konstantinos7 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Ανεβάζω τώρα σε mega θα το ποστάρω αργότερα. Είδες κάπου μήνυμά του ότι παράτησε το development ή είναι δική σου εκτίμηση? Γιατί εγώ είδα ότι του έκαναν παρατήρηση για τα donates που τα απαιτεί σε κάθε ευκαιρία και δεν τα υπενθυμίζει απλά. Κάτι τέτοιο πρέπει να παίχτηκε και ζήτησε να κλειδωθεί το θέμα του. Στον τίτλο πάντως δεν έχει βάλει discontinued! Θα δούμε αν σταμάτησε το χόμπυ στο μέλλον μάλλον. Edited November 26, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Σκέφτομαι να δοκιμάσω την phronesis. Σε σχέση με την CM έχει την ίδια σπιρταδα? Υποστηρίζει f2fs η να περάσω arte97? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Απορία: Σε aryamod v8 θέλω να περάσω το τελευταίο idlekernel 6.6.1. απλα με μπερδεύει αν πρέπει να περάσω τη enforcing έκδοση η την αλλη? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Απορία: Σε aryamod v8 θέλω να περάσω το τελευταίο idlekernel 6.6.1. απλα με μπερδεύει αν πρέπει να περάσω τη enforcing έκδοση η την αλλη? Ευχαριστώ. Την άλλη πέρασα και λειτουργεί μια χαρά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Οποιος θελει την τελευταια Aryamod 8 να μου στειλει πριβε να δωσω λινκ. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Την άλλη πέρασα και λειτουργεί μια χαρά. :) Η αυτόματη φωτεινότητα λειτουργεί σωστά ? γιατί έχω την εντύπωση ότι στις άλλες εκδόσεις είχε θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Η αυτόματη φωτεινότητα λειτουργεί σωστά ? γιατί έχω την εντύπωση ότι στις άλλες εκδόσεις είχε θέμα Δεν χρησιμοποιώ αυτόματη φωτεινότητα, αλλά όπως διαβάζω στους xda πρέπει να έχει διορθωθεί από την 6.5.4 και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Δεν χρησιμοποιώ αυτόματη φωτεινότητα, αλλά όπως διαβάζω στους xda πρέπει να έχει διορθωθεί από την 6.5.4 και μετά. Μια χαρα είναι όλα λειτουργούν άψογα , τουλάχιστον σε temaseks rom cm12.1 . Απλα η απορία μου είναι σε aryamod 8 ποια έκδοση του να κατεβασω την enforcing η την αλλη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Η αυτόματη φωτεινότητα λειτουργεί σωστά ? γιατί έχω την εντύπωση ότι στις άλλες εκδόσεις είχε θέμα Μεχρι 6.5.1 ειχε θεμα..σημερα εβαλα 6.6.1 οπκτε θα σου πω αυριο Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Μια χαρα είναι όλα λειτουργούν άψογα , τουλάχιστον σε temaseks rom cm12.1 . Απλα η απορία μου είναι σε aryamod 8 ποια έκδοση του να κατεβασω την enforcing η την αλλη??? Το είπα και πιο πριν. Χρησιμοποιώ την άλλη (permissive) και λειτουργεί μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eaglos Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Είδες κάπου μήνυμά του ότι παράτησε το development ή είναι δική σου εκτίμηση? Γιατί εγώ είδα ότι του έκαναν παρατήρηση για τα donates που τα απαιτεί σε κάθε ευκαιρία και δεν τα υπενθυμίζει απλά. Κάτι τέτοιο πρέπει να παίχτηκε και ζήτησε να κλειδωθεί το θέμα του. Στον τίτλο πάντως δεν έχει βάλει discontinued! Βασικά είδα ότι εξαφάνισε τα links για τη rom. Επίσης, όταν μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα μέσω πολωνικού forum τη σελίδα του τυπά με τα download links, έβγαζε και στα τρια file not found. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Το είπα και πιο πριν. Χρησιμοποιώ την άλλη (permissive) και λειτουργεί μια χαρά. Η permissive ειναι το .tar αρχειο; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο τις 3 τελευταίες μέρες. Παγώνει όλο το κινητό και κάνει reset.το κάνει συνήθως μόλις φορτώνει τις ρυθμίσεις του κερνελ απο το trickstermod. Κάποια ιδέα -βοήθεια; Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Η permissive ειναι το .tar αρχειο; Έχει και .tar έχει και .zip για να το εγκαταστήσεις κανονικά μέσω recovery. H enforcing έκδοση είναι πάνω-πάνω, αν τη θέλεις την επιλέγεις και σου ανοίγει ένα καινούριο μενού. Συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο τις 3 τελευταίες μέρες. Παγώνει όλο το κινητό και κάνει reset.το κάνει συνήθως μόλις φορτώνει τις ρυθμίσεις του κερνελ απο το trickstermod. Κάποια ιδέα -βοήθεια; Πείραξες κάτι στις ρυθμίσεις του kernel; Αν όχι και δεν έχεις τέτοιο σκοπό τότε μπορείς να απενεργοποιήσεις το trickstermod. Έχεις μήπως xposed? Υπάρχει πάντως και μια πιο πρόσφατη έκδοση του idlekernel (αν έχεις aryamod και idlekernel όπως γράφεις στην υπογραφή σου). Edited November 26, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Έχει και .tar έχει και .zip για να το εγκαταστήσεις κανονικά μέσω recovery. H enforcing έκδοση είναι πάνω-πάνω, αν τη θέλεις την επιλέγεις και σου ανοίγει ένα καινούριο μενού. Πείραξες κάτι στις ρυθμίσεις του kernel; Αν όχι και δεν έχεις τέτοιο σκοπό τότε μπορείς να απενεργοποιήσεις το trickstermod. Έχεις μήπως xposed? Υπάρχει πάντως και μια πιο πρόσφατη έκδοση του idlekernel (αν έχεις aryamod και idlekernel όπως γράφεις στην υπογραφή σου). Η permissive που ειναι;εκει που τς εχει ολες μαζεμενες; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Η permissive που ειναι;εκει που τς εχει ολες μαζεμενες; Ναι εκεί, δεν το γράφει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) Καλημέρα Το πρόβλημα το παρουσιάζει συνήθως όταν από την πίσω κάμερα πάω στην μπροστά και μετά πάλι στην πίσω. θα βάλω και τον κερνελ που μου λες μήπως και δω καμιά διάφορα και θα ενημερώσω. Από θέμα μπαταρίας πως πάει ι idle? Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου Μπα δεν το έχω αυτό το πρόβλημα. Όσο αφορά την μπαταρία ποτέ δεν μπόρεσα να κάνω τεστ γιατί πάντα έβρισκα κάτι να πειράξω.. Είμαι με τον 6.6.1, f2fs system και data σε DarkAu3.5 που πλέον έχω σαν βάση. Θα δοκιμάσω μπαταρία αν και δε βλέπω να κρατάει πάνω από 4 ώρες. Θα ενημερώσω :D Δοκίμασα και 6.0 από temasek αν και σε alpha στάδιο ήθελα πολύ να δω τη νέα λειτουργίες αναζήτησης και μου άρεσε. Δε βρήκα να έχει κάποιο πρόβλημα. Edited November 27, 2015 by Gggggas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Πείραξες κάτι στις ρυθμίσεις του kernel; Αν όχι και δεν έχεις τέτοιο σκοπό τότε μπορείς να απενεργοποιήσεις το trickstermod. Έχεις μήπως xposed? Υπάρχει πάντως και μια πιο πρόσφατη έκδοση του idlekernel (αν έχεις aryamod και idlekernel όπως γράφεις στην υπογραφή σου). Το μόνο που έχω αλλάξει είναι ο Max χρονισμος στα 2.72 Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Το είπα και πιο πριν. Χρησιμοποιώ την άλλη (permissive) και λειτουργεί μια χαρά. Δεν είδα να το εχεις αναφέρει κάπου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Μπα δεν το έχω αυτό το πρόβλημα. Όσο αφορά την μπαταρία ποτέ δεν μπόρεσα να κάνω τεστ γιατί πάντα έβρισκα κάτι να πειράξω.. Είμαι με τον 6.6.1, f2fs system και data σε DarkAu3.5 που πλέον έχω σαν βάση. Θα δοκιμάσω μπαταρία αν και δε βλέπω να κρατάει πάνω από 4 ώρες. Θα ενημερώσω :D Δοκίμασα και 6.0 από temasek αν και σε alpha στάδιο ήθελα πολύ να δω τη νέα λειτουργίες αναζήτησης και μου άρεσε. Δε βρήκα να έχει κάποιο πρόβλημα. Με το f2fs τι διαφορα εχει; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Δεν είδα να το εχεις αναφέρει κάπου ;) Στην προηγούμενη σελίδα όταν ξαναρώτησες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Οποιος θελει την τελευταια Aryamod 8 να μου στειλει πριβε να δωσω λινκ. τελος με την aryamod?τα παρατησε ο dev? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 τελος με την aryamod?τα παρατησε ο dev? Έτσι φαίνεται δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Έτσι φαίνεται δυστυχώς... Το έσπασε και χρειάζεται ξανά επισκευή. Όπως λέει ο kopitalk έχει ήδη δώσει 300 ευρώ σε επισκευές και δεν συμφέρει να δώσει τώρα άλλα 130 για την επισκευή για αυτό και λέει αν θέλετε εσείς να συνεχίσω θα μπορέσω να το κάνω μόνο μέσω δωρεών. Αν συμπληρωθεί το ποσό συνεχίζει. Γράφει και το λογαριασμό του στο PayPal αν θέλει κάποιος να βοηθήσει. Με το f2fs τι διαφορα εχει; Γενικά μιλώντας έχεις καλύτερες ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2697069 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregbala Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Μπα δεν το έχω αυτό το πρόβλημα. Όσο αφορά την μπαταρία ποτέ δεν μπόρεσα να κάνω τεστ γιατί πάντα έβρισκα κάτι να πειράξω.. Είμαι με τον 6.6.1, f2fs system και data σε DarkAu3.5 που πλέον έχω σαν βάση. Θα δοκιμάσω μπαταρία αν και δε βλέπω να κρατάει πάνω από 4 ώρες. Θα ενημερώσω :D Δοκίμασα και 6.0 από temasek αν και σε alpha στάδιο ήθελα πολύ να δω τη νέα λειτουργίες αναζήτησης και μου άρεσε. Δε βρήκα να έχει κάποιο πρόβλημα. Και με idle 6.5.5 παλι Τα ιδια με την καμερα.Δεν ξερω τη μπορεί να φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts