Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο τι διαβασα blueChris μπορεις να πας στο service με το knox 1 και οντως να υσχυριστεις οτι πηγες να κανεις downgrade και εγραψε τo knox εφοσον τα χεις κανει ολα official (status ,recovery )αντε να αποδειξουν οτι εχεις ροοταρει το κινητο :)

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το διάβασα και εγώ και είναι καλή δικαιολογία, πάντως ο designgears ξανάναψε τα thread στο xda και από ότι φαίνεται το παλεύει να μπορέσει να το φτιάξει το Urdlv και για όσους έχουν καινούργιο bootloader.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

BlueChris σε μένα που έχω ΜΙ7 θα δουλέψει ή θα μου γυρίσει το counter flag και θα χάσει το μόντεμ του;Επίσης όταν πάω να βάλω το αρχείο στο Odin δεν το βλέπει γιατί ζητάει συγκεκριμένα αρχεία(.tar,.gz κ.λ.π.) ενώ τα δύο αρχεία τα δικά σου είναι .bin

Ap λογικά.

Παιδιά έκανα extract το mj7 το μόντεμ και λειτουργεί κανονικά σε εμάς με mj3 χωρίς πρόβλημα. Εδώ είναι το αρχείο αν το θέλει κανείς.

Περνάμε πρώτα το modem.bin και μετά reboot πάλι σε download mode και περνάμε το HLOS.... και τα 2 από το CP του ODIN.

BlueChris σε μένα που έχω ΜΙ7 θα δουλέψει ή θα μου γυρίσει το counter flag και θα χάσει το μόντεμ του;Επίσης όταν πάω να βάλω το αρχείο στο Odin δεν το βλέπει γιατί ζητάει συγκεκριμένα αρχεία(.tar,.gz κ.λ.π.) ενώ τα δύο αρχεία τα δικά σου είναι .bin

Αυτό αναμένουμε και αυτό μάλλον προσπαθεί, προς το παρόν περιμένεις.

Admin CorollaClub.com

Υπάρχει τρόπος όταν χτυπάει το κινητό από εισερχόμενη κλήση να βαράει κατευθείαν δυνατά και να μην είναι σταδιακά αυξανόμενη η ένταση;

Υπάρχει τρόπος όταν χτυπάει το κινητό από εισερχόμενη κλήση να βαράει κατευθείαν δυνατά και να μην είναι σταδιακά αυξανόμενη η ένταση;

Γιατι δεν βαζεις απο το μαρκετ το disable incrisinv ring και κανει αυτη τη δουλεια το εχω καιρο τωρα με στοκ ρομ

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Γιατι δεν βαζεις απο το μαρκετ το disable incrisinv ring και κανει αυτη τη δουλεια το εχω καιρο τωρα με στοκ ρομ

Για έναν πολύ απλό λόγο.

Απλά δεν ήξερα ότι υπάρχει ;);)

Την έβαλα δουλεύει μια χαρά.

Τώρα αν υπάρχει και κάνας τρόπος χωρίς να τρέχει κάποια εφαρμογή ας πείτε

Για έναν πολύ απλό λόγο.

Απλά δεν ήξερα ότι υπάρχει ;);)

Την έβαλα δουλεύει μια χαρά.

Τώρα αν υπάρχει και κάνας τρόπος χωρίς να τρέχει κάποια εφαρμογή ας πείτε

Το κοίταξα μόλις και το wanam το έχει, δεν το δοκιμάζεις; αφού είσαι ρουτ.

Admin CorollaClub.com

Το κοίταξα μόλις και το wanam το έχει, δεν το δοκιμάζεις; αφού είσαι ρουτ.

Αν λες αυτή την επιλογή δεν δουλεύει.

http://img.tapatalk.com/d/13/11/16/u5e7eqyp.jpg

Την επιλογη disable increasing ringtone λεει ο φιλος αυτο που βαλες ειναι η προειδοποιηση για το μεγιστο της εντασης του κινητου

Την επιλογη disable increasing ringtone λεει ο φιλος αυτο που βαλες ειναι η προειδοποιηση για το μεγιστο της εντασης του κινητου

Και που είναι αυτή η επιλογή;

Αυτο το Wanam θα με τρελανει τελειως!Μου κολλαει το κινητο συνεχεια και αμα εχω καρτα μνημης κολλαει στο logo της samsung.Τι φταιει?

Αυτο το Wanam θα με τρελανει τελειως!Μου κολλαει το κινητο συνεχεια και αμα εχω καρτα μνημης κολλαει στο logo της samsung.Τι φταιει?

Εμένα δουλεύει μια χαρά και κολλάει μόνο αν βάλω το ρολόι στο κέντρο.

Εμένα δουλεύει μια χαρά και κολλάει μόνο αν βάλω το ρολόι στο κέντρο.

Δεν το εβαλα!Οι αλλαγες που εκανα ειναι τα μηνυματα να μην γινονται mms αλλαξα το ονομα του παροχου στην lockscren και εβαλα το 4 way boot αυτες ηταν οι αλλαγες μου....

Έχω πειράξει πάρα πολλά το μόνο που δεν έχω πειράξει από αυτά που μου λες είναι αυτό για τα SMS για βγάλτο. Κάνε και μια εκκαθάριση δεδομένων στο wanam κάντε από την αρχή

Αν λες αυτή την επιλογή δεν δουλεύει.

Όχι. Αυτό είναι η προειδοποίηση που βγάζει οτ κινητό όταν βάζεις τέρμα τον ήχο.

Disable increasing ring ή κάτι τέτοιο πρέπει να λέει αυτό που θες.

Όχι. Αυτό είναι η προειδοποίηση που βγάζει οτ κινητό όταν βάζεις τέρμα τον ήχο.

Disable increasing ring ή κάτι τέτοιο πρέπει να λέει αυτό που θες.

Οκ να σε καλά το βρήκα και δουλεύει μια χαρά.

http://img.tapatalk.com/d/13/11/16/anejy3er.jpg

Στο wanam τις αλλαγες τις κανετε μια μια με επανεκκινηση η ολες μαζι και με μια επανεκκινηση?Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο και μου κολλαει το κινητο.

Στο wanam τις αλλαγες τις κανετε μια μια με επανεκκινηση η ολες μαζι και με μια επανεκκινηση?Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο και μου κολλαει το κινητο.

Όλες μαζί και μετά μια επανεκκίνηση του έχω βάλει τα μάτια τα έχω πειράξει όλα και στα καπάκια έβαλα και το xblast tools και πείραξα και άλλα με αυτό να και δύο φώτο για όποιον ενδιαφέρει το τι μπορείς να κάνεις

http://img.tapatalk.com/d/13/11/16/dy7esada.jpg

http://img.tapatalk.com/d/13/11/16/buga5a6u.jpg

Μπορείς να μου πεις ακριβώς τι κάνεις ?από την εγκατάσταση μέχρι και τις ρυθμίσεις?ή κάτι κάνω λάθος η το κινητό μου είναι ανάποδο !!

Παιδιά καλημέρα..

Πήρα χτες καινούργιο τηλ από τον Νίκο και πραγματικά έπαθα πλάκα με το παλικάρι, πολύ εξυπηρετικός και ευγενικός άνθρωπος.. δεν έχω λόγια.. μου πέρασε και μια ζελατίνα προσωρινά και όλα ΟΚ.

Δοκίμασα από το πατημένο μου Ν3 το MB στο καινούργιο και δυστυχώς δεν άναψε... άρα όλο το προηγούμενο κινητό είναι κατεστραμμένο.. ίσως σώνεται καμιά κάμερα ή κάτι άλλο.. τεσπα.. έχω τουλάχιστον διπλά καπάκια.. μπαταρίες... πενάκια ..

Τώρα είμαι τυχερός στην ατυχία μου.. το καινούργιο έχει MJ1!!!!!!!!!!!! που σημαίνει πως μπορώ να ρουτάρω safe και όντως το έκανα και είμαι με MJ7 URDLV...

Χρειάζομαι όμως μια βοήθεια από κάποιον γκουρού για να προσπαθήσω μήπως επαναφέρω τη παλιά μου εγκατάσταση.

Έχω κάνει 2 ημέρες πριν την καταστροφή nandroid backup οπότε έχω clockworkmod backup που μέσα έχει τα εξής αρχεία

cache.ext4.tar

data.ext4.tar

efs.ext4.tar

system.ext4.tar

προσπάθησα εφόσον έκανα με MJ7 το καινούργιο να επαναφέρω με odin αυτά τα tar αλλά το odin μου βγάζει μήνυμα λάθους... παρόλα αυτά τα αρχεία είναι σωστά και αποσυμπιέζονται...

Πρέπει με κάποιο τρόπο το CWM backup να το μετατρέψω σε ODIN backup ... μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Admin CorollaClub.com

Καλορίζικο Chris! Σε περιμένουμε πάλι στην ενεργό δράση!

Κι εγώ που το αγόρασα από τον Νίκο την προηγούμενη εβδομάδα με MJ1 είναι, οπότε θα ακολουθήσω σε λίγες μέρες τον οδηγό σου!

Ούγγρος κι εσύ?

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Ευχαριστώ... μου είπε Αυστριακό αλλά δεν πρόλαβε το σύστημά του να δει το φως της ημέρας γιατί μπήκε πάνω η έτοιμη ελληνική mj7 οπότε ούτε που ξέρω.

Έτοιμος είμαι πάντως.. full restore τελικά από titanium και κάποια αρχεία επιλεκτικά από το Online Nandroid Backup... ρε γμτ δεν μπορώ να επαναφέρω μόνο το touchwiz interface όπως τόχα (*)()*&$

Admin CorollaClub.com

Ευχαριστώ... μου είπε Αυστριακό αλλά δεν πρόλαβε το σύστημά του να δει το φως της ημέρας γιατί μπήκε πάνω η έτοιμη ελληνική mj7 οπότε ούτε που ξέρω.

Έτοιμος είμαι πάντως.. full restore τελικά από titanium και κάποια αρχεία επιλεκτικά από το Online Nandroid Backup... ρε γμτ δεν μπορώ να επαναφέρω μόνο το touchwiz interface όπως τόχα (*)()*&$

Αν τον περάσεις με τα δεδομένα, δε περνάει;

Για να κάνεις πάντως tar, αν έχεις windows, ή θα πρέπει να έχεις cygwin, ή υπάρχει και το tartool που δε το έχω δοκιμάσει.

Έχω επίσης την εντύπωση ότι και το 7-zip φτιάχνει tar.

Ψάξτο λίγο.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις