Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και γω το μεσημέρι dirty πάνω από 6,4. Όλα μια χαρά προς το παρόν.

ΥΓ: Και με την 6,4 όλα καλά (αλλά κατά τη διάρκεια που δεχόμουν κλήση 2-3 φορές μου είχε βγάλει μήνυμα "system δεν ανταποκρίνεται" "περιμένετε ή κλείσιμο" Προς το παρόν δε μου το έχει κάνει με την 6,5... αν έχω νεότερο, φτου - φτου θα ενημερώσω...

Ίσως παίζει ρόλο πιο systemui έβαλες για το force close που σου έβγαζε. Το κάθε ένα είναι διαφορετικά πειραγμένο. Τουλάχιστον τώρα τα αλλάζουμε με ένα κλικ από το Phronesis rom control.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τώρα θα δοκιμάσω την 6.5. Είχα για μια εβδομάδα την music of life. Εντάξει, πραγματικά σαν να έχεις άλλο τηλέφωνο από εμφάνιση και ομαλότητα γραφικων και δεν θα ξαναγυριζα σε 5.1 αν δούλευαν κάποιες βασικές για μένα λειτουργίες όπως η αναγνώριση χειρογράφου, το hot spot και το nfc.
gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3

Τώρα θα δοκιμάσω την 6.5. Είχα για μια εβδομάδα την music of life. Εντάξει, πραγματικά σαν να έχεις άλλο τηλέφωνο από εμφάνιση και ομαλότητα γραφικων και δεν θα ξαναγυριζα σε 5.1 αν δούλευαν κάποιες βασικές για μένα λειτουργίες όπως η αναγνώριση χειρογράφου, το hot spot και το nfc.

Συμφωνώ μαζί σου αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμες οι 6. Προσωπικά επειδή έχω πολλές απαιτήσεις λογικά θα περιμένω Phronesis Marshmallow βασισμένη σε Note 5 όπως είπε ο δημιουργός της.

Συμφωνώ μαζί σου αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμες οι 6. Προσωπικά επειδή έχω πολλές απαιτήσεις λογικά θα περιμένω Phronesis Marshmallow βασισμένη σε Note 5 όπως είπε ο δημιουργός της.

Ακριβως. Όταν η phronesis βγει με Android 6, πιστεύω θα δούμε την πληρέστερη και απροβληματιστη ρομ.

Ίσως παίζει ρόλο πιο systemui έβαλες για το force close που σου έβγαζε. Το κάθε ένα είναι διαφορετικά πειραγμένο. Τουλάχιστον τώρα τα αλλάζουμε με ένα κλικ από το Phronesis rom control.

Σωστός!!!

Δεν το είχα σκεφτεί.

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Και γω το μεσημέρι dirty πάνω από 6,4. Όλα μια χαρά προς το παρόν.

ΥΓ: Και με την 6,4 όλα καλά (αλλά κατά τη διάρκεια που δεχόμουν κλήση 2-3 φορές μου είχε βγάλει μήνυμα "system δεν ανταποκρίνεται" "περιμένετε ή κλείσιμο" Προς το παρόν δε μου το έχει κάνει με την 6,5... αν έχω νεότερο, φτου - φτου θα ενημερώσω...

Και εμένα αυτό το μνμ μου το βγάζει σε όλες τις phronesis με dirty flash

Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η Μπαταρία με phronesis πως πάει ? Εμένα μισή μέρα βγάζει. .ενώ με dark wolve έχω ένα 30 40 % πιο πάνω. .έχει κάνα fix να τη βελτιώσουμε ?
Tech fusion

Στη phronesis 6.5, σας δουλεύει το κουμπί "καρτέλες" στη μαμά εφαρμογή Internet; Το πατάω για να δω τις καρτέλες αλλά δε γίνεται τίποτα. Έκανα και επαναφορά με το titanium την εφαρμογή απο την 6.3 αλλά τίποτα.

#godjet

Και εγώ με την Music of life, είχα λίγο καλύτερη μπαταρία.

Edited by djhoulio

Φαίνεται στις marshmallow είναι καλύτερη η κατανάλωση αλλά λείπουν βασικά πράγματα ακόμα, και η phronesis έχει πολύ ωραία καλούδια
Tech fusion

Για να δούμε την darkwodf V 3. Αν έφτιαξε το Spen θα μείνω εκεί.

Εγώ είχα βάλει s7 port και έτρωγε τρελά την μπαταρία. Τώρα έβαλα την phronesis v6.5 και λειτουργεί τέλεια. Γνωρίζετε αν υπάρχει ενσωματωμένο πρόγραμμα εγγραφής κλήσεων στη ρομ v6.5?

Υπαρχει μεσα στο phronesis rom control

Εγώ είχα βάλει s7 port και έτρωγε τρελά την μπαταρία. Τώρα έβαλα την phronesis v6.5 και λειτουργεί τέλεια. Γνωρίζετε αν υπάρχει ενσωματωμένο πρόγραμμα εγγραφής κλήσεων στη ρομ v6.5?

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Ναι έχει αυτόματα η χειροκίνητα πατώντας το εικονίδιο της κασέτας την ώρα που μιλάς

Edited by liam69

Παίδες χαζή απορία. Εχω την Music of Life και ολα ειναι ΟΚ. Αλλά επειδή θέλω να δοκιμάσω και τις νεες εκδόσεις Darkwolf και Darkera έχω ερώτηση για το backup. Εχω εγκατεστημένες περίπου 260 εφαρμογές. Μπορώ να κάνω backup μονο τις εφαρμογές και τα data τους (πχ στα games) και απλά να τα κάνω restore στην αλλη rom;

Καλημέρα δοκίμασε κάνεις την v3 darkwolf? Δουλεύει μήπως το hotspot;

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Καλημέρα δοκίμασε κάνεις την v3 darkwolf? Δουλεύει μήπως το hotspot;

Hotspot οχι, screen mirroring δουλευει , καμερες δουλευουν μπρος,πισω καλη φαινετε πριν λιγο την εβαλα , τα εικονιδια αλλαξε μονο δηλ. wifi,σημα, ειναι τωρα αριστερα επανω και εχει βαλει ολα στα κοκκινα τα γραμματα πως το αλλαζουμε τωρα αυτο?

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Παίδες χαζή απορία. Εχω την Music of Life και ολα ειναι ΟΚ. Αλλά επειδή θέλω να δοκιμάσω και τις νεες εκδόσεις Darkwolf και Darkera έχω ερώτηση για το backup. Εχω εγκατεστημένες περίπου 260 εφαρμογές. Μπορώ να κάνω backup μονο τις εφαρμογές και τα data τους (πχ στα games) και απλά να τα κάνω restore στην αλλη rom;
Θα πάρεις μια μια backup τις εφαρμογές σου με το TB και θα θα τις επαναφερεις ατοφιες.

Σήμερα είπε ο darkera θα δώσει νέα ρομ.

Εγώ με DarkLord.S7E.G935FXXU1APD3.2 με βαριά χρήση σήμερα

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/ded83b7d08e8a71471ed715ff3d0c53f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/4132ccdf8770e777dc42b077fc2fefc2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/571866480481aead71dad659605aec45.jpg

Μέχρι το 60% ήμουν με WiFi μετά με 4G ,έπαιξαν και τα παιδιά κάνα μισάωρο παιχνίδι οπότε πιστεύω πώς είναι καλά τα νούμερα.

.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

A Samsung support representative agent said Samsung will release the Android M Marshmallow UPDATE for the NOTE 3 afterall but the release will be late. It was originally declared by Samsung that NOTE 3 will not get the Android M Marshallow UPDATE but now this view has changed!

Πολύ καλά νέα

Στάλθηκε από NOTE 3 CM13

Εδω δεν πηρε 5.1.1 επισημα..θα πρει mm;;δυσκολα το βλεπω..στο ακουστικο του κινητου οταν καλω απο ποια εφαρμογη μπορω να δυναμωσω τον ηχο του ακουστικου;;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Στη phronesis 6.5, σας δουλεύει το κουμπί "καρτέλες" στη μαμά εφαρμογή Internet; Το πατάω για να δω τις καρτέλες αλλά δε γίνεται τίποτα. Έκανα και επαναφορά με το titanium την εφαρμογή απο την 6.3 αλλά τίποτα.

#godjet

Και εγώ με την Music of life, είχα λίγο καλύτερη μπαταρία.

Ούτε σε εμένα.

A Samsung support representative agent said Samsung will release the Android M Marshmallow UPDATE for the NOTE 3 afterall but the release will be late. It was originally declared by Samsung that NOTE 3 will not get the Android M Marshallow UPDATE but now this view has changed!

Πολύ καλά νέα

Στάλθηκε από NOTE 3 CM13

Μακάρι να γίνει.

Έβαλε κάνεις την darklord v3.3? Γιατί την έβαλα εγώ αλλά δεν μπορώ να βάλω Ελληνικά στο πληκτρολόγιο στην προηγούμενη έκδοση δεν είχα θέμα Edited by liam69

Ούτε σε εμένα.

Έβαλα για λίγο την καινούρια darkwolf, αλλα δυστυχώς συνεχίζει να μην υποστηρίζει χειρόγραφο στα ελληνικά οπότε ξαναγυρισα στη phronesis 6.5 με dirty μέσω της 6.3 που έχω το μπακαπ και τώρα μου δουλεύει κανονικά το κουμπί καρτέλες στο μαμα ίντερνετ.

Επίσης η darkwolf δε μου άρεσε αισθητικά σε σχέση με τη music of life.

Ρε παιδιά τι γίνεται; Δεν προλαβαινουμε να φλασαρουμε!

Edited by djhoulio

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις