jrgr Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Τι αποψη εχετε για αυτην εδω? http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/orig-development/rom-dirty-unicorns-v9-0-t3006601 απο το λιγο διαστημα που την εχω οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Τι αποψη εχετε για αυτην εδω? http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/orig-development/rom-dirty-unicorns-v9-0-t3006601 απο το λιγο διαστημα που την εχω οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες. παιδια το καινουριο επισιμο firmware εχει και εξυπνη διαχειρηση.... N9005XXUGBOI6 xeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CYB3RPHR33K Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Τα καλά νέα είναι ότι πολύ σύντομα θα φτιάξουν την κάμερα και μετά παίδες θα μιλάμε για την απόλυτη ρομ. Καλημερα φιλε. Η καμερα δεν δουλευει γενικα ή μπορεις να βαλεις αλλο app προσωρινα; Παράθεση 1610> GA628> 3110> GF788e> CD920> V2288> T200> T65> 3410> T310> 6600> P800> K500i> 6630> N70> N82> X10 mini> Desire> Desire S> S3 > Note 3 > Note 8 > Note 9 > Note 20 Ultra... ΟΥΦ! :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Άκυρο να σβηστεί να πω πιο εγκυρο νεο τοτε ρε φιλε.. DarkLord N5 Release Candidate αυτο σου κανει? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα φιλε. Η καμερα δεν δουλευει γενικα ή μπορεις να βαλεις αλλο app προσωρινα; ετοιμη ειναι φιλε για dowload..θελεις Link η το χεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CYB3RPHR33K Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 να πω πιο εγκυρο νεο τοτε ρε φιλε.. DarkLord N5 Release Candidate αυτο σου κανει? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ετοιμη ειναι φιλε για dowload..θελεις Link η το χεις? Τι ετοιμη; βγηκε update που δουλευει η camera? Παράθεση 1610> GA628> 3110> GF788e> CD920> V2288> T200> T65> 3410> T310> 6600> P800> K500i> 6630> N70> N82> X10 mini> Desire> Desire S> S3 > Note 3 > Note 8 > Note 9 > Note 20 Ultra... ΟΥΦ! :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Τι ετοιμη; βγηκε update που δουλευει η camera? ναι.εγω διαλεξα την σ6 και δουλεβει μια χαρα.. Camera fixed SystemUI: Quick panel glitch fixed Lockscreen: Quick panel pull down fixed Lockscreen: Camera & Phone shortcutfixed SPdfNote FC fixed Video Editor FC fixed NFC for N9005 added Settings: Lock type fixed Email: Compose FC fixed Dictionary FC fixed USPM FC fixed Smart Lock: Bluetooth FC fixed Direct Text input N5 Link to action N5 Samsung keyboard N5 Smart Manager: App optimization added (Like Android 6.0 Doze function) SNote dimension fixed Screen off write wrong dimension fixed Time service fixed People Edge miss calls notification fixed People Edge sms notification fixed RAM management optimize And more, self-discovery ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι.εγω διαλεξα την σ6 και δουλεβει μια χαρα.. Camera fixed SystemUI: Quick panel glitch fixed Lockscreen: Quick panel pull down fixed Lockscreen: Camera & Phone shortcutfixed SPdfNote FC fixed Video Editor FC fixed NFC for N9005 added Settings: Lock type fixed Email: Compose FC fixed Dictionary FC fixed USPM FC fixed Smart Lock: Bluetooth FC fixed Direct Text input N5 Link to action N5 Samsung keyboard N5 Smart Manager: App optimization added (Like Android 6.0 Doze function) SNote dimension fixed Screen off write wrong dimension fixed Time service fixed People Edge miss calls notification fixed People Edge sms notification fixed RAM management optimize And more, self-discovery http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-darklord-s6-port-alpha-t3083087/page1032 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 ναι.εγω διαλεξα την σ6 και δουλεβει μια χαρα.. Camera fixed SystemUI: Quick panel glitch fixed Lockscreen: Quick panel pull down fixed Lockscreen: Camera & Phone shortcutfixed SPdfNote FC fixed Video Editor FC fixed NFC for N9005 added Settings: Lock type fixed Email: Compose FC fixed Dictionary FC fixed USPM FC fixed Smart Lock: Bluetooth FC fixed Direct Text input N5 Link to action N5 Samsung keyboard N5 Smart Manager: App optimization added (Like Android 6.0 Doze function) SNote dimension fixed Screen off write wrong dimension fixed Time service fixed People Edge miss calls notification fixed People Edge sms notification fixed RAM management optimize And more, self-discovery ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-darklord-s6-port-alpha-t3083087/page1032 Η εξωτερική κάρτα μνήμης δουλεύει η έχει θέματα λόγω του ότι το note 5 δεν έχει εξωτερική κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Η εξωτερική κάρτα μνήμης δουλεύει η έχει θέματα λόγω του ότι το note 5 δεν έχει εξωτερική κάρτα σαν βουτιρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 σαν βουτιρο...Τώρα την πέρασα και μπορώ να πω ότι γλυτώσαμε 800euro+ για το N5. Κυριολεκτικά σαν να άλλαξα τηλέφωνο. Να είναι καλά το παλικάρι απίστευτη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Παντός διάβασα στο xda για την DarkLord N5 Release Candidate ότι καλύτερα να επιλέξετε την stock κάμερα για καλύτερα αποτελέσματα και δίχως bug η s6 camera έχει θεματακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Παντός διάβασα στο xda για την DarkLord N5 Release Candidate ότι καλύτερα να επιλέξετε την stock κάμερα για καλύτερα αποτελέσματα και δίχως bug η s6 camera έχει θεματακια εχει και αλλο θεματακι... stagefright vulnerable και πηγα να βαλω το fix v2 αλλα κολησε το κινητο ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχει και αλλο θεματακι... stagefright vulnerable και πηγα να βαλω το fix v2 αλλα κολησε το κινητο[/quote και ενα ευχαριστω νεο.. http://www.justaboutphones.com/galaxy-s5-alpha-note-3-s4-android-5-1-1-lollipop-update/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Απλά υπέροχη η ρομ νοτε5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Απλά υπέροχη η ρομ νοτε5 Για να περασω την 5.1.1 darklord πρέπει πρώτα να περασω στο κιν modem και bootloader που λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Για να περασω την 5.1.1 darklord πρέπει πρώτα να περασω στο κιν modem και bootloader που λέει;Όχι δεν χρειάζεται ,αρκεί να έχεις bl και modem LP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Οκ. Έχω ένα από τα τελευταία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 (edited) Απλά υπέροχη η ρομ νοτε5 Ωραία, αλλά άντε να μάθουμε πάλι που είναι τι, και να τη φέρουμε στα μέτρα μας... Πάντως, πήγα να ανοίξω NovaGo (μια συσκευή κάθε 30 μέρες) και δε με άφηνε. Χώρια που ήρθε και mail "συνδεθήκατε από σαμμυ Ν5" χαχαχαχα Πήραμε το 5άρι τσάμπα... Αυτά είναι!!! Σημειωνω παντως πως ακομα ειναι beta. ----------- Θα γινει το ημερολογιο μου απο εδω κατω, οτι προβλημα βρω :Ρ Στην καμερα σε καθε ανοιγμα μου ζηταει να γυρισει σε αποθηκευση στην sd, παταω ακυρο αλλα επιμένει. Εβαλα καμερα S6, αλλα μαλλον θα με κανει να γυρισω στην Ν3 οσο κι αν φαινεται καλυτερη Οκ το hard key με μονο πατημα ανοιγει τις ενεργες εφαρμογες και με long press τα πολλαπλα παραθυρα. Εχει καπου ρυθμιση ενα απο τα δυο να ανοιγει το μενου ρυθμισεων της εκάστοτε εφαρμογης? Στις πληροφοριες συσκευης τη μπαταρια τη βγαζει 3000mAh Edited October 4, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Βασικά η ρομ σε ταχύτητα έχει φτάσει την cm έχω την κάμερα του νότε3 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος πραγματικά αν έφτιαχνε λίγο και η μπαταρία θα ήταν υπέροχα αυτό θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Βασικά η ρομ σε ταχύτητα έχει φτάσει την cm έχω την κάμερα του νότε3 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος πραγματικά αν έφτιαχνε λίγο και η μπαταρία θα ήταν υπέροχα αυτό θα δείξει.Καλορίζικο το N5 χα χα. Αν θες καλύτερη ταχύτητα https://www.dropbox.com/s/an9tdimf6tr0prk/tempFileForShare_2015-10-04-08-39-09.jpg?dl=0 Η μπαταρία σε εμένα έδειξε να τα πάει καλά αλλά παγωσα πολύ σαβούρα . https://www.dropbox.com/s/4bfczyo9ehuj52o/Screenshot_2015-10-04-08-34-15.jpg?dl=0 Στην προηγούμενη έκδοση όλα αυτά της φωτογραφίας ρουφουσαν μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Την περασα και ολα δουλευουν αψογα . Πραγματι ειναι οτι πιο γρηγορο εχω φορεσει στο ν3 Τρομερη ρομ !!!!! Μια ερωτηση οταν παταγα το αριστερο κουμπι επαφης μου εβγαζε καποιες επιλογες πχ ρυθμισεις,νοβα κτλ τωρα δεν το εχει ..μπορω να το επαναφερω ? Και κατι ακομη μπορω να περασα το backup του nova στον tw γιατι θελω να τον δοκιμασω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Μένιο modem και BL άλλαξες;Γιατί με τα τελευταία της Arya είχε κάποια θεματάκια το sygic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Μένιο modem και BL άλλαξες;Γιατί με τα τελευταία της Arya είχε κάποια θεματάκια το sygic.Όχι τα παλιά έχω. Το sygic το δοκίμασα τώρα που το είπες και κλείδωσε στο φτερό. Τη θέμα έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Όχι τα παλιά έχω. Το sygic το δοκίμασα τώρα που το είπες και κλείδωσε στο φτερό. Τη θέμα έχει? Κλειδώνει κανονικά,απλά πάνω στην διαδρομή χάνει την θέση σου και σε εμφανίζει σε διπλανούς δρόμους.Στο xda που διάβασα είχαν και άλλοι θέματα με το gps,με το τελευταίο modem της Arya Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Κλειδώνει κανονικά,απλά πάνω στην διαδρομή χάνει την θέση σου και σε εμφανίζει σε διπλανούς δρόμους.Στο xda που διάβασα είχαν και άλλοι θέματα με το gps,με το τελευταίο modem της AryaΕ και συ πως κάνεις έτσι ,έναν δρόμο πάνω κάτω ,εδώ πήρες N5 χα χα:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Δίκιο έχεις τζάμπα καινούριο τηλέφωνο ας κάνουμε και καμία θυσία. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Oι λειτουργίες της κάμερας πχ αργή γρήγορη κίνηση δεν δουλεύουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts