Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω συνδεδεμένα laptop kai xbox στο δίκτυο. Το τηλ φταίει γιατί δεν πιάνει ούτε σε άλλα δίκτυα που έμπαινε.

Βρε μπας και φταίει καμιά εφαρμογή;

Γιατί με το factory reset έφτιαξε;

Μήπως κάτι που έβαλες μετά;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Exw tις ίδιες εφαρμογές με πριν ένα μήνα. Όλες από πλαυ στορε . Στο xda είδα ότι το εχουν πολλοί αυτοί το θέμα. Βοήθεια ρε παιδιά :)

Στέλιο αν κάνεις full wipe το WiFi λειτουργεί, είναι βασική ερώτηση για να καταλάβεις και εσυ και εμείς αν είναι software ή hardware πρόβλημα

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Στέλιο αν κάνεις full wipe το WiFi λειτουργεί, είναι βασική ερώτηση για να καταλάβεις και εσυ και εμείς αν είναι software ή hardware πρόβλημα

wipe cache εχω κανει και τοτε και τωρα . αυτο με ρωτας ? συγνωμη αλλα δεν το κατεχω και πολυ καλα το θεμα

Ναι αυτό εννοώ,μετά το wipe το WiFi λειτουργεί; Χωρίς να εγκαταστήσεις τιποτα

Admin CorollaClub.com

Ναι αυτό εννοώ,μετά το wipe το WiFi λειτουργεί; Χωρίς να εγκαταστήσεις τιποτα

ναι μετα απο factory reset λειτουργει . αλλα απο τη δευτερα που το πηρα και περασα τις εφαρμογες μου δεν ειχα προβλημα μεχρι χτες . να προσθεσω οτι καμια νεα εφαρμογ δεν εχω περασει στο κιν απο τη δευτερα και οποιες παλεες ειχα περασει τρεις μερες πριν απο τη πρωτη παρουσιαση του γεγονοτος τις εχω επεγκαταστησει. θα βοηθουσε να ανεβαζα φωτο τις εφαρμογες που εχω στο τηλ>

Οι εφαρμογές που έχω όλες και όλες αυτές είναι. Δεν νομίζω να επηρεάζει κάποια το σύστημα.

Παρατηρήστε το σήμα του wifi ότι είναι διαφορετικό σε κάθε φωτογραφία και ουσιαστικά κούφιο αφού δεν συνδέεται

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Κάτι το πειράζει ρε ****το αλλά δεν μπορώ να το δω έτσι :-( Κανα utility από αυτά έχει αυτόματες ρυθμίσεις για οικονομία μπαταρίας;

Admin CorollaClub.com

Κάτι το πειράζει ρε ****το αλλά δεν μπορώ να το δω έτσι :-( Κανα utility από αυτά έχει αυτόματες ρυθμίσεις για οικονομία μπαταρίας;

Νομίζω πως δεν έχει. Κοίταξα και στο xda και έχουν και εκεί θέμα με το wifi. Προτείνουν να πατήσω *#0011# menu wifi unchecked power saver. To kana αλλά τίποτα.

Χτες ασχολήθηκα λίγο με τη ROM τη CivZ Engine που είπα πριν λίγα ποστ... ι Rom είναι πολύ καλή αλλά το θέμα είναι ο κέρνελ της ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός, χωρίς κολλήματα και με καλήτερη κατανάλωση μπαταρίας και φυσικά με δυνατότητα να κατεβάζεις ρεύματα κλπ. Δυστηχώς όμως αν έχω αυτόν τον Kernel το System Status μου γίνεται Custom χωρίς κανένα τρόπο να μπορώ να λειτουργήσω το All Share Cast Dongle της Samsung οπότε έκανα το εξής... έκανα extract από την Civz τον κέρνελ της και λειτουργώ με αυτόν και αν χρειαστεί να δω κάτι στην τηλεόραση τότε περνάω με mobile odin τον μαμά kernel και με ένα reboot είμαι ΟΚ (μια φορά τη βδομάδα μπορεί να μου χρειαστεί). Μακάρι να βρεθεί μια λύση αλλά αυτό είναι πρόβλημα μόνο σε όσους έχουν το All share cast dongle.

Για όποιον θέλει εδώ είναι ο N9005_CivZ-Engine-Rev1.8_Kernel.tar

και εδώ ο μαμά kernel της MJ7 για να γυρίσει κάποιος σε stock πάλι αν δεν του αρέσει.

Προσοχή. Αν αλλαχτεί ο κέρνελ το Knox σας αυτόματα θα γίνει 1.... μην μου λέτε μετά δεν μας το είπες ε?

Admin CorollaClub.com

Για τους φίλους μέχρι MJ1 και ουγγρικό τηλέφωνο(XEH) ανέβασα URDLV full Rom MJ7 στο νήμα URDLV

Admin CorollaClub.com

Για τους φίλους μέχρι MJ1 και ουγγρικό τηλέφωνο(XEH) ανέβασα URDLV full Rom MJ7 στο νήμα URDLV

Ειμαι με mj3 και ροοτ.Μπορω μα περασω την συγκεκριμενη για να εχω την τελευταια εκδοση;Το knox ειναι ηδη 1 οποτε δεν με απασχολει αυτο.Το τηλεφωνο ειναι Ολλανδικο.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Guys για πειτε μου κατι γιατι διαβασα κατι ποστ για sellinux αν θυμαμαι καλα και μπερδευτηκα (ενω δεν ειμαι amateur σε αυτα).

Εστω πως κανω Cf Auto Root (χανω εγγυηση κλπ). Ειναι πληρες root? Δλδ ειναι το κλασικο root που ξερουμε ή εχει τιποτα περιορισμους? Μετα βαζω κανονικα CWM, ξηλωνω πραγματα και γενικα κανω ο,τι εχω συνηθισει να κανω με το root ή παιζει να εχω καποιο θεμα?

Διαβασα επισης για efs folder. Αυτο ξερω πως χαλαει με custom rom flashes κλπ. Αν ειναι να εχει ρισκο και μονο με root τοτε εχουμε θεμα καθως για να παρεις μπακαπ προυποθετει να εισαι root οποτε μπαινουμε σε loop.

Ξεκαθαριστε πληζ μπας και το παρω αποφαση και τελειωνω με την ολη ιστορια :)

Sorry για το bump, αλλά μήπως θα μπορούσε κάποιος να δώσει πληροφορίες?

:)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ειμαι με mj3 και ροοτ.Μπορω μα περασω την συγκεκριμενη για να εχω την τελευταια εκδοση;Το knox ειναι ηδη 1 οποτε δεν με απασχολει αυτο.Το τηλεφωνο ειναι Ολλανδικο.

Το csc έχεις; απλά με βάση το csc σου κατεβάζεις την mj7 από Samfirmware και cfroot είσαι οκ

Admin CorollaClub.com

Το csc έχεις; απλά με βάση το csc σου κατεβάζεις την mj7 από Samfirmware και cfroot είσαι οκ

Ειναι στην φωτο.Το μοντεμ το περασα εγω.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Ρε παιδιά, για Wind ποιό modem να βάλω? Νομίζω με mj7 ειμαι και έχει αρκετά χειρότερο σήμα από το s2 μου. Σώζεται?

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

Ειναι στην φωτο.Το μοντεμ το περασα εγω.

Αυτήν κατεβάζεις και περνάς

Admin CorollaClub.com

Άσχημο νέο... να δω από που θα κατεβάζουμε τις Rom τώρα γιατί το άλλο το κούκου που θα πάνε σε σχέση με το hotfile είναι παναργο.... και όχι ρε γμτ είμαι και γκαντέμης.. πριν 10 μέρες πήρα συνδρομή στο hotfile για να κατεβάζω τις Rom γρήγορα για να τις κάνω URDLV για όποιον θέλει

Admin CorollaClub.com

Εχει κανείς κάποιο adfree που να δουλεύει σωστά στο ΝΟΤΕ 3?

Στο S3 είχα το Adaway,αλλά τώρα δεν το βρισκω στο Googleplay...

Κάποια βοήθεια?

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Adaway

Adfree

Ο λόγος που δεν τα βρίσκεις στο play store είναι γιατί η Google τα ξήλωσε γιατί χάνεται χρήμα όταν δεν υπάρχουν διαφημίσεις.

Admin CorollaClub.com

Adaway

Adfree

Ο λόγος που δεν τα βρίσκεις στο play store είναι γιατί η Google τα ξήλωσε γιατί χάνεται χρήμα όταν δεν υπάρχουν διαφημίσεις.

Χρειάζονται root?

Samsung Note 8

Microsoft Surface Pro 4

Φυσικά, πάνε και αλλάζουν το hosts στο σύστημα, ήταν ο πρωταρχικός λόγος για root στο κινητό μου μαζί με το titanium

Admin CorollaClub.com

ναι μετα απο factory reset λειτουργει . αλλα απο τη δευτερα που το πηρα και περασα τις εφαρμογες μου δεν ειχα προβλημα μεχρι χτες . να προσθεσω οτι καμια νεα εφαρμογ δεν εχω περασει στο κιν απο τη δευτερα και οποιες παλεες ειχα περασει τρεις μερες πριν απο τη πρωτη παρουσιαση του γεγονοτος τις εχω επεγκαταστησει. θα βοηθουσε να ανεβαζα φωτο τις εφαρμογες που εχω στο τηλ>

Οι εφαρμογές που έχω όλες και όλες αυτές είναι. Δεν νομίζω να επηρεάζει κάποια το σύστημα.

Παρατηρήστε το σήμα του wifi ότι είναι διαφορετικό σε κάθε φωτογραφία και ουσιαστικά κούφιο αφού δεν συνδέεται

θα ηθελα να ενημερωσω οτι μετα την απεγκατασταση του battery stats.. που διακρινεται και σε μια απο τις δωτογραφιες το σημα επανηλθε οπως πριν.

Το κινητό μου κάνει κάτι τρελά τώρα τελευταία . Αμα το κλείσω και πάω να το ξανα ανοίξω κολλάει στο logo της Samsung , αμα βγάλω την κάρτα μνήμης Και το ξανά ανοίξω ανοίγει κανονικά . Τι να φταίει ?

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις