Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αυτό είναι γνωστό. Απλώς έχε υπ'όψιν σου ότι με αυτήν την επιλογή δεν ακούγεται ούτε το ξυπνητήρι.

Για να ακουστεί το ξυπνητήρι θα πρέπει να έχεις επιλεγμένη την επιλογή "να επιτρέπονται μόνο διακοπές υψηλής προτεραιότητας" με το αστέρι πάνω στην μπάρα. :)

ευχαριστω για την προειδοποιηση αυτο δεν το ξερα!! ολα αυτα ειναι απο εναν κερνελ?? :blink:

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ευχαριστω για την προειδοποιηση αυτο δεν το ξερα!! ολα αυτα ειναι απο εναν κερνελ?? :blink:

Όχι είναι της lolipop. :)

Αν θέλεις να ακούγεται μόνο το ξυπνητήρι, πήγαινε Ηχοι και ειδοποιήσεις/Διακοπές ξετίκαρε ότι έχει τικαρισμένο και επέλεξε το "διακοπές υψηλής προτεραιότητας", δηλαδή το αστέρι από την μπάρα. Τότε θα είναι ακριβώς όπως με την παλιά "σίγαση" στον ήχο.

Όχι είναι της lolipop. :)

Αν θέλεις να ακούγεται μόνο το ξυπνητήρι, πήγαινε Ηχοι και ειδοποιήσεις/Διακοπές ξετίκαρε ότι έχει τικαρισμένο και επέλεξε το "διακοπές υψηλής προτεραιότητας", δηλαδή το αστέρι από την μπάρα. Τότε θα είναι ακριβώς όπως με την παλιά "σίγαση" στον ήχο.

ακριβως δεν γινετε!! η θα εχω δονηση η θα εχω κ ηχο στο unlock/lock (γραψε λαθος τα καταφερα!! απλα κατεβασα κ τον ηχο απο το συστημα)

Edited by nickomarko

Φλασάρεις αυτό εδώ μέσω odin 3.09, τοποθετώντας το στο πεδίο AP (παλιό PDA) του odin.

Αναλυτικές οδηγίες εδώ.

Δεν θα δεις διαφορές σε σχέση με την official, πέρα ίσως από την καλύτερη μπαταρία.

Την περνάς μέσω recovery.

Χα, άρα η official είναι πιο παλιά από το δεύτερο leak. Γι'αυτό το δεύτερο leak είναι τόσο άψογο, έχοντας και την επιλογή της "σίγασης" για τον ήχο. Αυτό σημαίνει ότι θα τη δούμε σε κάποιο επόμενο firmware της samsung που λογικά δεν θ'αργήσει. :rolleyes:

Περνάω την έκδοση Masik 4.0 ?

περνα την και πες μας την εντυπωση σου..

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Ο φίλος Μένιος που την έχει και την ανέφερε πιο πριν, μιλάει για την v.3.0 και θα τη βρεις εδώ.

Edited by kouros17

Δεν την εχει βαλει κανεις?

Αν εννοείς την masik 4.0 όχι, αλλά το ξανάλεω ο φίλος Μένιος που την ανέφερε πιιο πριν και για την οποία δηλώνει εντυπωσιασμένος και κυρίως για την μπαταρία της, είναι η masik 3.0 και link αν την θέλεις σου έδωσα πιο πριν. Την masik 4.0 δεν την δοκίμασε ακόμα κανείς.

Αν εννοείς την masik 4.0 όχι, αλλά το ξανάλεω ο φίλος Μένιος που την ανέφερε πιιο πριν και για την οποία δηλώνει εντυπωσιασμένος και κυρίως για την μπαταρία της, είναι η masik 3.0 και link αν την θέλεις σου έδωσα πιο πριν. Την masik 4.0 δεν την δοκίμασε ακόμα κανείς.

την εγκατέστησα περιμένω να ανοίξει :cool::X

Εγινε παλικαρι μου

Μπαταρια πεφτει τρελα με την official

με οφισιαλ ρομ μπαταρια εχω λιγο καλητερη απο οτι με το 2τερο leak.. αλλα σε γενικες γραμμες θα προτημουσα το leak

αν προσπαθησω να βαλω το xposed και δεν ανοιξει το κιν τι κανω μετα ? hard reset και παλι απο την αρχη ?? γιατι καποιοι το καταφερνουν και καποιοι οχι

αν προσπαθησω να βαλω το xposed και δεν ανοιξει το κιν τι κανω μετα ? hard reset και παλι απο την αρχη ?? γιατι καποιοι το καταφερνουν και καποιοι οχι

Πάρε πιο πριν ένα backup από recovery της rom που έχεις και αν δεν σου ανοίξει πήγαινε recovery και κάνε restore το backup.

Edited by kouros17

*Kouros17* τελικα πρεπει να εχει κ αλλο bug η official γιατι κανω ακριβως οτι μου ειπες με τις διακοπες το βαζω στο προτεραιότητα μου βγαζει το αστερακι πανω στη μπαρα!! τα ξετικαρα κ ολα!! σε κλησεις μνμτα δεν εχω ηχο οντως!! αλλα σε touch.. στα μνμτα που γραφω.. στο lock/unlock.. εχω ηχο κανονικα!! εκανα restart αλλα τπτ.. και την ειχα περασει με full wipe!!

Παιδιά όσοι έχετε Aryamod v3 - 3.1 μπορείτε να μου πείτε αν έχετε παρόμοιο bootloader κτλ;; [ATTACH]56952[/ATTACH]
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδιά όσοι έχετε Aryamod v3 - 3.1 μπορείτε να μου πείτε αν έχετε παρόμοιο bootloader κτλ;; [ATTACH]56952[/ATTACH]

[ATTACH]56954[/ATTACH]

Αυτο από μενα

*Kouros17* τελικα πρεπει να εχει κ αλλο bug η official γιατι κανω ακριβως οτι μου ειπες με τις διακοπες το βαζω στο προτεραιότητα μου βγαζει το αστερακι πανω στη μπαρα!! τα ξετικαρα κ ολα!! σε κλησεις μνμτα δεν εχω ηχο οντως!! αλλα σε touch.. στα μνμτα που γραφω.. στο lock/unlock.. εχω ηχο κανονικα!! εκανα restart αλλα τπτ.. και την ειχα περασει με full wipe!!

Πήγαινε ήχοι και ειδοποιήσεις/άλλοι ήχοι και ξετικαρε ότι δεν θέλεις.

..δε λέω τίποτα άλλο γιατί αν αρχίσω θα μπανάρω τον εαυτό μου...:angry:

Μεγαλο ποστ!

+1

Βρήκα και Σκευτομουν να φλασαρω αυτήν

Audax l 21

Θα περάσω και μόντεμ και μπουτλοαντερ στην φώτο τι είναι το τελευταίο;;;

Πρέπει να το βάλω και αυτό;.

[ATTACH]56987[/ATTACH]

Βρήκα και Σκευτομουν να φλασαρω αυτήν

Audax l 21

Θα περάσω και μόντεμ και μπουτλοαντερ στην φώτο τι είναι το τελευταίο;;;

Πρέπει να το βάλω και αυτό;.

[ATTACH]56987[/ATTACH]

Αυτό είναι το βασικό αρχείο της ρομ και πρέπει να το βάλεις στο πεδίο ΑΡ του odin.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις