arxontas2323 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Μακράν ο πιο γρήγορος. ... https://www.dropbox.com/s/9ewgkfr3es24ej7/Screenshot_2016-03-05-14-57-16.png?dl=0 Μετά από πολλές μέρες με την Phronesis-N9005-N5-v6.0 και CivZ_Xtra-N9005-1.1.1-Note5Port(μόνη αλλαγή Intelliplug χωρίς να έχω Reboot)το τηλέφωνο πάει τρένο. Παίδες το έβαλα δίπλα σε N5 και τολμώ να πω ότι δεν είδα και καμιά τρελή διαφορά, πρέπει να είσαι πολύ ψείρας και να πεις ότι η οθόνη είναι πιο άσπρη και αυτή η εφαρμογή ανοίγει σε 0,3 και η φωτογραφία δεν έχει θόρυβο. Ταπεινή μου γνώμη το τηλέφωνό μας είναι μουλαρι και όσο υπάρχουν developments άνετα θα βγάλουμε πολλά χρόνια μαζί του. Γιατι δεν βαζεις την v6.1 με idle kernel 7.0;;ειναι ακομα πιο γρηγορη απο v6!!το κακο με τον nova ειναι οτι δεν μπορεις να βαλεις το widget της σανσουνγκ για τον καιρο!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Μακράν ο πιο γρήγορος. ... Μετά από πολλές μέρες με την Phronesis-N9005-N5-v6.0 και CivZ_Xtra-N9005-1.1.1-Note5Port(μόνη αλλαγή Intelliplug χωρίς να έχω Reboot)το τηλέφωνο πάει τρένο. Παίδες το έβαλα δίπλα σε N5 και τολμώ να πω ότι δεν είδα και καμιά τρελή διαφορά, πρέπει να είσαι πολύ ψείρας και να πεις ότι η οθόνη είναι πιο άσπρη και αυτή η εφαρμογή ανοίγει σε 0,3 και η φωτογραφία δεν έχει θόρυβο. Για θεματα ταχυτητας και μπαταριας ειμαι ασχετος, αλλα επειδη εχω νοτε4 και η γυναικα μου εχει νοτε3, τοσο οι οθονες τους οσο και οι φωτογραφικες μηχανες δεν συγκρινονται. Με την καμερα δεν το πολυψαχνω αφου οι καμερες των κινητων εχουν πολυ μικρες δυνατοτητες λογω κατασκευης, αλλα στην οθονη ειμαι ψειρας μιας και προκειται για τα ματια μου. Η ευκρινεια της οθονης του νοτε4 ειναι πολυ μεγαλυτερη (κατα τη γνωμη μου) απο τη διαφορα στα ppi που αναφερουν τα specs. Μερικα πραγματα πρεπει να γραφονται ορθα. Στα της αποδοσης, συμφωνω κι επαυξανω. Ακομα και το ταπεινο νοτε2 μου με μια πολυ καλη ρομ (αλλα και μονο 720p αναλυση), συναγωνιζεται σε ταχυτητα και ομαλοτητα το νοτε4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Θελω να ασχοληθω να κανω κατι στο κινητο και δεν εχει..παει τοσο καλα πλεον..μπραβο στην phronesis team..το μονο κακο ειναι οτι προς το παρον δεν θα βγαλει την mm αν και πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα την ανεβασει για να κανει το μπαμ και να μην τον ζαλιζουν ποτε και ποτε.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Θελω να ασχοληθω να κανω κατι στο κινητο και δεν εχει..παει τοσο καλα πλεον..μπραβο στην phronesis team..το μονο κακο ειναι οτι προς το παρον δεν θα βγαλει την mm αν και πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα την ανεβασει για να κανει το μπαμ και να μην τον ζαλιζουν ποτε και ποτε..Εισακούστηκες http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=65677052&postcount=12063 :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Εισακούστηκες http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=65677052&postcount=12063 :):) Αχαχαχα επιτελους!!ελπιζω στην 6.0.1 να δουμε ενα ακομα καλυτερο κινητο γιατι οσα Samsung πηραν mm μονο καλα λογια εχουν να πουν!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Νομίζω ότι θα είναι mm με kernel lollipop οπότε δεν θα είναι ακριβώς marshmallow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Νομίζω ότι θα είναι mm με kernel lollipop οπότε δεν θα είναι ακριβώς marshmallowΈτσι λέγαμε στα 5.1.1 ,ας γίνει μια η αρχή και από κάποιον ξάδερφο θα βρουν κερνελ. Από τη στιγμή που έγινε port χωρίς mm bootloader τα πάντα είναι δυνατά :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 [ROM][Port Note5] AryaMod V1.3 TW Lollipop 5.1.1 !!! υπομονη ομως λιγο γιατη για αρχη εχει θεματακια.... [KERNEL9005][TW 5.0-GBPB1]ROM Rev5.0 & Kernel Rev4.7.1[06/03/2016] καλος τα παιδια τα χαμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 [KERNEL9005][TW 5.0-GBPB1]ROM Rev5.0 & Kernel Rev4.7.1[06/03/2016] καλος τα παιδια τα χαμενα...χα χα μόλις έβαλα την Phronesis-N9005-N5-v6.1 Κατεβάζω civz αμέσως. ... Για αυτό δεν αλλάζω τηλέφωνο δεν πρόκειται να το βαρεθείς ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Παίδες υπάρχει τρόπος να έχουμε εμφάνιση ρολογιού στην οθόνη μας όταν αυτή είναι Off? (όπως στο Note 5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Καλησπερα παιδια μια βοηθεια εδω ή με πμ ειμαι στοκ ρομ 5.0 και επειδη θα ξεκινησω να ασχοληθω με το σκαλισμα του note 3 (το ξερω οτι εχω αργησει :) ) μερικες οδηγιες για να μην κανω καμια ''γκελα'' Πρωτα root μεσω odin μετα cwm ή twrp μεσω odin πιο απο τα 2 προτεινετε εσεις και μετα αφου παρω back up την στοκ ρομ που εχω τωρα πηγαινω σε καποια αλλη custom αφου κανω factory reset,system, data, cache and dalvik cache (ποια rom προτεινετε εσεις). και αν υπαρχει καποιος οδηγος με ολα τα βηματα ακομα καλυτερα. Ευχαριστω και ελπιζω να μην κουρασα. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 χα χα μόλις έβαλα την Phronesis-N9005-N5-v6.1 Κατεβάζω civz αμέσως. ... Για αυτό δεν αλλάζω τηλέφωνο δεν πρόκειται να το βαρεθείς ποτέ. Κρατα την λιγο με idle kernel να δεις πως παει.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Καλησπερα παιδια μια βοηθεια εδω ή με πμ ειμαι στοκ ρομ 5.0 και επειδη θα ξεκινησω να ασχοληθω με το σκαλισμα του note 3 (το ξερω οτι εχω αργησει :) ) μερικες οδηγιες για να μην κανω καμια ''γκελα'' Πρωτα root μεσω odin μετα cwm ή twrp μεσω odin πιο απο τα 2 προτεινετε εσεις και μετα αφου παρω back up την στοκ ρομ που εχω τωρα πηγαινω σε καποια αλλη custom αφου κανω factory reset,system, data, cache and dalvik cache (ποια rom προτεινετε εσεις). και αν υπαρχει καποιος οδηγος με ολα τα βηματα ακομα καλυτερα. Ευχαριστω και ελπιζω να μην κουρασα. Μια χαρά τα λες, δεν χρειάζεσαι κανέναν οδηγό. :) Για recovery προτίμησε το twrp αλλά όχι το τελευταίο (3.0.0) διότι έχει κάποια προβλήματα με aroma installer και δεν θα μπορείς να εγκαταστήσεις custom rom. Καλύτερα το 2.8.7.0-hlte-4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Μια χαρά τα λες, δεν χρειάζεσαι κανέναν οδηγό. :) Για recovery προτίμησε το twrp αλλά όχι το τελευταίο (3.0.0) διότι έχει κάποια προβλήματα με aroma installer και δεν θα μπορείς να εγκαταστήσεις custom rom. Καλύτερα το 2.8.7.0-hlte-4.4 Ωραία σε ευχαριστώ πάρα πολύ θα ρίξω λίγο διάβασμα ακόμα και θα προχωρήσω έχω όλα τα αρχεία έτοιμα και το twrp 2.8.7.0 και το αμέσως προηγούμενο από ρομ κάποια πρόταση, να περιμένω να βγάλουν την marshmallow μήπως εννοώ custom αλλά έτσι για την πλάκα αύριο θα πάρω και Samsung τηλέφωνο να δω αν θα δώσουν official :lol: Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Ωραία σε ευχαριστώ πάρα πολύ θα ρίξω λίγο διάβασμα ακόμα και θα προχωρήσω έχω όλα τα αρχεία έτοιμα και το twrp 2.8.7.0 και το αμέσως προηγούμενο από ρομ κάποια πρόταση, να περιμένω να βγάλουν την marshmallow μήπως εννοώ custom αλλά έτσι για την πλάκα αύριο θα πάρω και Samsung τηλέφωνο να δω αν θα δώσουν official :lol: Phronesis rom..καποια στιγμη θα βγαλουν mm αλλα οχι ακομα.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Phronesis rom..καποια στιγμη θα βγαλουν mm αλλα οχι ακομα.. Ευχαριστώ θα έχω υπόψη μου να κοιτάω το νήμα στο xda αν και πιστεύω μόλις βγει θα το μάθουμε και από εδώ Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Ευχαριστώ θα έχω υπόψη μου να κοιτάω το νήμα στο xda αν και πιστεύω μόλις βγει θα το μάθουμε και από εδώ Κοιταω να ενημερωνω μολις τα βλεπω Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Έχω νέα πήρα σήμερα τελικά τη Samsung και ρώτησα αν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με αναβάθμιση σε marshmallow η απάντηση τους ήταν δεν γνωρίζουμε. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλησπερα!μπορω να φλασαρω οποια stock rom θελω απο οποιαδηποτε χωρα?ευχαριστω! Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλησπερα!μπορω να φλασαρω οποια stock rom θελω απο οποιαδηποτε χωρα?ευχαριστω! Ναι αλλά θεωρητικά χάνεις την εγγύηση έτσι. Αν σ'ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Ναι αλλά θεωρητικά χάνεις την εγγύηση έτσι. Αν σ'ενδιαφέρει. Αγορασα μεταχειρισμενο το ΝΟΤΕ 3 αλλα δεν ξρω ποτε εχει αγοραστει.ειναι ιταλικο το τηλ. Αν δηλαδη κατεβασω της cosmote την stock rom,θα εχει καποια διαφορα απο την ιταλικη?και θα την παρει κανονικα δηλαδη?απλα η μονη διαφορα ειναι στα updates φανταζομαι.πως υπαρχι περιπτωση καποια χωρα να παιρνει νωριτερα updates,σωστα? Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 (edited) Ωχ κάπου εδώ θα έρθει η αποχώρηση από εμένα σήμερα παρέλαβα το mate8 και το νοτελι θα το δώσω στην γυναίκα μου. Για πείτε μου εκτός από την ωμεγα ρομ που εχει μείνει πολλή πισω τι να βάλω να είναι σταθερό το τηλ να μην με ζαλιζει με μικροπροβλήματα ; Σας ευχαριστώ όλους για την υπέροχη παρέα εδώ μέσα και θα παρακολουθώ για να δω και την mm δεν είμαι χαζός. .. Πως μπορώ να σβήσω τα πάντα από μέσα; να μείνει μόνο η ρομ. Edited March 7, 2016 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 (edited) Αγορασα μεταχειρισμενο το ΝΟΤΕ 3 αλλα δεν ξρω ποτε εχει αγοραστει.ειναι ιταλικο το τηλ. Αν δηλαδη κατεβασω της cosmote την stock rom,θα εχει καποια διαφορα απο την ιταλικη?και θα την παρει κανονικα δηλαδη?απλα η μονη διαφορα ειναι στα updates φανταζομαι.πως υπαρχι περιπτωση καποια χωρα να παιρνει νωριτερα updates,σωστα? Ναι δεν παίρνουν όλες οι χώρες μαζί τα updates. Αλλά δεν χρειάζεται να περιμένεις πότε ένα firmware θα έρθει στην χώρα που είναι το τηλέφωνο σου. Όπως είπαμε μπορείς να βρεις αυτό το firmware και να το περάσεις μέσω odin. Όσο για το ποιο είναι το καλύτερο δύσκολο να πεις γιατί είναι πάρα πολλά πλέον. Ας είναι όμως από τα πιο πρόσφατα. Edited March 7, 2016 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Ωχ κάπου εδώ θα έρθει η αποχώρηση από εμένα σήμερα παρέλαβα το mate8 και το νοτελι θα το δώσω στην γυναίκα μου. Για πείτε μου εκτός από την ωμεγα ρομ που εχει μείνει πολλή πισω τι να βάλω να είναι σταθερό το τηλ να μην με ζαλιζει με μικροπροβλήματα ; Σας ευχαριστώ όλους για την υπέροχη παρέα εδώ μέσα και θα παρακολουθώ για να δω και την mm δεν είμαι χαζός. .. Πως μπορώ να σβήσω τα πάντα από μέσα; να μείνει μόνο η ρομ. Wipe internal!!καλη συνεχεια αποστολη αν και εχει πολυ ακομα το note 3 σε θεμα software!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Εδώ θα είμαι και θα το παρακολουθώ. Πραγματικά το πιστεύω ότι έχει ακόμα φαΐ εδώ αλλά από το να πάρει καινούργιο η γυναίκα διάλεξα να πάρω εγώ χαχαχαχαχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts