Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χάσαμε την μπάλα:lol: για του civato λέω .

λογικό είναι χαχαχ με τόσα φλασαρισματα και εγώ έψαξα να σιγουρεμάτων ποιον έχω στο κινητό μου.

Ντονειτ τι είναι αυτό; και πως του στέλνω 3 ευρώ; μάλλον δεν με βλέπω με τέτοια ασχετοσύνη:p

μπορείς αν θες να δοκιμάσεις ένα από αυτά.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2535240

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2498687

Edited by araditsas

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά κανείς δεν ξέρει; τι πρέπει να κάνω μην κάνω καμιά βλακεια.:(

Θέλω να περάσω την v20 πάνω απο την omega v19 χωρίς κανένα wipe να το κάνω;

φιλε κανεις καθαρή εγκατάσταση και εχεις το κεφάλι σου ήσυχο !!!!:) (εγω παντα κανω καθαρες εγκαταστάσεις ολα τα wipe!!)

παντως ο κερνελ του civato μου φενεται οτι τρωι περισσότερη μπαταρια απο τον ultimate 44 !!!αλλα η ταχύτητα αντιγραφείς απο εσωτερική μνήμη στην sd card 8mb/s ενω με τον ultimate 44 έπιανα 2-2.5mb/s!! και στου civato kernel o intellidemand governor τον βλεπω πιο σβέλτο!!!

φιλε κανεις καθαρή εγκατάσταση και εχεις το κεφάλι σου ήσυχο !!!!:) (εγω παντα κανω καθαρες εγκαταστάσεις ολα τα wipe!!)

παντως ο κερνελ του civato μου φενεται οτι τρωι περισσότερη μπαταρια απο τον ultimate 44 !!!αλλα η ταχύτητα αντιγραφείς απο εσωτερική μνήμη στην sd card 8mb/s ενω με τον ultimate 44 έπιανα 2-2.5mb/s!! και στου civato kernel o intellidemand governor τον βλεπω πιο σβέλτο!!!

Οκ θα κανω ολα τα wipe,εγω εβαλα παλι ultimate 44 του civato μου δημιουργησε λαγκ στο scrolling το παρατηρισε καποιος αλλος αυτο το θεμα;ειχα να το δω πολυ καιρο απο τοτε που ειχα το s4 με 4.2.2

λογικό είναι χαχαχ με τόσα φλασαρισματα και εγώ έψαξα να σιγουρεμάτων ποιον έχω στο κινητό μου.

Παρακαλούνται όσοι αλλάζουν κερνελ δυο φορές και άνω την ημέρα:lol: να το αναγραφούν στην υπογραφή τους για να μην ξανά συμβεί αυτό το φαινόμενο.:lol:

Σ.Ε.Α.Κ (Σύλλογος Εξαρτημένων Από Κερνελ)

Οκ θα κανω ολα τα wipe,εγω εβαλα παλι ultimate 44 του civato μου δημιουργησε λαγκ στο scrolling το παρατηρισε καποιος αλλος αυτο το θεμα;ειχα να το δω πολυ καιρο απο τοτε που ειχα το s4 με 4.2.2

Ρε παιδιά πήγα πριν λίγο καιρό σε ενα νησάκι, έβγαλα κάποιες φώτογραφίες (omega v16) με την στοκ κάμερα, και με το που έκανα reboot, οι καινούργιες φωτογραφίες εξαφανίστηκαν...Αυτό γίνεται κάθε φορά με τις φώτος...Τώρα ότι και να σβήσω απ την extsdcard, φαίνεται οτι σβήνει και μετά απο reboot το βρίσκω πάλι στην extsdcard..!! Πάω να κάνω format απο recovery, μου λέει οτι έγινε, και μόλις επανεκινήσω όλα είναι εκεί...!Το ίδιο και με titanium backup..Κάνω backup τις εφαρμογές, φαίνεται οτι τις κάνει σωστά και μετά απο reboot είναι σαν να μην τις έχω κάνει..Σαν να έχω χάσει δικαιώματα να γράψω/σβήσω στην εξωτερική sdcard..Κάτι είχα διαβάσει αλλά το πρόβλημα παρουσιάστηκε σε μένα και δεν το πήρα χαμπάρι...Ξέρει κανείς λύση?

Ultimate 44 ο απόλυτος kernel για μένα, μετά και την λύση του προβλήματος με την ταχύτητα εγγραφής στην κάρτα μνήμης,τις ρυθμίσεις που παραθέτω τις έδωσε ο developer μετά από ερώτηση του Κοσμά και ενός ακόμα στο xda,η τρίτη ρύθμιση ίσως να μην χρειάζεται. [ATTACH]47202[/ATTACH][ATTACH]47203[/ATTACH][ATTACH]47202[/ATTACH]

Ultimate 44 ο απόλυτος kernel για μένα, μετά και την λύση του προβλήματος με την ταχύτητα εγγραφής στην κάρτα μνήμης,τις ρυθμίσεις που παραθέτω τις έδωσε ο developer μετά από ερώτηση του Κοσμά και ενός ακόμα στο xda,η τρίτη ρύθμιση ίσως να μην χρειάζεται. [ATTACH]47202[/ATTACH][ATTACH]47203[/ATTACH][ATTACH]47202[/ATTACH]

Μα δεν είναι περίεργο που εμένα χωρίς να πειράξω τίποτα γράφει σφαίρα. τι γίνετε σε κάθε συσκευή δουλεύει διαφορετικά;

[ATTACH]47204[/ATTACH][ATTACH]47205[/ATTACH]

Μα δεν είναι περίεργο που εμένα χωρίς να πειράξω τίποτα γράφει σφαίρα. τι γίνετε σε κάθε συσκευή δουλεύει διαφορετικά;

[ATTACH]47204[/ATTACH][ATTACH]47205[/ATTACH]

Ποια καρτα μνημης εχεις;ισως βεβαια να φταει και ο συνδυασμος ρομ κερνελ,αλλα βλεπω πολυ μεγαλη ταχυτητα εγγραφης στην εξωτερικη sd σου.

Εγώ την δοκίμασα εχθές και να πω την αλήθεια μου φάνηκε πάρα πολύ καλή !!! Αλλά μετά από μισή μέρα περίπου διάβασα εδω είχε ένα παιδί ενα πρόβλημα με gps και είπα να δοκιμάσω και εγώ και βλέπω οτι δεν έπιανε ουτε ενα δορυφόρο οτι και να έκανα! !!!:(

εκανα restore σε προηγούμενη ρομ και έπιασε σε δευτερόλεπτα!!! Στο xda δεν είδα ομως κάποιος να κάνει παράπονά για gps οποτε λέω μήπως δεν μου έκατσε καλα η ρομ!!!

Όσο για τα κερνελ παιδιά ο καθένας έχει οτι του κάθεται καλύτερα στο κινητό του!!! Σε εμένα έχει κάτσει πάρα πολύ καλά ο N9005_Compulsion_Kernel_KK_15_ULTIMATE.zip !!!!:D

ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα με echoe rom

Τελικά ρε παίδες ο civato είχε το πρόβλημα ή ο ultimate; :confused:

Μπερδεύτηκα τώρα λίγο.

Άκυρο παίδες το είδα τώρα ότι ήταν ο ultimate.. :D

Sent from my note3

Edited by freddaras

Βαγγέλη εγώ άλλαξα και στο St weaks .

Κοσμά ο ultimate έχει τεράστια διαφορά στη διαχείριση ram στου civato πέφτει για πλάκα στα 1.1 ενώ ultimate παίζω 1.4 1.5

Κοσμά ο ultimate έχει τεράστια διαφορά στη διαχείριση ram στου civato πέφτει για πλάκα στα 1.1 ενώ ultimate παίζω 1.4 1.5

Μενιο να το αλλαξω και απο το stweaks;εμενα παντως ο ultimate ειναι πολυ πιο καλος στη διαχειριση της ραμ ο civato ηταν παντα 200 με 300mb παραπανω σε αντιθεση με σενα φιλε

με λιγα λογια φιλε μενιο για να τα συγκεντρώσουμε λιγο σε ενα ποστ!...:D

με την τελευταια βαση ποιο κερνελ προτείνεις και με ποιες συνολικές ρυθμίσεις?

αλλαζω παλι κερνελ σαν τα πουκάμισα και δεν μπορω να βγάλω ακρη..

θελω να κρατησω ενα για ενα μηνα τουλάχιστον...:p

Μενιο να το αλλαξω και απο το stweaks;
Ναι γιατί από ότι είδα δεν κρατούσε τις ρυθμίσεις μόνο από Synapse.

με λιγα λογια φιλε μενιο για να τα συγκεντρώσουμε λιγο σε ενα ποστ!...:D

με την τελευταια βαση ποιο κερνελ προτείνεις και με ποιες συνολικές ρυθμίσεις?

Ultimate και ο λόγος είναι η διαχείριση ram.

Ρυθμίσεις ανεβάσαμε φωτογραφίες πιο πάνω και Synapse και Stweaks.

οκ αυτο ηθελα ...καταλήγουμε σε ultimate :)

παντως ουτε εγω εχω θεμα με την αντιγραφη αρχειων ...:)

σφαιρα αντιγράφει...

Πες το ετσι πιο πανω με μπερδεψες ετσι οπως το εγραψες.

οκ αυτο ηθελα ...καταλήγουμε σε ultimate :)

παντως ουτε εγω εχω θεμα με την αντιγραφη αρχειων ...:)

σφαιρα αντιγράφει...

οπότε μην αλλάζεις τίποτα ,εμείς είχαμε θέμα με την αντιγραφή και για αυτό τον είχα βγάλει.

Πάντως η ram δεν πέφτει με τίποτα, βράχος όπως και η κατανάλωση βέβαια:)

οπότε μην αλλάζεις τίποτα ,εμείς είχαμε θέμα με την αντιγραφή και για αυτό τον είχα βγάλει.

Πάντως η ram δεν πέφτει με τίποτα, βράχος όπως και η κατανάλωση βέβαια:)

Ποτε θα πιουμε κανενα καφεδακι γυρναω απο δευτερα.

Ποτε θα πιουμε κανενα καφεδακι γυρναω απο δευτερα.
Θα πω και τον Κοσμά και θα κάνουμε συνάντηση μελών κερνελ Ν3 Θεσσαλονίκης:lol:

και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι παίζει ρόλο τα ποσά ελεύθερα έχεις ;;;;

αυτό είναι ένα λάθος γιατί το αντροιντ δουλεύει διαφορετικά από ότι τα γουιντοους ή κάθε άλλο λογισμικό .

Το θέμα είναι να γίνετε σωστή διαχείριση και ας είναι και όλη πιασμένη ακόμα και τότε όταν και άμα γίνετε σωστή διαχείριση κλείνει ότι χρειάζεται και σου δίνει ράμ για να λειτουργήσει η κάθε εφαρμογή.

στο θέμα μπαταρίας δεν παίζει επίσης κανένα ρόλο όπου και αν βρίσκεστε η ράμ.

και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι παίζει ρόλο τα ποσά ελεύθερα έχεις ;;;;

αυτό είναι ένα λάθος γιατί το αντροιντ δουλεύει διαφορετικά από ότι τα γουιντοους .

Όπως το είπες το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό ,κατάλοιπα από WM ,με αρέσει να βλέπω όσο πιο πολύ free ram γίνεται:)

Για nf4 μας κανει και ο ultimate δηλαδη ?
Ναι.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις