Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ουσιαστικα ναι αλλα μην τρελαίνεσαι 4 χρονια και μετα απο καμια 300αρια φορες που αλλαξα ρομ πλεον για μενα ειναι must για να εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι ολα εγιναν σωστα οντας ψυχ :D

μολις διαβασα κ αυτο για το καλημπραρισμα κ αλλαξα γνωμη.. λεω να το τρεναρω προς το παρον.. http://www.navimania.gr/showthread.php?29879-Android-Battery-Calibration

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μολις διαβασα κ αυτο για το καλημπραρισμα κ αλλαξα γνωμη.. λεω να το τρεναρω προς το παρον.. http://www.navimania.gr/showthread.php?29879-Android-Battery-Calibration

Οπως αγαπας αδερφουλη.Στο πα ειναι καθαρα ψυχολογικο δικο μου χωρις να σημαινει οτι και ειναι και σωστο:p

Παμε να δοκιμασουμε σιβατο λετε? Πρεπει να εχω φλασαρει ισα και 30 φορες αυτη την εβδομαδα..το εχω καψει το νοτελι :blink: λεει οτι οπου να ναι θα ανεβασει και κερνελ..

Αντε leaaaaaaannnnn σηκωσε τον τον γ.....ο δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω :X

Ακούστηκε ποτε θα βγάλει; δεν το χω ξανασκισει τόσο. Τι αρρώστια είναι αυτή.

Υ. Γ το οdin μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σε Mac? Για bl cp

Μήπως υπάρχει ευκαιρο κάποιο Λίνκ από την 2η leaked ;

Φίλε christou εδώ είσαι (την ανέβασα στο mega). Πρόσεξε λίγο κάποια πράγματα αν δεν τα θυμάσαι ή δεν τα διάβασες:

1) Το αρχείο το ζίπαρα για να έχει μικρότερο μέγεθος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αρχείο zip για να το εγκαταστήσεις μέσω recovery. Όταν το κατεβάσεις το ξεζιπάρεις και παίρνεις τον φάκελο LRX21V.N9005ZSUGOA5, ο οποίος είναι ουσιαστικά ένα backup που δημιουργήθηκε από recovery. Εκείνο που χρειάζεται να το κάνεις είναι restore από recovery για ν'αρχίσει η εγκατάσταση.

2) Χρειάζεται recovery twrp. Ίσως να λειτουργεί και με άλλα recovery, δεν ξέρω, αλλά το backup της ρομ δημιουργήθηκε με twrp.

3) Τοποθετείς τον φάκελο αυτόν της ρομ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ από την ρομ που έχεις κρατήσει backup (αν δεν έχεις κάποιο backup rom από recovery δημιούργησε ένα). Η διαδρομή που αποθηκεύεται το backup είναι TWRP/BACKUPS/...../φάκελος backup της ρομ. Δίπλα ακριβώς στον φάκελο αυτόν της ρομ που κράτησες backup τοποθετείς τον φάκελο της leak rom. Μετά αφού κάνεις οπωσδήποτε full wipe (wipe cache/dalvik cache και format system/data, κάνεις restore το συγκεκριμένο leak από recovery. Θ'αρχίσει η εγκατάσταση όπως σε οποιαδήποτε άλλη ρομ, θα γυρίσεις τα κινέζικα στα ελληνικά και θα είσαι o.k.

Αν έχεις κάποια απορία ρώτα.

Να θυμίσω ότι το δεύτερο leak έχει νεότερο kernel απ'όλες τις lolipop rom (νεότερο και από της official), διορθώνει κάποια bug που έχει η official (όπως με το bt που ανέφερε πιο πριν ο φίλος Πάρης), έχει την επιλογή "σίγαση" στον ήχο, που δεν υπάρχει στο πρώτο leak και στην official και γενικά είναι με όλη την σημασία της λέξης άψογη. :)

Αδερφουλη kouros17 δλδ απο ολες τις ρομ που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη η καλυτερη πιστευεις ειναι το.δευτερο lp leak?

Τι να πω. Και μόνο που έκατσε και έγραψες τις οδηγίες τόσο αναλυτικά δεν έχω λόγια. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουν και άλλους χρήστες εκτός από εμένα. Ξεκινάω δουλειά. Να είσαι καλά

Αδερφουλη kouros17 δλδ απο ολες τις ρομ που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη η καλυτερη πιστευεις ειναι το.δευτερο lp leak?

Είναι αναμφίβολα η καλύτερη stock lolipop απ'όλες. Δυστυχώς ο τύπος που την ανέβασε στους xda, άπειρος μάλλον, δεν την πρόβαλε σωστά, δεν κατάλαβε την σημασία της και την έθαψε. Έτσι μόνο ο dev της aryamod βάσισε την δικιά του ρομ στο δεύτερο leak, αλλά επειδή αυτός προσθέτει πολλά mods έκανε κάποια λάθη με αποτέλεσμα αρκετά bugs. Είναι πιο πρόσφατη όχι μόνο από το πρώτο leak αλλά και από την official όπως δείξαμε σε προηγούμενη σελίδα (έχει νεότερο kernel από αυτήν). Ίσως να αποτελέσει ένα νεότερο επίσημο firmware/αναβάθμιση το επόμενο διάστημα.

Την εγκατέστησα όλα καλά. Μια ερώτηση μόνο .

Έχει δικαιώματα εγγραφής στην κάρτα sd;

Έβαλα μια εφαρμογή να κάνει backup στην κάρτα και μου έβγαλε μήνυμα the directory is not writable.

Δεν θα έπρεπε στην λολιποπ να είναι writable;

Την εγκατέστησα όλα καλά. Μια ερώτηση μόνο .

Έχει δικαιώματα εγγραφής στην κάρτα sd;

Έβαλα μια εφαρμογή να κάνει backup στην κάρτα και μου έβγαλε μήνυμα the directory is not writable.

Δεν θα έπρεπε στην λολιποπ να είναι writable;

Κάποιες εφαρμογές μπορούν να πάρουν πρόσβαση στην εξωτερική sd ενώ άλλες όχι. Βάλε το sd kit kat fixer από το store και θα είσαι εντάξει (Θέλει root) Edited by truckman

Λοιπόν 2ώρες και 54m οθόνη με 15 ώρες σε λειτουργία το κίνητο και είμαι στο 50% .Βέβαια τώρα έστειλα 2-3 μηνύματα whatsapp και έπεσε στο 48% .Wakelock φαίνεται πως δεν έχω...

Κάποιες εφαρμογές μπορούν να πάρουν πρόσβαση στην εξωτερική sd ενώ άλλες όχι. Βάλε το sd kit kat fixer από το store και θα είσαι εντάξει (Θέλει root)

Μια χαρά δούλεψε το sd kit kat fixer τελικά. Ήθελε μάλλον ένα ρισταρτ . Όλα οκ και με την εγγραφή στην κάρτα πλέον.

Edited by christou

Κάποιες εφαρμογές μπορούν να πάρουν πρόσβαση στην εξωτερική sd ενώ άλλες όχι. Βάλε το sd kit kat fixer από το store και θα είσαι εντάξει (Θέλει root)

Βάζοντας την leak 2 και σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσες (πραγματικά πολύ χρήσιμες), ήθελα να ρωτήσω αν είσαι root αυτόματα ή αν πρέπει να γίνεις. Αν πρέπει να γίνεις με πιο τρόπο το κάνεις για την συγκεκριμένη ROM?

Βάζοντας την leak 2 και σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσες (πραγματικά πολύ χρήσιμες), ήθελα να ρωτήσω αν είσαι root αυτόματα ή αν πρέπει να γίνεις. Αν πρέπει να γίνεις με πιο τρόπο το κάνεις για την συγκεκριμένη ROM?

Θα εισαι ροοταρισμενος αυτοματα

Εγώ ήμουν ρουτ πριν την περάσω είμαι ρουτ και μετά.

Κατι που μάλλον λείπει είναι η ρύθμιση στα μηνύματα για 160 χαρακτήρες ελληνικά κεφαλαία με αλφάβητο gsm αν θυμάμαι καλά. Τουλάχιστον εγώ δεν το έχω βρει

Παιδιά υπάρει κάτι στο Note 3 σαν την εφαρογή notes του iPhone? Ακόμη θέλω να εγκαταστήσω το safestrap app ποιό αρχείο πρέπει να καταιβάσω; Υπάρχουν οδηγίες πουθενά? Edited by hackertom

Λογικά πρέπει να είναι ρουταρισμένη (εγώ ήμουν ήδη ρουτ) αλλά σε κάθε περίπτωση και το λέω για όσους θέλουν να κάνουν root την lollipop,κατεβάζετε απο εδώ το twrp (το custom recovery δηλαδἠ) το οποίο το φλασάρετε μέσω odin (το βάζετε στο πεδίο ΑΡ).Aφού επανεκινήσει το note μετά απο αυτή τη διαδικασία,κατεβάζετε από εδώ το su και το αποθηκεύετε στην sd.Μπέιτε σε recovery mode και κάντε εγκατάσταση το ζιπάκι (απο το μενού install του twrp)....είστε πλέον root.

Να διευκρινήσω οτι θα σάς γράψει ο knox,οπότε όσοι ενδιαφέρεστε για την εγγύηση σκεφτείτε το πρώτα!!

Edited by truckman

Λοιπόν 2ώρες και 54m οθόνη με 15 ώρες σε λειτουργία το κίνητο και είμαι στο 50% .Βέβαια τώρα έστειλα 2-3 μηνύματα whatsapp και έπεσε στο 48% .Wakelock φαίνεται πως δεν έχω...

Μια χαρά σε βλέπω! :)

Κατι που μάλλον λείπει είναι η ρύθμιση στα μηνύματα για 160 χαρακτήρες ελληνικά κεφαλαία με αλφάβητο gsm αν θυμάμαι καλά. Τουλάχιστον εγώ δεν το έχω βρει

Μπορείς να κατεβάσεις από το play store κάποια εφαρμογή μυνημάτων. Επέλεξα το go sms. Αν πας ρυθμίσεις/Γενικές/Προχωρημένες ρυθμίσεις και ενεργοποιήσεις τα "Συμπαγή μυνήματα" θα έχεις κανονικά 160 χαρακτήρες.

Και μην ξεχνάτε παιδιά να δοκιμάσετε να κατεβάσετε την τιμή από τις "επιλογές προγραμματιστή" στα τρία πεδία (κλίμακα κίνησης παραθύρων, γραφικών μετάβασης και διάρκειας προγράμματος) στο 0,5 από το 1 που είναι προεπιλεγμένο, για να δείτε ένα άλλο τηλέφωνο από άποψη ταχύτητας! :)

Edited by kouros17

Μια χαρά υπάρχει η ρύθμιση για Αλφάβητο gsm.Άνοιξε την εφαρμογή των μυνημάτων,πάτα το μενού button και επέλεξε ρυθμίσεις - sms - εισαγωγή λειτουργίας και θα την δεις Edited by truckman

Μια χαρά υπάρχει η ρύθμιση για Αλφάβητο gsm

Στην leaked2;

Συγνώμη ειδα το μήνυμα πριν συμπληρώσεις το που.

Σε εμενα έχει μόνο το αναφορές παράδοσης

Το διαχείριση μηνυμάτων κάρτας σιμ

και το κέντρο σμσ.

Τίποτα άλλο

Edited by christou

Στην leaked2;

Tο διαχείριση μηνυμάτων κάρτας σιμ

και το κέντρο σμσ.

Τίποτα άλλο

Και σε μένα το ίδιο.

Στην leaked2;

Το διαχείριση μηνυμάτων κάρτας σιμ

και το κέντρο σμσ.

Τίποτα άλλο

μια απο τα ιδια κ γω

Διάβασα στο xda για κερνελ darkqueen. Να τον περασω η να περιμένω κάποιον από lean civato

Καλύτερα να περιμένεις. Δεν είναι ολοκληρωμένο kernel. To φτιάξαν απ'ότι κατάλαβα για να λειτουργήσει το ViPER4Android Audio Effects

Καλύτερα να περιμένεις. Δεν είναι ολοκληρωμένο kernel. To φτιάξαν απ'ότι κατάλαβα για να λειτουργήσει το ViPER4Android Audio Effects

Ok. Υπομονή λοιπον

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις