cv10037JR Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Λογικά άμα την περάσεις από πάνω ξανά χωρίς wipe θα σταματήσουν τα fc μίας και θα περάσει το system της rom,α αλλά ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος μιας και δεν έχω πλέον τη συσκευή εδώ και καιρό Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελεια θα το δοκιμασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Αυριο θα βγαλει η phronesis update με κερνελ iss..αντε να δουμε γιατι ως τωρα δεν εχω τρελαθει με mm.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Να ρωτήσω κάτι και εγώ με τη σειρά μου για την τελευταία darklord apek ..μήπως ξέρει κανείς πώς να αλλάξω την λειτουργία των buttons . Έχω περάσει το roμ contol αλλά δεν βρίσκω κάτι στο μενού.. Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Να ρωτήσω κάτι και εγώ με τη σειρά μου για την τελευταία darklord apek ..μήπως ξέρει κανείς πώς να αλλάξω την λειτουργία των buttons . Έχω περάσει το roμ contol αλλά δεν βρίσκω κάτι στο μενού..Μόνο αν βάλεις xposed αλλά δεν το προτείνω. Αν δεν σε βολεύουν τα buttons βάλε phronesis που έχει τέτοια επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Aryamod ρε παιδιά Για μένα καλύτερη από την darklord Έτοιμη απο την αρχή χωρίς διαφορά fix και έτοιμο rom control που κάνει πάρα πολλά. Βάλτε την v6 με clean install. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv10037JR Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Να ρωτήσω κάτι και εγώ με τη σειρά μου για την τελευταία darklord apek ..μήπως ξέρει κανείς πώς να αλλάξω την λειτουργία των buttons . Έχω περάσει το roμ contol αλλά δεν βρίσκω κάτι στο μενού.. απο αυτο το σαιτ την εκανες περασες την rom control? https://samsungvn.com/threads/marshmallow-mod-for-darklord-note-5-new-ux-full-port.16793/ μπορεις να μου πεις ποια αρχεια απο αυτα που εχει εκει φλασαρες? Ευχαριστω! ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο αυτο το σαιτ την εκανες περασες την rom control? https://samsungvn.com/threads/marshmallow-mod-for-darklord-note-5-new-ux-full-port.16793/ μπορεις να μου πεις ποια αρχεια απο αυτα που εχει εκει φλασαρες? Ευχαριστω! Επισης απο οτι διαβαζω για το προβλημα σου, μπορεις να βαλεις το xposed και να κατεβασεις ειτε το xposed additions ειτε το "Physical Button Music Control (PBMC) 4.0 stablebeta6" και να αλλαξεις τις λειτουργιες των κουμπιων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Μολις περασα και εγω τη Note 5 UX Beta και ολα καλα εκτος απο τη φωτεινοτητα που παραμενει σε χαμηλα επιπεδα.Ειναι καποιο bug η κατι δεν εκατσε καλα στο φλασαρισμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Μεταξύ μας παίδες. .. Εγώ Σ/Κ βάζω CivZ_N9005XXUGP-Rev1.4-signed και έχω το κεφάλι μου ήσυχο . Όλες οι άλλες είναι για δοκιμή, έτσι απλα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv10037JR Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Μολις περασα και εγω τη Note 5 UX Beta και ολα καλα εκτος απο τη φωτεινοτητα που παραμενει σε χαμηλα επιπεδα.Ειναι καποιο bug η κατι δεν εκατσε καλα στο φλασαρισμα? οχι φιλε ειναι γνωστο bug. μπορεις να εγκαταστησεις ενα προγραμμα για βοηθεια: υπαρχει λινκ στο βιντεο. επισης να ΞΕτσεκαρεις την αυτοματη φωτεινοτητα απο το notification panel για να δουλεψει το προγραμμα. καλη τυχη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Μεταξύ μας παίδες. .. Εγώ Σ/Κ βάζω CivZ_N9005XXUGP-Rev1.4-signed και έχω το κεφάλι μου ήσυχο . Όλες οι άλλες είναι για δοκιμή, έτσι απλα :cool: Με ποιόν κέρνελ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Με ποιόν κέρνελ?Με τον μαμά. Για να τον έχει ο civz κάτι ξέρει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 (edited) απο αυτο το σαιτ την εκανες περασες την rom control? https://samsungvn.com/threads/marshmallow-mod-for-darklord-note-5-new-ux-full-port.16793/ μπορεις να μου πεις ποια αρχεια απο αυτα που εχει εκει Έβαλα από το old Base s7 to νούμερο 8 οπως είχαν πει πιο πίσω τα παιδιά και μετά το 11 δηλαδή 4.1 update Μενιο γιατί δεν προτείνεις το expose θέλει να έχει κανείς εμπειρία και μπορεί να τα κάνω χειρότερα? Edited July 9, 2016 by godjet Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Μενιο γιατί δεν προτείνεις το expose θέλει να έχει κανείς εμπειρία και μπορεί να τα κάνω χειρότερα?Στις ρομ από 5.x.x και πάνω τρώει μπαταρία επίσης αν έχεις ρομ με mod τα πράγματα μπερδεύονται και έχεις πολλά θέματα. Για αυτό ο civz στη ρομ που δίνει είναι όσο πιο stock γίνεται . Από τις 11.00 είμαι μόνο με data https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160709/b87df0a210b24a3b159b8cefd7870746.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160709/c03a340da327a947fe1ba2eea41de7dc.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160709/48b329eb7081d45142f3e58c759309cd.jpg Τώρα άνοιξα WiFi, είναι ότι πιο σταθερή ρομ τον τελευταίο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Στις ρομ από 5.x.x και πάνω τρώει μπαταρία επίσης αν έχεις ρομ με mod τα πράγματα μπερδεύονται και έχεις πολλά θέματα. Για αυτό ο civz στη ρομ που δίνει είναι όσο πιο stock γίνεται . Από τις 11.00 είμαι μόνο με data https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160709/b87df0a210b24a3b159b8cefd7870746.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160709/c03a340da327a947fe1ba2eea41de7dc.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160709/48b329eb7081d45142f3e58c759309cd.jpg Τώρα άνοιξα WiFi, είναι ότι πιο σταθερή ρομ τον τελευταίο καιρό. Link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Μεταξύ μας παίδες. .. Εγώ Σ/Κ βάζω CivZ_N9005XXUGP-Rev1.4-signed και έχω το κεφάλι μου ήσυχο . Όλες οι άλλες είναι για δοκιμή, έτσι απλα :cool: Εγω την εβαλα απο εχτες και ησυχασα χαχα :lol: έβαλες και το zip με τα addon ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Link? Ορίστε :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Καλημέρα παιδιά. Είμαι με Phronesis 6.5 που τη θεωρώ από ποιο σταθερές. Επιμένει όμως κάποιες φορές όταν με καλούν να βγάζει "το System δεν ανταποκρίνεται"... Όχι πάντα, αλλά κάποιες φορές. Την ξανά πέρασα από πάνω, ηρέμησα για λίγες μέρες και χθες πάλι τα ίδια... Καμία ιδέα? Περνάει από το μυαλό μου ότι δεν" ξυπνάει "φυσιολογικά". Kernel idle 710. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Καλημέρα παιδιά. Είμαι με Phronesis 6.5 που τη θεωρώ από ποιο σταθερές. Επιμένει όμως κάποιες φορές όταν με καλούν να βγάζει "το System δεν ανταποκρίνεται"... Όχι πάντα, αλλά κάποιες φορές. Την ξανά πέρασα από πάνω, ηρέμησα για λίγες μέρες και χθες πάλι τα ίδια... Καμία ιδέα? Περνάει από το μυαλό μου ότι δεν" ξυπνάει "φυσιολογικά". Kernel idle 710. Εγω την είχα με τον lss kernel v3.8 και πίστεψε είναι πολύ καλύτερος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Εγω την είχα με τον lss kernel v3.8 και πίστεψε είναι πολύ καλύτερος OK θα τεστάρω καθώς λογικά είναι θέμα kernel Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 OK θα τεστάρω καθώς λογικά είναι θέμα kernel Ή απλά δοκίμασε άλλο systemui μέσω του aroma. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Έχω την S7 Edge όπως είπα, του Darklord. Διάβαζα για την Note 5 αλλά βλέπω έχει θέματα με την φωτεινοτητα. Εχω λοιπόν 2 ερωτήσεις 1. Υπάρχει τρόπος να περάσουμε το νεο UX στην S7; 2. Υπάρχει κάποιο fix για το Youtube που σκαλώνει συνέχεια η εικόνα αλλά ο ήχος συνεχίζει; Δοκίμασα να αλλάξω το ονομα της συσκευής οπως μου είπε ενα παιδί μερικές σελίδες πριν αλλά τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Έχω την S7 Edge όπως είπα, του Darklord. Διάβαζα για την Note 5 αλλά βλέπω έχει θέματα με την φωτεινοτητα. Εχω λοιπόν 2 ερωτήσεις 1. Υπάρχει τρόπος να περάσουμε το νεο UX στην S7; 2. Υπάρχει κάποιο fix για το Youtube που σκαλώνει συνέχεια η εικόνα αλλά ο ήχος συνεχίζει; Δοκίμασα να αλλάξω το ονομα της συσκευής οπως μου είπε ενα παιδί μερικές σελίδες πριν αλλά τιποτα1)όχι μόνο αν βάλεις ρομ που το έχει. 2)βάλε τα βίντεο 720p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Ευχαριστώ :):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Έχω την S7 Edge όπως είπα, του Darklord. Διάβαζα για την Note 5 αλλά βλέπω έχει θέματα με την φωτεινοτητα. Εχω λοιπόν 2 ερωτήσεις 1. Υπάρχει τρόπος να περάσουμε το νεο UX στην S7; 2. Υπάρχει κάποιο fix για το Youtube που σκαλώνει συνέχεια η εικόνα αλλά ο ήχος συνεχίζει; Δοκίμασα να αλλάξω το ονομα της συσκευής οπως μου είπε ενα παιδί μερικές σελίδες πριν αλλά τιποτα Εγω που αλλαξα το ονομα με root browser δεν εχω προβλημα.Βαλε SM-A710F κανε ενα reboot και δοκιμασε παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Έβαλα τον bootloader και το modem που δίνει ο civato στην Rom του και η κατανάλωση της μπαταρίας άλλαξε προς το καλύτερο 1 ώρα επιπλέον και κυρίως όταν μιλάω με το κινητό πριν έπεφτε πολύ γρήγορα κατά την κλήση . Μια ερώτηση για όποιον ξέρει γιατί ο bootloader που έχει ο civato είναι 7.30 MB και ο bootloader που έχει ο idle ειναι 1.67MB και οι δύο είναι BL_N9005XXUGPOK2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts