dimikord Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 καλησπερα παιδια,μπορει να μου θυμισει καποιος πως παιρνουμε screenshot ?ειμαι με xnote 14.(πολυ πισω...):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 καλησπερα παιδια,μπορει να μου θυμισει καποιος πως παιρνουμε screenshot ?ειμαι με xnote 14.(πολυ πισω...):)Μην τυχόν φύγεις από την 14 τα νούμερα που βλέπουμε πλέον σε μπαταρία δεν είναι καλά. Στο θέμα σου τώρα, κράτα πατημένα το power off και Home η με το πενάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μην τυχόν φύγεις από την 14 τα νούμερα που βλέπουμε πλέον σε μπαταρία δεν είναι καλά. Στο θέμα σου τώρα, κράτα πατημένα το power off και Home η με το πενάκι.οκ!μενιο βλεπω και μια ασταθεια στο igo primo.μηπως ευθυνεται η xnote? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 οκ!μενιο βλεπω και μια ασταθεια στο igo primo.μηπως ευθυνεται η xnote?Όχι σε καμιά περίπτωση όσο την είχα δούλευε ρολόι. Απλώς αργεί να κλειδώσει σε σχέση με τα νέα μόντεμ που εχουμε ng1 αλλά πίστεψε με αν μπορούσα να γυρίσω πίσω την v14 θα έβαζα. Τα καλύτερα νούμερα σε μπαταρία τα είχαμε με αυτήν την rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μενιο τι παιζει ρε ? Μονο στην xnote 20 το εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μενιο τι παιζει ρε ? Μονο στην xnote 20 το εχωέχω την εντύπωση ότι σου το κάνει οταν έβαλες το Wanam Xposed και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Δεν ξέρω αν έχετε και εσείς τι ίδιο πρόβλημα με εμένα, προσπαθώ να αλλάξω kernel αλλά όταν πάω να μπω σε recovery mode μου εμφανίζει μήνυμα custom binary blocked by reactivation lock. Και για να ανοίξω την συσκευή πρέπει να κάνω εκκίνηση πατώντας volume down home baton και power. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Δεν ξέρω αν έχετε και εσείς τι ίδιο πρόβλημα με εμένα, προσπαθώ να αλλάξω kernel αλλά όταν πάω να μπω σε recovery mode μου εμφανίζει μήνυμα custom binary blocked by reactivation lock. Και για να ανοίξω την συσκευή πρέπει να κάνω εκκίνηση πατώντας volume down home baton και power. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.ξετικαρε και επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Για πόσες ώρες στην οθόνη μιλάμε; Γιατί εγώ προσωπικά παλεύω με τον Civato 1.8 και πειράζοντας πολλές ρυθμίσεις στο synapse, συγκεκριμένα είμαι σε επικοινωνία με τον mat9v στο xda ο οποίος σπάει όλα τα ρεκόρ σε αυτονομία. Δείτε εδώ όσοι δεν τον γνωρίζετε : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55036457&postcount=2243 Μέρος των ρυθμίσεων : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55044337&postcount=2248 Έχω δοκιμάσει ότι μου έχει πει αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον κοντεύω, με προσπάθεια ακουμπώ τις 5 ώρες και εννοείται ελέγχω wakelocks κτλ... Θα χαρώ πολύ να ακούσω απόψεις :) Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι με κανονική μπαταρία ότι και να λέει. είναι ψέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μενιο καθαρισα το κινητο. Περασα με odin την εργοστασιακη , επαναφορα εργοστασιακων , ροοτ , custom recovery και τελος xnote 20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι με κανονική μπαταρία ότι και να λέει. είναι ψέμαΗ πλάκα είναι ότι είναι και overclocked to 2.8Ghz. Είχαμε δει 11 ώρες οθόνη αλλά αυτουνού η αναμονή 4 μέρες δεν παίζει ρε φίλε. Edit : ρε Κοσμά τι πολιτισμικό σοκ έπαθες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 ξετικαρε και επανεκκίνηση. Το έχω κάνει αλλά τπτ άλλη ιδέα . Πάντως Μενιο σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Το προβλημα με την καμερα δεν λυνοταν. Το wanam xposed εχει θεματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Έχω xnote 20 με ex dialer. Δεν θέλω οι αναπαντητες να ανοίγουν στον μαμά dialer. Τι να κάνω να μην τον ξαναδώ να ανοίγει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 ξετικαρε και επανεκκίνηση. Δεν ξέρω αν έχετε και εσείς τι ίδιο πρόβλημα με εμένα, προσπαθώ να αλλάξω kernel αλλά όταν πάω να μπω σε recovery mode μου εμφανίζει μήνυμα custom binary blocked by reactivation lock. Και για να ανοίξω την συσκευή πρέπει να κάνω εκκίνηση πατώντας volume down home baton και power. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ακριβως το ιδιο θεμα εχω και εγω και μαλιστα ξετικαρα και εγω την επιλογή που ειπε ο φιλος ο Μενιος βεβαια εγω εβαλα recovery με mobile odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Στον κερνελ ael 7.7 ο ήχος.... Σας δουλεύει απο το stweaks? Τα ανέβασα ολα.... Μικρόφωνο / ακουστικό /μεγάφωνο... Αλλα τίποτα... Ίδιος παραμένει.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μενιο μετα απο cleaninstall σα να παω πιο γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μενιο μετα απο cleaninstall σα να παω πιο γρηγορα:lol::lol:Σίγουρα ρε φίλε έφυγε αρκετή σαβούρα. Τώρα στο θέμα του lean με τους πυρήνες (2 φορές μου κόλλησαν) με το faux123 κάνουμε τικ user kontrol και μετά το βάζουμε στο mp και ξεκολησαν στο φτερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Κι εγω reset πληρες εκανα οταν αρχισε να μου κανει νερα η καμερα και να κολλαει σε διαφορα περιεργα το κινητο. Συν χαλια μπαταρια. Ελπιζω να μη φταιει το wanam xposed γιατι αφενος ειναι τρομερα χρήσιμο αφετέρου το ξαναεβαλα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Έχω xnote 20 με ex dialer. Δεν θέλω οι αναπαντητες να ανοίγουν στον μαμά dialer. Τι να κάνω να μην τον ξαναδώ να ανοίγει;;; Εγκατέστησε το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer.plugin.xmissedcall&hl=en και ενεργοποίησε το από το exdialer. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η πλάκα είναι ότι είναι και overclocked to 2.8Ghz. Είχαμε δει 11 ώρες οθόνη αλλά αυτουνού η αναμονή 4 μέρες δεν παίζει ρε φίλε. Edit : ρε Κοσμά τι πολιτισμικό σοκ έπαθες ? Παίζει αν τα έχει όλα κλειστά. 4 μέρες 55 λεπτά ομιλία; εγώ 1 ώρα μιλάω την ημέρα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Κοσμά ,αύριο πάω για το επτάωρο. Αρχίζουμε και βλέπουμε παλιούς χρόνους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) 30 λεπτα στο youtube και 30 στο tunein δε μας κανουν 8%. Κατα τα αλλα εκανες πολυ light χρηση. 7 ωρα επιανα με αυτοματο συχρονισμο τα παντα location on και πολυ messenger , facebook και viber. Browsing εχεις πολυ καλο. Αν χρησιμοποιουσες tapatalk και xda εγαρμογες θα επεφτες αρκετα σε οθονη. Ειπαμε η οθονη ειναι και θεμα χρησης. Edited September 13, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 30 λεπτα στο youtube και 30 στο tunein δε μας κανουν 8%. Κατα τα αλλα εκανες πολυ light χρηση. 7 ωρα επιανα με αυτοματο συχρονισμο τα παντα location on και πολυ messenger , facebook και viber. Browsing εχεις πολυ καλο. Αν χρησιμοποιουσες tapatalk και xda εγαρμογες θα επεφτες αρκετα σε οθονη. Ειπαμε η οθονη ειναι και θεμα χρησης. Δεν είναι και άσχημα όμως:[ ποτέ θα πιούμε τον καφέ που λέγαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Vag σηκωσε λιγο μπαταρια απο g2 να κλαψουμε. Απο βδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Κι εγω reset πληρες εκανα οταν αρχισε να μου κανει νερα η καμερα και να κολλαει σε διαφορα περιεργα το κινητο. Συν χαλια μπαταρια. Ελπιζω να μη φταιει το wanam xposed γιατι αφενος ειναι τρομερα χρήσιμο αφετέρου το ξαναεβαλα :P Αν σου κάνει νερά δοκίμασε το gravitibox εγώ μόνο αυτό δουλεύω γιατί είχα θέματα με wanam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts