manthosffvll Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Fat32 εγω με sandisk ultra 8gb u1 class 10 πιανω 20mb/s με civato xplorer Κοσμα τι αρχειο μεταφερεις και πιανεις τοσο ??ας πουμε οτι μεταφερεις την exnote που ειναι 1.95 gb πιάνεις παλι τετοια ταχυτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Xnote 14 και 17 μετεφερα στις δοκιμες . Λιγες σελιδες πισω εβαλα screenshot. Ναι η ταχυτητα ηταν τοσο σε μεγαλα αρχεια και σταθερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) Fat32 εγω με sandisk ultra 8gb u1 class 10 πιανω 20mb/s με civato xplorer Είναι και ανάλογα την κάρτα,Κοσμά η δική σού πιάνει όντως 20mb,η δική μου toshiba class10 πιάνει 12mb κάποιες άλλες 9mb και οι καινούριες της Samsung 30mb,η δική μου με τον κερνελ του σιβατο πάλι 12mb/sec έπιανε ;) Λάθος πάνω απο 20 δεν πιάνει καμία νομίζω,τόσα είναι τα όρια του τηλεφώνου του Κοσμά η sundisk έχει ταχύτητα 45mb/sec αλλά πιάνει 20. Edited July 12, 2014 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Ετοιμαζει 1.4 ο civato και ηδη εγραψε changelog στο οποιο εχει και ...... οποτε ετοιμαζει κατι καλο :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Εγώ είμαι με κάρτα σαμσουνγκ δεν θυμάμαι ποία είναι ακριβώς αλλά είχα πάρει ότι καλύτερο είχα βρει . Ούτε σε τι είναι φορμαρισμένη θυμάμαι . πολύ σε βοήθησα ε; χαχαχ απλά απάντησα για να μην δείξω αδιαφορία. αντιγράφω με μέσο όρο 20-25 mb/s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Ολες οι micro sd ερχονται με fat32. Οι παλιες ειχαν και fat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Εγώ είμαι με κάρτα σαμσουνγκ δεν θυμάμαι ποία είναι ακριβώς αλλά είχα πάρει ότι καλύτερο είχα βρει . Ούτε σε τι είναι φορμαρισμένη θυμάμαι . πολύ σε βοήθησα ε; χαχαχ απλά απάντησα για να μην δείξω αδιαφορία. αντιγράφω με μέσο όρο 20-25 mb/s Έχεις ιδια ποιότητα κάρτα με του Κοσμά δεν μπορεί εγώ με χαμηλότερης ποιότητας κάρτα να θέλω να έχω τους χρόνους σας:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Ναι μωρέ μην δίνεις σημασία μικρό το κακό. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Καλησπερα Προσπαθω να συνδεσω εναν εξωτερικο 256gb δισκο με το τηλεφωνο και δεν μπορω με τιποτα. Εννοειται ειμαι root και προσπαθω με το paragon.Ενω παω να κανω mount στην συνεχεια μου λεει δεν εγινε. Ελεγα μηπως ειχε να κανει με τον συγκεκριμενο δισκο και πηρα ενα μικρο φλασακι το μετετρεψα και αυτο σε ntfs και ουτε αυτο το ειδε... Τι λετε να φταιει? Καποιος που να βλεπει ntfs στο note 3 με kitkat? Λετε να φταιει το καλωδιο otg που εχω?Μεχρι τωρα οτι fat32 εχω δοκιμασει το εχει παιξει με αυτο το καλωδιο.Βεβαια ενα φθηνο ειναι που το ειχα παρει πριν κανα 2 χρονια απ το ebay.Να φταιει αυτο? Μπορει κανεις να βοηθησει? Ευχαριστω. Για NTFS το προσπάθησα και εγώ. Δυστυχώς με στοκ κέρνελ πιθανότατα δεν μπορούμε να δούμε NTFS αρχεία και να συνδεθούμε σε massive mode μέσω του USB. Εγώ μετέτρεψα σε exfat έναν toshiba 1-TΒ και τον διαβάζει κανονικά χωρίς περιορισμούς στο μέγεθος των αντιγραφόμενων αρχείων. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Για NTFS το προσπάθησα και εγώ. Δυστυχώς με στοκ κέρνελ πιθανότατα δεν μπορούμε να δούμε NTFS αρχεία και να συνδεθούμε σε massive mode μέσω του USB. Εγώ μετέτρεψα σε exfat έναν toshiba 1-TΒ και τον διαβάζει κανονικά χωρίς περιορισμούς στο μέγεθος των αντιγραφόμενων αρχείων.Μαλλον και εγω εκει καταληγω.Ρωτησα γιατι σκεφτηκα μηπως και εφταιγε το καλωδιο αλλα μαλλον οχι. Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Ετοιμαζει 1.4 ο civato και ηδη εγραψε changelog στο οποιο εχει και ...... οποτε ετοιμαζει κατι καλο :-) Ετοιμος και φλασαρισμενος:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) Και γω ηδη. Βλεπω βελτιωσε και την διαχειριση ram Μετα απο 20 λεπτα και με ανοιγμα πολλωνεφαρμογων παιζω 0.99 εως 1.20 ram Edited July 12, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Και γω ηδη. Βλεπω βελτιωσε και την διαχειριση ram Μετα απο 20 λεπτα και με ανοιγμα πολλωνεφαρμογων παιζω 0.99 εως 1.20 ram Δωσε λινκ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Δωσε λινκ:D Μπαταρια οχι απλα βραχος. Οροσειρα. http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=16387 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Μπαταρια οχι απλα βραχος. Οροσειρα. http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=16387 Αν θες και ρυθμίσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Παρε και μια ram μετα απο 40 λεπτα. Ρυθμισεις : Max screen off : 960 Touchboost max : 1574 Intellihotplug = ενεργοποιημενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Θα τον δοκιμάσω φίλε ευχαριστώ ;) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρε και μια ram μετα απο 40 λεπτα. Ρυθμισεις : Max screen off : 960 Touchboost max : 1574 Intellihotplug = ενεργοποιημενο Synapse?η κάποιο άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Synapse εγκαθισταται με τον κερνελ μαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 (edited) Καλημέρα! Eρώτηση... Οι Ultimate-Civato είναι συμβατοί με στοκ ρομ έτσι? Edited July 13, 2014 by geoxraslap Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Καλημέρα! Eρώτηση... Οι Ultimate-Civato είναι συμβατοί με στοκ ρομ έτσι?είναι ,αλλά πρέπει να βάλεις recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Τι έβγαλε ο άνθρωπος, Μένιο civato 1.4 εκπληκτικός kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 (edited) Ναι πολυ καλος :-) gps σφαιρατο. Υ.Γ. vag τριτη παιζει meeting Edited July 13, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ναι πολυ καλος :-) gps σφαιρατο. Υ.Γ. vag τριτη παιζει meeting Και οχι μόνο gps και μπαταρία,ταχύτητα τρομερός:cool:Τρίτη απόγευμα είμαι μέσα:cool:πείτε μου ώρα και μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Λογικα θα εχουμε παλι νεο κερνελ συντομα γιατι εδωσε update8 απο sources η sammy. Υ.Γ. θα σε πει ο μενιος την δευτερα :') Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Τον περασα και εγω τον civato 1.4...δεν αντεξα και 5η ημερα χωρις να φλασαρω,! Ελεος δηλαδη, ποσο αλλο να αντεξω ο φλασαρομανης!!!!! Στερηση ειχα παθει! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts