menioseten Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Τι μπαταρια εχεις ?Η μαμά είναι δύο μισή χρόνων αλλά κάποιοι λένε ότι έχω zerolemon οποίων θέλεις πιστεύεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Για αυτό λέω ότι σε κάθε συσκευή, ρομ κερνελ έχουν άλλο αποτέλεσμα . Σε εμένα κάτω από 900 δεν πέφτει,δες στο βίντεο πόσες εφαρμογές είναι πίσω. Για το αργός που λες στο βίντεο το πάω σιγά για προλάβεις τα νούμερα. Εγώ επειδή είχα πρώτα idle και μετά έβαλα CivZ κατάλαβα ότι ο idle είναι πιο εκρηκτικος και ο civz πιο ομαλός. https://www.dropbox.com/s/i2wygos883hujki/2016-02-04-19-15-59_screenRecording.mp4?dl=0 Κάνεις κάποιες ρυθμίσεις στον civ; Γιατί η μπαταρία μου φαίνεται εξωφρενική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Κάνεις κάποιες ρυθμίσεις στον civ; Γιατί η μπαταρία μου φαίνεται εξωφρενική Καλή ή κακή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Καλή ή κακή?Κακή βέβαια, κάποτε είχαμε 2 μέρες αναμονή με 8 ώρες οθόνη και τώρα 2 μέρες με 6 ώρες οθόνη. https://www.dropbox.com/s/r9k9gxvrb6s5a1p/Screenshot_2016-02-06-20-47-43.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/d4clihvl8qlcrbd/Screenshot_2016-02-06-20-48-27.png?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Eγώ με 2 μέρες αναμονή έχω 4 ώρες οθόνη αλλά αυτό που είναι ανεπανάληπτο είναι το deep-sleep... Mε όσο κοιμάμε , με τόσο ξυπνάω... ;) Το στήσιμο που έχω φαίνεται στην υπογραφή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Εγώ πάλι για τον λόγο ότι χρειάζομαι πάνω από 6 ώρες οθόνη θα αλλάξω συσκευή ήρθε η ώρα να το δώσω στην γυναίκα μου και να πάρω κάτι άλλο. Για το mate8 είμαι έτοιμος περιμένω να έρθει Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Και θα βγάζει αυτό 6 ώρες οθόνη?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Καινούριος κερνελ απο σιβατο 1.1.1 https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=49318 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Μόλις τον περασα. Για να δω θα κάνει τα περίεργα με την φωτεινότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Μόλις τον περασα. Για να δω θα κάνει τα περίεργα με την φωτεινότηταΜε φωτεινότητα δεν έχει θέμα, έκανα τις ρυθμίσεις του CivZ εκτός UV και OC και μου φαίνεται πιο σβέλτος. Τον έχω από το πρωί και δεν είχα επανεκκίνηση οπότε βλέπουμε :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Με φωτεινότητα δεν έχει θέμα, έκανα τις ρυθμίσεις του CivZ εκτός UV και OC και μου φαίνεται πιο σβέλτος. Τον έχω από το πρωί και δεν είχα επανεκκίνηση οπότε βλέπουμε :cool: Βαλτε 5.2 παει σφαιρα..ακομα δεν εχω κανει καμια ρυθμιση στον κερνελ.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Και θα βγάζει αυτό 6 ώρες οθόνη?:confused: Σίγουρα ...4000 μπαταρία έχει. Και είναι τούμπανο . Κατεβάζω και βάζω 5.2 τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregfrag Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Phronesis Rom.........N5 V5.2 Provisional Changelog This release is mainly for bug fixes apart from additional items in aroma and one or two other mods.... - Fixed launcher landscape mode - Fixed N3 Camera voice control FC - Updated Viper4Android to the latest. See changelog below.... - Fixed sound mode in settings - Fixed Phronesis image alignments in the "About" device- Thanks to @chalofito - Fixed launcher defaulting to 5x4 upon a reboot - Added option for Stock Framework and Square recent task in aroma - Civato 1.1 kernel as dafault (for now) - Photo Editing at 480dpi fixed - Theme Store updated to the latest version - Fixed SMS restore FC when restoring messages from within the message app. - Code cleanup - Fixed and remove chinese characters when dialing emergency numbers - Added blur to recent task - MM only. - Maybe more at final changelog..... Viper4Android Official Changelog: Version:- 2.4.0.1 Μολις εκανα εγκατασταση την 5.2 και ενω λεει οτι εχει κερνελ 1.1 εμενα με βγαζει τον 1.0.8.......Να βαλω τον 1.1 που ειχε κυκλοφορισει πριν καμια εβδομαδα η θα εχω κανα προβλημα;;;;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Phronesis Rom.........N5 V5.2 Provisional Changelog This release is mainly for bug fixes apart from additional items in aroma and one or two other mods.... - Fixed launcher landscape mode - Fixed N3 Camera voice control FC - Updated Viper4Android to the latest. See changelog below.... - Fixed sound mode in settings - Fixed Phronesis image alignments in the "About" device- Thanks to @chalofito - Fixed launcher defaulting to 5x4 upon a reboot - Added option for Stock Framework and Square recent task in aroma - Civato 1.1 kernel as dafault (for now) - Photo Editing at 480dpi fixed - Theme Store updated to the latest version - Fixed SMS restore FC when restoring messages from within the message app. - Code cleanup - Fixed and remove chinese characters when dialing emergency numbers - Added blur to recent task - MM only. - Maybe more at final changelog..... Viper4Android Official Changelog: Version:- 2.4.0.1 Μολις εκανα εγκατασταση την 5.2 και ενω λεει οτι εχει κερνελ 1.1 εμενα με βγαζει τον 1.0.8.......Να βαλω τον 1.1 που ειχε κυκλοφορισει πριν καμια εβδομαδα η θα εχω κανα προβλημα;;;;ευχαριστω Εχθες ο σιβατο εδωσε σε κυκλοφορια τν 1.1.1 και δεν προλαβαν να τον περασουν στην ρομ..πιο πισω εχω δωσει το λινκ.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Έβαλα την 5.2 χωρίς καθαρή εγκατάσταση και σιβατο 1.1.1. Όλα πάνε ρολόι και όντος είναι γρηγορότερο το κινητό αισθητά θα έλεγα. Για σιβατο τι ρυθμίσεις έχει δώσει αν και έχω πει να μην πειράζω κερνελ και να τον αφήνω ως έχει αξίζει το πείραγμα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Έβαλα την 5.2 χωρίς καθαρή εγκατάσταση και σιβατο 1.1.1. Όλα πάνε ρολόι και όντος είναι γρηγορότερο το κινητό αισθητά θα έλεγα. Για σιβατο τι ρυθμίσεις έχει δώσει αν και έχω πει να μην πειράζω κερνελ και να τον αφήνω ως έχει αξίζει το πείραγμα του; Μου φαινεται οτι πλεον η μπαταρια κατεβαινει πολυ γρηγορα.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Παιδιά έβαλε κάνεις την καινούργια έκδοση του TWRP v3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Διάβασα κάπου στο νήμα της phronesis ότι οι επανεκκινήσεις του civz οφείλονται σε kernel panic από το modem και πρότειναν την εγκατάσταση του τελευταίου. Έκανα λοιπόν αναβάθμιση modem και bootloader στα τελευταία διαθέσιμα (βλ. screenshot) και εδώ και μιάμιση μέρα δεν είχα καμία επανεκκίνηση. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο όμως ήθελα να σας το πω να το δοκιμάσετε. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160207/b646c54b7372f01ef78240383307eb8a.jpg Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Παιδιά έβαλε κάνεις την καινούργια έκδοση του TWRP v3.0 Δημιουργει επανεκκίνηση και συνιστουν να μην την βαλεις..εγω τωρα εβαλα απο civato 1.1.0 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Δημιουργει επανεκκίνηση και συνιστουν να μην την βαλεις..εγω τωρα εβαλα απο civato 1.1.0 Στο tab pro 8.4 την έβαλα και δεν έχω πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsow Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Διάβασα κάπου στο νήμα της phronesis ότι οι επανεκκινήσεις του civz οφείλονται σε kernel panic από το modem και πρότειναν την εγκατάσταση του τελευταίου. Έκανα λοιπόν αναβάθμιση modem και bootloader στα τελευταία διαθέσιμα (βλ. screenshot) και εδώ και μιάμιση μέρα δεν είχα καμία επανεκκίνηση. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο όμως ήθελα να σας το πω να το δοκιμάσετε. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160207/b646c54b7372f01ef78240383307eb8a.jpg[/quote Ειναι ευκολο ενα λινκ για τα τελευται bl modem ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Modem https://www.androidfilehost.com/?fid=24345424848486569 Bootloader https://www.androidfilehost.com/?fid=24345424848486561 Είναι 27 Δεκεμβρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Παιδιά, η phronesis 5.2 με τον civ 1.1.1 σε εμένα, πετάει από ταχύτητα. Την έβαλα με βρώμικη εγκατάσταση και πρέπει να είναι πιο γρήγορη από τη ν3. Για τη μπαταρία δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα.Το μόνο που παρατήρησα είναι οτι ξεφεύγει ελάχιστα η μπλε τελεία στο spen. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Διάβασα κάπου στο νήμα της phronesis ότι οι επανεκκινήσεις του civz οφείλονται σε kernel panic από το modem και πρότειναν την εγκατάσταση του τελευταίου. Έκανα λοιπόν αναβάθμιση modem και bootloader στα τελευταία διαθέσιμα (βλ. screenshot) και εδώ και μιάμιση μέρα δεν είχα καμία επανεκκίνηση. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο όμως ήθελα να σας το πω να το δοκιμάσετε. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160207/b646c54b7372f01ef78240383307eb8a.jpg πω ευχαριστώ ρε φίλε. Μου είχε κάνει 3-4 restart και δεν καταλάβαινα γιατί. Πέρασα τα αρχεια πριν καμια ώρα και ελπίζω να έφτιαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Παιδιά, η phronesis 5.2 με τον civ 1.1.1 σε εμένα, πετάει από ταχύτητα. Την έβαλα με βρώμικη εγκατάσταση και πρέπει να είναι πιο γρήγορη από τη ν3. Για τη μπαταρία δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα.Το μόνο που παρατήρησα είναι οτι ξεφεύγει ελάχιστα η μπλε τελεία στο spen. Όπως τα λες συμφωνώ αλλά κανένα τέτοιο πρόβλημα με πενακι δεν έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts