Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικά άμα την περάσεις από πάνω ξανά χωρίς wipe θα σταματήσουν τα fc μίας και θα περάσει το system της rom,α αλλά ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος μιας και δεν έχω πλέον τη συσκευή εδώ και καιρό

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελεια θα το δοκιμασω!

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυριο θα βγαλει η phronesis update με κερνελ iss..αντε να δουμε γιατι ως τωρα δεν εχω τρελαθει με mm..

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Να ρωτήσω κάτι και εγώ με τη σειρά μου για την τελευταία darklord apek ..μήπως ξέρει κανείς πώς να αλλάξω την λειτουργία των buttons . Έχω περάσει το roμ contol αλλά δεν βρίσκω κάτι στο μενού..
Tech fusion

Να ρωτήσω κάτι και εγώ με τη σειρά μου για την τελευταία darklord apek ..μήπως ξέρει κανείς πώς να αλλάξω την λειτουργία των buttons . Έχω περάσει το roμ contol αλλά δεν βρίσκω κάτι στο μενού..
Μόνο αν βάλεις xposed αλλά δεν το προτείνω.

Αν δεν σε βολεύουν τα buttons βάλε phronesis που έχει τέτοια επιλογή.

Aryamod ρε παιδιά

Για μένα καλύτερη από την darklord

Έτοιμη απο την αρχή χωρίς διαφορά fix και έτοιμο rom control που κάνει πάρα πολλά.

Βάλτε την v6 με clean install.

Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra

Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7"  

Samsung Tab A 2019 10.1''

απο αυτο το σαιτ την εκανες περασες την rom control? https://samsungvn.com/threads/marshmallow-mod-for-darklord-note-5-new-ux-full-port.16793/

μπορεις να μου πεις ποια αρχεια απο αυτα που εχει εκει φλασαρες? Ευχαριστω!

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

απο αυτο το σαιτ την εκανες περασες την rom control? https://samsungvn.com/threads/marshmallow-mod-for-darklord-note-5-new-ux-full-port.16793/

μπορεις να μου πεις ποια αρχεια απο αυτα που εχει εκει φλασαρες? Ευχαριστω!

Επισης απο οτι διαβαζω για το προβλημα σου, μπορεις να βαλεις το xposed και να κατεβασεις ειτε το xposed additions ειτε το "Physical Button Music Control (PBMC) 4.0 stablebeta6" και να αλλαξεις τις λειτουργιες των κουμπιων.

Μολις περασα και εγω τη Note 5 UX Beta και ολα καλα εκτος απο τη φωτεινοτητα που παραμενει σε χαμηλα επιπεδα.Ειναι καποιο bug η κατι δεν εκατσε καλα στο φλασαρισμα?

Μεταξύ μας παίδες. ..

Εγώ Σ/Κ βάζω CivZ_N9005XXUGP-Rev1.4-signed και έχω το κεφάλι μου ήσυχο .

Όλες οι άλλες είναι για δοκιμή, έτσι απλα :cool:

Μολις περασα και εγω τη Note 5 UX Beta και ολα καλα εκτος απο τη φωτεινοτητα που παραμενει σε χαμηλα επιπεδα.Ειναι καποιο bug η κατι δεν εκατσε καλα στο φλασαρισμα?

οχι φιλε ειναι γνωστο bug. μπορεις να εγκαταστησεις ενα προγραμμα για βοηθεια:

υπαρχει λινκ στο βιντεο. επισης να ΞΕτσεκαρεις την αυτοματη φωτεινοτητα απο το notification panel για να δουλεψει το προγραμμα.

καλη τυχη!!

Μεταξύ μας παίδες. ..

Με ποιόν κέρνελ?

μπορεις να μου πεις ποια αρχεια απο αυτα που εχει εκει

Έβαλα από το old Base s7 to νούμερο 8 οπως είχαν πει πιο πίσω τα παιδιά και μετά το 11 δηλαδή 4.1 update

Μενιο γιατί δεν προτείνεις το expose θέλει να έχει κανείς εμπειρία και μπορεί να τα κάνω χειρότερα?

Edited by godjet
Tech fusion

Μενιο γιατί δεν προτείνεις το expose θέλει να έχει κανείς εμπειρία και μπορεί να τα κάνω χειρότερα?

Στις ρομ από 5.x.x και πάνω τρώει μπαταρία επίσης αν έχεις ρομ με mod τα πράγματα μπερδεύονται και έχεις πολλά θέματα.

Για αυτό ο civz στη ρομ που δίνει είναι όσο πιο stock γίνεται .

Από τις 11.00 είμαι μόνο με data

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160709/b87df0a210b24a3b159b8cefd7870746.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160709/c03a340da327a947fe1ba2eea41de7dc.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160709/48b329eb7081d45142f3e58c759309cd.jpg

Τώρα άνοιξα WiFi, είναι ότι πιο σταθερή ρομ τον τελευταίο καιρό.

Στις ρομ από 5.x.x και πάνω τρώει μπαταρία επίσης αν έχεις ρομ με mod τα πράγματα μπερδεύονται και έχεις πολλά θέματα.

Για αυτό ο civz στη ρομ που δίνει είναι όσο πιο stock γίνεται .

Από τις 11.00 είμαι μόνο με data

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160709/b87df0a210b24a3b159b8cefd7870746.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160709/c03a340da327a947fe1ba2eea41de7dc.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160709/48b329eb7081d45142f3e58c759309cd.jpg

Τώρα άνοιξα WiFi, είναι ότι πιο σταθερή ρομ τον τελευταίο καιρό.

Link?

Μεταξύ μας παίδες. ..

Εγω την εβαλα απο εχτες και ησυχασα χαχα :lol: έβαλες και το zip με τα addon ?

Link?

Ορίστε :)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Καλημέρα παιδιά. Είμαι με Phronesis 6.5 που τη θεωρώ από ποιο σταθερές. Επιμένει όμως κάποιες φορές όταν με καλούν να βγάζει "το System δεν ανταποκρίνεται"... Όχι πάντα, αλλά κάποιες φορές.

Την ξανά πέρασα από πάνω, ηρέμησα για λίγες μέρες και χθες πάλι τα ίδια... Καμία ιδέα? Περνάει από το μυαλό μου ότι δεν" ξυπνάει "φυσιολογικά". Kernel idle 710.

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Καλημέρα παιδιά. Είμαι με Phronesis 6.5 που τη θεωρώ από ποιο σταθερές. Επιμένει όμως κάποιες φορές όταν με καλούν να βγάζει "το System δεν ανταποκρίνεται"... Όχι πάντα, αλλά κάποιες φορές.

Την ξανά πέρασα από πάνω, ηρέμησα για λίγες μέρες και χθες πάλι τα ίδια... Καμία ιδέα? Περνάει από το μυαλό μου ότι δεν" ξυπνάει "φυσιολογικά". Kernel idle 710.

Εγω την είχα με τον lss kernel v3.8 και πίστεψε είναι πολύ καλύτερος

Εγω την είχα με τον lss kernel v3.8 και πίστεψε είναι πολύ καλύτερος

OK θα τεστάρω καθώς λογικά είναι θέμα kernel

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Έχω την S7 Edge όπως είπα, του Darklord. Διάβαζα για την Note 5 αλλά βλέπω έχει θέματα με την φωτεινοτητα. Εχω λοιπόν 2 ερωτήσεις

1. Υπάρχει τρόπος να περάσουμε το νεο UX στην S7;

2. Υπάρχει κάποιο fix για το Youtube που σκαλώνει συνέχεια η εικόνα αλλά ο ήχος συνεχίζει; Δοκίμασα να αλλάξω το ονομα της συσκευής οπως μου είπε ενα παιδί μερικές σελίδες πριν αλλά τιποτα

Έχω την S7 Edge όπως είπα, του Darklord. Διάβαζα για την Note 5 αλλά βλέπω έχει θέματα με την φωτεινοτητα. Εχω λοιπόν 2 ερωτήσεις

2. Υπάρχει κάποιο fix για το Youtube που σκαλώνει συνέχεια η εικόνα αλλά ο ήχος συνεχίζει; Δοκίμασα να αλλάξω το ονομα της συσκευής οπως μου είπε ενα παιδί μερικές σελίδες πριν αλλά τιποτα

1)όχι μόνο αν βάλεις ρομ που το έχει.

2)βάλε τα βίντεο 720p.

Εγω που αλλαξα το ονομα με root browser δεν εχω προβλημα.Βαλε SM-A710F κανε ενα reboot και δοκιμασε παλι

Έβαλα τον bootloader και το modem που δίνει ο civato στην Rom του και η κατανάλωση της μπαταρίας άλλαξε προς το καλύτερο 1 ώρα επιπλέον και κυρίως όταν μιλάω με το κινητό πριν έπεφτε πολύ γρήγορα κατά την κλήση .

Μια ερώτηση για όποιον ξέρει γιατί ο bootloader που έχει ο civato είναι 7.30 MB και ο bootloader που έχει ο idle ειναι 1.67MB και οι δύο είναι BL_N9005XXUGPOK2

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις