Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...από το να πάρει καινούργιο η γυναίκα διάλεξα να πάρω εγώ χαχαχαχαχ.

Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. :D

Να είσαι πάντα καλά.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδώ θα είμαι και θα το παρακολουθώ. Πραγματικά το πιστεύω ότι έχει ακόμα φαΐ εδώ αλλά από το να πάρει καινούργιο η γυναίκα διάλεξα να πάρω εγώ χαχαχαχαχ.
χα χα επειδή έχεις το μικρόβιο και εκεί που πας δεν έχει σασιρμά από ρομ, σε βλέπω να το δίνεις στην κυρά και να γυρνάς στο νοτε.

Καλοδούλευτο φίλε και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε :p

καλημερα σε ολους!

ας πω κ γω την γνωμη μου που ισως βοηθησει καποιον που ψαχνει το καλυτερο συνδιασμο rom-kernel.

μεχρι τωρα για μενα απο θεμα μπαταριας ο συνδιασμος phronesis 6.1 & idle 7.0 ειναι οτι καλυτερο.

αλλα ο συνδιασμος phronesis 6.1 & civato 1.1.1 σκοτωνει απο ταχυτητα!

Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra

Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7"  

Samsung Tab A 2019 10.1''

Καλημέρα. Έχει κάποιος πρόβλημα με το ρολόι στην Phronesis 6.1 με default kernel; Βάζω το ξυπνητήρι (το έχυ auto strat και οχι greenify) και μερικά λεπτά μετά το σβήσιμο της οθόνης κλείνει και δεν χτυπάει

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το ρολόι - ξυπνητήρι, σε καμία phronesis με οποιονδήποτε kernel. Δε χρειάζεται να κάνεις κάποια ρύθμιση για την εφαρμογή ρολόι.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Καλημέρα. Έχει κάποιος πρόβλημα με το ρολόι στην Phronesis 6.1 με default kernel; Βάζω το ξυπνητήρι (το έχυ auto strat και οχι greenify) και μερικά λεπτά μετά το σβήσιμο της οθόνης κλείνει και δεν χτυπάει

Το ιδιο θεμα ειχα με την 6.0. Αφου κοιταξα ολες τις ρυθμισεις και δεν εκανε κατι (συνεχιζε να μη χτυπαει), περασα την 6.1 και εστρωσε. Αν θες ξαναπερνα την μηπως καταφερεις κατι.

Παιδιά καλησπέρα ξέρετε που θα βρω του τελευταίους modem και bootloader για το note3 n9005 EU και πως γίνεται η διαδικασία με το odin.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Καλό τριήμερο!

777 είναι οι σελίδες... :D

Είπα προς τα πίσω...:cool:

παιδια ποιος ξερει να μου πει πια ειναι η εφαρμογη για την καμερα στην οθονη κλειδοματος?και αν ειναι app η priv-app....\

για την συντομευση της καμερας στην οθονη κλειδοματος πιο απλα....

παιδια ποιος ξερει να μου πει πια ειναι η εφαρμογη για την καμερα στην οθονη κλειδοματος?και αν ειναι app η priv-app....\

για την συντομευση της καμερας στην οθονη κλειδοματος πιο απλα....

Αυτη την επιλογη την εχεις στην 5.1.1 αν δεν κανω λαθος..

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Για bootloader και modem αν δεν έχουμε Windows αλλά Mac πως τα περνάμε;
Για Mac δεν ξερω αλλά δοκίμασε αυτόν http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=65784056&postcount=12475 δεν είναι σίγουρος όμως.

Αυτη την επιλογη την εχεις στην 5.1.1 αν δεν κανω λαθος..

αφου αλλο εικονιδιο εχει η αρυα αλλο ο αουνταξ γινετε και στην 5.....

αλλα δεν ξερω πιο app ειναι....

DarkLord ετοιμάζει S7Edge rom με κάμερα του S7 να δουλεύει... Κοντεύει να βγει το Note 6 και το development δε σταματάει για το 3 χαχα
Είναι μουλάρι το τηλέφωνο χα χα σηκώνει τα πάντα.

Πρός το παρόν δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξουμε.

Όταν έρθει το N6 με 6GB ram και 4.000 μπαταρία βλέπουμε :D

Αθάνατο κινητό πραγματικά και μέσα στα 3 καλύτερα που έχουν υπάρξει. Κλεινει 2 χρόνια έχει 2000+ φορτισεις και είναι σαν καινούργιο και η μπαταρία κρατάει ακόμα αρκετά καλά. Αν δεν χαλάσει δύσκολα να πάω σε άλλο.

Βγάζουν συνέχεια νέα κινητά και λένε 40%πανω από την προηγούμενη Cpu gpu κτλ και ακόμα δεν έχω βρει παιχνίδι που να κολλάει στο κινητό. Pure marketing. Το καλύτερο δε είναι ότι με 400 ευρώ πριν 2 χρόνια έχω πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης από τα περισσότερα σημερινά κινητά των 800 ευρώ.

Μου λενε γιατι δεν αλλαζεις κινητο;μα γιατι το δικο μου παει καλυυερα απο το δικο σου που ειναι iphone 6 πχ..ειναι κινηταρα και αμα θες πραγματικη ταχυτητα πας σε cm..θα βγει εντος των ημερων καινουρια phronesis(οχι mm)..

Εβγαλε καινουριο κερνελ ο civato:

https://www.androidfilehost.com/?fid=24438995911973095

Τον δοκινασε κανεις;

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Αθάνατο κινητό πραγματικά και μέσα στα 3 καλύτερα που έχουν υπάρξει. Κλεινει 2 χρόνια έχει 2000+ φορτισεις και είναι σαν καινούργιο και η μπαταρία κρατάει ακόμα αρκετά καλά. Αν δεν χαλάσει δύσκολα να πάω σε άλλο.

Βγάζουν συνέχεια νέα κινητά και λένε 40%πανω από την προηγούμενη Cpu gpu κτλ και ακόμα δεν έχω βρει παιχνίδι που να κολλάει στο κινητό. Pure marketing. Το καλύτερο δε είναι ότι με 400 ευρώ πριν 2 χρόνια έχω πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης από τα περισσότερα σημερινά κινητά των 800 ευρώ.

Εμείς που έχουμε το μικρόβιο δύσκολα θα μας γεμίσει ενα άλλο τηλέφωνο, έχουν πάψει πλέον να ασχολούνται με τα νέα τηλέφωνα γιατί δεν χρειάζεται, πολλοί φοβούνται τον knox λόγο εγγύησης.

Για εμένα android χωρίς root δεν υπάρχει, θα πάθω στερητικό χα χα

Μου λενε γιατι δεν αλλαζεις κινητο;μα γιατι το δικο μου παει καλυυερα απο το δικο σου που ειναι iphone 6 πχ..ειναι κινηταρα και αμα θες πραγματικη ταχυτητα πας σε cm..θα βγει εντος των ημερων καινουρια phronesis(οχι mm)..

Εβγαλε καινουριο κερνελ ο civato:

https://www.androidfilehost.com/?fid=24438995911973095

Τον δοκινασε κανεις;

Η μαγεία σε αυτό τηλέφωνο είναι ανα πάσα στιγμή βάζεις οτι θέλεις ,εγώ τώρα έχω tema αύριο θα έχω phronesis μεθαύριο ,s7 e είναι στα σκαριά.

Ενα απλό backap και είσαι έτοιμος σε πεντε.

Το λέω και το ξαναλεω δεν το βαριέσαι με τίποτα.

Edited by menioseten

Αν έχεις το "μικρόβιο" και το χρήμα (προπάντων το χρήμα)... όλα τα βαριέσαι;)

Τώρα αν δεν έχεις "μαρούλι"... συμβιβαζόμαστε και ευλογάμε και τα γένια μας ενίοτε...:D

Edited by tsiv

Αν έχεις το "μικρόβιο" και το χρήμα... όλα τα βαριέσαι;)
χα χα συμφωνώ αλλά φαντάσου να πας να σκάσεις 900έουρος και να μην μπορείς να το πειράξεις.

Όσο γρήγορα και να πάει, όσο καλύτερες φωτογραφίες να βγάζει, μόνο που θα με πετάξει διαφημίσεις πάει θα τρελαθώ χα χα.

Τώρα η πλάκα θα είναι με την S7E η μπαταρία θα είναι καλύτερη λόγο doze και πιο γρήγορο λόγο 6.0.1 ερε γλέντια .

χα χα συμφωνώ αλλά φαντάσου να πας να σκάσεις 900έουρος και να μην μπορείς να το πειράξεις.

Όσο γρήγορα και να πάει, όσο καλύτερες φωτογραφίες να βγάζει, μόνο που θα με πετάξει διαφημίσεις πάει θα τρελαθώ χα χα.

Τώρα η πλάκα θα είναι με την S7E η μπαταρία θα είναι καλύτερη λόγο doze και πιο γρήγορο λόγο 6.0.1 ερε γλέντια .

Φανταζομαι θα εχει η s7 port το μενου για το pen..menio με tema τι kernel εχεις;;

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις