nickomarko Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Ναι αυτό είναι γνωστό. Απλώς έχε υπ'όψιν σου ότι με αυτήν την επιλογή δεν ακούγεται ούτε το ξυπνητήρι. Για να ακουστεί το ξυπνητήρι θα πρέπει να έχεις επιλεγμένη την επιλογή "να επιτρέπονται μόνο διακοπές υψηλής προτεραιότητας" με το αστέρι πάνω στην μπάρα. :) ευχαριστω για την προειδοποιηση αυτο δεν το ξερα!! ολα αυτα ειναι απο εναν κερνελ?? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 ευχαριστω για την προειδοποιηση αυτο δεν το ξερα!! ολα αυτα ειναι απο εναν κερνελ?? :blink: Όχι είναι της lolipop. :) Αν θέλεις να ακούγεται μόνο το ξυπνητήρι, πήγαινε Ηχοι και ειδοποιήσεις/Διακοπές ξετίκαρε ότι έχει τικαρισμένο και επέλεξε το "διακοπές υψηλής προτεραιότητας", δηλαδή το αστέρι από την μπάρα. Τότε θα είναι ακριβώς όπως με την παλιά "σίγαση" στον ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Όχι είναι της lolipop. :) Αν θέλεις να ακούγεται μόνο το ξυπνητήρι, πήγαινε Ηχοι και ειδοποιήσεις/Διακοπές ξετίκαρε ότι έχει τικαρισμένο και επέλεξε το "διακοπές υψηλής προτεραιότητας", δηλαδή το αστέρι από την μπάρα. Τότε θα είναι ακριβώς όπως με την παλιά "σίγαση" στον ήχο. ακριβως δεν γινετε!! η θα εχω δονηση η θα εχω κ ηχο στο unlock/lock (γραψε λαθος τα καταφερα!! απλα κατεβασα κ τον ηχο απο το συστημα) Edited February 14, 2015 by nickomarko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Φλασάρεις αυτό εδώ μέσω odin 3.09, τοποθετώντας το στο πεδίο AP (παλιό PDA) του odin. Αναλυτικές οδηγίες εδώ. Δεν θα δεις διαφορές σε σχέση με την official, πέρα ίσως από την καλύτερη μπαταρία. Την περνάς μέσω recovery. Χα, άρα η official είναι πιο παλιά από το δεύτερο leak. Γι'αυτό το δεύτερο leak είναι τόσο άψογο, έχοντας και την επιλογή της "σίγασης" για τον ήχο. Αυτό σημαίνει ότι θα τη δούμε σε κάποιο επόμενο firmware της samsung που λογικά δεν θ'αργήσει. :rolleyes: Περνάω την έκδοση Masik 4.0 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Περνάω την έκδοση Masik 4.0 ? περνα την και πες μας την εντυπωση σου.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Εγινε παλικαρι μου Μπαταρια πεφτει τρελα με την official Edited February 14, 2015 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Περνάω την έκδοση Masik 4.0 ? Ο φίλος Μένιος που την έχει και την ανέφερε πιο πριν, μιλάει για την v.3.0 και θα τη βρεις εδώ. Edited February 14, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Δεν την εχει βαλει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Δεν την εχει βαλει κανεις? Αν εννοείς την masik 4.0 όχι, αλλά το ξανάλεω ο φίλος Μένιος που την ανέφερε πιιο πριν και για την οποία δηλώνει εντυπωσιασμένος και κυρίως για την μπαταρία της, είναι η masik 3.0 και link αν την θέλεις σου έδωσα πιο πριν. Την masik 4.0 δεν την δοκίμασε ακόμα κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Αν εννοείς την masik 4.0 όχι, αλλά το ξανάλεω ο φίλος Μένιος που την ανέφερε πιιο πριν και για την οποία δηλώνει εντυπωσιασμένος και κυρίως για την μπαταρία της, είναι η masik 3.0 και link αν την θέλεις σου έδωσα πιο πριν. Την masik 4.0 δεν την δοκίμασε ακόμα κανείς. την εγκατέστησα περιμένω να ανοίξει :cool::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Εγινε παλικαρι μου Μπαταρια πεφτει τρελα με την official με οφισιαλ ρομ μπαταρια εχω λιγο καλητερη απο οτι με το 2τερο leak.. αλλα σε γενικες γραμμες θα προτημουσα το leak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 την εγκατέστησα περιμένω να ανοίξει :cool::X Ποια την masik 4.0 ή την 3.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 αν προσπαθησω να βαλω το xposed και δεν ανοιξει το κιν τι κανω μετα ? hard reset και παλι απο την αρχη ?? γιατι καποιοι το καταφερνουν και καποιοι οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 την εγκατέστησα περιμένω να ανοίξει :cool::X για πες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) αν προσπαθησω να βαλω το xposed και δεν ανοιξει το κιν τι κανω μετα ? hard reset και παλι απο την αρχη ?? γιατι καποιοι το καταφερνουν και καποιοι οχι Πάρε πιο πριν ένα backup από recovery της rom που έχεις και αν δεν σου ανοίξει πήγαινε recovery και κάνε restore το backup. Edited February 14, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 *Kouros17* τελικα πρεπει να εχει κ αλλο bug η official γιατι κανω ακριβως οτι μου ειπες με τις διακοπες το βαζω στο προτεραιότητα μου βγαζει το αστερακι πανω στη μπαρα!! τα ξετικαρα κ ολα!! σε κλησεις μνμτα δεν εχω ηχο οντως!! αλλα σε touch.. στα μνμτα που γραφω.. στο lock/unlock.. εχω ηχο κανονικα!! εκανα restart αλλα τπτ.. και την ειχα περασει με full wipe!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Περασα τη 4 τεσταρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 για πες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Παιδιά όσοι έχετε Aryamod v3 - 3.1 μπορείτε να μου πείτε αν έχετε παρόμοιο bootloader κτλ;; [ATTACH]56952[/ATTACH] Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Παιδιά όσοι έχετε Aryamod v3 - 3.1 μπορείτε να μου πείτε αν έχετε παρόμοιο bootloader κτλ;; [ATTACH]56952[/ATTACH] [ATTACH]56954[/ATTACH] Αυτο από μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 [ATTACH]56959[/ATTACH] Πέρασα την οficial και μετά την 3.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 *Kouros17* τελικα πρεπει να εχει κ αλλο bug η official γιατι κανω ακριβως οτι μου ειπες με τις διακοπες το βαζω στο προτεραιότητα μου βγαζει το αστερακι πανω στη μπαρα!! τα ξετικαρα κ ολα!! σε κλησεις μνμτα δεν εχω ηχο οντως!! αλλα σε touch.. στα μνμτα που γραφω.. στο lock/unlock.. εχω ηχο κανονικα!! εκανα restart αλλα τπτ.. και την ειχα περασει με full wipe!! Πήγαινε ήχοι και ειδοποιήσεις/άλλοι ήχοι και ξετικαρε ότι δεν θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 ..δε λέω τίποτα άλλο γιατί αν αρχίσω θα μπανάρω τον εαυτό μου...:angry: Μεγαλο ποστ! +1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Βρήκα και Σκευτομουν να φλασαρω αυτήν Audax l 21 Θα περάσω και μόντεμ και μπουτλοαντερ στην φώτο τι είναι το τελευταίο;;; Πρέπει να το βάλω και αυτό;. [ATTACH]56987[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Βρήκα και Σκευτομουν να φλασαρω αυτήν Audax l 21 Θα περάσω και μόντεμ και μπουτλοαντερ στην φώτο τι είναι το τελευταίο;;; Πρέπει να το βάλω και αυτό;. [ATTACH]56987[/ATTACH]Αυτό είναι το βασικό αρχείο της ρομ και πρέπει να το βάλεις στο πεδίο ΑΡ του odin. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts