fraggreg Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 https://www.androidfilehost.com/?w=file-thanks&fid=24651430732235157&mid=99&download_id=jfrtdifj7otq7hkcirihs1r1a0&tid=1478358448&hc=293a7551fff177e37c1b002d29133c243fa96c503218205f3d129dac14e45784 αυτον η εχει και ποιο καινουργιο? Νομίζω έχει και version 2 Sent from my SM-N930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Νομίζω έχει και version 2 Sent from my SM-N930F using Tapatalk ειχα βρει εναν darklord v2 αλλα ειχε παλιοτερη ημερομηνια και αυτος εδω λεει γia n7 αν εχει νεοτερο πειτε να τον δοκιμασω παντως μολις τον περασα και ειχα δυο στα δυο λυμενα προβληματα :) (καθυστερηση οθονης στην κληση και αδρανποιηση μe κολημα στον ηχο tts) Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Καινούργιος κερνελ από shinto N9005 L22A04 #1535 for 6.0.1 (TEST VERSION) Sent from my SM-N930F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απλά το φλασαρω η χρειάζεται κάτι άλλο;; Sent from my SM-N930F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το λινκ δεν ανοίγει Sent from my SM-N930F using Tapatalk Μια βοήθεια πως γίνεται και μήπως έχεις το λινκ Sent from my SM-N930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 (edited) Σε μένα ο DL v1 προκαλεί reboots και χρησιμοποιώ τον DL NewUX v2 https://www.androidfilehost.com/?fid=24572369242687310 Ο Shin.to έκανε το κινητό μου απελπιστικά αργό χωρίς βελτίωση στη μπαταρία. Επίσης τερμάτιζε εφαρμογές που χρειαζόμουν. Τη δοκιμαστική έκδοση δεν την έβαλα ακόμη. Sent from my SM-N930F using Tapatalk Edited November 5, 2016 by aopvet Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Μια βοήθεια πως γίνεται και μήπως έχεις το λινκ https://mega.nz/#!T5hnxAzC!zvjxLpVNi3u_vdnyEdGUC2ekKi-PRixzgkjxYvkyqC8 ανοιγει κανονικα ..κατεβαζεις και το κανεις install οπως τις ρομ Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Μια βοήθεια πως γίνεται και μήπως έχεις το λινκ https://mega.nz/#!T5hnxAzC!zvjxLpVNi3u_vdnyEdGUC2ekKi-PRixzgkjxYvkyqC8 ανοιγει κανονικα ..κατεβαζεις και το κανεις install οπως τις ρομ Ευχαριστώ πολύ ΟΚ δούλεψε!!! Sent from my SM-N930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 2 θεματα σε phornesis 6.5 -Viber-FB messenger μου στελνουν αλλα δε βαραει ειδοποιηση. Μηπως εχουν καμμια βελτιστοποιηση μνημης και εχουν απενεργοποιημενα τα service τους. -Μετα το φλασαρισμεα καθε φορα που bootarw πανω αριστερα seandroid kernel not enforcing. Επηρεαζει καπου αυτο γιατι το βγαζει Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 2 θεματα σε phornesis 6.5 -Viber-FB messenger μου στελνουν αλλα δε βαραει ειδοποιηση. Μηπως εχουν καμμια βελτιστοποιηση μνημης και εχουν απενεργοποιημενα τα service τους. -Μετα το φλασαρισμεα καθε φορα που bootarw πανω αριστερα seandroid kernel not enforcing. Επηρεαζει καπου αυτο γιατι το βγαζει Για το πρώτο, δεν θυμάμαι αλλά πιθανόν να έχει βελτιστοποίηση. Το δεύτερο είναι φυσιολογικό λόγω custom kernel. Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Οκ αλλα τι κανω για να μου ρχονται. Δε θελω να χανω μυνηματα. Και επισης περα απο το να κλεινω καρτελες μια-μια η με close all στη στοκ (ή 4.3) ειχε ενα close tasks που κλεινει και παρασκηνιακα και σου αποδεσμευε περισσοτερη μνημη. Που πηγε αυτο? Τωρα ακομα και με close all μεχρι 1.4GB free μου δινει.. Για το αλλο Δε μπορω να βρω πολλες πληροφοριες. Εδω μονο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2609767&page=3 Afaik the kernel has to be signed by samsung then only the message won't show up. I don't think it will affect boot time. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Οκ αλλα τι κανω για να μου ρχονται. Δε θελω να χανω μυνηματα. Και επισης περα απο το να κλεινω καρτελες μια-μια η με close all στη στοκ (ή 4.3) ειχε ενα close tasks που κλεινει και παρασκηνιακα και σου αποδεσμευε περισσοτερη μνημη. Που πηγε αυτο? Τωρα ακομα και με close all μεχρι 1.4GB free μου δινει.. Για το αλλο Δε μπορω να βρω πολλες πληροφοριες. Εδω μονο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2609767&page=3 Εξυπνη διαχείριση-ραμ-δεξια καρτελα και βαζεις τικ σε οσα θες να σου έρχονται ειδοποιησεις.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Σε μένα ο DL v1 προκαλεί reboots και χρησιμοποιώ τον DL NewUX v2 https://www.androidfilehost.com/?fid=24572369242687310 Ο Shin.to έκανε το κινητό μου απελπιστικά αργό χωρίς βελτίωση στη μπαταρία. Επίσης τερμάτιζε εφαρμογές που χρειαζόμουν. Τη δοκιμαστική έκδοση δεν την έβαλα ακόμη. Sent from my SM-N930F using Tapatalk Τελικά έχεις δίκιο και εμένα μου έκανε πολλά restarts και τώρα έβαλα τον v2 .. φαίνεται τα πηγαίνει καλύτερα μέχρι τώρα δεν είχα κανένα restart και από ταχύτητα και μπαταρία είναι μία χαρά Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaschri Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 2 θεματα σε phornesis 6.5 -Viber-FB messenger μου στελνουν αλλα δε βαραει ειδοποιηση. Μηπως εχουν καμμια βελτιστοποιηση μνημης και εχουν απενεργοποιημενα τα service τους. -Μετα το φλασαρισμεα καθε φορα που bootarw πανω αριστερα seandroid kernel not enforcing. Επηρεαζει καπου αυτο γιατι το βγαζει Ειχα ενα παρομοιο θεμα με την Phronesis N5 6.0.1 v2.5 . επρεπε να επιλεξω της εφαρμογές αυτες (δε θυμαμαι που ακριβος ηταν αυτη η ρυθμηση) ωστε να τρεχουν αυτοματα μαζι με την εκκινιση της συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Εξυπνη διαχείριση-ραμ-δεξια καρτελα και βαζεις τικ σε οσα θες να σου έρχονται ειδοποιησεις.. Δε το βρισκω αυτο που λες. Στις ρυθμισεις ειναι? Κομπλε το χα στα αγγλικα, την εφαρμογη smart manager ελεγες. Για να δουμε τωρα αν θα δουλεψει Edited November 10, 2016 by therock Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexDec Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Καλησπέρα σε όλους, έχω πρόβλημα με το note, ανοίγω το WiFi και κλείνει από μόνο του αμέσως, έκανα επαναφορά εργοστασιακή ρυθμίσεων και δούλεψε, στην συνέχεια πέρασα τις εφαρμογές από το backup του Samsung account και ξανά σταμάτησε να λειτουργεί. Πιθανότατα είναι κάποια εφαρμογή αλλά ποια; έχει κανένας καμία εμπειρία Που τέτοιο πρόβλημα; το κινητο δεν έχει γίνει ρουτίνα ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexDec Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Τελικά μετά από αναζήτηση σε διάφορες σελίδες βρήκα ότι έφταιγε η Καρτα μνήμης, την έβγαλα και το WiFi δουλεύει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Η ωρα γιατι με phronesis δε μου εμφανιζεται στο κεντρο στη statusbar? Το σημα απο airplane mode που δε θελω να φαινεται, μονο με xposed μπορω να επεμβω Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Την ώρα την ρυθμίζεις μέσα από το phronesis rom control.Εκεί που λέει potato clock.Το ρυθμίζεις όπως θες και σε όποια πλευρά θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 thanx. Κατι με χαλαει ομως δε φαινεται ωραιο οποια επιλογη και να διαλεξω Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Παίδες όταν ξανακάνω εγκατάσταση μιας ρομ το bl και το μόντεμ δεν αλλάζουν;Γιατί τα είχα αναβαθμίσει πρόσφατα αλλά ξανα εγκατέστησα παλι την ρομ και δεν ξέρω αν έχω τα καινούργια ή άλλαξαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Παίδες όταν ξανακάνω εγκατάσταση μιας ρομ το bl και το μόντεμ δεν αλλάζουν;Γιατί τα είχα αναβαθμίσει πρόσφατα αλλά ξανα εγκατέστησα παλι την ρομ και δεν ξέρω αν έχω τα καινούργια ή άλλαξαν. Δεν αλλαζουν με την εγκατασταση ρομ..αλλαζουν μονο αμα τα αλλαξεις εσυ και μεσω odin Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Δεν αλλαζουν με την εγκατασταση ρομ..αλλαζουν μονο αμα τα αλλαξεις εσυ και μεσω odin Όταν όμως κάνεις backup η restore ένα nandroid νομίζω ότι έχει επιλογή να τα σώσει και αυτά έτσι δεν είναι Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Παίδες όταν ξανακάνω εγκατάσταση μιας ρομ το bl και το μόντεμ δεν αλλάζουν;Γιατί τα είχα αναβαθμίσει πρόσφατα αλλά ξανα εγκατέστησα παλι την ρομ και δεν ξέρω αν έχω τα καινούργια ή άλλαξαν. Αν κάνεις εγκατάστασή επίσημης rom μέσω odin τότε εγκαθίστανται αυτά που έχει η συγκεκριμένη rom. Αν κάνεις εγκατάσταση custom rom μέσω recovery τότε δεν αλλάζει ούτε ο bootloader ούτε το μόντεμ. Όταν όμως κάνεις backup η restore ένα nandroid νομίζω ότι έχει επιλογή να τα σώσει και αυτά έτσι δεν είναι Δεν έχει τέτοια επιλογή για bootloader. Έχει επιλογή να σώσεις το partition του modem που έχει τα στοιχεία με το imei της συσκευής. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 τελικα ποιος ειναι ο καλυτερος κερνελ gia phronesis v4? εχω καποια reboots .. Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 τελικα ποιος ειναι ο καλυτερος κερνελ gia phronesis v4? εχω καποια reboots ..DarkLord-Kernel-Marshmallow-NewUX-hlte-eur-V2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 DarkLord-Kernel-Marshmallow-NewUX-hlte-eur-V2.0 Ευχαριστώ αυτόν έβαλα μόλις..τον είχα και πριν ..δοκίμασα τον shin to αλλα μαλλον ο darklord τα πάει καλύτερα σε ταχυτητα Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts