CostasChem Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Μπαααα θα ασχοληθείς 20 λεπτά και θα τα έχεις βρει όλα. Ψαρωσα ηδη με το long exposure time...απιστευτο πραγματικα για φωτογραφιες σε χαμηλο φωτισμο!!! Μονο την κανονικη καμερα ελεγχουμε ή και αυτην στην οθονη μας ? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Παντως στην γυρα υπαρχει..... προχθες την βρηκα.... :X:X:X:cool: Για την cam του Araditsa εννοω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Παντως στην γυρα υπαρχει..... προχθες την βρηκα.... :X:X:X:cool: Για την cam του Araditsa εννοω.... Για 2.99€...ας ειναι...ας παρουν κατι ολοι αυτοι που δουλευουν για εμας.. :thumbup: Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Για 2.99€...ας ειναι...ας παρουν κατι ολοι αυτοι που δουλευουν για εμας.. :thumbup: Σωστος..... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ψαρωσα ηδη με το long exposure time...απιστευτο πραγματικα για φωτογραφιες σε χαμηλο φωτισμο!!! Μονο την κανονικη καμερα ελεγχουμε ή και αυτην στην οθονη μας ? Τι ακριβώς είναι αυτό φίλε μου; Και όντως έχει καλύτερα αποτελέσματα; Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Τι ακριβώς είναι αυτό φίλε μου; Και όντως έχει καλύτερα αποτελέσματα; Sent from my note3 Αφηνει περισσοτερο χρονο ανοιχτο το διαφραγμα της μηχανης για να μαζεψει περισσοτερο φυσικο φως...ετσι, ακομα και σε συνθηκες πολυ χαμηλου φωτισμου βγαζει φωτογραφιες με το φυσικο φως που "μαζευει"... Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Αφηνει περισσοτερο χρονο ανοιχτο το διαφραγμα της μηχανης για να μαζεψει περισσοτερο φυσικο φως...ετσι, ακομα και σε συνθηκες πολυ χαμηλου φωτισμου βγαζει φωτογραφιες με το φυσικο φως που "μαζευει"... Μάλιστα με μπαίνω στην μπριζα να την δοκιμάσω τώρα... Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Επισης, εχω να πω οτι σημερα το ελιωσα το κινητο...και για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ειδα ΤΑΛΗΡΟ οθονη!!!! 5 ωρες δεν ειχα ξαναδει ποτε μου!!!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 ...και για του λογου το αληθες... Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Τελικα εφτασε 5 ωρες 40 λεπτα οθονη...ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ... Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 ...και για του λογου το αληθες... για πια ρομ αναφερεσε και ποιον κερνελ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 για πια ρομ αναφερεσε και ποιον κερνελ ? Temasek cm11 και τον τελευταιο lean kernel Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Αφηνει περισσοτερο χρονο ανοιχτο το διαφραγμα της μηχανης για να μαζεψει περισσοτερο φυσικο φως...ετσι, ακομα και σε συνθηκες πολυ χαμηλου φωτισμου βγαζει φωτογραφιες με το φυσικο φως που "μαζευει"... δοκιμασα λιγο το προγραμμα με την ρύθμιση που λες αλλα σαν να μου φανηκε οτι τις βγαζει "μικρες" τις photos εκτος αν δεν κανω κατι εγω σωστα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 5 ωρες οθονη με ρουτ;εμενα παλια εβγαζε 5-6 ωρες χωρις ρουτ και.πλεον μ παει το πολυ 4 ωρες και δεν ξερω και τον λογο..εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο..σκεφτομαι την μεταβαση απο το note 3 στο one plus one..λετε οτι θα κανω καλα ή να περασω cm στο note 3 και να μην μπαινω σε ολη αυτη την διαδικασια; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 5 ωρες οθονη με ρουτ;εμενα παλια εβγαζε 5-6 ωρες χωρις ρουτ και.πλεον μ παει το πολυ 4 ωρες και δεν ξερω και τον λογο..εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο..σκεφτομαι την μεταβαση απο το note 3 στο one plus one..λετε οτι θα κανω καλα ή να περασω cm στο note 3 και να μην μπαινω σε ολη αυτη την διαδικασια; Οι διαφορές τους είναι πολύ λίγες στα specs.... Προσωπικά θα έβαζα cm στο note ... και θα το κράταγα.... Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλημέρα σε όλους. Υπάρχει τρόπος να αλάξω τον ήχο στο dial pad που ακούγεται σαν σταγόνα και τον ήχο της κάμερας; Κάποιο mod μήπως;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 5 ωρες οθονη με ρουτ;εμενα παλια εβγαζε 5-6 ωρες χωρις ρουτ και.πλεον μ παει το πολυ 4 ωρες και δεν ξερω και τον λογο..εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο..σκεφτομαι την μεταβαση απο το note 3 στο one plus one..λετε οτι θα κανω καλα ή να περασω cm στο note 3 και να μην μπαινω σε ολη αυτη την διαδικασια; 5 ωρες οθονη με 13 ωρες συνεχεια ανοιχτο WI-FI, με καθε 5' συγχρονισμο σε 2 λογαριασμους email...και περιπου καμια 15αρια φωτογραφιες για να δω πως δουλευει η καμερα......α και ξεχασα και μια ωριτσα παιχνιδι Game of War....αυτα! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Έβαλα την omega 23 v και μετα απο λίγες ημέρες δεν λειτουργεί το φλας μήπως έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλημέρα σε όλους. Υπάρχει τρόπος να αλάξω τον ήχο στο dial pad που ακούγεται σαν σταγόνα και τον ήχο της κάμερας; Κάποιο mod μήπως;;; Βρες τον ηχο που θελεις να βάλεις ( ogg κατάληξη ) πηγαινε > system >media >audio> ui > και άλλαξε όποιον ήχο συστήματος θελεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Βρες τον ηχο που θελεις να βάλεις ( ogg κατάληξη ) πηγαινε > system >media >audio> ui > και άλλαξε όποιον ήχο συστήματος θελεις . Tο έκανα. Μετονόμασα τα αρχεία , έδωσα ιδια δικαιωματα, αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogias Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Έβαλα την omega 23 v και μετα απο λίγες ημέρες δεν λειτουργεί το φλας μήπως έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα. Εδώ και μια βδομάδα που την έχω, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το φλας. Κάνε backup την rom και δοκίμασε κάποια άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 αν και διεγραψα τα παλια αρχεία, πάλι τα παλιά ακουγονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Δοκίμασε ένα γουαιπ κασέ και με την επανεκκίνηση λογικά θα είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Εκανα και το wipe απο recovery, αλλα τίποτα. Λες και έχει κάπου αλλού τα αρχεία. Έφτασα να αφαιρέσω εντελώς τα αρχεία και μετά από επανεκίνηση ακουγόταν πάλι οι ίδιοι ήχοι, χωρίς να υπάρχουν τα αρχεία στο ui. Τυ να γίνεται άραγε: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Καλησπερα στη παρεα!!Λοιπον, εχω μια ερωτηση ισως αφελη!!!Ασφαλες root και περασμα οποισδηποτε custom rom χωρις να γραψει το knox, γινετε???Το Note 3 ειναι Αγγλικο BTU στη 4.4.2 και με CSC: N90050XAGNJ3 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts