κάποιος να μου πει με απλα βήματα την μετάβαση στην phronesis τι πρέπει να κάνω?Δεν εχω κάποιο σημαντικό πρόβλημα μέχρι στιγμής μόνο την μπαταρία που θέλει κάθε μέρα φόρτιση και την υπερθέρμανση κατα την διάρκεια αυτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 παιδια εχω την yoyo rom (s7 edge v2.1) στο note 3 με kernel 3,4,0 darklord andoid 6.0.1 μπορει κάποιος να μου πει με απλα βήματα την μετάβαση στην phronesis τι πρέπει να κάνω?Δεν εχω κάποιο σημαντικό πρόβλημα μέχρι στιγμής μόνο την μπαταρία που θέλει κάθε μέρα φόρτιση και την υπερθέρμανση κατα την διάρκεια αυτης. 1) κατεβασε τη ρομ που θες στη συσκευη (και κερνελ αν θες αλλο) 2) backup μεσω custom recovery (τικαρε τα ολα και συμπιεση αν θες) (να εχεις το nandroid αφου ειναι καλη οπως λες) 3) wipe dalvik cache, data, system, cache ΟΧΙ INTERNAL STORAGE 4) install Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleksiosss Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Ευχαριστώ konstantinos.εκανα το μπακαπ μεσω twrp.Αν εγκαταστησω την καινουργια ρομ και για καποιο λογο θελω να γυρισω στην παλια το μονο που θα εχω να κανω ειναι το restore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Ευχαριστώ konstantinos.εκανα το μπακαπ μεσω twrp.Αν εγκαταστησω την καινουργια ρομ και για καποιο λογο θελω να γυρισω στην παλια το μονο που θα εχω να κανω ειναι το restore? θα κανεις πρωτα wipe dalvik cache, data, system, cache και μετα restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Ο Ιταλος εβγαλε νεα ρομ για το κινητο μας οποιος ξερει ιταλικα ή μπορει να καταλαβει απο την μεταφραση του google ας μας διαφωτισει αν αξιζει να την περασουμε. http://www.androidiani.com/forum/modding-samsung-galaxy-note-3/518301-rom-mm-6-0-1-delirium-n9005-graceux-full-porting-note7.html Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Ο Ιταλος εβγαλε νεα ρομ για το κινητο μας οποιος ξερει ιταλικα ή μπορει να καταλαβει απο την μεταφραση του google ας μας διαφωτισει αν αξιζει να την περασουμε. http://www.androidiani.com/forum/modding-samsung-galaxy-note-3/518301-rom-mm-6-0-1-delirium-n9005-graceux-full-porting-note7.html Καλημερα. Μια βοηθεια θα ηθελα, σημερα τελικα εχω χρονο να κανω τις αλλαγες στο ΝΟΤΕ (ρουτ, ρομ Xposed), μπορει καποιος να μου πει πως θα κανω το ρουτ? γιατι αυτα που διαβασα με μπερδεψαν λιγο, λενε κατι για 4.4.2 ενω το δικο μου φοραει την 5.0... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Καλημερα. Μια βοηθεια θα ηθελα, σημερα τελικα εχω χρονο να κανω τις αλλαγες στο ΝΟΤΕ (ρουτ, ρομ Xposed), μπορει καποιος να μου πει πως θα κανω το ρουτ? γιατι αυτα που διαβασα με μπερδεψαν λιγο, λενε κατι για 4.4.2 ενω το δικο μου φοραει την 5.0... Για μενα πρωτα κανε ρουτ και μετα twrp και μετα βασικο back up την ρομ που εχεις τωρα δες εδω οταν ειχα ρωτησει και εγω πριν ξεκινησω τα φλασαρισματα στο note 3 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6664626#post6664626 Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Λοιπον, εκανα ρουτ, περασα TWRP εκανα μπακαπ και τωρα κατεβασα την ρομ που θα περασω και το xposed-v86.0-sdk22-arm-custom-build-by-wanam-20160709.zip νομιζω οτι ειμαι σε καλο δρομο, σωστα? μου διεφυγε κατι? @xloupas ευχαριστω για το λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts