Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κάποιο λινκ για να κατεβάσω το kies 3 υπάρχει? Επίσης άντε και το κατέβασα μετά τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να διαβάσει το odin το ID:COM? Επίσης για να περάσω τη λολιποπ το κινητό πρέπει να είναι σε οντιν mode με τον συνδυασμό πλήκτρων έτσι όπως φαίνεται στο βίντεο που παρέθεσα? Γιατί κάποιος μ είπε ότι δεν είναι και πολύ καλώς τρόπος αυτός...συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά πρώτη φορά ασχολούμαι με κάτι τέτοιο και δεν θέλω να κάψω το κινητό
Κατεβάζεις απο εδώ το kies 3 http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/KIES/ και το κάνεις απλά εγκατάσταση. Την επόμενη φορά που θα συνδέσεις το note θα φορτώσει αυτόματα τους drivers στον υπολογιστή σου.Κάνε αυτό λοιπόν,σύνδεσε και το note ώστε να το αναγνωρίσει ο υπολογιστής (θα σου βγάλει μύνημα το pc για την διαδικασία) και αφού δείς οτι όλα πήγαν καλά, συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα για να μην σε μπερδέψουμε.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην 4.4.2 μπορούσαμε να ρουτάρουμε χωρίς να γράψει το knox.Δυστυχώς στην lollipop δεν υπάρχει τρόπος (ως αυτή τη στιγμή τουλάχιστον) να γίνει ρουτ χωρίς να ενεργοποιηθεί το knox. Αν έχεις ρουτ σε kit kat,περνώντας lollipop θα χαθεί.

μπορουμε φυσικα να επιστρεψουμε σε 4.4.2 και να ρουταρουμε αφοβα,σωστα?

κριμα για τα υπολοιπα νεα...δυστυχως η samsung μας κανει τη ζωη δυσκολη

Vamos Aris

μπορουμε φυσικα να επιστρεψουμε σε 4.4.2 και να ρουταρουμε αφοβα,σωστα?

κριμα για τα υπολοιπα νεα...δυστυχως η samsung μας κανει τη ζωη δυσκολη

Κάποια παιδιά είπαν οτι κατάφεραν και γύρισαν σε 4.4.2...εγώ δεν το εχω δοκιμάσει και για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω!!

Κατεβάζεις απο εδώ το kies 3 http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/KIES/ και το κάνεις απλά εγκατάσταση. Την επόμενη φορά που θα συνδέσεις το note θα φορτώσει αυτόματα τους drivers στον υπολογιστή σου.Κάνε αυτό λοιπόν,σύνδεσε και το note ώστε να το αναγνωρίσει ο υπολογιστής (θα σου βγάλει μύνημα το pc για την διαδικασία) και αφού δείς οτι όλα πήγαν καλά, συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα για να μην σε μπερδέψουμε.

Κατ αρχήν ευχαριστώ. Το κατέβασα και σύνδεσα το κινητό όλα κομπλέ. Πάμε στο επόμενο βήμα

Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής

Watch on τα φτυσε;επαναφορα απο titanium ή απο account και δεν κανει τιποτα..μονο αμα το βαλεις απο την αρχη

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Κατ αρχήν ευχαριστώ. Το κατέβασα και σύνδεσα το κινητό όλα κομπλέ. Πάμε στο επόμενο βήμα
Κατέβασε από εδώ http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N9005/ την τελευταία Πολωνική ΒΟΒ6 που είναι με ένα αρχείο και το οποίο θα βάλεις στο πεδίο ΑΡ του odin (θα καθυστερήσει 4-5 λεπτά μεχρι να τη φορτώσει και θα δείχνει το odin σαν να εχει κολλήσει,μην σε προβληματίσει αυτό), τίποτα άλλο (την αποσυμπιέζεις πρώτα). Σβήνεις το κινητό εντελώς, το βάζεις σε download mode με volume down + home button + power, ανοίγεις το odin επιλέγοντας με δεξί κλίκ εκτέλεση ώς διαχειριστής και αφού ανοίξει, τότε συνδέεις το note με το καλώδιο και περιμένεις μέχρι να γίνει γαλάζιο το παραθυράκι της com.Πατάς start και περιμένεις να τελειώσει,αυτά.

Κατέβασε από εδώ http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N9005/ την τελευταία Πολωνική ΒΟΒ6 που είναι με ένα αρχείο και το οποίο θα βάλεις στο πεδίο ΑΡ του odin (θα καθυστερήσει 4-5 λεπτά μεχρι να τη φορτώσει και θα δείχνει το odin σαν να εχει κολλήσει,μην σε προβληματίσει αυτό), τίποτα άλλο (την αποσυμπιέζεις πρώτα). Σβήνεις το κινητό εντελώς, το βάζεις σε download mode με volume down + home button + power, ανοίγεις το odin επιλέγοντας με δεξί κλίκ εκτέλεση ώς διαχειριστής και αφού ανοίξει, τότε συνδέεις το note με το καλώδιο και περιμένεις μέχρι να γίνει γαλάζιο το παραθυράκι της com.Πατάς start και περιμένεις να τελειώσει,αυτά.

Κάνω ακριβώς τα βήματα που μου λες αλλά το οντιν δεν ψήνει να διαβάσει ID:COM

Κάνω ακριβώς τα βήματα που μου λες αλλά το οντιν δεν ψήνει να διαβάσει ID:COM
Κατ'αρχήν θα φροντίσεις να είναι κλειστό το kies. Πιστεύω να το συνδέεις με το δικό του καλώδιο,έτσι?

Το έβαλες σε download mode? Σύνδεσε το σε κάποια άλλη θύρα usb του υπολογιστή. Κάνε μια επανεκκίνηση το pc. Οταν το σύνδεσες, σου έβγαλε μύνημα ο υπολογιστής οτι γίνεται εγκατάσταση υλικού κλπ? Aν το έχεις κανονικά ανοικτό (οχι σε download mode δηλαδή) και το συνδέσεις στον υπολογιστή,το βλέπει σαν εξωτερική συσκευή ώστε να βλέπεις τα αρχεία που έχεις μέσα του? Αν δεν είδες κάτι τέτοιο δεν εχουν περαστεί τα drivers. Απεγκατέστησε το kies,κανε reboot το pc και ξαναπέρασε το.Κάτι άλλο δε μπορούμε να κάνουμε δυστυχώς.

@stelioz350 προσπαθούμε να λύσουμε κάποια προβλήματα απο οτι βλέπεις και είμαστε στο θέμα "τροποποιήσεις" που είναι γι αυτή τη δουλειά.

Δεν είναι εφικτό ξέρεις να λύνουμε κάθε πρόβλημα με τα πμ και σκοπός είναι να υπάρχει συμετοχή απο οσο το δυνατόν περισσότερα μέλη στις συζητήσεις και να ακούγονται γνώμες και απόψεις πάνω σε διάφορα που προκύπτουν. Αλλοι πάλι κουράζονται απο τις επαναλαμβανόμενες συζητήσεις για custom ρομ και τα προβλήματα τους που συζητάτε ( και καλά κάνετε) αλλά δεν κόψαμε καμία τέτοια συζήτηση ούτε παραπονέθηκε κανείς.Κάποιες συζητήσεις μπορεί όντως να καταντούν κουραστικές,αλλά καταλαβαίνεις...

Edited by truckman

Κατ'αρχήν θα φροντίσεις να είναι κλειστό το kies. Πιστεύω να το συνδέεις με το δικό του καλώδιο,έτσι?

Το έβαλες σε download mode? Σύνδεσε το σε κάποια άλλη θύρα usb του υπολογιστή. Κάνε μια επανεκκίνηση το pc. Οταν το σύνδεσες, σου έβγαλε μύνημα ο υπολογιστής οτι γίνεται εγκατάσταση υλικού κλπ? Aν το έχεις κανονικά ανοικτό (οχι σε download mode δηλαδή) και το συνδέσεις στον υπολογιστή,το βλέπει σαν εξωτερική συσκευή ώστε να βλέπεις τα αρχεία που έχεις μέσα του? Αν δεν είδες κάτι τέτοιο δεν εχουν περαστεί τα drivers. Απεγκατέστησε το kies,κανε reboot το pc και ξαναπέρασε το.Κάτι άλλο δε μπορούμε να κάνουμε δυστυχώς.

@stelioz350 προσπαθούμε να λύσουμε κάποια προβλήματα απο οτι βλέπεις και είμαστε στο θέμα "τροποποιήσεις" που είναι γι αυτή τη δουλειά.

Δεν είναι εφικτό ξέρεις να λύνουμε κάθε πρόβλημα με τα πμ και σκοπός είναι να υπάρχει συμετοχή απο οσο το δυνατόν περισσότερα μέλη στις συζητήσεις και να ακούγονται γνώμες και απόψεις πάνω σε διάφορα που προκύπτουν. Αλλοι πάλι κουράζονται απο τις επαναλαμβανόμενες συζητήσεις για custom ρομ και τα προβλήματα τους που συζητάτε ( και καλά κάνετε) αλλά δεν κόψαμε καμία τέτοια συζήτηση ούτε παραπονέθηκε κανείς.Κάποιες συζητήσεις μπορεί όντως να καταντούν κουραστικές,αλλά καταλαβαίνεις...

Φίλε Στέλιο υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα για αυτό γράφουμε 3 σελίδες το ίδιο. Στα δικά μας truck. Το kies το κατέβασα όπως μου είπες έβαλα το κινητό το διάβασε και μετά το έκλεισα(από τότε δεν το ξανά άνοιξα). Με το δικό του καλώδιο το συνδέω. Το βάζω σε download mode όπως στη φωτο, ανοίγω το οντιν, βάζω το αρχείο στο ap μετά πατάω volume up για να πάει σε οντιν mode όπως στη φωτο και μετα περιμένω περίπου 5 λεπτά αλλα δεν γίνεται τίποτα. Δεν βγάζει κάτι στο οντιν στο πεδιο COM

Edited by truckman

Οκ παιδιά. Αυτό το είχα πάθει και γω πριν 20 μέρες. Το Odin δεν αναγνωρίζε το κιν. Έκανα ρεσταρτ αλλαγές θέσης USB και κάποια στιγμή έστρωσε.

Καλησπέρα παιδιά, δεν ξέρω αν το δοκιμάσατε αλλά το πρόγραμμα recently του τεράστιου Chainfire μηδένισε το χρόνο εμφάνιση της μπάρας για multiwindow και για το πενάκι όπως βέβαια και τις πολύ ωραίες ρυθμίσεις για τα πρόσφατα προγραμματα. Για όσους ενδιαφέρονται λέγεται Recently στο πλέον Google store.

Καλησπέρα παιδιά, δεν ξέρω αν το δοκιμάσατε αλλά το πρόγραμμα recently του τεράστιου Chainfire μηδένισε το χρόνο εμφάνιση της μπάρας για multiwindow και για το πενάκι όπως βέβαια και τις πολύ ωραίες ρυθμίσεις για τα πρόσφατα προγραμματα. Για όσους ενδιαφέρονται λέγεται Recently στο πλέον Google store.

Τι ακριβώς κάνει και πως ;

σου είναι εύκολο να μου εξηγήσεις δεν έχω ιδέα από αγγλικά σε ευχαριστώ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση μένοντας στην official και χωρίς να είσαι root. Αν θυμάμαι καλά ο Πάρης είχε πει ότι υπάρχει τρόπος σε κάποιον άλλο φίλο παλιότερα.

Η custom rom που έχω είναι η aryamod v.1.4 και έχει όλες τις εφαρμογές στο multiwindow.

Τελικά με επεισες και έβαλα aryamod. Xaxa. Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω ή να παρατηρήσω για τυχόν προβλήματα που βγάζει αυτή η ρομ;

Τελικά με επεισες και έβαλα aryamod. Xaxa. Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω ή να παρατηρήσω για τυχόν προβλήματα που βγάζει αυτή η ρομ;

Αφού έχεις χάσει την εγγύηση καλά έκανες και δοκίμασες. :)

Σήμερα, αύριο θα ανεβάσει την καινούρια. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα πες.

Τι ακριβώς κάνει και πως ;

σου είναι εύκολο να μου εξηγήσεις δεν έχω ιδέα από αγγλικά σε ευχαριστώ.

Μια απλή εγκατάσταση θέλει και αν δε θες να πάρεις το pro τέρμα κάτω έχει μια επιλογή για αυτούς που θέλουν τις λειτουργίες χωρίς πληρωμή που λέει Freeload. Το επιλέγεις και με τα στο 1 διαλέγεις αν θες στα πρόσφατα να σου εμφανίζει μόνο τα προγράμματα που τρέχουν ή να τα περιορίσεις χρονικά.

Στο 2 πόσα θέλεις να εμφανίζει. Αυτές είναι οι βασικές ρυθμίσεις .

edit?usp=docslist_api

@pagiotis Διάβασε πολύ προσεκτικά όσα σου γράφω στο προηγούμενο πόστ μου καθώς και την απάντηση που έδωσε πιο πάνω ο @stelioz350. Δοκίμασε πρώτα να συνδέσεις το κινητό στο odin χωρίς να βάλεις τη ρομ μέχρι να το δεί.Θέλει λίγο υπομονή και να ακολουθήσεις προσεκτικά τα βήματα. Κάτι άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε απο εδώ. Edited by truckman

Χρησιμοποιησα το all in on gestures γιατί δε με βολευαν τα αρχικά και και στο κουμπί πίσω παρατεταμένα πατημένο θέλω να βάλω το multiwindow και δεν το έχει. Στην εργαλειοθήκη όταν πάω να αλλάξω εφαρμογές με πατάει έξω. Οχι ότι είναι κάποιο σοβαρό πρόβλημα, απλά αυτά παρατήρησα και τα γράφω.

@pagiotis Διάβασε πολύ προσεκτικά όσα σου γράφω στο προηγούμενο πόστ μου καθώς και την απάντηση που έδωσε πιο πάνω ο @stelioz350. Δοκίμασε πρώτα να συνδέσεις το κινητό στο odin χωρίς να βάλεις τη ρομ μέχρι να το δεί.Θέλει λίγο υπομονή και να ακολουθήσεις προσεκτικά τα βήματα. Κάτι άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε απο εδώ.

Θα το κοιτάξω. Πάντως και πάλι ευχαριστώ που ασχολήθηκες τόσο με το θέμα μου

Χρησιμοποιησα το all in on gestures γιατί δε με βολευαν τα αρχικά και και στο κουμπί πίσω παρατεταμένα πατημένο θέλω να βάλω το multiwindow και δεν το έχει. Στην εργαλειοθήκη όταν πάω να αλλάξω εφαρμογές με πατάει έξω. Οχι ότι είναι κάποιο σοβαρό πρόβλημα, απλά αυτά παρατήρησα και τα γράφω.

Αν πατήσεις το κουμπί "πίσω" παρατεταμένα σου ανοίγει το multiwindow, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις τα all in gestures.

Για να ρυθμίσεις τα all in gestures θα πρέπει πιο πριν να πας ρυθμίσεις/συσκευή/προσβασιμότητα, να πας κάτω-κάτω και να κάνεις ενεργό το all in gestures.

N9005XXUGBOB6_AryaModV5.0_

N9005XXUGBOB6_AryaModV5.0_

Τέλεια!Αντε να δούμε. ...

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν πατήσεις το κουμπί "πίσω" παρατεταμένα σου ανοίγει το multiwindow, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις τα all in gestures.

Για να ρυθμίσεις τα all in gestures θα πρέπει πιο πριν να πας ρυθμίσεις/συσκευή/προσβασιμότητα, να πας κάτω-κάτω και να κάνεις ενεργό το all in gestures.

Τα έχω δει και το έχω ενεργοποίηση από το τις ρυθμίσεις. . Ξέρεις κανένα λινκ να κατεβάσουμε την 5 γιατί αυτή δε με ενθουσιάζει.. και πώς να την περάσουμε με ασφάλεια?

Ξέρεις κανένα λινκ να κατεβάσουμε την 5 γιατί αυτή δε με ενθουσιάζει.. και πώς να την περάσουμε με ασφάλεια?

Εδώ είσαι. Έχει τις αλλαγές, download link και οδηγίες εγκατάστασης.

Εκείνο που είναι σημαντικό στην aryamod (αλλά και σε όλες τις ρομ θα έλεγα) είναι ότι ακόμα και όταν περνάς από μία έκδοσή της σε μία μεταγενέστερή της, καλό είναι πριν την εγκατάστασή της από recovery, να γίνεται full wipe. Full wipe σημαίνει, wipe cache/dalvik cache/data/system.

Εξυπακούεται ότι με αυτόν τον τρόπο χάνονται εφαρμογές και ρυθμίσεις (γι'αυτό πρέπει να υπάρχει κάποιο backup με το titanium ή κάποια άλλη εφαρμογή), αλλά είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για την εγκατάσταση της ρομ.

Edited by kouros17

Εδώ είσαι. Έχει τις αλλαγές, download link και οδηγίες εγκατάστασης.

Εκείνο που είναι σημαντικό στην aryamod (αλλά και σε όλες τις ρομ θα έλεγα) είναι ότι ακόμα και όταν περνάς από μία έκδοσή της σε μία μεταγενέστερή της, καλό είναι πριν την εγκατάστασή της από recovery, να γίνεται full wipe. Full wipe σημαίνει, wipe cache/dalvik cache/data/system.

Εξυπακούεται ότι με αυτόν τον τρόπο χάνονται εφαρμογές και ρυθμίσεις (γι'αυτό πρέπει να υπάρχει κάποιο backup με το titanium ή κάποια άλλη εφαρμογή), αλλά είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για την εγκατάσταση της ρομ.

Όλα καλά, ευχαριστώ για όλα. Για εμένα, πολύ καλύτερη από την προηγούμενη.

Προς όσους είχαν aryamod 4.1 και τώρα την 5 μια ερώτηση.

Βλέπετε διαφορά ; αξίζει τον κοπο το νεο σεταρισμα;

Αν ναι τι έχει βελτιωθεί κατά την γνώμη σας;

Ευχαριστω προκαταβολικά οποιον μπει στον κόπο να γράψει την γνώμη του

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις