Gggggas Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Και γω το μεσημέρι dirty πάνω από 6,4. Όλα μια χαρά προς το παρόν. ΥΓ: Και με την 6,4 όλα καλά (αλλά κατά τη διάρκεια που δεχόμουν κλήση 2-3 φορές μου είχε βγάλει μήνυμα "system δεν ανταποκρίνεται" "περιμένετε ή κλείσιμο" Προς το παρόν δε μου το έχει κάνει με την 6,5... αν έχω νεότερο, φτου - φτου θα ενημερώσω... Ίσως παίζει ρόλο πιο systemui έβαλες για το force close που σου έβγαζε. Το κάθε ένα είναι διαφορετικά πειραγμένο. Τουλάχιστον τώρα τα αλλάζουμε με ένα κλικ από το Phronesis rom control. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Τώρα θα δοκιμάσω την 6.5. Είχα για μια εβδομάδα την music of life. Εντάξει, πραγματικά σαν να έχεις άλλο τηλέφωνο από εμφάνιση και ομαλότητα γραφικων και δεν θα ξαναγυριζα σε 5.1 αν δούλευαν κάποιες βασικές για μένα λειτουργίες όπως η αναγνώριση χειρογράφου, το hot spot και το nfc. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Τώρα θα δοκιμάσω την 6.5. Είχα για μια εβδομάδα την music of life. Εντάξει, πραγματικά σαν να έχεις άλλο τηλέφωνο από εμφάνιση και ομαλότητα γραφικων και δεν θα ξαναγυριζα σε 5.1 αν δούλευαν κάποιες βασικές για μένα λειτουργίες όπως η αναγνώριση χειρογράφου, το hot spot και το nfc. Συμφωνώ μαζί σου αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμες οι 6. Προσωπικά επειδή έχω πολλές απαιτήσεις λογικά θα περιμένω Phronesis Marshmallow βασισμένη σε Note 5 όπως είπε ο δημιουργός της. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Συμφωνώ μαζί σου αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμες οι 6. Προσωπικά επειδή έχω πολλές απαιτήσεις λογικά θα περιμένω Phronesis Marshmallow βασισμένη σε Note 5 όπως είπε ο δημιουργός της. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Ακριβως. Όταν η phronesis βγει με Android 6, πιστεύω θα δούμε την πληρέστερη και απροβληματιστη ρομ. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Ίσως παίζει ρόλο πιο systemui έβαλες για το force close που σου έβγαζε. Το κάθε ένα είναι διαφορετικά πειραγμένο. Τουλάχιστον τώρα τα αλλάζουμε με ένα κλικ από το Phronesis rom control. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Σωστός!!! Δεν το είχα σκεφτεί. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Και γω το μεσημέρι dirty πάνω από 6,4. Όλα μια χαρά προς το παρόν. ΥΓ: Και με την 6,4 όλα καλά (αλλά κατά τη διάρκεια που δεχόμουν κλήση 2-3 φορές μου είχε βγάλει μήνυμα "system δεν ανταποκρίνεται" "περιμένετε ή κλείσιμο" Προς το παρόν δε μου το έχει κάνει με την 6,5... αν έχω νεότερο, φτου - φτου θα ενημερώσω... Και εμένα αυτό το μνμ μου το βγάζει σε όλες τις phronesis με dirty flash Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Η Μπαταρία με phronesis πως πάει ? Εμένα μισή μέρα βγάζει. .ενώ με dark wolve έχω ένα 30 40 % πιο πάνω. .έχει κάνα fix να τη βελτιώσουμε ? Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 (edited) Στη phronesis 6.5, σας δουλεύει το κουμπί "καρτέλες" στη μαμά εφαρμογή Internet; Το πατάω για να δω τις καρτέλες αλλά δε γίνεται τίποτα. Έκανα και επαναφορά με το titanium την εφαρμογή απο την 6.3 αλλά τίποτα. #godjet Και εγώ με την Music of life, είχα λίγο καλύτερη μπαταρία. Edited May 7, 2016 by djhoulio Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Φαίνεται στις marshmallow είναι καλύτερη η κατανάλωση αλλά λείπουν βασικά πράγματα ακόμα, και η phronesis έχει πολύ ωραία καλούδια Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Για να δούμε την darkwodf V 3. Αν έφτιαξε το Spen θα μείνω εκεί. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Δες και για nfc & screen mirroring please Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Εγώ είχα βάλει s7 port και έτρωγε τρελά την μπαταρία. Τώρα έβαλα την phronesis v6.5 και λειτουργεί τέλεια. Γνωρίζετε αν υπάρχει ενσωματωμένο πρόγραμμα εγγραφής κλήσεων στη ρομ v6.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το Rom Control της Phronesis για τις Rom S7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Υπαρχει μεσα στο phronesis rom control Εγώ είχα βάλει s7 port και έτρωγε τρελά την μπαταρία. Τώρα έβαλα την phronesis v6.5 και λειτουργεί τέλεια. Γνωρίζετε αν υπάρχει ενσωματωμένο πρόγραμμα εγγραφής κλήσεων στη ρομ v6.5? Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Εγώ είχα βάλει s7 port και έτρωγε τρελά την μπαταρία. Τώρα έβαλα την phronesis v6.5 και λειτουργεί τέλεια. Γνωρίζετε αν υπάρχει ενσωματωμένο πρόγραμμα εγγραφής κλήσεων στη ρομ v6.5? Ναι έχει αυτόματα η χειροκίνητα πατώντας το εικονίδιο της κασέτας την ώρα που μιλάς Edited May 8, 2016 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Σωστά ευχαριστώ πολύ καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Παίδες χαζή απορία. Εχω την Music of Life και ολα ειναι ΟΚ. Αλλά επειδή θέλω να δοκιμάσω και τις νεες εκδόσεις Darkwolf και Darkera έχω ερώτηση για το backup. Εχω εγκατεστημένες περίπου 260 εφαρμογές. Μπορώ να κάνω backup μονο τις εφαρμογές και τα data τους (πχ στα games) και απλά να τα κάνω restore στην αλλη rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Καλημέρα δοκίμασε κάνεις την v3 darkwolf? Δουλεύει μήπως το hotspot; Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Καλημέρα δοκίμασε κάνεις την v3 darkwolf? Δουλεύει μήπως το hotspot; Hotspot οχι, screen mirroring δουλευει , καμερες δουλευουν μπρος,πισω καλη φαινετε πριν λιγο την εβαλα , τα εικονιδια αλλαξε μονο δηλ. wifi,σημα, ειναι τωρα αριστερα επανω και εχει βαλει ολα στα κοκκινα τα γραμματα πως το αλλαζουμε τωρα αυτο? Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Παίδες χαζή απορία. Εχω την Music of Life και ολα ειναι ΟΚ. Αλλά επειδή θέλω να δοκιμάσω και τις νεες εκδόσεις Darkwolf και Darkera έχω ερώτηση για το backup. Εχω εγκατεστημένες περίπου 260 εφαρμογές. Μπορώ να κάνω backup μονο τις εφαρμογές και τα data τους (πχ στα games) και απλά να τα κάνω restore στην αλλη rom;Θα πάρεις μια μια backup τις εφαρμογές σου με το TB και θα θα τις επαναφερεις ατοφιες. Σήμερα είπε ο darkera θα δώσει νέα ρομ. Εγώ με DarkLord.S7E.G935FXXU1APD3.2 με βαριά χρήση σήμερα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/ded83b7d08e8a71471ed715ff3d0c53f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/4132ccdf8770e777dc42b077fc2fefc2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/571866480481aead71dad659605aec45.jpg Μέχρι το 60% ήμουν με WiFi μετά με 4G ,έπαιξαν και τα παιδιά κάνα μισάωρο παιχνίδι οπότε πιστεύω πώς είναι καλά τα νούμερα. . Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 A Samsung support representative agent said Samsung will release the Android M Marshmallow UPDATE for the NOTE 3 afterall but the release will be late. It was originally declared by Samsung that NOTE 3 will not get the Android M Marshallow UPDATE but now this view has changed! Πολύ καλά νέα Στάλθηκε από NOTE 3 CM13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Εδω δεν πηρε 5.1.1 επισημα..θα πρει mm;;δυσκολα το βλεπω..στο ακουστικο του κινητου οταν καλω απο ποια εφαρμογη μπορω να δυναμωσω τον ηχο του ακουστικου;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Στη phronesis 6.5, σας δουλεύει το κουμπί "καρτέλες" στη μαμά εφαρμογή Internet; Το πατάω για να δω τις καρτέλες αλλά δε γίνεται τίποτα. Έκανα και επαναφορά με το titanium την εφαρμογή απο την 6.3 αλλά τίποτα. #godjet Και εγώ με την Music of life, είχα λίγο καλύτερη μπαταρία. Ούτε σε εμένα. A Samsung support representative agent said Samsung will release the Android M Marshmallow UPDATE for the NOTE 3 afterall but the release will be late. It was originally declared by Samsung that NOTE 3 will not get the Android M Marshallow UPDATE but now this view has changed! Πολύ καλά νέα Στάλθηκε από NOTE 3 CM13 Μακάρι να γίνει. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Έβαλε κάνεις την darklord v3.3? Γιατί την έβαλα εγώ αλλά δεν μπορώ να βάλω Ελληνικά στο πληκτρολόγιο στην προηγούμενη έκδοση δεν είχα θέμα Edited May 8, 2016 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Ούτε σε εμένα. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Έβαλα για λίγο την καινούρια darkwolf, αλλα δυστυχώς συνεχίζει να μην υποστηρίζει χειρόγραφο στα ελληνικά οπότε ξαναγυρισα στη phronesis 6.5 με dirty μέσω της 6.3 που έχω το μπακαπ και τώρα μου δουλεύει κανονικά το κουμπί καρτέλες στο μαμα ίντερνετ. Επίσης η darkwolf δε μου άρεσε αισθητικά σε σχέση με τη music of life. Ρε παιδιά τι γίνεται; Δεν προλαβαινουμε να φλασαρουμε! Edited May 8, 2016 by djhoulio Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts