dante02004 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Χμμ.. Οκ, θα βάλω την 6.5 τότε.. Πάντως, για κάτι που λέει ο φίλος πριν, κι εγώ με root συσκευή που είμαι, το winbank app παίζει κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Με την 1.4 του civato ρουταρισμενή η winbank app λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Με την 1.4 του civato ρουταρισμενή η winbank app λειτουργεί κανονικά. Το screen mirroring σου δουλεύει γιατί εμένα όταν πάω να το ενεργοποιήσω μου πετάει μήνυμα οι ρυθμίσεις διακόπηκε Παντός τα σπάει η rom η stock aryamond v8.3 ήταν τόσο smooth γιατί δεν θυμάμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Μια βοηθεια με phronesis v1.2 μου βγαζει αυτο το μηνυμα ιταν προσπαθω να βαλω μια φωτογραφια για wallpaper ειτε στιν launcher ειτε στην lockscreen https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160717/c8643ba1ffeda04850db5c873c52f270.jpg Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Εννοείς υποθέτω την MM Phronesis, όχι την Lollipop, ε; Γιατί κι εγώ αυτό θα ρωτούσα τώρα, αν την έχει δοκιμάσει κανείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Μια βοηθεια με phronesis v1.2 μου βγαζει αυτο το μηνυμα ιταν προσπαθω να βαλω μια φωτογραφια για wallpaper ειτε στιν launcher ειτε στην lockscreen https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160717/c8643ba1ffeda04850db5c873c52f270.jpg Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα πας μεσα απο ρυθμισεις και εμφανιση Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtsimb Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Παιδια μολις εβαλα phronesis 5.1.1 v6.5. Απλά φανταστική γρήγορη τέλεια. Ρυθμίσεις σε ΜΜ. Μηπως όμως ξέρει κανείς να μου πει πως σορτάρουμε τις επαφές κατά επώνυμο ας πουμε? Παράθεση Samsung note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αλλά για lockscreen δεν βρήκα πως θα το αλλάξω. Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mε phronesis παίζει το poweramp αλλά δεν το βλέπει το Dolby atmos πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση στο poweramp?? Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Με την 1.4 του civato ρουταρισμενή η winbank app λειτουργεί κανονικά.Το winwallet δεν δουλεύει σε root. Σήμερα για αλλαγή έβαλα AURORA.NOTE5-NEWUX.PORT.No.1.1.Rebuilt.by.bacmeogia1 Έφτιαξαν το θέμα με την φωτεινότητα και φαίνεται να τα πάει καλά για καθημερινή ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Το winwallet δεν δουλεύει σε root. Σήμερα για αλλαγή έβαλα AURORA.NOTE5-NEWUX.PORT.No.1.1.Rebuilt.by.bacmeogia1 Έφτιαξαν το θέμα με την φωτεινότητα και φαίνεται να τα πάει καλά για καθημερινή ρομ. Με dual boot την έβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Με dual boot την έβαλες?όχι έχω backup του civz και αν κάτι δεν μου αρέσει σε πέντε λεπτά είμαι πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αλλά για lockscreen δεν βρήκα πως θα το αλλάξω. Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mε phronesis παίζει το poweramp αλλά δεν το βλέπει το Dolby atmos πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση στο poweramp?? Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκεί είναι και το lockscreen . πανω αριστερά της οθόνης. Sent from my SM-A710F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 όχι έχω backup του civz και αν κάτι δεν μου αρέσει σε πέντε λεπτά είμαι πίσω. Στου civato που έχεις σου δουλεύει το screen mirroring γιατί σε εμένα βγάζει σφάλμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Παιδια θελω βοηθειαααα παω με οντιν να περασω αλλο firmware σε ενα note 3 και μου εγραψε fail η μπλε γραμμη στη συκευη εχει μεινει στασιμη αλλα βοηθηστε με ναμη το μπρικαρω τι να κανω;? Το εβγαλα και μαλλον το μπρικαρα οποτε το ανοιγω μου βγαζει αυτην την εικονα ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ;? IMG/url=https://postimg.org/image/wr0hk885t/][/url]/IMG Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Παιδια θελω βοηθειαααα παω με οντιν να περασω αλλο firmware σε ενα note 3 και μου εγραψε fail η μπλε γραμμη στη συκευη εχει μεινει στασιμη αλλα βοηθηστε με ναμη το μπρικαρω τι να κανω;? Είναι σίγουρα firmware γι'αυτό το note3 που έχεις; Αν ναι δοκίμασε να το ξαναπεράσεις μέσω odin, η κατέβασε να δοκιμάσεις κάποιο άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Είναι σίγουρα firmware γι'αυτό το note3 που έχεις; Αν ναι δοκίμασε να το ξαναπεράσεις μέσω odin, η κατέβασε να δοκιμάσεις κάποιο άλλο.[/quote Βρηκα καποια ακρη εβαλα την 4.4.2 ειχα την 4.3 δουλευαν οπα κομπλε ακομα και το pokemon go και μετα αποφασισα να βαλω την 5 οπως και εκανα δουλευει κομπλε εκανα κ επαναφορα εργοστ. Παω να παιξω το ποκεμον απο περιεργεια μου γραφει οτι δεν υπαρχει σημα gps τι κανω; μπορω να ξαναβαλω την 4.4.2 ;? να αλλαξω καποια ρυθμιση;? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Για phronesis 6.5 τι kernel προτείνεται; Ως τώρα είχα idle (τον 6.5.5 αν δεν κάνω λάθος) Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Για phronesis 6.5 τι kernel προτείνεται; Ως τώρα είχα idle (τον 6.5.5 αν δεν κάνω λάθος) Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ή με αυτον που ερχεται η ρομ ή τον 7.1..καποιοι προτεινουν και τον lss αλλα δεν τον εχω δοκιμασει για να ξερω Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Mε phronesis παίζει το poweramp αλλά δεν το βλέπει το Dolby atmos πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση στο poweramp?? < Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Καλημερα αλλαξα καποια firmware ειχα 4.3 το εκανα 4.4.2 κ μετα στο 5... ΑΛΛΑ ενω δουλευει οκ το note 3 το pokemon go γραφει οτι δε βρισκει σημα gps ενω το gps στους χαρτες δουκευει οκ με ακριβεια! Εχω θεμα μου πεταει θαυμαστικα οτι δεν δουλευι και δεν υπαρχει για τη συσκευη το google servise η το play servise και γεμιζει θαυμαστικα η συσκευη ετσι στο ξεκαρφωτο. Αν μπορει καποιος να μου στειλει η να βαλει καποιο λινκ να κατεβασω καποιο firmaware που να δουλευει απροβληματιστα η καποια ρομ ειτε αυθεντικη ειτε παραμετροποιημενη απο το xda εχω χρονια να το κανω και το εχω ξεχασει το αθλημα.. καθε βοηθεια ευπροσδεκτη σας ευχαριστω προκαταβολικα αλανια μου :-) Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Εχω θεμα μου πεταει θαυμαστικα οτι δεν δουλευι και δεν υπαρχει για τη συσκευη το google servise η το play servise και γεμιζει θαυμαστικα η συσκευη ετσι στο ξεκαρφωτο. Έχεις μάλλον το γνωστό πρόβλημα με το Play service που έχουμε πολλοί . Κατέβασε την εφαρμογή play services info από το play store για περισσότερες πληροφορίες. Χρειάζεται λογικά να εγκαταστήσεις παλιότερη έκδοση των play services. Κοίτα επίσης και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Έβαλε κάνεις την Tazzy-Aurora Note 3 Full N5_UX_T-1 να μας πει αν έχει ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Έβαλε κάνεις την Tazzy-Aurora Note 3 Full N5_UX_T-1 να μας πει αν έχει ελληνικά Την έβαλα και έχει ελληνικά κανονικά. Αλλά παρά το γεγονός πως έκανα τα βήματα για να έχει google play services για κάποιο λόγο δεν εκανε sync. Ούτε επαφές μου εμφάνιζε, ούτε calendar τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Ανακάλυψα ότι στην darklord s7 το βίντεο σε selfi κρασαρει ...το εχει κανας αλλος το πρόβλημα? Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλημέρα καμιά λύση για αυτό το πρόβλημα;;; έχω κάνει και cache https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160720/06e94a152330b8c48ad6130da8f044de.jpg Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts