CostasChem Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Λινκ παιδια!!! Τωρα ειδα στο XDA δεν το εχει ανεβασει ακομα αν δεν κανω λαθος.....πω..τι να διαλεξω τωρα??? Civaτο ή Crash???...θα παρω την αποφαση του κοινου... :D Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Λινκ παιδια!!! http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-crash-rom-v1-t2989617 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Κατεβαζω και σας λεω μολις την περασω!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Κατεβαζω και σας λεω μολις την περασω!! Κατεβάζω και εγώ....για φλάσαρε και πες εντυπώσεις και φλασάρω...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ εγώ!!! :lol: Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Κατεβάζω και εγώ....για φλάσαρε και πες εντυπώσεις και φλασάρω...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ εγώ!!! :lol: Ή 12-2 που εχω υπηρεσια αν και χλωμο ή αυριο πρωι πρωι θα την εχω περασει!!καλη χρονια σε ολους με υγεια να ευχηθω!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Χρόνια πολλά και σας εύχομαι υγεία. ... Πριν 20 λεπτά έστησα την σιβατο χάχα και τώρα κατεβάζω κρας γιατί πολύ μου έχει σπάσει τα νεύρα το ρολόι πρόλαβε μέσα σε 20 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλη χρονια παιδια με υγεια!!!! Αραδιτσας ολα καλα με το φλασαρισμα??? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Crash όλα τα λεφτά, μην ξεχάσετε με το Faux123 min 300mhz. Η ρομ πετάει. Καλή χρονιά σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) Πολύ καλή και η Crash lolipop. Κρατάω ένα nandroid backup και ετοιμάζομαι να δοκιμάσω και την νέα Echoe v22, που είναι odex και με κάποιες άλλες προσθήκες (toolbox, κ.α). Link εδώ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! :) Edited December 31, 2014 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Έκανα ποδαρικό ρε σεις χάχα καλά φλασαρισματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Χαχαχαχα...Καλη χρονια με υγεια!!!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλη χρονια και καλα Crash..σια χα χα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Χαχαχα φίλε εγώ echo μπύρα στην υγεία μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Χαχαχαχα...εγω με Σιβα(το) με παγο... Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλη χρονια σε ολους παιδες ...εγω ουισκακι και κατεβαζω crash τραγικο αυτο με το ρολοι σε civato .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 χα χα άντε να βγάλει και ο λιναρος κανα κερνελ και θα πέσει πολύ κλάμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 χα χα άντε να βγάλει και ο λιναρος κανα κερνελ και θα πέσει πολύ κλάμα. εγω λεω με crash να αραξω λιγο γιατι εχω φλασαρει 10 ρομ σε 2 μερες μεσα χαχαχαχ:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 εγω λεω με crash να αραξω λιγο γιατι εχω φλασαρει 10 ρομ σε 2 μερες μεσα χαχαχαχ:lol::lol::lol: Χαχαχαχα..και εγω μια απο τα ιδια...θα αραξω με Chiva(s) to... Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Χαχαχαχα..και εγω μια απο τα ιδια...θα αραξω με Chiva(s) to... του civato ηταν κορυφη αλλα αυτο με το ρολοι ειναι τραγικό ..δες Photo πιο πανω ..' με χαζευει και δεν μπορω να δω τι γινεται πανω οταν εχω πολλα notifications .... σαν να ειναι σουρωμένο το κινητο ειναι ..χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 του civato ηταν κορυφη αλλα αυτο με το ρολοι ειναι τραγικό ..δες Photo πιο πανω ..' με χαζευει και δεν μπορω να δω τι γινεται πανω οταν εχω πολλα notifications .... σαν να ειναι σουρωμένο το κινητο ειναι ..χαχαχαχα Βγαζει update που το εφτιαξε...πες στο κινητο σου να κοψει τα ξυδια χαχαχαχα Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Crash τελικά και εγώ. Δοκίμασα αρκετές ρομ τις τελευταίες μέρες αλλά αυτή εδώ είναι η μοναδική από την οποία μπορείς να αφαιρέσεις (να μην εγκαταστήσεις δηλαδή) τόσο πολύ bloatware από το aroma installer. Κατά τα άλλα η απόδοση σε όλες το ίδιο είναι, αφού πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια ρομ χωρίς σημαντικές τροποποιήσεις εκτός από κάποιες "μικροπροσθήκες". :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Βγαζει update που το εφτιαξε...πες στο κινητο σου να κοψει τα ξυδια χαχαχαχα :lol::lol::lol::lol: ετοιμαζομαι για φλασαρισμα αλλα βλεπω οτι ο crash εχει ενα μοντακι που παει λεει το ρολοι δεξια ...:) το δοκιμαζω και επανέρχομαι ..αν πετυχει μενω με civato αν οχι παμε για crash ...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Μαγκες καλη χρονια σε ολους!!κοιμηθειτε αφοβα σημερα εχω υπηρεσια στον Ελληνικο Στρατο!!btw φρενταρας ποιο widget του καιρου ειναι αυτο που εχεις βαλει;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Βγαζει update που το εφτιαξε...πες στο κινητο σου να κοψει τα ξυδια χαχαχαχαΤο κινητό του δεν πηρέ ανάσα:lol::lol: αλλά τώρα με crash θα ηρεμίσει. εγω λεω με crash να αραξω λιγο γιατι εχω φλασαρει 10 ρομ σε 2 μερες μεσα χαχαχαχ:lol::lol::lol:Τελικά ο crash είναι το λιμάνι μας.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Μαγκες καλη χρονια σε ολους!!κοιμηθειτε αφοβα σημερα εχω υπηρεσια στον Ελληνικο Στρατο!!btw φρενταρας ποιο widget του καιρου ειναι αυτο που εχεις βαλει;; καλο κουραγιο φιλε μου ..σε καταλαβαινω και εγω ολα τα χριστουγεννα δουλευα .. εδω ειναι το widget .. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dvtonder.chronus&hl=el αψογο ... ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητό του δεν πηρέ ανάσα:lol::lol: αλλά τώρα με crash θα ηρεμίσει. Τελικά ο crash είναι το λιμάνι μας.:D :lol::lol::lol:: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts