konstantinos7 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) Η Arya 8.0 έχει απίστευτη διαχείριση RAM. Αυτός ήταν και ο λόγος που την πέρασα. Στην 7.3 σκότωνε τη μνήμη. Με 0 εφαρμογές στο παρασκήνιο ήταν σχεδόν όλη η μνήμη πιασμένη, τώρα είναι ελεύθερη σε κάτι παραπάνω από το μισό! Edited November 24, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Αυτό από μόνο του δεν είναι απαραίτητα καλό. Αν μένει ελεύθερη RAM και ζορίζεται το κινητό χίλιες φορές να την χρησιμοποιεί όλη και να πηγαίνει πιο ομαλά.. Κατά τα άλλα πάει καλά; Είμαι με stock 5.0 και θέλω να δοκιμάσω ρουταρισμένη official-based ROM. Ανάμεσα σε Aryamod και κάποιες Note5 roms που βλέπω να αναφέρετε υπάρχουν διαφορές; Έχουν έξτρα features αυτές του Ν5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καινούργιος kernel από civato v4.6.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Λοιπόν, μέχρι στιγμής από Aryamod, Darkau, darklord και Phronesis , καταλήγω στην Phronesis V2 με τα δύο fix. Στο δικό μου κινητό λειτουργεί απροβλημάτιστα και είναι ταχύτατη. Τις άλλες τις δοκίμασα αλλά δεν. Προσωπικά δύο πράγματα που με χάλασαν στις Note 5 port, ήταν η λειτουργία με το ένα χέρι αλά iphone (3πλό πάτημα του home button), το οποίο τωρα επανήλθε όπως πριν και η έξυπνη επιλογή κειμένου ( το T που βγάζει πάνω δεξιά μέσα στο πλαίσιο όταν επιλέξεις περιοχή με κείμενο), το οποίο τελικά δεν αφαιρέθηκε αλλά μεταφέρθηκε μέσα στο βιβλίο αποκομάτων . Για τους τολμηρούς , ψάχνοντας για το δεύτερο έπεσα πάνω σε αυτό . Καλησπέρα.. Επειδή ψήνομαι να δοκιμάσω την Phronesis v2, σε ποια 2 fixes αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλησπέρα.. Επειδή ψήνομαι να δοκιμάσω την Phronesis v2, σε ποια 2 fixes αναφέρεσαι; Στην 1η σελιδα της ρομ θα τα βρεις..το ενα ειναι για το 3g-4g και το αλλο ειναι για το nfc Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Ωραία, ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Τελευταία επιβεβαίωση πριν κάνω την επιχείρηση... Για recovery που προτείνει στις οδηγίες κατεβάζω το TWRP από εδώ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2494245 Εννοώ, αυτή την έκδοση; Και για τον kernel που ανέφερε ένας φίλος στον idleKernel-hlte-eur-6.5.3-note5 τον κατεβάζω από εδώ; http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/orig-development/kernel-idlekernel-leankernel-fork-t3241582 (αν και λέει ότι για port5 έχει βγει και ο 6.5.5. Να βάλω τον 6.5.3 ή τον τελευταίο; ) Και βασικά, κάτι βασικό.. Στις οδηγίες εγκατάστασης της ROM δεν αναφέρει σε ποιο σημείο της διαδικασίας θα φλασάρω τον kernel... Αν κατάλαβα καλά: - Install TWRP recovery - Full wipe - Install ROM - Install kernel και καθάρισα; Εφόσον κάνω full wipe ΠΡΙΝ το install, δεν νομίζω να χρειάζεται και μετά από την εγκατάσταση, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Αξίζει να βάλουμε τον kernel του civato? Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλημέρα σε όλους Έχω περάσει την dark-au v3.5 εδώ και μια βδομάδα και είναι άψογη σε όλα άλλα έχω ένα θέμα με την κάμερα,ενώ δουλεύει κανονικά κάποιες φορές κολλάει και θέλει restart. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Υπάρχει κάποια λύση γιαυτό? Ευχαριστώ Γρηγόρης Καλημέρα Γρήγορη, Προσωπικά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει συνεχόμενα για πολύ ώρα ας πούμε να κάνω μια εγγραφή βίντεο για 5 λεπτά και πάνω μπας και βρω κάποιο σφάλμα. Από την άλλη έχω τον idle kernel 6.5.5 από την πρώτη μέρα που την πέρασα, ίσως το πρόβλημα είναι στον dark lord kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregbala Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλημέρα Γρήγορη, Προσωπικά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει συνεχόμενα για πολύ ώρα ας πούμε να κάνω μια εγγραφή βίντεο για 5 λεπτά και πάνω μπας και βρω κάποιο σφάλμα. Από την άλλη έχω τον idle kernel 6.5.5 από την πρώτη μέρα που την πέρασα, ίσως το πρόβλημα είναι στον dark lord kernel. Καλημέρα Το πρόβλημα το παρουσιάζει συνήθως όταν από την πίσω κάμερα πάω στην μπροστά και μετά πάλι στην πίσω. θα βάλω και τον κερνελ που μου λες μήπως και δω καμιά διάφορα και θα ενημερώσω. Από θέμα μπαταρίας πως πάει ι idle? Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 (edited) Τελευταία επιβεβαίωση πριν κάνω την επιχείρηση... Για recovery που προτείνει στις οδηγίες κατεβάζω το TWRP από εδώ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2494245 Εννοώ, αυτή την έκδοση; Και για τον kernel που ανέφερε ένας φίλος στον idleKernel-hlte-eur-6.5.3-note5 τον κατεβάζω από εδώ; http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/orig-development/kernel-idlekernel-leankernel-fork-t3241582 (αν και λέει ότι για port5 έχει βγει και ο 6.5.5. Να βάλω τον 6.5.3 ή τον τελευταίο; ) Και βασικά, κάτι βασικό.. Στις οδηγίες εγκατάστασης της ROM δεν αναφέρει σε ποιο σημείο της διαδικασίας θα φλασάρω τον kernel... Αν κατάλαβα καλά: - Install TWRP recovery - Full wipe - Install ROM - Install kernel και καθάρισα; Εφόσον κάνω full wipe ΠΡΙΝ το install, δεν νομίζω να χρειάζεται και μετά από την εγκατάσταση, έτσι; Πρωτα περνάς TWRP 2.8.7.0 μεσω odin, ή αν εισαι ροοτ μεσω twrp manager. Μετα κανεις, μεσω twrp, το full wipe και φλασαρεις τη ρομ. Custom kernel, αφου εχεις ρομ, περνας οποτε θες. υγ Αν εισαι απο κιτκατ καλο ειναι το διπλο wipe. Τωρα και απο 5.0 σε 5.1.1 πρεπει να εχει αρκετες αλλαγες οποτε επισης διπλο στην αρχη για να εισαι καλυμμενος. Edited November 25, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 (edited) Εφόσον κάνω full wipe ΠΡΙΝ το install, δεν νομίζω να χρειάζεται και μετά από την εγκατάσταση, έτσι; Ο Κωνσταντίνος πιο πάνω τα εξήγησε ωραία, μια μόνο σημαντική επισήμανση. Στο πρώτο full wipe θα κάνεις μαζί με τα άλλα οπωσδήποτε και format system. Στο δεύτερο αν κάνεις full wipe, πρόσεξε μην κάνεις ξανά format system γιατί θα σου σβήσει τη ρομ και όταν θα πας να ανοίξεις το τηλέφωνο δεν θα υπάρχει ρομ για να φορτώσει. Edited November 25, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Έβαλα τον civato και μου έκανε εντύπωση ότι μπορείς να φτάσεις τον επεξεργαστή στο 2.8 Εγώ το κράτησα στο 2.72 για να μην έχω κάποιο θέμα. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Πρωτα περνάς TWRP 2.8.7.0 μεσω odin, ή αν εισαι ροοτ μεσω twrp manager. Μετα κανεις, μεσω twrp, το full wipe και φλασαρεις τη ρομ. Custom kernel, αφου εχεις ρομ, περνας οποτε θες. υγ Αν εισαι απο κιτκατ καλο ειναι το διπλο wipe. Τωρα και απο 5.0 σε 5.1.1 πρεπει να εχει αρκετες αλλαγες οποτε επισης διπλο στην αρχη για να εισαι καλυμμενος. Πολύ ωραία, ευχαριστώ.. Τώρα μένει μόνο το αιώνιο θέμα να μην ξεχάσω να κάνω backup τίποτα σημαντικό... Θα πάρω και nandroid backup από TWRP για παν ενδεχόμενο... ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο Κωνσταντίνος πιο πάνω τα εξήγησε ωραία, μια μόνο σημαντική επισήμανση. Στο πρώτο full wipe θα κάνεις μαζί με τα άλλα οπωσδήποτε και format system. Στο δεύτερο αν κάνεις πρόσεξε μην κάνεις ξανά format system γιατί θα σου σβήσει τη ρομ και όταν θα πας να ανοίξεις το τηλέφωνο δεν θα υπάρχει ρομ για να φορτώσει. Επίσης ευχαριστώ, σημαντική επισήμανση... Από stock 5.0 έρχομαι, αλλά δεν είχα κάνει factory reset μετά το official update και μου έκανε πολλά χαζά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Χμμμμ.. Την έκανα τελικά την αναβάθμιση, αυτή την στιγμή περιμένω το πρώτο boot που ξέρω ότι αργεί.. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να έχει τόσες επιλογές κατά την διάρκεια του install, χωρίς κιόλας να γνωρίζω τι ακριβώς είναι το καθένα, δεν ξέρω πόσο μεγάλη σημασία έχουν (εννοώ αν δεν είναι απλά καλλωπιστικού ενδιαφέροντος), τα περισσότερα τα άφησα στο default. Συγκεκριμένα: - CSC έβαλα EUR - Mods: έβαλα τον Darklord kernel (θα περάσω τον idle εξάλλου σε λίγο) και κάμερα αυτήν του Note3 - Framework Mod: Είχε Stock Framework και Rounded Coloyred Framework, επέλεξα το πρώτο - Status Bar, είχε 4 επιλογές, έβαλα το Normal Advanced Settings Statud Bar - Sound Mod: Είχε Dolby Atmod mod, Viper4Android, συνδυασμό τους και SoundAlive, το άφησα στο τελευταίο. - Τέλος USSD Mod. το άφησα το "Make USSD work for all CSC types"... Έπρεπε να επιλέξω κάτι διαφορετικό σε αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Έπρεπε να επιλέξω κάτι διαφορετικό σε αυτά; Αυτά δεν είναι απλώς καλλωπιστικου χαρακτήρα, είναι λιγότερο ή περισσότερο βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου. Μπορείς να επιλέξεις ότι σου αρέσει περισσότερο και αν δεν ξέρεις τι είναι καλό είναι να επιλέγεις το stock. Δεν έχω την συγκεκριμένη ρομ για να σου πω τι κάνει το καθένα από αυτά, όταν όμως ανοίξει το κινητό και χρησιμοποιήσεις τη ρομ, σιγά σιγά θα τα μάθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Χμμμμ.. Την έκανα τελικά την αναβάθμιση, αυτή την στιγμή περιμένω το πρώτο boot που ξέρω ότι αργεί.. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να έχει τόσες επιλογές κατά την διάρκεια του install, χωρίς κιόλας να γνωρίζω τι ακριβώς είναι το καθένα, δεν ξέρω πόσο μεγάλη σημασία έχουν (εννοώ αν δεν είναι απλά καλλωπιστικού ενδιαφέροντος), τα περισσότερα τα άφησα στο default. Συγκεκριμένα: - CSC έβαλα EUR - Mods: έβαλα τον Darklord kernel (θα περάσω τον idle εξάλλου σε λίγο) και κάμερα αυτήν του Note3 - Framework Mod: Είχε Stock Framework και Rounded Coloyred Framework, επέλεξα το πρώτο - Status Bar, είχε 4 επιλογές, έβαλα το Normal Advanced Settings Statud Bar - Sound Mod: Είχε Dolby Atmod mod, Viper4Android, συνδυασμό τους και SoundAlive, το άφησα στο τελευταίο. - Τέλος USSD Mod. το άφησα το "Make USSD work for all CSC types"... Έπρεπε να επιλέξω κάτι διαφορετικό σε αυτά;Το πρώτο boot μετά από full wipe κάνει πάνω από δέκα λεπτά οπότε πριν μια ώρα είσαι εντάξει χα χα. Όλα τα διαλεξες σωστά εκτός από τις μοντες που έβαλες αυτό που ήθελες. Το σημαντικό είναι ότι ήσουν πλήρως διαβασμενος πράγμα που δεν κάνουν οι μισοί όταν πάνε να βάλουν μια ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Εγώ παντός γύρισα σε aryamod v8 μετά από δοκιμές στις note 5 roms γιατί πάνω από 3 1/2 ώρες οθόνη δεν κατάφερα να δω σε αντίθεση με την aryamod με 4 1/2 έως 5 ώρες οθόνη βέβαια η μπαταρία έχει 2 χρόνια χρήσεις Έχει δοκιμάσει κανείς τον νέο kernel του civato σε aryamod? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Εγώ παντός γύρισα σε aryamod v8 μετά από δοκιμές στις note 5 roms γιατί πάνω από 3 1/2 ώρες οθόνη δεν κατάφερα να δω σε αντίθεση με την aryamod με 4 1/2 έως 5 ώρες οθόνη βέβαια η μπαταρία έχει 2 χρόνια χρήσεις Έχει δοκιμάσει κανείς τον νέο kernel του civato σε aryamod? Τον δοκίμασα εγώ, κανένα απολύτως παράπονο, αλλά ξαναγυρισα σε idlekernel που μου φαίνεται λίγο καλύτερος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Τον δοκίμασα εγώ, κανένα απολύτως παράπονο, αλλά ξαναγυρισα σε idlekernel που μου φαίνεται λίγο καλύτερος. :) Μετά από 5-6 μέρες, με idle τον τελευταίο, άψογης λειτουργίας έκανε ένα reboot σήμερα. Ίσως να ήταν τυχαίο. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Εγώ παντός γύρισα σε aryamod v8 μετά από δοκιμές στις note 5 roms γιατί πάνω από 3 1/2 ώρες οθόνη δεν κατάφερα να δω σε αντίθεση με την aryamod με 4 1/2 έως 5 ώρες οθόνη βέβαια η μπαταρία έχει 2 χρόνια χρήσεις Έχει δοκιμάσει κανείς τον νέο kernel του civato σε aryamod? σημερα εβαλα τον civato και μεχρι στιγμης εχει καλυτερη μπαταρια!!αλλα πρεπει να το δουλεψω μια βδομαδα για να καταλαβω διαφορες.αν εχει! Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Έχουν καλύτερη μπαταρία από τον στοκ κερνελ ή δεν υπάρχει διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 εχουν καλυτερη μπαταρια απο τον στοκ Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω εδώ ή στο τόπικ του Note5 αφού πρόκειται για Note5 rom (Phronesis), αλλά δεν βρίσκω πώς να απενεργοποιήσω το S-Voice με το διπλό tap του home button. Πριν ήταν εκεί μέσα στις ρυθμίσεις, τώρα δεν το βλέπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eaglos Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Παιδιά ο τύπος το παράτησε το development και κατέβασε και τα links. Έχει καποιος κάποιο link της Aryamod v8 που να δουλεύει; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts