xloupas Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Data πάντα θα επιλέγεις γιατί είναι τα δεδομένα της rom όπως τα προγράμματα. Εγώ όλα τα επιλέγω μαζί με cache για να ανοίγει αμέσως μετά από επαναφορά. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Ωραία ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση, να πάρω αντίγραφο ασφαλείας, και μετά αρχίζω τα φλασαρισματα, λέω να πάω για darklord Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Δοκιμάζω v2 darkwolf. Πιο γρήγορη σαφέστατα και λίγο καλύτερη μπαταρία. Επίσης έρχεται με τον 7.1 idle kernel modified . ΜΟΥ αρέσει γιατί μπορώ να αλλάζω τα χρώμα της οθόνης από kernel auditor σε λίγο πιο 'κρύο'. Κατά τα άλλα δόνηση πάλι δεν παίζει. Sms δείχνει ότι δεν πάνε αλλα στέλνονται κανονικά. Σε κάνα μήνα πιστεύω και ελπίζω να έχουν στρώσει τα περισσότερα. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Δοκιμάζω v2 darkwolf. Πιο γρήγορη σαφέστατα και λίγο καλύτερη μπαταρία. Επίσης έρχεται με τον 7.1 idle kernel modified . ΜΟΥ αρέσει γιατί μπορώ να αλλάζω τα χρώμα της οθόνης από kernel auditor σε λίγο πιο 'κρύο'. Κατά τα άλλα δόνηση πάλι δεν παίζει. Sms δείχνει ότι δεν πάνε αλλα στέλνονται κανονικά. Σε κάνα μήνα πιστεύω και ελπίζω να έχουν στρώσει τα περισσότερα. η καρτα sd σου ζηταει format ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 η καρτα sd σου ζηταει format ? Ναι 64 άρα έχω. Όπως έχω γράψει στην darklord ζήτησε και έκανα. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Έχω βάλε την darkwolf s7 και όλα καλά εκτός από το Google calendar που μου δείχνει το local (πχ Πρωτομαγιά που είναι στα ελληνικά) με κινέζικα. Ξέρει κάποιος πως το αλλαζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Έχω βάλε την darkwolf s7 και όλα καλά εκτός από το Google calendar που μου δείχνει το local (πχ Πρωτομαγιά που είναι στα ελληνικά) με κινέζικα. Ξέρει κάποιος πως το αλλαζω;Δεν αλλάζει https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160422/dd249d382a1b96361204c26a1ad792d5.jpg Αλλά γιατί δεν έχει μετάφραση 4/5/20του μηνός χα χα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 (edited) Ένα πολύ καλό βίντεο ανατομίας του λατρεμένου μας. Δεν είχα ξαναδεί τόσο καλό. Το έψαχνα τώρα πάλι που σκεφτομαι μήπως αλλάξω το πλαίσιο. Όπως επίσης και να κάνω ένα στοκ από ανταλλακτικά, να με βγάλει τη 10ετία :p:lol::lol::lol: :D :D Tο μεγαλύτερο ρίσκο είναι το ξεκόλλημα της οθόνης! ------------------------- Αν πούμε θεωρητικά για ένα project με aluminum middle frame. Να το κόψει τεχνίτης. Θα υπάρχουν λέτε θέματα με τις κεραίες? Edited April 22, 2016 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Σωστός. Με αυτό το βίντεο έφτιαξα τον proximity αρχές του χρόνου Και αν χρειαστώ κάτι άλλο πάλι σε αυτό το βίντεο θα ανατρέξω αλλά όχι για να αλλάξω bezel και ας είναι πολύ χάλια:mad: Ξεκόλλημα δεν κάνω με τίποτα , προτιμώ να το έχω έτσι παρά να μην το έχω καθόλου... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 (edited) Α, ναι, τη θυμάμαι αυτή την ανάρτηση. Αλλά δεν είχα ανοίξει το λινκ :Ρ Εγώ το κατέβασα κιόλας γιατί το youtube μπορεί να με κρεμάσει! Είναι γεγονός πως είναι ο μεγαλύτερος μπελάς η αφαίρεση της οθόνης. 5$ έχει το middle frame (έχει και χρυσό) και το σκέφτομαι για παρακαταθήκη στο πολύ μέλλον. Προς το παρόν περιμένω ένα μεταλλικό bumper. Edited April 22, 2016 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Δοκιμάζω v2 darkwolf. Πιο γρήγορη σαφέστατα και λίγο καλύτερη μπαταρία. Επίσης έρχεται με τον 7.1 idle kernel modified . ΜΟΥ αρέσει γιατί μπορώ να αλλάζω τα χρώμα της οθόνης από kernel auditor σε λίγο πιο 'κρύο'. Κατά τα άλλα δόνηση πάλι δεν παίζει. Sms δείχνει ότι δεν πάνε αλλα στέλνονται κανονικά. Σε κάνα μήνα πιστεύω και ελπίζω να έχουν στρώσει τα περισσότερα. Μολις ξεκινησα και εγω το πρωτο μου φλασαρισμα στο note 3 βαζω και εγω darkwolf ελπιζω να τα καταφερω και να μην το τουβλιασω :lol: Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Τελικα περαστηκε η darkwolf με επιτυχια αλλα σε μενα εκανε κατι χαζα στην αρχη ελεγε οτι υπαρχει υγρασια και στην οθονη που ζητουσε αποδοχη ορων μολις εκανα αποδοχη εσβηνε το κινητο το αφησα λιγο να κρυωσει και ξανα προσπαθησα και περασε το σημειο ''σκοπελο'' ολα καλα μεχρι στιγμης πηρε περιπου 15 λεπτα να περαστει η ρομ ολα μια χαρα μου αρεσε πολυ η ρομ μεχρι στιγμης δεν περασα τα fixes Bootloader & Modem BPB1 Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Το αρχείο που θα κατεβάσεις βάλτο στο φάκελο Tasker/profiles στην εσωτερική μνήμη.Ανοίγεις το Tasker και κανείς click στο profiles και μετά import. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160419/6664b3fe66c9e96673cbcb0c900d0a31.jpg Sent from my SM-N920C using Tapatalk Καλησπέρα φίλε. Εβαλα το tasker αλλά όταν κάνω import το αρχείο μου βγάζει ενα notofocation οτι δεν εχει active profiles παρα το γεγονός πως μέσα στην εφαρμογή ε΄ναι στο on Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Το smartcardmanager τι είναι ρε παιδιά? Όλο λέει ότι διακόπηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Το smartcardmanager τι είναι ρε παιδιά? Όλο λέει ότι διακόπηκε!Πάγωσε το με το TB https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160423/3c8aa8d47a8839dec45b1706bd99ad14.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Guys τα φώτα σας ..έκανα κι εγώ το πρώτο ρομ πέρασμα έβαλα την τελευταία phronesis όπως την κατέβασα , όλα παίζουν μια χαρά εκτός από ένα μήνυμα για για multimedia η κάτι τέτοια που μου πετάει στο boot. Ερώτηση χρειάζεται κάτι ακόμη να φλασαρω .? κερνελ ,fix. Κτλ.? Την s7 την πέρασα μου έπαιξε κανονικά αλλά μετά τα card fix. και το super su τα παίξε όποτε καλά που είχα κάνει μπακαπ την Phronesis . Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Καλησπέρα φίλε. Εβαλα το tasker αλλά όταν κάνω import το αρχείο μου βγάζει ενα notofocation οτι δεν εχει active profiles παρα το γεγονός πως μέσα στην εφαρμογή ε΄ναι στο on Αυτό είναι η ειδοποίηση για το αν έχεις κάποιο προφίλ ενεργό δε σημαίνει πως δε δουλεύει. Εγώ έχω βγάλει την ειδοποίηση. Το προφίλ που ανέβασα ενεργοποιείται σε κάθε εκκίνηση. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η λύση για τα κινέζικα στο splaner https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160424/06fa49727ba7ace721c6d0122623f071.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Παιδιά ποιον kernel να περασω Φοράω phronesis 6.1 με τον δικό της. Απλά γεμίζει η ραμ αρκετά εύκολα στο 90% Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Παιδιά ποιον kernel να περασω Φοράω phronesis 6.1 με τον δικό της. Απλά γεμίζει η ραμ αρκετά εύκολα στο 90% Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌταν είχα την 6.1 με CivZ_Xplorer-N9005-4.7.1-Note5Port Δεν είχα θέμα με την ραμ και η μπαταρία ήταν πολύ καλή. Δοκιμάζεις και βλέπεις. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Νέος κερνελ https://samsungvn.com/index.php?threads/16761/ Ετοιμάζει και νέα ρομ, δώρο για το Πάσχα το βλέπω χα χα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Καλως να ερθει αν και μου αρεσε η darkwolf δεν με χαλαει να παω σε darklord Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Guys τα φώτα σας ..έκανα κι εγώ το πρώτο ρομ πέρασμα έβαλα την τελευταία phronesis όπως την κατέβασα , όλα παίζουν μια χαρά εκτός από ένα μήνυμα για για multimedia η κάτι τέτοια που μου πετάει στο boot. Ερώτηση χρειάζεται κάτι ακόμη να φλασαρω .? κερνελ ,fix. Κτλ.? Την s7 την πέρασα μου έπαιξε κανονικά αλλά μετά τα card fix. και το super su τα παίξε όποτε καλά που είχα κάνει μπακαπ την Phronesis . βλεπω ολοι λετε για ραμ ..σε μενα ειναι σταθερα στα 60 % χωρις κανενα tweak ..τι παιζει ? Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Το δώρο ήρθε νωρίς χα χα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160424/d8973047a1834f12fb610e808fbeb18e.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Το δώρο ήρθε νωρίς χα χα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160424/d8973047a1834f12fb610e808fbeb18e.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν προλαβα :lol: θα περιμενω για αλλα λινκ Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 το φλασαρισμα πως θα γινει τωρα?? rom/kernel/supersu οπως πριν? αν και ο darkera λεει οτι με dirty flash δεν θα υπορχει προβλημα. προσωπικα θα παω rom/kernel/supersu χωρις τα wipe. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νέος κερνελ https://samsungvn.com/index.php?threads/16761/ Ετοιμάζει και νέα ρομ, δώρο για το Πάσχα το βλέπω χα χα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk που ειναι ο kernel γιατι δεν βλεπω link! Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts