Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μερικές ακόμα εντυπώσεις της cm13.

Το memory management είναι πολύ καλύτερο από την Lolipop. Σπάνια να πέσω σε κάτω από 900mb ελεύθερα με 20 εφαρμογές και παιχνίδια ανοιχτά τη στιγμή που στη Lolipop έπεφτε στα 150.

Το GPS δουλεύει άψογα και πιάνει δορυφόρους σε λίγα δευτερόλεπτα. Μπράβο.

Το έκανα το gps με μία απλή διαδικασία.

Το θέμα τώρα είναι ότι δεν ανοίγει τό link από το xda για να κατεβασω την V4.2 :cool:

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το θέμα τώρα είναι ότι δεν ανοίγει τό link από το xda για να κατεβασω την V4.2 :cool:

Και για το spen τι μπορούμε να βάλουμε να μην χάσουμε τις λειτουργίες του αυτό είναι που με κάνει να μην κρατάω στο κινητό καθαρή rom

Για το gps τι έκανες για να το έχουμε υπόψιν

Edited by liam69

Και για το spen τι μπορούμε να βάλουμε να μην χάσουμε τις λειτουργίες του αυτό είναι που με κάνει να μην κρατάω στο κινητό καθαρή rom

Για το gps τι έκανες για να το έχουμε υπόψιν

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=65315700&postcount=24130

S pen υπάρχουν κάποιες εφαρμογές αλλά μην περιμένεις όπως με TW.

Ήταν down το basketbuild για ξανά δοκίμασε τώρα. Εγώ την 4.1 έχω αλλά δεν έχει ακόμα ota update όπως στην CM.

Ήταν down το basketbuild για ξανά δοκίμασε τώρα. Εγώ την 4.1 έχω αλλά δεν έχει ακόμα ota update όπως στην CM.

Εντάξει την πέρασα.

Εκτός απο τό ότι πάει σφαίρα κτλ ,αυτό πού με άρεσε στα mm είναι στίς ρυθμίσεις χειρονομίες τσέπη όπου ανάβει η οθόνη καί οθόνη λειτουργία οθόνης ,(αυτόματα, ανάλογος την ώρα προσαρμόζεται η οθόνη).

Με τίς ρυθμίσεις που δίνει ο tema στον κερνελ η μπαταρία πάει πολύ καλά.

Τώρα για τον φίλο πού ρωτούσε για το spen εγώ έχω την εφαρμογή Papyrus και Screenshot ER και κάνω τα βασικά .

Βέβαια αν το ψαξουμε το θέμα υπάρχουν πολλές εφαρμογές .

Ο Gggggas είναι αυτός ο οποίος θυμάμαι το κατείχε το θέμα.

Εντάξει την πέρασα.

Εκτός απο τό ότι πάει σφαίρα κτλ ,αυτό πού με άρεσε στα mm είναι στίς ρυθμίσεις χειρονομίες τσέπη όπου ανάβει η οθόνη καί οθόνη λειτουργία οθόνης ,(αυτόματα, ανάλογος την ώρα προσαρμόζεται η οθόνη).

Τώρα για τον φίλο πού ρωτούσε για το spen εγώ έχω την εφαρμογή Papyrus και Screenshot ER και κάνω τα βασικά .

Ναι η Rom πάει εξαιρετικά και έχει αρκετά νέα καλούδια.

Αν θέλετε spen πάτε μόνο σε TouchWiz Rom οτιδήποτε άλλο είναι ημιμετρο.

Εντάξει την πέρασα.

Λέω να την βάλω και εγώ για πες φίλε τι έκανες για το gps μην μου τύχει και σε μένα γιατί το χρησιμοποιώ συνέχεια

Λέω να την βάλω και εγώ για πες φίλε τι έκανες για το gps μην μου τύχει και σε μένα γιατί το χρησιμοποιώ συνέχεια
Αν δεν έχεις βάλει note5 port κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις .

Αν έχεις βάλει όμως ,διάβασε λίγο πίσω έχω δώσει λινκ για την διαδικασία.Αν δε καταλάβεις κάτι πες.

Αν δεν έχεις βάλει note5 port κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις .

Αν έχεις βάλει όμως ,διάβασε λίγο πίσω έχω δώσει λινκ για την διαδικασία.Αν δε καταλάβεις κάτι πες.

Εγω τώρα phronesis v5.2 άμα περάσω μια aryamod 8.1 και από εκεί να βάλω την temasek δεν θα διορθωθεί το gps

Μενιο έβαλα χθες με multiboot την τελευταία temasek και δεν είχα κανένα θέμα με το gps. Το πρόβλημα που είχα ηταν με το root που ενώ φαινόταν ότι υπήρχε δε λειτουργουσε σωστά. Μετά από προσπάθειες τα έκανα χειρότερα και στο τέλος την ξήλωσα και ησύχασα. Πάντως ήταν ταχύτατη και μου θύμισε τις μερες με το galaxy s στο οποίο χρησιμοποιούσα μόνο Cyanogen roms. Όταν θα έχω χρόνο θα την εγκαταστήσω ξανά. Αλήθεια μπορώ με το titanium να επαναφέρω στην temasek τις εφαρμογές που έκανα backup από τη phronesis;

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Μενιο έβαλα χθες με multiboot την τελευταία temasek και δεν είχα κανένα θέμα με το gps. Το πρόβλημα που είχα ηταν με το root που ενώ φαινόταν ότι υπήρχε δε λειτουργουσε σωστά. Μετά από προσπάθειες τα έκανα χειρότερα και στο τέλος την ξήλωσα και ησύχασα. Πάντως ήταν ταχύτατη και μου θύμισε τις μερες με το galaxy s στο οποίο χρησιμοποιούσα μόνο Cyanogen roms. Όταν θα έχω χρόνο θα την εγκαταστήσω ξανά. Αλήθεια μπορώ με το titanium να επαναφέρω στην temasek τις εφαρμογές που έκανα backup από τη phronesis;

Για το root πρέπει να φλασαρεις από recovery το supersu

Τι πρόβλημα είχες με το root? Κάτι θα έκανες λάθος.

Η σειρά που τα φλασαρεις είναι rom/supersu 2.46/kernel/gapps/xposed και έπειτα wipe dalvik cache και είσαι έτοιμος.

Μενιο έβαλα χθες με multiboot την τελευταία temasek και δεν είχα κανένα θέμα με το gps. Το πρόβλημα που είχα ηταν με το root που ενώ φαινόταν ότι υπήρχε δε λειτουργουσε σωστά. Μετά από προσπάθειες τα έκανα χειρότερα και στο τέλος την ξήλω. Αλήθεια μπορώ με το titanium να επαναφέρω στην temasek τις εφαρμογές που έκανα backup από τη phronesis;
TB δουλεύει κανονικά .

Εγω τώρα phronesis v5.2 άμα περάσω μια aryamod 8.1 και από εκεί να βάλω την temasek δεν θα διορθωθεί το gps
Διαβασες την διαδικασία? Θα κανείς ένα nandroid backup οποία tw rom θέλεις, θα βάλεις cm13 δες αν έχεις gps.

Αν όχι παίρνεις backup τη cm13 μετά επαναφέρεις την tw και με το GPS Test έχοντας στην συσκευή μόνο σε ρύθμιση gps όχι data καί wifi βρεί δορυφόρους και γράψει 3d τότε αμέσως μπες στο. recovery και επανάφερε την cm χωρίς κανένα wipe.

Παιδια καλη η MM;;καποιος να κανει ενα review;θα δουμε επιτελους καμια διαφορα στο λογισμικο;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Παιδια καλη η MM;;καποιος να κανει ενα review;θα δουμε επιτελους καμια διαφορα στο λογισμικο;
χα χα review ?? Αν δεν δουλεύεις πενάκι βάλε tema να γουστάρεις.

Θα σε δώσω ενα παράδειγμα ,έχεις μια ferrari με TW είσαι στα 400 άλογα και με cm

πάς στά 600 και καις κάνα λίτρο παραπάνω, σε νοιάζει?

χα χα review ?? Αν δεν δουλεύεις πενάκι βάλε tema να γουστάρεις.

Θα σε δώσω ενα παράδειγμα ,έχεις μια ferrari με TW είσαι στα 400 άλογα και με cm

πάς στά 600 και καις κάνα λίτρο παραπάνω, σε νοιάζει?

Απο μπαταρία έχει διαφορά με την temasek ?

Απο μπαταρία έχει διαφορά με την temasek ?
Μην περιμένεις να δεις νούμερα όπως με TW rom,εγώ τώρα είμαι στο 50% με τρείς ώρες οθόνη αλλά πέρασα καί την τελευταία αναβάθμιση, δηλαδή εχασα περίπου 10% απο μπαταρία.

Πιστεύω όμως ότι έχει βελτιωθεί παρά πολύ η μπαταρία σε σχέση με cm12.1 αλλά μην ξεχνάμε ότι όλα πάνε σφαίρα.

Κάνε μια δοκιμή ,διάβασε τίς οδηγίες στην πρώτη σελίδα καί αν δε σού αρέσει σε δύο λεπτά είσαι πισω.

Στην temasek την sd σας τη διαβάζει με δικαιώματα εγγραφής; Αν ναι σε ποιο σύστημα αρχείων την έχετε φορμαρισμένη;

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Στην temasek την sd σας τη διαβάζει με δικαιώματα εγγραφής; Αν ναι σε ποιο σύστημα αρχείων την έχετε φορμαρισμένη;

Nfs και την διαβάζει κανονικά.

Καλησπερα στην παρεα ειμαι με την Phronesis v 5.2 κ το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να επαναφερω τα δεδομενα του viber με το titanium pro...Οποτε προσπαθω το viber κρασαρει κ ξαναανοιγει ζητωντας παλι εγγραφη εχω δοκιμασει τα παντα επαναφορα ολοκληρης της εφαρμογης ή μονο των δεδομενων αλλαγη κερνελ κ οτι αλλο μπορουσα να σκεφτω αλλα τιποτα.Μονο με καθαρη εγκατασταση δουλευει η εφαρμογη.αν μπορει καποιος να βοηθησει ή αντιμετωπιζει κ αυτος το ιδιο θεμα ας μου πει.Ευχαριστω.

Καλησπερα στην παρεα ειμαι με την Phronesis v 5.2 κ το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να επαναφερω τα δεδομενα του viber με το titanium pro...Οποτε προσπαθω το viber κρασαρει κ ξαναανοιγει ζητωντας παλι εγγραφη εχω δοκιμασει τα παντα επαναφορα ολοκληρης της εφαρμογης ή μονο των δεδομενων αλλαγη κερνελ κ οτι αλλο μπορουσα να σκεφτω αλλα τιποτα.Μονο με καθαρη εγκατασταση δουλευει η εφαρμογη.αν μπορει καποιος να βοηθησει ή αντιμετωπιζει κ αυτος το ιδιο θεμα ας μου πει.Ευχαριστω.

Μου το έκανε και μένα αυτό και μετά απο πολύ ψάξιμο βρήκα το εξής. Πάς με εναν file explorer στο root - data - data - com.viber και μέσα στο φάκελο viber κάνεις copy τον φάκελο databases. Μετα την εγκατάσταση της rom και του viber, πας στον ιδιο φάκελο και το κάνεις paste. Κάνε και ένα reboot (γιατι μια φορά που δεν έκανα μου έβγαζε λάθος τα ονοματα) και είσαι οκ

Εντάξει την πέρασα.

Μένιο αγαπάμε cm13 όπως είπες γιατί είναι απίστευτα γρήγορη. Dual boot και δεν ανησυχώ πλέον για το πενάκι μιας και ότι και να κάνουν τις μαματες λειτουργίες της Samsung δεν τις φτάνουν με τίποτα.

Λοιπόν για όσους ενδιαφέρονται για το πενάκι σε cm υπάρχουν 2 λύσεις.

Η πρώτη είναι ο συνδυασμός Cm spen και Note buddy που σου επιτρέπουν να κάνεις πολλά πράγματα όπως να εκτελουνται εφαρμογές, να εμφανίζει ένα παράθυρο με προγράμματα επιλογής, να εμφανίζονται στο notification bar οποίες θες , να κλειδώνει η οθόνη με το πενακι , τους ήχους εισαγωγής εξαγωγής και πολλά άλλα.

Αξίζει να το δοκιμάσετε ιδίως αν χρησιμοποιείτε Tasker οι επιλογές είναι πολλές.

Υπάρχει και η δεύτερη επιλογή που είναι κάπως πιο κοντά στη Samsung σε σχέση με την πρώτη και είναι το Spen Command.

http://www.emandt.net/Android/SPenCommand/Website/

Μπορείτε να δείτε στη σελίδα τι ακριβώς έχει, βέβαια είναι επί πληρωμή και δυστυχώς αν ψάξετε για σπασμένο για να το κάνετε μία δοκιμή, κάνει δυστυχώς ταυτοποίηση μέσω gmail(δεν έχω δοκιμάσει lucky patcher). Έτυχε να είμαι beta tester πριν να κυκλοφορήσει και φαινόταν καλό. Εμφανισιακά πιο ολοκληρωμένο από την πρώτη επιλογή αλλά σε λειτουργίες είχαν και τα 2 τα θετικά τους.

Τονίζω όμως πως δεν μπορούν να φτάσουν τη μαμά Samsung. Εγώ σαν άρρωστος με την εύρεση και προσθηκη νέων λειτουργιών στο κινητό, που χρησιμοποιώ τις άπειρες εφαρμογές κάνοντας και πολλές μικρές μέσω Tasker για τον υπολογιστή μου, το τάμπλετ, άλλα κινητά και Chromecast , δεν μπορώ να χρησιμοποιώ πενάκι σε Cm, πνίγομαι με την έλλειψη εντολών.

Μιας και καταλαβατε πάνω κάτω πόσο geek είμαι να σας προτείνω κάποιες εφαρμογές που θα σας διευκολύνουν και επειδή σας ζάλισα θα δώσω απλά ονόματα.

Easy copy

Snap

Pintasking

Tasker

Pushbullet

Όλα τα Auto προγράμματα του Joaodias όπως AutoShare AutoRemote AutoVoice κτλ.

Δε φανταζεστε τι μπορείτε να κάνετε με Tasker και τα Auto προγραμματα... Παραδειγμα: Όταν φεύγω από δουλειά δίνεται αυτόματα εντολή σπίτι όπου ζέσταινετε ο καφές ανάβουν φώτα, κλιματιστικό, τηλεόραση και ειδοποιούμαι αν όλα εκτελέστηκαν.

Ευχαριστώ για την υπομονή :p

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις